Mitäs teiltä on varastettu?

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana JPH, 26.02.2003.

 1. marcoolio

  marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  23.09.2002
  Viestejä:
  4 511
  Saadut tykkäykset:
  8
  Kauan sitten kun olin lapsi, pöllittiin maastopyörä ollessani leffassa. Harmitti aikoinaan paljonkin. Vuosi takaperin vietiin bensat fiatin tankista perinteistä ruuvimeisseli tankinkorkista läpi -tyyliä käytten. Naarmutti vielä tankinympärystääkin. **ttu! Viime syksynä varastettiin sitten toinen maastopyörä, jonka olin just ehostanut aktiivikäyttöä silmälläpitäen. Sain siitä onneks vakuutuksesta jotain, vaikka omavastuu oli kevyet 250€... Eipä muuta, mutta jos joskus saan varkaan rysänpäältä kiinni niin sääliksi käy...:mad:
   
 2. RBV

  RBV Surprise, cockfags! Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  12.09.2001
  Viestejä:
  1 859
  Saadut tykkäykset:
  7
  Kaverin auto pöllittiin viime syksynä. Poliisi löysi auton seuraavana aamuna muutaman kilometrin päästä. Autolla oli ajettu n. 80km ja soittimesta löytyi ilmeisesti korvauksena Kari Tapion kasetti. Mitään ei ollut viety/rikottu! :cool: :D
   
 3. premier

  premier Guest Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  28.06.2002
  Viestejä:
  1 687
  Saadut tykkäykset:
  4
  Pyörä, mopo ja lippalakki on lähtenyt jonkun niitä enemmän tarvitsevan mukaan.

  Kaverilta ryöstettiin mopo väkivalloin :mad:
   
 4. Corca

  Corca Guest Guest

  Liittynyt:
  28.05.2001
  Viestejä:
  2 244
  Saadut tykkäykset:
  1
  Elämäni aikana on varastettu 5 polkupyörää 7:stä...jonkin sortin saavutus sekin.

  Auta armias jos vastaan tulisi yksikin noista varastetuista pyöristä "lainaomistajansa" kera...ottaisi tasan lommoa jokaisen viedyn pyörän edestä, prkl. :grr:
   
 5. Bogo

  Bogo Guest Guest

  Liittynyt:
  13.12.2000
  Viestejä:
  1 294
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko teillä koskaan kukaan varkaista jäänyt kiinni?

  Yhden autosoittimen pöllimistapauksessa jäi kiinni yks teini, kun se oli päättäny siskolleen hommata cd-soittimen. Siskopa ei sitten huolinut varastettua kamaa ja tää poju päätti piilottaa(?) sen taloyhtiönsä pesutuvan nurkkaan, josta vissiin joku talkkari sen löys. Miten se sitten yhdistettiin tähän jannuun, en tiedä. Mutta rosikseen ois voinu mennä pälyilemään kaverin tuskaa, en jaksanu. Saa nähä tuleeko sieltä koskaan korvauksia...
  Toinen tapaus oli kun yks tyyppi jostain perähikiältä oli tullu tyttöystäväänsä kattomaan pk-seudulle. Sai bänät ja lähti dokaamaan paikalliseen. Poistullessaan raflasta yöllä, sillä oli kilahtanut, ja oli ruvennu heilumaan rappurallin kanssa rikkoen autoista (5-6 kpl) ikkunat ja varastaen kaikkea typerää, kuten stidiaskeja ja jääskraboja. Oli siellä yks tunkkikin, kun kävin kyttiksellä jääskrabaa tunnistamassa. Oli poliisisedälläkin hymy herkässä :)
   
 6. RockZilla

  RockZilla Guest Guest

  Liittynyt:
  18.09.2002
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tänä aamuna huomasin että oli viety maastofillarista satula,
  lukitusta taloyhtion varastosta. Ei sitten tarvinnut lähteä pyörällä töihin. Kaikenmaailman paskiaisia sitä täältäkin löytyy. Toivottavasti tuli tarpeeseen. Kyllä nyt vituttaa. :grr:
   
 7. Ari

  Ari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.06.2000
  Viestejä:
  3 320
  Saadut tykkäykset:
  4
  Multa oli kerran viety kerrostalon lukitusta pyöräkellarista maastofillarista (täysin uutta vastaava, samalla viikolla ensihuollossa käytetty eli jopa juuri huollettu ja puhdistettu) satulan pikalukko. Ostin sitten seuraavana päivänä uuden, ja samalla Kryptonite-kaarilukon huolestuttuani. Aiemmin pyörässä oli jo normaali turvalukko ja spiraalivaijerilukko. Laitoin sitten myös Kryptoniten kiinni noiden kahden aiemman lukon lisäksi ja uuden satulan pikalukon paikoilleen. Seuraavana päivänä oli sitten koko pyörä kadonnut ja vain joillain voimapihdeillä katkaistu lukko lattialla jäljellä... Hyvästi kirkkaan keltainen TREK 830... ikinä en sitä enää nähnyt, pyörä oli kannettu molemmat pyörät lukittuna varastosta johonkin pakuun keskellä päivää! En onneksi asu enää ko. talossa.

  Moposta varastettiin yläasteella hieno moottorin kyljessä ollut moottorin valmistajan logo... juuri olin sen siihen saanut hankittua ja laitettua samalla viikolla!

  Auton takapenkiltä lähti kerran kannettava stereomankka kävelemään opiskelija-asunnon parkkiksella yöaikaan. Olivat avanneet auton lukot, Taunuksen lukon kun pystyi avaamaan lähes millä tahansa Fordin avaimella.
   
 8. OTJ

  OTJ Guest Guest

  Liittynyt:
  22.11.2000
  Viestejä:
  485
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pari CD:tä ja rahapussi on viety, liekö ollut hyvää tuuria kun muuta ei ole hävinnyt.

  Eipä sillä, rahapussin häviäminen sapetti aika ankarasti kun piti hommata kaikki mahdolliset kortit uudestaan, ajokortista plussa-korttiin. Kaiken kaikkiaan niiden hankkimiseen meni yllättävän kauan aikaa ennen kuin kaikki kortit olivat taas koossa. :)
   
 9. iso_J

  iso_J Guest Guest

  Liittynyt:
  12.11.2001
  Viestejä:
  80
  Saadut tykkäykset:
  0
  Intissä minultä varastettiin lukitusta kaapista makuupussi ja maiharit.Sekä muinoin yläasteella pöllittiin fillari, ja ala-asteella samaisesta fillarista nopeusmittari.
   
 10. tsinivuo

  tsinivuo Guest Guest

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 907
  Saadut tykkäykset:
  1
  PRKL, Eilen tulin töistä parkkipaikalle, jossa auto on päivän. Autolla odotti mukava ylläri. Apukuskin puoleinen etuikkuna pas*a*a ja keskikonsolista oli potkittu stereot irti. Lisäksi Rainbow:n erillissarjan diskantit olivat kelvanneet. Vekkulit olivat vielä suorittaneet anastuksen keskellä päivää ja mielestäni aika vilkkaalla parkkipaikalla + takana kerrostalo, eli rohkeuden(röyhkeyden) puutteesta ei rosmoja voi syyttää) Olisivat vieneet koko auton tai sitten murtautuneet siististi, mutta ei. Onneksi kasko, mutta omavastuu 150e.... PRKL, minäkin murtautuisin siistimmin. :mad: ( :rolleyes: Etulasi harmittaa eniten, avoauto fiilis ajella tälläisilla +8 ilmoilla, cd-soittimesta niin viis.) :grr:

  EDIT: Auton vierellä oli joku ruuvimeisselin raato, sillä varmasti olivat ekaksi testanneet, mutta Fordin lukko ei ihan sellaisella aukea. Hälytin kyllä ilmestyy autoon, jos siitä olisi jatkossa hillitsemään noita mulkvisteja.
   
 11. Tonppa

  Tonppa Guest Guest

  Liittynyt:
  13.04.2000
  Viestejä:
  1 327
  Saadut tykkäykset:
  2
  Kauppiksessa pöllittiin lompakosta ajokortti ja rahat. Kusipää jäi kuitenkin kiinni kun oli yrittänyt ostaa reseptilääkkeitä kortillani.

  Pahimman "varkauden" aiheutti kuitenkin yksi vesipää, jonka tosiaan haluaisin käsiini. Ajoi erittäin mukavasti suoraan eteeni moottoritiellä ja aiheutti sellaisen kolarin ettei pahemmasta väliä. Töötti ja jarrut pohjassa yritin väistellä, mutta autoni lähti hallinnasta ja yksi toinen ei sitten yhtään seurannut tilannetta ja ajoi satasta kylkeen (onneksi ei ollut pelkääjänpaikalla ketään!).

  Kun heräsin rysähdyksestä näin kuinka tämä pakettiautonajaja käynnisti sammuneen moottorinsa (menetti ilmeisesti myös itse autonsa hallinnan) ja pakeni paikalta. Kukaan silminnäkijöistä ei saanut rekkaria ylös. Itse olin aivan sekaisin, lievä aivotärähdys siinä mm. tuli enkä tajunnut katsoa sitä vaikka mahdollisuus olisi ollut.

  Siinä sitten seuraavana yönä sairaalassa verta kustessani mietin miten hyvin tuo paennut tyyppi nukkui samaisen yön. Olisinpa saanut sen jampan käsiini sillä hetkellä!

  "Varkaudeksi" sanon hommaa siksi, että se järkyttävä, kuukausia kestänyt rumba vakuutusten ja muiden papereiden kanssa vei niin paljon voimia ja fyffeä että perkele! Ja luonnollisesti kun kolarin syypäätä ei saatu käsiin, autovakuutusten bonukset menivät ja sitä rataa... Kolarin osapuolet kun jäävät näissä tapauksissa aina omilleen.

  No sainpa vuodatettua! :)
   
 12. anttipee

  anttipee Guest Guest

  Liittynyt:
  19.09.2002
  Viestejä:
  670
  Saadut tykkäykset:
  2
  Autossa on käyty pari kertaa, n. 12 vuotta sitten pöllittiin kaiuttimet ja tuhottiin hattuhylly siinä samalla. Kasetteja hävisi, mutta ei haitannut kun oli omia nauhoituksia.

  Pari vuotta sitten mentiin autoon taas, silloin lähti cd-soitin ja 10 levyä. Noi levyt sylettää vieläkin, niitä en ole kaikkia onnistunut hankkimaan takasin. Jotain työkalujakin hävisi, mutta niiden laatu oli mitä oli, ei ne sinällään harmita.

  Sitten kävin hakemassa hälyn. Rauha on säilynyt, mutta kyllä se sylettää maksaa tostakin laitteesta vain sen takia että muuten joku narkki katsoo asiakseen lainata multa seuraavan piikkinsä osamaksun.

  Vakuutus korvaili molemmista murroista jotain, mutta kyllä siinäkin vähän semmonen 'mut ryöstettiin toisen kerran heti perään' fiilis tuli.
   
 13. mankeli

  mankeli Suurguru Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  23.01.2003
  Viestejä:
  897
  Saadut tykkäykset:
  1
  Aika vähällä olen tähän mennessä päässyt
  -Ala-asteella urheilukentältä futismaalivahdin hanskat
  -Pari vuotta sitten 3 kpl (huonoja) CD:itä siskon autosta
   
 14. Kalamies

  Kalamies Guest Guest

  Liittynyt:
  05.01.2003
  Viestejä:
  165
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ravintolassa lompakko takataskusta(oma vikako?):grr: :confused:

  Pari kertaa auto parkkipaikalta. Sitten hommasin rattiin sellaisen tangon, niin autoa eivät ole enää vieneet, mutta ekvalisaattorin kylläkin.:grr:

  Pojalta vietiin pyörävarastosta lukittu 2 viikkoa vanha maastofillari.:grr:

  Kaikenlaisia m**kkuja sitä mailmaan riittää :confused: :grr:

  Onpahan sellainen threadi joka palautti v...maisia asioita mieleen, mutta saipa myös vähän purettua itseään.
   
 15. VeZius

  VeZius Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.04.2003
  Viestejä:
  638
  Saadut tykkäykset:
  26
  En ainakaan muista tulleeni varkauden kohteeksi muutakuin kerran muutama vuosi takapersin, jolloin näin funktiolaskimeni viimeisen kerran. :rolleyes:
   
 16. Ynos

  Ynos Guest Guest

  Liittynyt:
  10.03.2003
  Viestejä:
  165
  Saadut tykkäykset:
  1
  Multa varastettiin seitsemisen vuotta sitten maastopyörä Prisman pihassa. Omaa vikaa kun unohdin lukon kotiin.

  Voi perhana kun olisin ollut näkemässä tyypin lähdön...meinaan vain, että laitoin vaihteet sekaisin, sillä ei kovin ole helppoa lähteä ruosteisilla ketjuilla jotka hyppää yhtäkkiä toiselle vaihteelle.:D

  Satulan väänsin aivan outoon asentoon, eikä se varmaan kerinnyt huomata satulan olevan väärin päin. :eek:

  Eikä siinä toiminut edes jarrut, toivottavasti se meni alamäkeä.:p

  Mun kaverinkin pyörä pöllittiin siinä samassa, se oli aivan hermona.
  Mua ei paljon nappaa jos joku haluaa mun romupyörän, mutta toivottavasti se edes telo ittensä.

  Parin viikon päästä vaari kävi hakemassa poliisilaitoksen huutokaupasta 150mk pyörän. :thumbsup:
   
 17. valtsu

  valtsu Live Long and Prosper Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  07.01.2001
  Viestejä:
  199
  Saadut tykkäykset:
  1
  Joskus kuus vuotta sitten oltiin risteilemässä ja auto seiso Turun satamassa parkissa.Takas tullessa oli joku mulkero käyny nyysimässä kaikki hifitarpeet mitkä oli minkään arvosia,eli tiennyt mitä haluaa ja mitä ei.Pari PG enempi hyvää vahvistinta siinä meni plus sit kaikkee muuta sälää.Yhteensä kun kuiteista rupes laskeskeleen ninn loppusumma jäi johonki 13Kmk.Ja jestas sitä tappelua vakuutusyhtiön kanssa ennekun suostuivat korvaamaan,vaati henk-koht käynnin ja v**usti kiroilua.Täytyy kyllä sanoa että pari kertaa joutunut vakuutusyhtiön kanssa nokkikkain ja ne kyllä yrittää Kusettaa niin paljon kun suinkin kerkeevät.Tässä tapauksessa ongelma kun oli se että autossa ei murron jälkiä.Piti oiken kädestä pitäen näyttää miten 89- Kadettiin mennään iolman minkäälaisia jäljenjättöjä.

  Se siitä vuodatuksesta mut taitaa kadetin katossa sisäpuolella olla vieläkin meikäläisen rystysen jäljet siinä peilin vieressä.:hitme:
   
 18. Käikäle

  Käikäle Guest Guest

  Liittynyt:
  14.03.2001
  Viestejä:
  992
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ylä-asteella lähti takin taskuun unohtuneet aurinkolasit. Autosta viime kesänä cd-soitin (Pojat jäi kiinni ja rikoksia yhteensä yli 60). Pyörästä langattoman mittarin lähetin revitty irti tosin epäilen, että tämänkin on joku naapuri hajoittanut mutta ei ole uskaltanut tunnustaa.
   
 19. hasseli

  hasseli Scarlett Fan Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  03.02.2003
  Viestejä:
  1 167
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olen säästynyt täysin varkauksilta, koskaan ei ole mitään viety (kop kop) :D
   
 20. Jasor

  Jasor Guest Guest

  Liittynyt:
  20.11.2002
  Viestejä:
  201
  Saadut tykkäykset:
  1
  Näinkin harvakseltaan varastettu kulkuneuvo, kuin polkupyörä.