Mitäs teiltä on varastettu?

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana JPH, 26.02.2003.

 1. komedian

  komedian Guest Guest

  Liittynyt:
  25.08.2002
  Viestejä:
  657
  Saadut tykkäykset:
  0
  No perhana, taas oli autoon menty yön aikana. Taitaa olla jo kolmas kerta puolen vuoden sisään. Vahinko ei ollut suuri, melko siististi oli menty, kuskinoven lukkopesä on hiukan hutera ja kolhuilla. Oli ilmeisesti piuhoista yritetty käynnistää, heikolla menestyksellä. Varas/varkaat veivät mukanaan loppujenlopuksi vain ne loputkin cd-levyt mitä viimekerralla jäi. Ei niitä kuitenkaan ollut kuin kolme kappaletta, joten halvalla pääsin.
   
 2. MastaDJ

  MastaDJ Guest Guest

  Liittynyt:
  20.11.2002
  Viestejä:
  1 617
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihmeen paljon on porukalta kamaa kyllä pöllitty. :eek:

  Itseltäni ei ole toistaiseksi viety mitään, mutta tuttujen kesäasunto kyllä putsattiin heidän ollessaan poissa.
   
 3. anttipee

  anttipee Guest Guest

  Liittynyt:
  19.09.2002
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  2
  Kohdalle osuneen fillarivarkaan jälkeen yksi tuttu poisti valmistajan tarrat uudesta fillaristaan ja liimaili Bilteman tarroja tilalle :p
   
 4. Anttimie

  Anttimie Doh! Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  24.09.2000
  Viestejä:
  659
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kolme fillaria pöllitty omakotitalon pihasta. Kaikki jostain kumman syystä löytyneet läheisestä ojasta täysin kunnossa. :D
   
 5. Jackal

  Jackal Guest Guest

  Liittynyt:
  08.02.2003
  Viestejä:
  360
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tyypillisten varkauksien kohteeksi olen joutunut minäkin. Noin kuusi vuotta sitten viikonloppureissulta palatessani oli opiskelijakämpän edestä maastopyörä (tietenkin lukittu sellainen) kadonnut. Sitä ei sitten sen jälkeen ole näkynyt.

  Autovarkaiden kanssa jouduin tekemisiin muistaakseni kesällä -99. Silloin vanha 99 Saab kelpasi varkaille jopa kahteen otteeseen. Eka kerralla oli suurinpiirtein kaikki mitä irti lähtee (stereot yms.) otettu mukaan ja toisella kerralla oltiin tyydytty pelkkään ajeluun, mikä oli päättynyt ojaa. Molemmilla kerroilla sain auton takaisin muutamassa päivässä ja suht pienin vahingoin.
   
 6. EdHunter

  EdHunter Guest Guest

  Liittynyt:
  27.02.2003
  Viestejä:
  272
  Saadut tykkäykset:
  1
  Joskus abiristeilyllä katosivat Dieselin farkut (ei kuitenkaan jaloista, tai ainakaan en muista jos näin on käynyt :D ), mutta tuo nyt lähinnä naurattaa enemmän kuin harmittaa. Osaksi kai oma moka, tuli aamulla kiire maihinnousun kanssa, saattoivat jäädä sängyn uumeniin. Kenties joku Viking Linen siivoja kuljeskelee onnellisesti minun housuissani... :)
   
 7. Jarippp

  Jarippp Guest Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  18.01.2002
  Viestejä:
  246
  Saadut tykkäykset:
  0
  juu nuorempana lompakko ajokortteineen ynnä muut paperit tietenkin--

  Siitä viisastuneena jätän paperit ja muut kämpille---vaan
  sittenpä kelpas pitkäkyntisille kännykkä---itseasiassa 3310, sitten 3330 ja firman kännykänkin olen saanut "hukattua" vuosien kuluessa. Siitä viisastuneena...............

  JaP
   
 8. Jarippp

  Jarippp Guest Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  18.01.2002
  Viestejä:
  246
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juu sama pitkäkyntinen täälläkin :)
   
 9. oodi

  oodi Guest Guest

  Liittynyt:
  22.01.2003
  Viestejä:
  87
  Saadut tykkäykset:
  0
  Autosta kertaalleen lukkopesä porattu ja cd-soitin sekä levyt viety...

  Pyörä jäi keskiviikkona keskustan suuntaan, lukittuna toki, pitääpä käydä joku päivä kattomassa josko se vielä siellä olis. :p
   
 10. The Ring

  The Ring Charles Bronson 1921-2003 Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  02.12.2002
  Viestejä:
  1 526
  Saadut tykkäykset:
  1
  Automurron yhteydessä stereot, hattuhylly kajareineen, sekä muutama kasetti ja työkalu (90-luvun alussa). Muuta ei muistaakseni ole meikäläiseltä varastettu.
   
 11. thomas

  thomas Guest Guest

  Liittynyt:
  15.12.2000
  Viestejä:
  130
  Saadut tykkäykset:
  0
  Omaan autooni on murtauduttu puolen vuoden aikana 3 kertaa...mitään ei oikeastaan ole viety,mitä nyt 10 vuotta vanha philipsin boosteri(taisivat olla oikein hifistejä)
  Lähinnä auton sisustaa on tärvelty,mutta vahingosta viisastuneen mulla on täydellinen sisusta+lasit varalla:)
  Taitavat olla ooppelit ja saabit varkaiden parhaat mallit?!
   
 12. Takeshi666

  Takeshi666 Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.01.2003
  Viestejä:
  2 005
  Saadut tykkäykset:
  17
  15 euroa käteistä.

  Hei, MINUN budjetillani se on iso raha!
   
 13. Moses_x

  Moses_x Guest Guest

  Liittynyt:
  08.01.2003
  Viestejä:
  1 117
  Saadut tykkäykset:
  1
  Viime yönä oli sitten perheen Mazda 626 GTi kadonnut pihasta. Nyt vituttaa.
   
 14. Patu

  Patu Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.12.2002
  Viestejä:
  2 834
  Saadut tykkäykset:
  0
  Viime kesänä lähti pyörästä takarengas yön aikana. Kyllä otti päähän silloin vaikka suht pienestä varkaudesta onkin kyse. Kellarissa makaa edelleen ilman takarengasta tuo rotisko, kun ei ole rahaa/innostusta ostaa uutta rengasta. Mietityttää vaan, että kuka helvetti pöllii pyörästä takarenkaan. Aivan käsittämätöntä.
   
 15. DIAR

  DIAR Ugh! Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.01.2003
  Viestejä:
  2 206
  Saadut tykkäykset:
  9
  No meikäläiseltä vietiin renkaista pikalukkoakselit :hitme: Oli kauhea kiire junaan ja kannoin vammaisen pyöräni linja-autoon kun ei sitä taluttamaankaan pystynyt. Kuski veti herneen nenään ja käski painua HELVETTIIN. Matkustajilla meni sen sijaan herneet nenään kusipäisen kuskin kanssa ja alkoivat huudella sille. Ei auttanut. Opiskelija otti sitten taksin...

  Tuon lisäksi on lähtenyt kaksi maastopyörää, joista toinen korjaamon pihalla ajokelvottomana ja kauppias jopa näki kun pyörä kannettiin pois. Ei sitten kuitenkaan tehnyt mitään estääkseen ryöstöä. :hitme:

  Pari joulua sitten jouluaattoyönä olin yötä vanhempieni luona ja isukki herätteli aamulla tyyliin: "Hei käytkös katsomassa onko kuplaan murtauduttu" ja parin minuutin päästä meikäläinen vastaa: "Joo, on täältä kaikki viety"
  Huvittavinta oli se, että koulukirjat, takki, KELA- yms. kortit alkoivat pikkuhiljaa ilmestyä ovelle kun naapurit toivat niitä pihoiltaan. Loppujen lopuksi kadoksiin jäi vain Armanin kravatti, hiustenkuivain ja Haglöfsin reppu. Reppu oli melkein uusi ja muut tavarat olivat lahjapaketeissa. Lahjat oli avattu naapurin pihalla ja reppu tyhjennetty pikku hiljaa matkan varrelle ja tavarat ilmeisesti laitettu reppuun. Kätevää. Uusia tavaroita takuulappuineen. Onneksi 15 ihmisen lahjat oli kannettu autosta pihalle illalla. Hiustenkuivaimenkaan puuttuminen ei ollut kauheaa koska olin ostanut vaimolle myös muita lahjoja. Ja yllätykseksi vaimo oli käynyt keskustassa ostamassa varastetun kravatin tilalle Bossin kravatin, joka on edelleen hienoin kravattini. :thumbsup:

  Mielenkiintoista oli myös se, että isän mersun lukko oli "tiirikoitu" ruuvimeisselillä, mutta yrityksistä huolimatta kuplan ovi ei ollut auennut tällä konstilla. Olivat ystävällisesti rikkoneet vain pikkuikkunan, joten ei tullut kalliiksi.

  T. nimim. Vietin Jouluaaton poliisilaitoksella :D

  Edit: Ai niin. Bensat viety autosta pari kertaa. Säälittävää :(
   
 16. matarvai

  matarvai Käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.12.2000
  Viestejä:
  1 466
  Saadut tykkäykset:
  1
  Itseltäni on varastettu 11 dvd leffaa, vähän rahaa ja muutama cd. CD:llä ja rahalla ei niin väliä, mutta dvd leffat otti pattiin. Kun ne oli jo dvdprofiler listassa ja mieleisiä leffoja niin olihan ne ostettava uudelleen.
   
 17. Zarniwoop

  Zarniwoop Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.09.2003
  Viestejä:
  397
  Saadut tykkäykset:
  3
  Joskus vuosia sitten vietiin autostani CD-pyöritin, 15 levyä ja kaikki pikkurahat. Takakaiuttimiakin olivat turhaan yrittäneet irroitella, hatchback-korimalli, senkuin olisivat avannu takaluukun ja vieneet kaiuttimet kaikkinen hattuhyllyineen :D Taustapeilissä roikkuneet Raybanit ei ollu puusilmille kelvanneet! Auto oli työpaikkani kameravalvotulla parkkipaikalla, kyselin asiasta jälkeenpäin, eivät olleet nähneet mitään... Puolen vuoden sisään parkkikselle ilmestyi toinen kamera! :thumbsup:

  Onneksi olin edellisenä iltana tyhjentänyt auton takaosaston kaikesta kamasta jotka oli ollut mukana kevätreissulla pohjoisessa, parinkymmenentonnin mummonmarkan edestä erilaista retkeilyhärpäkettä... Olisi saattanut hieman vtuttaa!

  CD-levyt löytyivät muutamaa viikkoa myöhemmin erään toisen tutkinnan yhteydessä (kaikissa koteloissa ja levyissä nimikirjaimet!), sain ne takaisin ja vakuutusyhtiö maksoi soittimesta sen verran reilusti että itseasiassa plussalle jäätiin ja reilusti!
   
 18. kurdt

  kurdt Guest Guest

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  Löytyipäs hauska threadi. Kyllä on ihmisiltä pyöriä hävinnyt, herran jestas.. Yksistään tässä threadissa varmaan 100 pyörää pöllitty, mihinkähän nekin kaikki menevät?

  Itseltäni on pöllitty kaksi kertaa lompakko, ensimmäisen kerran abiristeilyllä ja toisen kerran Divassa Lahdessa. Risteilyllä vitutti eniten se, että kun se pöllittiin sillä matkalla kun olin menossa ekaa paukkua hakemaan baarissa, en sitten kännännyt ja kaiken lisäksi tulin vielä kuumeeseen sinä iltana laivalla. Baarissa taas lompakko pöllittiin takataskusta ja minä aika tuiskeessa. Molemmilla kerroilla muuten lompakot ovat löytyneet. Risteilyllä joku oli ilmeisesti tarvinnut 20 euroa, koska aamulla kun heräsin, oli lompakko nakattu tuvan lattialle ja sieltä puuttui vain 20 euroa, ei muuta. Lompakossa oli se ovikortti, joten sillä pääsi tuomaan. Baarissa taas lompakko oli löytynyt vessasta samana iltana ja minä sain sen pari päivää myöhemmin. Silloin oli kaikki massi hävinnyt, mutta kortteja ei oltu viety. Tosin en ota ikinä mitään luottokortteja ym. baariin mukaan. Nyt on sitten koiran kettingillä lompakko kiinni housuissa, joten jos joku sen siitä vie niin iso :thumbsup: sinne.
   
 19. marcoolio

  marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  23.09.2002
  Viestejä:
  4 511
  Saadut tykkäykset:
  8
  Maastopyörä katosi täältä Yö-kylästä viikonloppuloman aikana. Hyvin yleistä kuulemma.:rolleyes:

  Autosta vietiin bensat, sillä aikaa kun olin töissä. Auto siis oli työpaikan takapihalla. Olinpa vielä käynyt juuri tankkaamassakin. Tekniikkana oli perinteinen meisseli tankikorkin läpi, ja samalla varas oli ajatellut muutenkin naarmuttaa tankinympärystää...:grr:

  Kaikkein älyttömin varkaus tapahtui aikoinaan armeijassa. Olimme illalla käymässä salilla/saunassa ja joku oli saunareissun aikana pöllinyt T-paidan ala intti. Paidasta oli ilmeisesti jäänyt hiha tai joku muu osa hieman kaapista repsottamaan ja sehän kelpasi. Toivottavasti nautti hikisestä paidasta...:hitme:
   
 20. Aeroneus

  Aeroneus Guest Guest

  Liittynyt:
  29.07.2003
  Viestejä:
  429
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joskus aikoinaan yksi pyörä katosi kuin tuhka tuuleen,paljon muuta en olekaan joutunut menettämään...Mutta jo tuo yksi tapahtuma jätti minuun syvät jäljet,herään vieläkin öisin omaan huutooni :p