Mitäs teiltä on varastettu?

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana JPH, 26.02.2003.

 1. JPH

  JPH Guest Guest

  Liittynyt:
  02.02.2003
  Viestejä:
  2 907
  Saadut tykkäykset:
  4
  Lainaan itseäni, sillä auto oli yön aikana ilmestynyt viidenkymmenen metrin päähän siitä, mistä se alunperin vietiinkin. Varmaankin jotkut heikkojalkaiset tapajuopot eivät ole jaksaneet kävellä illalla baariin ja ovat tarvinneet kyytiä. Pitäisikö tässä nyt sitten olla kiitollinen nykyrosvojen hyvästä palvelusta kun autot toimitetaan takaisin melkein kotiovelle asti. Eikä autosta tosiaan oltu viety tai rikottu mitään. :hitme:

  Pitää olla kuitenkin kiitollinen, että auto löytyi. Ei ole aivan tavatonta, että varastetut autot löytyvät aamulla hiiltyneinä kasoina joltakin soramontulta.
   
 2. Akkuli

  Akkuli Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.01.2003
  Viestejä:
  2 015
  Saadut tykkäykset:
  4
  Kerran on pöllitty Linnanmäellä lompakko taskusta ja joskus seiskalla ollessa pöllittiin linkkuveitsi, tekijäkin tiedettiin, mutta ei voitu todistaa.
  Joskus muksuna vietiin mun kolmipyöräinen.
   
 3. Slash80

  Slash80 No Life! Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  19.04.2001
  Viestejä:
  2 841
  Saadut tykkäykset:
  1
  Miten ne oli auton sisään päässeet, jos eivät kerta rikkoneet mitään? Vai onko autosi näitä, jotka saa auki vaikka kymmenpennisellä?
   
 4. akinaali

  akinaali Guest Guest

  Liittynyt:
  20.01.2002
  Viestejä:
  196
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pari vuotta sitten mustalaiset yrittivät pölliä autostani pölykapselit. Yritykseksi se jäikin, lähtivät karkuun kun ryntäsin parvekkeelle kiroilemaan kovaan ääneen. :D Hauskinta hommassa oli se että mannet eivät meinanneet saada omaa autoaan käyntiin kun lähtivät karkuun.
  Muuten on autoni saanut olla aivan rauhassa, johtuen varmaankin parkkipaikan hyvästä valaistuksesta ja kojelaudalla vilkkuvasta punaisesta valosta.
   
 5. JPH

  JPH Guest Guest

  Liittynyt:
  02.02.2003
  Viestejä:
  2 907
  Saadut tykkäykset:
  4
  Niitähän se ilmeisesti on. Kerran avaimien jäätyä autoon sisään, appiukko aukaisi oven jonkin toisen muinaisen japski-kaaran avaimella. Muistaakseni tuo temppu näytettiin joskus muinoin Karpon ohjelmassa :D

  Olisi kai pitänyt oppia jotaín siitäkin episodista ja hankkia suosiolla rattilukko.
   
 6. Jan

  Jan Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.09.2002
  Viestejä:
  1 602
  Saadut tykkäykset:
  0
  Polkupyörä, kaksi kertaa. Toisella kerralla tosin kyseessä oli vain luvaton laina, ja pyörä löytyi "palautettuna" alle sadan metrin päästä.

  Toisella kertaa pyörä hävisi niin totaalisesti ettei sitä enään löydetty. Vanha ja halpa pyörä - mutta toimiva :(
   
 7. Mikkoz81

  Mikkoz81 Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  18.01.2003
  Viestejä:
  843
  Saadut tykkäykset:
  3
  En ees ilmottanu vakuutusyhtölle kun pyörän arvoi oli niin pieni(muutama satanen vanhaa rahaa).Enkä edes tiedä onko meillä sopivaa vakuutusta nykyään. Ostin sen käytettynä pyörienkorjausliikkeestä toki priimakunnossa korjattuna.

  Vielä se 1 pyörä mikä varastettiin, niin oli maastopyörä. Käytännön arvo varastushetkellä varmaankin n.200mk. Eli aivan paskana. No vakuutus yhtiö korvas siitä yli 2000mk. Jos olisin varkaat saanu joskus kiinni niin oisin tarjonnu pullakaffeet.
   
 8. Mikkoz81

  Mikkoz81 Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  18.01.2003
  Viestejä:
  843
  Saadut tykkäykset:
  3
  Niin ja noi vakuutus rahathan taitaa saada vain jos ostaa vastaavan tai kalliiman tuotteen tilalle. Ainakaan täytenä korvausta ei saa jos ei ostaa uutta tilalle.
   
 9. Nurtzi

  Nurtzi Guest Guest

  Liittynyt:
  10.09.2002
  Viestejä:
  50
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kaksi fillaria varastettu, toinen kahteen kertaan.

  Autosta yritetty viedä bensaa, mutta melkein tyhjästä tankista vaikea mitään saada :)
  Auto kerran tyhjennetty, onneksi olin edellisellä viikolla myynyt vahvarin ja subbarin, menetyksiä ei tullut kuin yksi vanha 8" kotikaiutin.

  Paras varkaus tapahtui viime syksynä kun pitkäkyntiset veivät häkkikomerosta astianpesukoneen ja mikrouunin. Molemmat laitteet olivat rikkinäisiä, eipä tarvinut enää ihmetellä että mitenhän ne hävittäisi :D
   
 10. amoult

  amoult Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.05.2002
  Viestejä:
  52
  Saadut tykkäykset:
  0
  Bensaa auton tankista kahdesti sekä kännykkä narikasta.

  Huvittavin varkaus tapahtui kuitenkin syksyllä. Maastopyörästäni varastettiin eturenkaasta sisäkumi! :hitme:

  Eli fillari kadun varressa, eturengas ruuvattu kaikessa rauhassa irti ja vielä irroiteltu sisäkumi. Vanne ja päälikumi löytyivät sitten 5 metrin päästä seuraavasta porttikongista.
   
 11. Dereks dont run

  Dereks dont run Guest Guest

  Liittynyt:
  24.05.2002
  Viestejä:
  125
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tää on oikeastaan huvittavakin tapaus:
  Pari vuotta sitten olin Tanskassa parin päivän tai oikeastan yön työkeikalla. Toisen päivän aamuna, kun olin ehkä pari tuntia nukkunut, tuli soitto: "Poliisista päivää, missäs sun autos pitäisi nyt olla?" Tuli pitkä hiljaisuus, kun unissani yritin tästä saada jotain käsitystä. Kuulemma joku oli löytänyt autoni rekisteriotteen parin korttelin päästä kämpästäni. Poliisit lupasivat sitten käydä kattomassa onko itse auto paikalla (vanha Cherry vain). Pari tuntia myöhemmin ilmoittivat että auto oli paikalla. Kun itse pääsin kotio ja tarkastamaan tilanteen, niin stereot ja työkalupakki olevat autosta hävinneet. Hassua oli, että miksi olivat rekisteriotteen ottaneet ja heittäneet kohta menemään. Muutama viikko tästä vietiin samasta autosta vahvistin. Ei ilmeisesti silloin ekalla kerralla olleet jaksaneet...
   
 12. Qube

  Qube Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.01.2002
  Viestejä:
  936
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joku kerran varasti sydämeni. :weep: Onneksi jäljelle jäi riittävästi särkyneitä palasia josta kasvoi uusi entistä ehjempi tilalle. Arvet tosin tuntuvat vieläkin joskin heikosti. :D
   
 13. Jusu

  Jusu Guest Guest

  Liittynyt:
  19.11.2002
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ensin vietiin talon edessä olevasta maastopyörästä satula. "Oma moka" kun en ollut vielä jaksanut vaihtaa siitä pikalukkoa tavan pultti/mutteri-yhdistelmään. Kaksi viikkoa satulan pöllimisen jälkeen lähti koko pyörä eikä sen jälkeen näkyny. Hankin jonkun ajan kuluttua uuden ja pistin sen paksulla lukolla kiinni tolppaan. Kävin pyörän läpi ja totesin, että nyt siitä ei enää saa mitään irti ilman kunnon väkivaltaa. No jälleen parin viikon päästä siitä vietiin "nousukahvat" eli pystyssä ajamiseen tarkoitetut sarvet. Ja viikko tästä oli lukko yritetty katkaista voimapihdeillä siinä onneksi onnistumatta. Että näin...:) Jäänyt sittemmin tuo pyöräily vähemmälle...
   
 14. Kaitzu

  Kaitzu Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.07.2001
  Viestejä:
  3 497
  Saadut tykkäykset:
  41
  Reilu kymmenen vuotta sitten varastettiin kerrostalon kylmäkellarin komerostani 20 litraa kotiviiniä :(
   
 15. Chaplin

  Chaplin One for all, all for me Tukijoukot Guest

  Liittynyt:
  12.02.2003
  Viestejä:
  645
  Saadut tykkäykset:
  2
  Lukiossa ollessani oli joku kähveltänyt tunnin aikana Kela-kortin takin taskusta sekä pari markkaa rahaa. Aikamoinen vaiva saaliiseen nähden :) No, ehkä sillä kortilla sai ostettua tupakkia lähikioskilta, kun silloin oli vielä ikärajakin 16...

  Siskon polkupyörä varastettiin, kun suuressa viisaudessani jätin sen lukitsematta kaupan eteen (olin vasta ala-asteella) ja joku hyypiö vei sen nenän edestä. Itkuhan siitä seurasi ja sitten isin kanssa pyörää etsimään. Pyörä löytyi parin korttelin päästä ja varas myös, joka sai "pienen" puhuttelun armeijassa työskentelevältä isältäni. Siinä vaiheessa alkoi jo hymyilyttämäänkin :D
   
 16. Shaq

  Shaq Guest Guest

  Liittynyt:
  09.12.2001
  Viestejä:
  176
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lukiossa ollessani menin ruokailuun, jätin takkini naulakkoon ruokalan eteen (varmaan sata muuta takkia roikkui samoissa naulakoissa) ja 20 minsaa myöhemmin takkiani ei löytynyt mistään.

  Heti ekaksi tietysti kiittelemään kavereita että on hyvin piilotettu kun ei mistään löydy mutta antakaapas nyt takaisin. Kun kukaan ei tunnustanut ja toiseltakin oppilaalta oli takki hävinnyt niin silloin selvisi katkera totuus.

  Olihan se vittumaista kun ulkona parikymmentä astetta pakkasta ja joku kusipää päättää pölliä takkisi.

  Ja sitten autoon murtauduttu (sisään pääsi kymmenpennisellä) ja varkaille linkkari ja kymppi rahaa. Mutta mitään vahinkoa ei oltu tehty.
   
 17. Moses_x

  Moses_x Guest Guest

  Liittynyt:
  08.01.2003
  Viestejä:
  1 117
  Saadut tykkäykset:
  1
  Pyörän tai kaksi ovat vorojenperkeleet vieneet. Tietenkin jotain muuta pientä on voinut kadota vuosien varrella. Lompakon + parisen sataa markkaa "jätin" lentokoneeseen siivojille. Pitäähän nyt siivoojienkin elantonsa tienata. :D
   
 18. painman

  painman Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.12.2001
  Viestejä:
  508
  Saadut tykkäykset:
  1
  Yksi maastopyörä on multa pöllitty, ei ole tullut takaisin.
  Faijalta pöllittiin kerran auto ja kun se löytyi oli lukot tietty rikki, mutta tankki oli täynnä bensaa ja hanskalokeroon oli ilmestynyt uude aidot Ray-Banit!!!
   
 19. Meizi

  Meizi Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.12.2001
  Viestejä:
  1 308
  Saadut tykkäykset:
  0
  Saabista pöllittiin kaasari :)hitme: ) ja maastopyörästä eturengas.
   
 20. tmottonen

  tmottonen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.09.2001
  Viestejä:
  43
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jokunen vuosi sitten ryövättiin autosta soitin, vahvistin, kaiuttimet ja oikeastaan kaikki roina mitä sieltä sattui löytymään. Tästä viisastuneena nykyiseen autoon tulikin asennettua varashälytin. Kertaalleen se on jo hintansa haukkunut, sillä samalla parkkipaikalla murtauduttiin noin kymmeneen autoon, myös viereiseen, mutta omasta autostani oli "vain" väännelty kuskin oven lukko sököksi. Todennäköisesti olivat saaneet hälyttimen laukeamaan ährätessään. Eivät ilmeisesti uskoneet, että vanhasta autosta mitään oikeaa hälytintä löytyy.

  Mastopyörän omistin noin kolmisen viikkoa, kun se jo kelpasi jollekin. Sen verran on jäänyt hampaankoloon näistä tapauksista, että kunnon koulutuksen annan, mikäli vaan satun jonkun varkaan tapaamaan itse teossa.