Nälkäpeli - Matkijanärhi Osa 2 (Hunger Games: Mockingjay, Part 2, The) (2015) (Francis Lawrence / Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 15.06.2015.

 1. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 287
  Saadut tykkäykset:
  29
  [​IMG]

  Nälkäpeli - Matkijanärhi Osa 2 on Nälkäpeli -leffasarjan viimeinen ja koko tarinan päättävä elokuva, jossa Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) saa huomata, että pelin panoksena ei olekaan enää vain henkiijääminen, vaan myös koko tulevaisuus.

  [​IMG] Katso elokuvan trailer

  Ensi-ilta Suomessa - (USA:ssa 20.11.2015)
   
 2. Liekinheitin

  Liekinheitin Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 467
  Saadut tykkäykset:
  75
  Ensimmäinen näkemäni, sekä näistä näläkäpeleistä että (kummankin) Lawrencen elokuvista. Vaikka pihalla olemista väkisin kaikesta aiemmasta tietämättömänä tapahtuikin, kyllä tästä pystyi hyvin nauttimaan silti. J.Law on kyllä pirun karismaattinen ja osaava mimmi, taisi pikku ihastuminen jopa tapahtua :) Varsin upea visuaalisesti ja siinä yhdessä taistelussa oli kivan v-mäinen meininki. Muutenkin toimivia kohtauksia, jos nyt ei mitään unohtumatonta. Sellainen hyvä 3½/5 tuntuu sopivalta.
   
 3. Pazze

  Pazze Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  4 959
  Saadut tykkäykset:
  115
  Viimeinen osa oli sarjan ehdottomin pohjanoteeraus, vaikka eipä tama sarja nyt mikään elokuvahistorian merkkiteos ollut millään mittapuulla. 15-vuotiaille pojille tama on varmaan täydellinen elokuva. ½/5.
   
 4. scented

  scented Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 564
  Saadut tykkäykset:
  96
  Viimeinkin sai tämän elokuvasarjan loppuun katsottua. Nämä ovat melko outoja leffoja. Kohdeyleisö on oletettavasti sangen nuorta, mutta elokuvat ovat ihmeen raakoja. Porukkaa kuolee niin että. Välillä jopa yllätti, kun joku sangen näkyvästi esillä ollut tyyppi kuolla kupsahti. No ei nämä Nälkäpeli-leffat tosiaan mitään huippuja ole, mutta ihan ok rymistelyjä. Suurin miinus siitä, ettei oikein mikään hahmoista koskettanut mitenkään, eikä kenenkään ottamuksista loppu peleissä välittänyt tuon taivaallista.