Nebulan digi-tv kortin toimivuus?

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana pede, 13.06.2003.

 1. Hagar

  Hagar Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.07.2003
  Viestejä:
  214
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tästä vähän lisää vettä myllyyn!

  Eli viikonloppuna nauhoitin sitä tanskalaista (uhmm..) erottiikka subtv:lta. Leffa oli 1.5t. Nauhoituksen päätteeksi ajoin PVA:n läpi. Ja minulla oli mpg file joka soi kaikkilla playereilla ongelmittaa. DigiTV versio on 3.026.

  Meni noin 5 min. lisää kun käynnistin Vidomia ja pistin Xvid leffa käännos. Siinä meni toki vähän enemmän painalluksia mutta eipä kulunneet sormenpäät ihan loppuun vielä ;)

  Aamulla odotti kahden CD:n polttoa varten valmit filet jotka olivat lähes täydelliset (siis kuva/ääni synkka yms.) Enpä viitsinyt poltta kun oli niin huono pornoa :rolleyes:

  Mutta päätin sitten kokeilla DVD:n tekoa ja pistin se PVA:n läpi ajettua tiedostoa MyDVD ohjelman ja muutaman painalluksen päästä softa lähti vääntämaan sitä dvdtä. Muutaman tunnin päästä kun tulin kotiin, minulla oli konella yhdessa hakemistossa Videots niminen hakemisto ja sen alla muutama bup, ifo ja kasa vob tiedostoa! Eli ilmeisesti DVD:n teko onnistuu. Nyt jos olisi tavallinen DVD soitinkin niin olisin polttanut ja tarkistanut senkin :p

  Mutta eiköhän joku muu omistaa sen dvd paahtimen ja standalone playerinkin....

  Niistä PVA:n alerteista vielä. DVB-G:llä oli siinä tiedostossa niitä alerteja vaikka millä mitalla. Tarkistin sen leffan käänoksen jälkeen (PVA:lla) sitä lokia ja yllätys yllätys....Ei yhtääkään alert:a..
  Tämähän on nyt huolestuttava :thumbsup: Eihän digitv:n käytön ja nauhoituksen piti olla näin helppoa...;)

  Viimeisessa versiossa ei ole enää muistivuota eikä ongelmia YLE:n tekstityksien kanssa. Eli sekin homma pelaa hyvin.

  Tässä vielä parhaat palat käydystä maili keskustelusta:

  ------------ clip -------------
  "Our chief engineer is planning a trip to your country to finally work out what is happening differently with your broadcast system and thus work to solve the memory leak and LCN issues. We have now sorted out the subtitle issue thus you should now be able to use v3.02 to get reliable wording onscreen."

  "Now regarding your request for timers created using start and stop date/times, I am happy to say that the development team agrees with you and thus this function will be implemented as an additional feature to the start/duration system. Hopefully then this will make the task of setting custom timers easier and more logical for those that find this system easier to operate."

  "As I mentioned in my previous e-mail, we are indeed working to get MHP support in to our software and thus hopefully at some point early next year this feature will be available as a downloadable update. We hadn't heard of any digital systems delivering standard analogue text but as you specifically state that your system does have it, we are now looking in to this. As such please bare with us as we may well be able to add in support for this format if we can identify the data within the broadcast streams."

  ------------ clip -------------  :king:
  Hagar
   
 2. pede

  pede Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  6 311
  Saadut tykkäykset:
  19
  datan käsittely kuullostaa hyvältä :)

  -----------

  uskomaton supportti ! :)

  varsinkin jos vertaa johonkin KISSin korttiin jossa ei liene softapuolella tapahtuneen mitään sitten tuotteen lanseerauksen (onko näin?)

  samoin Hauppagella lienee notoorisen olematon supportti, vaikka lupaavat tehdä seuraavassa updatessa, ei sellaisia tule (kuulopuhetta)
   
 3. DVB-G

  DVB-G Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2003
  Viestejä:
  10 281
  Saadut tykkäykset:
  30
  KISS ei päivitä softaa. Siinä olevat bugit jäävät ikuisesti korjaamatta.

  Mitä järkeä on muuntaa Mpeg2-tallenteita toiseen formaattiin (XviD), ja vieläpä polttaa niitä rompuille? Aikaa ja vaivaa muunnos vaatii aivan liikaa, vuorokauden tunnit loppuvat kesken. Mieluummin pidetään kaikki tallenteet kiintolevyillä sellaisenaan niin saa millisekunnissa valittua minkä hyvänsä tallenteen katsottavaksi. Musavideoissa/musiikissa on äärimmäisen tärkeää kyetä välittömästi vaihtamaan biisistä toiseen.

  Satoja neligigaisia elokuvia mahtuu vaivatta pc-kotelon sisälle (1200 leffaa mahtuisi jos käyttäisi 250 gigatavun kiintolevyjä). Kuka hullu räpeltää 1200 rompun kanssa kun voisi millisekunnissa käynnistää kiintolevyltä minkä hyvänsä leffan. Arvatkaa muuten onko pikakelaus/hidastus nopeampaa kiintolevyltä vai rompulta käsin toimittaessa? 250-gigaisten hintataso pudonnee järkeväksi jouluun mennessä. Tänään 160-gigaisia kannattaa ostella. 120 Gt on jo vanhaa kauraa.

  Parasta hyötykäyttöä digikorteille ja kiintolevyille on nyt käynnissä olevat urheilukilpailut: 10 tuntia päivittäistä urheilua ei maksa mitään ottaa kiintolevylle, kuvanauhurin kulutus olisi liian kallista (yhden kuvanauhurin huolto maksaa saman kuin ostaisi kaupasta uuden 160-gigaisen kiintolevyn!).

  2,0-2,5 gigatavua tunnissa on urheilulähetteiden laatutaso, 25 gigatavua päivässä urheilua tulee tallennettua, pikakelattua ja hidasteltua. Hikoile siinä sitten polttaen romppuja ja pikakelaten romppujen kanssa, tai polttavan DVD-soittimen kanssa: kuluu 25 kpl DVD-RAM/RW -kiekkoja päivässä (tunti per DVD-kiekko parhaalla laadulla niissä ana-tv-tallentimissa) niin hermot poksahtaisivat viikon räpellyksen jälkeen.

  VHS=kuollut formaatti, CD=kuollut formaatti, DVD=kuollut formaatti. BlueRayDVD=???

  Eläköön kiintolevy. Nyt vain odotellaan valokaapelinettiä joka kotiin jotta päästään vaihtelemaan sisältöä ihmisten kesken. 4 gigan leffa ei oikein kulje dsl-piuhan läpi. 100 Mt musavideot vielä menettelevät.
   
 4. DVB-G

  DVB-G Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2003
  Viestejä:
  10 281
  Saadut tykkäykset:
  30
  Eikös PVA ole joidenkin digikorttien tallenneformaatti. Lisäksi taisi olla joku ohjelma nimeltään PVA.EXE tai lähes vastaava.

  Kannattaisi käyttää ohjelmista virallista nimeä niin ei tulisi sekaannuksia, jos nyt siis PVAStrumentosta oli tuossa hieman ylempänä puhe. Ehkä minä itse sekoilen?

  PVAStrumento-sana on helppo kopioida leikepöydälle tai funktionäppäinmakroksi ja sitten sitä voi viljellä PVAStrumento aivan PVAStrumento joka PVAStrumento välissä PVAStrumento ilman PVAStrumento erillistä PVAStrumento vaivannäköä. Hupsis, lipsahti liiankin helposti.
   
 5. pede

  pede Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  6 311
  Saadut tykkäykset:
  19
  kiitos tiedosta KISSin osalta

  ei millään pahalla DVB-G, mutta tallennusstrategian ohjelmajulistus ja median kehitypolku on hieman OT.. :(

  ollaan ystävällisiä ja pidetään tää säie siinä kortin toimivuudessa
  perusta mielellään säie tallennuksille niin niitä voidaan pohtia siellä

  ps. ei ryhdytä kiistelemään tästä ;)
   
 6. pede

  pede Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  6 311
  Saadut tykkäykset:
  19
  oisko tässä hieman selitystä mikä on PVA, ja mikä PVAstrumento ja miksi Nebulan (tai muiden korttien) "nauhoitustiedosto" on hyvä/pakko ajaa PVAstrumenton tms. läpi

  http://www.offeryn.de/dv.htm#pvas

  tämä siis PVAstrumenton kotisivulta
   
 7. DVB-G

  DVB-G Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2003
  Viestejä:
  10 281
  Saadut tykkäykset:
  30
  Ei ProgramStreamia tallentavien korttien (KISS, Nebula) tuottamia fileitä ole pakko ajaa minkään konvertterin tai PVAStrumenton läpi. Minullakin on useita teratavuja täysin käsittelemätöntä KISS-materiaalia. Aika ei edes riittäisi tavaran konvertoimiseen ilman superkoneklustereita. Vai otatko sinä fileeni ja konvertoit ne ilmaiseksi? Jos saisi yhden yliopiston kaikki koneet itselleen kuukaudeksi käyttöön niin sitten ehkä konversiota voisi harkita.

  Käytän PVAStrumentoa vain pilkkomiseen eli splittaamiseen kun pitää ottaa pieniä pätkiä talteen ja hylätä muu ohjelma.

  Kun PVAStrumento ei täten liity Nebulaan mitenkään, niin lopetettakoon tässä säikeessä siitä puhuminen. Jokainen lause jossa Nebulaa ei mainita, siirrettäköön muualle. Olisi hyvä pitää PVAStrumento-editointiasiat omassa topikissa, jokos sellainen jossain on? Linkki sinne?
   
 8. Willo

  Willo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.09.2001
  Viestejä:
  625
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jos digitv nauhoituksia on tarkoitus katsella tietokoneella, minäkään en kyllä näe hirveästi mieltä missään uudellenpakkailuissa tai cd:lle poltossa. Joko ostaa läjän kovalevyjä tai polttaa sellaisenaan dvd:lle (lopputulos näin menetellen ei siis toimi dvd-soittimissa, paitsi jossain Unitedeissa tms. jolle kelpaa epästandardit mpeg-failit sellaisenaa, ilman mitään dvd-standardin mukaista rakennetta). Sopivalla kodeekilla (Elecard) nuo toimivat esim. Windowsin Media Playerillä ilman, että faileja vie lähellekään PVAStrumentoa. Tällaisessa tapauksessa PVAStrumentosta ei ole mitään hyötyä, menee vain aikaa ja kaupan päälle saa failin, josta on hukattu dataa ja mahdollisesti synkka kadonnut.

  Jos sen sijaan halutaan tehdä dvd-standardin mukaista, pöytäsoittimissa toimivaa, tavaraa on tilanne toinen. Ainakaan minä en ole törmännyt authorointisoftaan, joka suostuu nielemään sisuksiinsa oman Kiss korttini tallenteita sellaisenaan. Eri forumeilta luettujen kommenttien perusteella tilanne on täsmälleen sama myös Hauppagen ja Nebulan korttien kanssa. Failit saa kelpaamaan tuon PVAStrumenton avulla, ainakin KiSS nauhoitusten kanssa on tällöin kaksi vaihtoehtoa, joista molemmat valitettavan huonoja:

  a)kaikki expert välilehden täpät pois ruksitettuna datasta katsoaa vain puuttuvat freimit. Haittapuolena huono yhteensopivuus dvd-authorointisoftien kanssa, koska failin rakenne on paskana. Uleadin softille ja DVDLabille kuitenkin kelpaa. Toinen huono puoli on editointiominaisuudet, tällaista failia kun alkaa leikellä, niin synkka katoaa 100% varmuudella, se huomaako tuota riippuu siitä kuinka paljon droppeja datassa on (pielessä se synkka on useimmiten jo PVAStrumentonkin jäljiltä, mutta leikkely pahentaa tilannetta dramaattisesti). Sopivanlaisissa tilanteissa (esim. mainoskatkojen ylihypyt) "leikkelyn" voi hoitaa hyppimalla chaptereilla katkojen yli. Jos sen tarkoituksena on saada pitkästä pätkästä irti joku osa, aletaan olla vaikeuksissa. Hirveällä vaivannäöllä synkan saa kyllä kohdalleen käpistelemällä kuvaa ja ääntä käsipelillä, mutta tuohon menevä aika on täysin posketon.
  b)pitämällä päällä kaikki expert välilehden täpät saadaan aikaiseksi paljon yhteensopivampi lopputulos, mutta tällöin datasta pudotetaan pois pidempi pätkä (kokonainen gop), jos yksikin freimi puuttuu. Eli tarkoittaa sitä, että yhden vaivaisen freimin puutuminen nauhoituksessa saa aikaiseksi esim. 14 freimit puuttumisen PVAStrumentolla ajon jälkeen. Tämä johtaa ikävään hyppimiseejn ja sanojen katkeiluun.

  Synkkaongelma poistuisi, jos jostakin saisi sellaisen softan, joka osaisi lätkäistä puutuvan freimin tilalle edellisen freimin. Kissojen ja koiriewn kanssa olen yrittänyt tuollaista metsästää, mutta valitettavan laihoin tuloksin.

  Onko kenelläkään vertailukokemuksia Nebulan, KiSSin ja Hauppagen kesken samalla antennisignaalilla, pudottaako joku kortti enemmän freimejä kuin joku toinen, vai ovatko kaikki tässä suhteessa yhtä hyviä/huonoja?
   
 9. Trik

  Trik Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.02.2002
  Viestejä:
  166
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oma kommenttini pakata/ei pakata keskusteluun on se että pakkaan ja aion myös pakata tallentamani ohjelmat jatkossakin jos niitä on tarkoitus säilyttää pidempään. PC jossa koko homma pyörii on dedikoitu HTPC olohuoneessa, jossa äänettömyys on tärkeä kriteeri. En siis voi/aio ostaa siihen läjää kovalevyjä, nykyinen 80GB Barracuda riittäköön siihen asti kunnes reilusti isompia (ja yhtä äänettömiä) saa edullisesti. DVD:lle voisin kopioida jos polttavan sellaisen omistaisin. Toisaalta tarkoitukseni ei ole perustaa yhden miehen kansallista videoarkistoa, vaan tallennan korkeintaan 1-2 elokuvaa viikossa jos tekele on mielestäni sen väärti että sen viitsii joskus toistekin katsoa. Tuollaisilla tallennusmäärillä pakkaaminen ei ole ongelma. Mutta kukin taaplaa tyylillään.

  Sitten takaisin topicciin. Nebulan tuesta eivät myöntäneet tehneensä ainakaan tieten tahtoen mitään tuolle muistivuodolle vaan siellä ihmeteltiin uusimman version parempaa käyttäytymistä. En ole ehtinyt asiaa vielä perin pohjin tutkia, mutta yksi reilun 3 tunnin tallennussessio nosti muistinkulutuksen noin 70 MB:n paikkeille. Aiemmin muisti olisi tunnissa mennyt jo 500 megan nurkille.

  DVB-tekstitys ei toimi vieläkään vaikka niin kehuvat. Teksti on nyt luettavaa mutta vanhat tekstitykset näkyvät alta jos uusi tekstirivi sattuu olemaan lyhyempi kuin edellinen. Ongelma on kuulemma tiedossa ja siihen etsitään ratkaisua.

  Miten muuten tuo Ylen teksti näkyy digiboxissa? Onko sielläkin tekstin takana musta palkki vai onko tekstin tausta läpinäkyvä? Itseäni vähän kiusaa tuo palkki ja tykkäisin enemmän perinteisestä läpinäkyvästä taustasta.
   
 10. pede

  pede Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  6 311
  Saadut tykkäykset:
  19
  sekä finluxin 410 että humaxin f1-4000 karvalakkimallissa on ainoastaan kirjaimet kuvan päällä, ei mustalla taustalla. siinä humaxissa on "kivemmat" fontit.

  sitten taas noissa satellittiboxeissa joissa tekstitys tulee esim Viasatilla ja Canal Digitalilla, on tekstit mustalla taustalla. ainakin mulla triax 75:sessa ja nokia 9802S:ssä

  eli näyttää olevan hieman kiinni siitä millainen softa boxeissa on, miten ne näyttävät tekstit

  esim ruotsissa on vuosikymmeniä ollut analogisessa lähetyksessä teksteillä mustat pohjat , joten heidän silmissään mustat pohjat on paremman näköisiä. molempiahan voi puolustaa eri argumenteillä
   
 11. SF100

  SF100 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.05.2003
  Viestejä:
  1 326
  Saadut tykkäykset:
  0
  ->Trik

  Myöskään Medionissa ei ole palkkia. Katson satelliittilähetyksiä SkyStar2:lla ja ProgDVB-ohjelmalla. Mitkään tuntemani tekstityssoftat eivät sielläkään tee palkkia tekstille.
  Ehkä kannattaisi kysellä Nebulalta voisiko palkin saada pois.
   
 12. alpobass

  alpobass Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.04.2003
  Viestejä:
  80
  Saadut tykkäykset:
  0
  juu, kyllä minulla ainakin muisti vuotaa tunnissa tuonne 300 megaan versiolla 3.02.

  en tiedä mutta mulla on fiilis että versio 3:sta asti pelaa yleisesti paremmin.
   
 13. Trik

  Trik Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.02.2002
  Viestejä:
  166
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen parikin kertaa jo kysynyt asiaa. Heidän mielestään palkki tulee tekstin mukana, eli on siis ohjelman lähettäjän asia. Toisaalta kun kerran ainakin osa digiboxeista ei taustaväriä näytä vaan se on läpinäkyvä, niin ilmeisesti homma voidaan hoitaa softalla pois jos niin halutaan. Pyyntööni että musta tausta olisi läpinäkyvä vastattiin näin:

  "Now regarding the transparency issue I am sorry to say that we currently don't have any plans to add in support for transparent subtitles even if the text is being transmitted in this form."

  Eli ei onnistanut. Ehkä sitten jos tuon perään kyselijöitä olisi riittävän paljon. Harmi, 11.9 ja Star Wars lähestyy eikä tekstitys tahdo pelata vieläkään...
   
 14. Hagar

  Hagar Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.07.2003
  Viestejä:
  214
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onkohan teilla automaattinen päivitys päällä? Mikä versio tällä hetkellä käytätte? Minulla on käytössä 3.026 ja viime sunnuntaina kone on ollut aamusta iltaan päällä ja piruttain pistin eri kanavilta nauhoituksen päälle pitkin päivää. Ja viimeisen nauhoituksen asti kaikki on tullut kovalevylle. Ja se tiedostojen pätkistelykin on kokonaan poissa. Nyt tule vaan yksi filsu per timer. Ja kaiken kukkulaksi ainoastan neloselta nauhoitettua tavaraa näyttää vielä antavan muutamia Alerteja PVAstrumentossa. Muiten kanavien nauhoitukset näyttä kääntyvän ilman juuri minkänlaisia virheitä. Käyttössa on edelleen sitä Bilteman Luja laatua (pöytäantenni).

  Olen Trikin kanssa samaa mieltä tästä nauhoitus/käänos asiassa. Eli ei ole varaa pyörittää useimpien teratavujen levyjä päivät pitkin vaan sen takia että joskus sattuisi olemaan aikaa katsoa joku niistä vanhoista tallenteista. Laatu/määrä pitäisi ottaa huomioon. Säilytän vain sellaista tavaraa mitä vitsisi joskus uudelleenkin vilkaista. Ja siinä on vielä toinenkin näkökulma. Meillä on tapana kavereiten kanssa lainailla toistemme nauhoituksia. Eikä kaikkilla ole edes DVD yms. asema PC:ssa. Sen sijaan kaikilta löytyy pöytäsoittimia DVD:lle. Eli helpompi kääntää DVD:ksi tai SVCD:ksi, niin ei tarvitse aina repii kovo irti konesta :p
  Ja niin usein on kuultu näistä kovojen hajoamisesta ja bad sectoreista että, parhaat "helmet" on parasta säilyttä irti siitä konesta.

  Se musta tausta on minullakin. Pitäisiköhän minunkin nyt kokeilla josko saisin sen heidän listoille ;) Viime aikoina on mennyt läpi lähestulkoon kaikki mitä olen ehdottanut heille :D

  :king:
  Hagar
   
 15. Search

  Search Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.07.2003
  Viestejä:
  435
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihmettelinkin noita sinun versionumeroita :hitme: , pystyyköhän noita versioita lataamaan muutenkin kuin automaattisesti? Oma HTPC ei ole verkossa kiinni, joten joudun lataamaan toisella koneella päivitykset. Download sivullahan on vain versio 3.02. Eipä tässä vielä ole mitään kiirettä, kun oma usb-mokkula lähtee (toivottavasti) tänään Englannista kohti Suomea...

  Go Hagar go...:thumbsup:
   
 16. Trik

  Trik Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.02.2002
  Viestejä:
  166
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kysäisin tekstitysasiaa Digitalta ja sain tällaisen vastauksen:

  "Normaalit boxithan ei piirrä mustia palkkeja. Specsissä ei suoraan viitata palkkeihin, mutta speksistä voi päätellä, että palkit piirretään vain, jos lähettäjä ne oikeasti lähettää. -> Kortin softa toimii vastoin speksiä."

  Ja Nebulan vastaus kun käänsin heille tuon:

  "Regarding the transparent subtitle issue, firstly can I say thank you for confirming this with the broadcasters. As such we are now looking in to whether we can support the transparent backgrounds that your broadcasters are transmitting and thus this may be included in a future version, depending upon the complexity of the issue. If it a straight forward transparent background with opaque text, then we should be ok. If it is a pure alpha blend across the whole thing then we most likely won't be able to just yet (due to the nature of our display system)."

  Joten pidetään peukkuja.
   
 17. Hagar

  Hagar Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.07.2003
  Viestejä:
  214
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsella myös samaa tilanne. Eli kotikone ei ole netissa ja läppäri on. Eli olen keksinyt keino millä saadaan tälläinen "stand-alone" kone päivitetty. Töissä käynnistän DigiTV ohjelma vaikka USB boxi onkin kotona. Se ensin herjaa että PCI tai USB versio ei löytynyt. Ja seuraavaksi lähtee tarkistamaan josko löytyisi uusi ohjelma versio. Ja jos löytyy niin se lähtee päivittämaan vaan 3 tiedostoa. Sen jälkeen ohjelma kiini. Ja sitten kotona nämä kolme tiedosto sitten manuallisesti siiran korpulla kotikoneeseen ja tadaaaa minulla on uusi versio käytössä myös kotikonessa :D

  DigiTV.exe
  DigiUSB.bix
  DigiPrg.dll

  Niin minä teinkin. Ja arvaa mitä? Sain jo vastauksenkin (kesti melkein 1t. 20min. :p ). Mutta Trik on jo ehtinyt vastatakin tähän. Eli sain saman vastauksen itse. Ja tämän lisäksi olin maininnut sitä tekstityksen ongelmasta että vanhat jää näkyviin alta... Vastaus on tälläinen...

  "As such I can say that we are indeed aware of the subtitle refresh issue and thus we are working to resolve it as soon as possible. "

  Siis hommat on hoidossa!:thumbsup:

  :)
  Hagar
   
 18. Search

  Search Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.07.2003
  Viestejä:
  435
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos infosta Hagar, täytyy tehdä samoin tuon ohjelmapäivitysten kanssa. Kunpa kusti polkisi kovaa, jotta oma Nebula tulisi lähipostiin mahdollisimman pian. Alkaa tämä kuivaharjoittelu jo riittää. :p
   
 19. Trik

  Trik Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.02.2002
  Viestejä:
  166
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tässä viimeisin kommentti tekstityksen mustaan taustaan Nebulan tuesta:

  "Just to let you know that our developers had a very good look in to the subtitle transparency issue and have now managed to implement an update to the code which performs this kind of functionality. It is still in testing at the moment but it's looking very good, and thus once the software becomes publicly available you should be able to view subtitles in the same way you would on your normal Finnish STB."

  Ei hassumpaa siihen verrattuna, mikä tilanne oli vielä pari päivää sitten. :D
   
 20. Hagar

  Hagar Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.07.2003
  Viestejä:
  214
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aika ihmellinen on tää pulju! Olen joskus kuullut selläistä sanonta kuin:
  "Ihmeitä teeme hetkessa mutta mahdottomien asioiten hoitaamiseen menee vähän enemmän aikaa" tai jotain sinne päin....

  Nyt odotellaan sitä seuraava versiota kovasti!!

  Search:

  Ymmärrän kyllä tuskasi! Minäkin jouduin odottamaan melkein puolitoista viikkoa! Ja nyt sillä aikaa kun odotat niin pari hyvää vinkkia. Hae jostain suomalais-mallinen virta piuha valmiksi. Nimittäin laitten mukana tulee silläinen britti versio tästä piuhasta. Homma myöskin sormiparistot valmiksi (kaken mukana ei tule). Tee vähintään 30GB kovalevytilaa konella (näin alkuun). Asenna USB2.0 rautaa valmiiksi ja testaa että se toimii. Varmistaa että näytönohjain tukee overlay yv12 tai vähintään yuy2.

  Sitten hankiudu eroon vaimosta ja lapsista (jos niitä on). Nimittäin tämän laiten asentaminen ja kaikkien ominaisuuksien ihailemiseen menee ainakin yksi kokonainen viikonloppu ;) Varastoi tarpeeksi paljon ruokaa ja juomia jääkaapisi valmiksi ettei tarvitsee lähteä kesken kaiken kauppaan.

  :king:
  Hagar