[Arkistoitu] Mitä tuumitte Plazasta?

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Mika, 10.03.2004.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 273
  Saadut tykkäykset:
  29
  Voisi jälleen kysäistä, että mitäs tuumitte Plazan nykytilanteesta?

  Huolia, murheita, risuja, ruusuja? Olisiko jotain parannettavaa tms? Käyttekö useammin vai harvemmin kuin ennen? Jos vähemmän niin miksi?
  Millainen ilmapiiri täällä nykyään vallitsee?
   
 2. kurdt

  kurdt New Member

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  Minusta ilmapiiri on ihan hyvä, paria poikkeusta lukuunottamatta. Tosin nykyään tästä on tullut enemmän tai vähemmän helpdesk mikä on sinänsä ymmärrettävää käyttäjä määrien kasvusta johtuen. Ärsyttävää se on silti. Uusista laitteista ja foorumin nimen mukaisesti DVD:stä keskustelua on paljon vähemmän kuin aikaisemmin.

  Mitähän muuta.. Ruusuja sen verran että ainakin nopeus on parantunut huomattavasti..
   
 3. Oceansoul

  Oceansoul 1998 - 2005 Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.05.2003
  Viestejä:
  983
  Saadut tykkäykset:
  1
  En tiedä kuin yhden poikkeusyksilön ja hänen jälkiään voisi taas kerran siivota.
   
 4. kurdt

  kurdt New Member

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  No tuo on kyllä yksi niistä parista..
   
 5. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 273
  Saadut tykkäykset:
  29
  Jos tehtäisiin niin, että ei mentäsi tässä ketjussa osoittelemaan ketään vaan puhutaan ihan yleisellä tasolla.
   
 6. KirBy

  KirBy New Member

  Liittynyt:
  23.11.2002
  Viestejä:
  1 050
  Saadut tykkäykset:
  1
  Itsehän en ole Plazaa käyttänyt aktiivisesti viikkoihin / kuukausiin. Syyt ovat moninaiset, lähinnä täysin sekaisin olevaan yksityiselämääni liittyen. Nyt olen taas hiljalleen alkanut selailla näitä ketjuja, ja jo pari viestiäkin kirjoittanut. Eli takaisin olen tulossa.

  Porukkaa näyttäisi olevan enemmän kuin ennen, mikä ei välttämättä ole huono asia, mutta jotenkin yleisessä meiningissä tuntuu olevan nykyään jotain -- erilaista. En osaa asiaa oikein kuvailla, ja ehkä kuvittelen kaiken. Kun rupean Plazassa taas aktiivisesti käymään niin elämä varmasti muuttuu kauniiksi.

  Täällä näyttäisi nykyään olevan joitain pelejä, ja DVD-katalogikin on taas back in business. Hienoa. Pelithän eivät (ainakaan nyt) kiinnosta, mutta eivät ne minua häiritsekään.
   
 7. steffe79

  steffe79 Silentium est aureum Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.05.2002
  Viestejä:
  4 147
  Saadut tykkäykset:
  7
  Ilmapiiri on pysynyt kohtuullisen hyvänä, ei sinänsä mitään valittamista. Threadit vain menevät tuhran harvoin pelkäksi listaamiseksi, eikä itse elokuvista tai niiden laadusta synny sen syvällisempää keskustelua. Tämä vika tosin johtuu meistä käyttäjistä.

  Tarinatupa on ottanut aika hyvin haltuunsa nuo ei-tekniikkaan liittyvät asiat ja nyt on jo tottunutkin noin moneen eri alakategoriaan. Video/audio/videotykit/yleistä -threadit ovat nekin sisältäneet mukavan määrän eri jutustelua, mutta sanomattakin selvää, että kaikista mahdollisista laitteista siellä ei keskustelua synny, kun jonkun tietyn asian/esineen käyttäjäryhmä on sen verran pieni.

  Nopeus on parantunut minunkin mielestäni, tosin aina välillä, jos päivällä koittaa selailla, niin silloin homma tahmaa kunnolla (tähän kyllä auttaa päivitys-nappi, sillä tuntuu, että Operan-selain aina välillä jaa jumittaan aivan turhan pitkäksi aikaa). Lusmuiluaika Plazassa on pysynyt suunnilleen samana, kenties laskenut hiukan. Vanhemmat jäsenet pistävät viestiä ehkä harvemmin kuin mitä vuosi-pari takaperin. Selväähän se on, että foorumista "kasvaa" tietyllä tavalla ulos, kun aikajanalla edetään tarpeeksi pitkään.

  AVS:n, HTF:n ja Plazan välillä tulee käytettyä päivittäin suunnilleen yhtä paljon aikaa, joten ainakaan minuun eivät muutokset ole negatiivisesti vaikuttaneet. Eikä mikään toinen foorumi ole saanut ns. "niskaotetta". Välillä kyllä tuntuu, että jotkut ovat nielleet seipään ja ottavat homman liian tosissaan täällä, mutta tällaiset ilmiöt ovat vähäisiä.

  Tähän liittyen. Eikö tätä ketjua voisi siirtää tuonne tarjouhyllyn puolelle? Se ei enää millään tavalla palvele tuota normaalia osastoaan, nyt kun sinne on jo puolivirallisesti määritelty postaussäännötkin paikan ja hinnan suhteen.
   
 8. Kaitzu

  Kaitzu Active Member

  Liittynyt:
  31.07.2001
  Viestejä:
  3 373
  Saadut tykkäykset:
  11
  Kyllä täällä tulee käytyä edelleen lähes päivittäin, mutta kiinnostavat threadit voi laskea yhden käden sormin, vaikka niitä on 5-10 sivullista kun ottaa New Posts. Tästä johtuen on käynnit kuitenkin vähentyneet, kun aikoinaan tuli käytyä päivän aikana useastikin.
   
 9. Captain Pimp

  Captain Pimp New Member

  Liittynyt:
  23.01.2004
  Viestejä:
  102
  Saadut tykkäykset:
  4
  CD-Wow, Anttila, Dvdsoon jne. tarjousketjuihin voisi mieluusti postata niitä tarjouksia tai jotain muuta vähän tärkeämpää, eikä parin päivän välein tiedottaa että "nyt on kyllä mennyt jo 2 päivää eikä paketti ole lähtenyt". Koko threadeja ei nykyisellään jaksa edes avata.
  Ehkä pitäisi tehdä erillinen Anttila-chat.
   
 10. Kola

  Kola New Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.06.2001
  Viestejä:
  898
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tarinatuvasta saisi mielestäni karsia foorumeja pois.
   
 11. Negotiator

  Negotiator New Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  30.09.2002
  Viestejä:
  1 872
  Saadut tykkäykset:
  2
  Kuukauden pari pidin vähän enemmän taukoa ja selailin vain välillä plazaa, kun oli hidasta ja muutenkin oli vähän off-tilanne tästä harrastuksesta. Nyt olen löytänyt plazan uudelleen.

  Boardi toimii sulavasti ainakin tällä hetkellä, ilmapiiri on yhtä hyvää kuin ennenkin. Tarinatuvasta en enää tykkää enkä seuraa ollenkaan kun pirstottiin palasiksi.

  Kyllä tämä suomi-eliittiä on näissä DVD-asioissa :thumbsup:
   
 12. Mark Lee®

  Mark Lee® Active Member

  Liittynyt:
  04.05.2003
  Viestejä:
  1 076
  Saadut tykkäykset:
  1
  Plazasta on tosiaan tullut hiukan, kuten Steffe mainitsi, "listaamis" paikka, missä parhaimpia elokuvia, viimeisiä DVD:itä, CD:itä, yms. kysellään. Ei siinä mitään, mutta noita ketjuja voisi vaikka lopettaa ja aloittaa uudestaan, hyvänä esimerkkinä olisivat "Parhain elokuva pitkään aikaan #2" ja "Minkä DVD:n ostit viimeksi #2". Alusta aloittaminen voisi muuttaa keskusteluakin hiukan. Mutta kyllä Plazassa keskuttellaankin elokuvista, esim. juuri Huonoin elokuva pitkään aikaan -ketju ja Uusia DVD-arvosteluja -ketju pursuaa eriäviä mielipiteitä.

  Minulle Plaza on ollut hyvähenkinen paikka, jossa on sakkia laidasta laitaan (eikä pahassa mielessä). Itse kirjoittelen silloin tällöin tänne, mutta aktiivisuuteni ei ole muuttunut viime kuukausina paljoakaan. Ihan alkuaikoina kirjoitin enemmän mutta se on aika normaalia ns. rookieille. :)

  Plazan tekniset murheet ovat onneks jo takanapäin ja nopeus on hyvää. Silloin tällöin tahmaa mutta niinhän kaikki.

  Joten etiäppäin poijjaat, eikä hyydytä! :)

  EDIT: Ja pitää kyllä mainita, että nämä Play.com/CD-Wow/Minkä DVD:n ostit/Korealaiset nettikaupat yms. ketjut ovat siinä mielessä todella hyviä, koska sieltä todella saa hyvin tietoonsa uudet tarjoukset, hinnat ja vinkit.

  EDIT2: Enkä muistanut tulleeni kiittäneeksi aktiivista kävijäkuntaa laadukkaista DVD-arvosteluista. Kiitos. ;)
   
 13. tatska

  tatska Member

  Liittynyt:
  24.02.2003
  Viestejä:
  525
  Saadut tykkäykset:
  0
  Viime aikoina tullut selailtua entistä enemmän foorumia johtuen laajakaistan hankinnasta. Itse tykkään tuosta Tarinatuvan uudistuksesta. Nopeus on aamuisin ja iltaisin oiken mukavaa, mutta päivisin tahmaa jotensakkin runsaasti (tosin eipä silloin paljoa ehdi selailemaankaan).
  Näkeekös mistään muuten foorumin käyttäjämäärää sillä hetkellä? Ei taida...
   
 14. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 273
  Saadut tykkäykset:
  29
  Ei näy, koska poistin tuon sinänsä ihan hauskan, mutta loppujen lopuksi aika tarpeettoman ominaisuuden tehoja syömästä.
   
 15. JTX

  JTX Active Member

  Liittynyt:
  28.09.2001
  Viestejä:
  5 818
  Saadut tykkäykset:
  14
  Suuri ja edelleen kasvava käyttäjämäärä sekä asettaa omat vaatimuksensa systeemille että vaikeuttaa kiinnostavien juttujen löytämistä. Mutta silti mielestäni plaza on hyvällä mallilla.
   
 16. Corca

  Corca New Member

  Liittynyt:
  28.05.2001
  Viestejä:
  2 244
  Saadut tykkäykset:
  1
  Samalla aktiivisuudella tulee selailtua sivuja kuin ennenkin, joskin postausmäärät ovat romahtaneet sitten alkuaikojen. Kiirusta pitää toisen sivuston ylläpitämisessä, joten aktiiviturinointi on jäänyt vähemmälle.

  Edelleen löytyy paljon hyvää informaatiota niin dvd-puolelta tarjousten osalta kuin kotiteatteripuoleltakin. Paljon on porukkaa tullut lisää, vaan suhteellisen hyvin koko foorumiporukka osaa keskustella asiallisesti ja aiheesta. Paikoin kyllä tulee vastaan täysin turhiakin kommentteja, joihin sitten takerrutaan oikein isolla joukolla, mutta äkkiähän nuo ohittaa/siirtyy toiseen threadiin.

  Ihan jees meno overall. Tsemiä vaan liidulle itselleen jatkoon.
   
 17. jpop

  jpop New Member

  Liittynyt:
  27.12.2001
  Viestejä:
  693
  Saadut tykkäykset:
  0
  Saman verran tulee käytyä kuin aikaisemminkin, mutta omien postausten määrä on romahtanut. Toisaalta on paljon muutakin tekemistä, toisaalta olen ottanut linjan, että jos ei ole järkevää sanomista, niin on parempi jättää sanomatta. "Jäsenmäärän" kasvun myötä kaikenlaisen töffän osuus postauksista on jo ilman minunkin postauksiani selvästi lisääntynyt, eli mielenkiintoista sitältöä on suhteellisesti aikaisempaa vähemmän - ehkä hieman määrällisestikin... Fiilis on silti pysynyt ihan hyvänä joitakin hyvin pieniä ylilyötejä ym. lukuunottamatta.
   
 18. Mahoney

  Mahoney New Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.09.2001
  Viestejä:
  3 826
  Saadut tykkäykset:
  7
  Nykytilanne näyttää kokonaisuutena mielestäni ihan hyvältä. Nopeus on ollut ehkä pahin ongelma ajoittain, tällä hetkellä sekin vaikuttaa taas hyvältä ja toivottavasti sellaisena pysyy.

  Hieman harvemmin olen käynyt, joka johtuu kuitenkin muiden kiireiden lisääntymisestä enemmän kuin Plazasta johtuvista syistä. Ja silti tullessani luen kaikki mielenkiintoiset threadit läpi niin kuin ennenkin, eli monen tunnin istunnot jatkuvat.

  Ilmapiiri on pysynyt pääsääntöisesti hyvänä, tosin silloin tällöin ilmenee turhaa riidanhaastamista, mutta vain äärimmäisen harvoin. Tai siis joillakin tuntuu olevan sellainen asenne, että joka asiasta pitää olla eri mieltä ja ääneen. Jos itsekin olen sellaiseen syyllistynyt, niin anteeksi. Tämä ei kuitenkaan tuo mitään hyvää keskustelun tasolle ja vain huonontaa tunnelmaa.

  Kirjoitusasujen huonontumisesta on näkynyt lieviä merkkejä joidenkin uusien jäsenten kohdalla. Tämä laskee turhaan yleisilmettä ja foorumin arvokkuuden tunnetta, joten käyttäkää ainakin niitä isoja alkukirjaimia ja välttäkää turhia välimerkkejä.

  Suurimpana pelkona on kopioitujen DVD-leffojen suosion kasvu ja sen heijastus keskusteluissa. Siinä vaiheessa, kun Plazassa aletaan puhumaan kopioiduista leffoista samanarvoisina alkuperäisten kanssa, niin se on 'moro! Toivottavasti tähän ei tulla, vaan kunnia säilytetään niin leffojen keräilyn kuin koko kotiteatteriharrastuksenkin suhteen.

  Mitään suurempaa parannettavaa en tällä hetkellä keksi. Voimia vaan jatkossakin hyvän paikan ylläpitämiseen! :thumbsup:
   
 19. Patu

  Patu Active Member

  Liittynyt:
  04.12.2002
  Viestejä:
  2 834
  Saadut tykkäykset:
  0
  Siitä asti kun kiinnostus leffojen keräilyä kohtaan todella alkoi niin olen käynyt päivittäin plazaa lukemassa ellei jotain fyysistä estettä ole sattunut tielle. Eli noin reilu vuosi on tullut aktiivisesti kirjoiteltua ja luettua eikä plazan muutokset siihen ole pahemmin vaikuttaneet.

  Plussaa tietty nopeuden lisääntymisestä ja alati monipuolistuvasta luetteloinnista.
   
 20. hiost

  hiost White Trash Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.11.2003
  Viestejä:
  2 366
  Saadut tykkäykset:
  6
  Puolisen vuotta tänne olen kirjoitellut, joten en osaa sanoa uudistuksista juuri mitään. Hyvät sivut kokonaisuudessaan.
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.