Museorekisteristä poisto?

Keskustelu osiossa 'Autot, moottoripyörät sekä liikenne' , aloittajana Äkkipoika, 25.04.2010.

 1. Äkkipoika

  Äkkipoika Member

  Liittynyt:
  29.06.2008
  Viestejä:
  143
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen kiinnostunut eräästä museorekisteröidystä ajoneuvosta. 30 päivän vuosittainen ajoaika kuitenkin olisi todennäköisesti liian vähän (lisäksi pari alkuperäisyyden tärväävää pikku muutosta on mielessä) enkä perusrehellisenä :p haluaisi olla osaltani sössimässä sinänsä hyvää museorekisteröinti-ideaa väärinkäytöksellä.

  Netti pursuaa ohjeita siitä, miten laitteet saa museorekisteriin mutta rekisteristä poistamisesta on vain mainintoja tyyliin "kyllä onnistuu". Ei muuta. Viralliset sivutkaan eivät auta.

  Onko kenelläkään tietoa, millainen byrokratiasavotta poistosta voisi kehkeytyä. Vai joudunko jälleen kerran menemään tiedon alkulähteelle eli katsastuskonttorille :rolleyes: ?
   
 2. RBV

  RBV Surprise, cockfags! Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.09.2001
  Viestejä:
  1 859
  Saadut tykkäykset:
  7
  Museorekisteristä poistaminen on todella helppoa.
  Oma kokemukseni on muutaman vuoden takaa, jolloin siirsin N2 -luokan kuorma-auton museorekisteristä takaisin normaaliin.

  En tiedä auttoiko asiaa se, että samalla suoritettiin omistajanvaihdos ja vuosikatsastus. Käytännössä meni siten että varasin katsastusajan, menin sitten konttorille auton kera vuosikatsastukseen ja ilmoitin haluavani auton takaisin normaaliin rekisteriin. Katsastuksen jälkeen löivät minulle kouraan uudet kilvet ja kävin parkkipaikalla ruuvaamassa vanhat mustat pois ja uudet tilalle. Tosin maksuja tuli kerralla enemmän koska omistajan vaihdos, vuosikatsastus ja muutosrekisteröinti tapahtui samalla kerralla. Taisi siinä muutama satanen palaa ...

  Ei siinä pitäisi siis mitään ihmeellistä olla.
   
 3. Äkkipoika

  Äkkipoika Member

  Liittynyt:
  29.06.2008
  Viestejä:
  143
  Saadut tykkäykset:
  0
  :thumbsup: Kiitos tiedosta.