Mistä CSS SDX15?

Keskustelu osiossa 'Kaiuttimet ja subwooferit' , aloittajana maKe|, 11.07.2010.

 1. maKe|

  maKe| Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.01.2009
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Guugeli ja Hifitalo tarjoaa eioota, kun tuota mullistavaa mk2 versiota pitää vain odotella ja odotella eikä mitään tunnu tapahtuvan... Nyt tarvis tapahtua jotakin ja vauhdilla!

  Joltain ruottalaisella putiikilla näky olevan 370e hintaan, mutta tuntus hieman suolaselta tuo hinta kun loppujämiä mukamas myytiin $255 hintaan CSS:n toimesta. Mielellään jostain Euroopasta kun löytys, niin välttyis tuhottomilta lähetyskuluilta + veroilta.

  Myös asiasta kolmanteen. Jos tuon kaveriksi hommaisi tutun ja turvallisen T.AMP TA2400 (vai olisiko järkevämpi idea Proline 2700, jos nälkä kasvaa syödessä ja pistää toisen SDX15 myöhemmin?) ja Behrun DCX2496, niin kuinkas huonosti kytkentä onnistuukaan tämän näköisen integroidun taakse?

  [​IMG]


  Tuossa kun ei mitään pre-outteja löydy, ja kaiutintasoista signaalia noilla vermeillä on varmaankin mahdotonta vetää niin...? Tuota vahvaria kyllä pystys käyttämään pelkkänä päätteenäkin jos kytkee esivahvistimen tuohon main-in sisäänmenoon, mutta kalliiksi tulee kyllä sitten yhden basson lisääminen settiin.
   
 2. LasseS

  LasseS Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.07.2005
  Viestejä:
  858
  Saadut tykkäykset:
  0
  SDX15:ien moottori ei ole järin lineaarinen, mielummin ehkä joku muu elementti?

  Jos lähteenä on kone, niin signaalin voisi ottaa koaksiaalisesta digioutista suoraan DCX:lle, joka sitten syöttää signaalin Onkyolle ja tampille. Volumea kontrolloidaan tällöin tietokoneelta.

  Jos haluat säilyttää onkyon etuvahvistimen asemassa, niin kaiutinterminaaleista voisi ottaa signaalin, joka vaimennetaan linjatasoiseksi vastuksin. Riippuu vähän päätteen tehosta kuinka suuret vastukset joutuu laittamaan.

  Tässä joku esimerkki:

  [​IMG]
   
 3. maKe|

  maKe| Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.01.2009
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Äänilähteenä juu tietokone ja korttina ulkoinen Musiland Monitor US 02. Tosin en kyllä syty ajatukselle että behru tekis d/a muunnoksen. Liikaa härpäkettä sotkemassa ääntä nykyisen hyvin soivan setin sijaan. Tarkoitus olis behrulla vaan saada subikaista suodatettua ja equtettua vaste järkevän oloiseksi.

  Kytkennästäkään ei kovin mielellään tarvis tulla mallia Pelle Peloton. :hitme:

  Kyllähän tuommonen 18" LMS-Ultrakin menis jos SDX hinnalla saisi. :D
  SDX nyt vaan houkuttas eniten kehujensa ja hinta/laatu suhteen takia. Kotelokin olis hyvä saada pysymään alle 100 litrassa suljettuna.
  Eka subbari kumminkin kyseessä mikä tulis omistettua, niin varmaan saa hetken ajan sukat pyörimään jaloissa kun täräyttää tulille.

  Mikäs sitten olisi hyvä vaihtoehto SDX tilalle? Kumminkin taitaa joutaa kartion koko olla 15" eikä mitään naisten malleja.
   
 4. maKe|

  maKe| Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.01.2009
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tä?  No jos kukaan ei osaa sanoa juuta eikä jaata, niin sanokaa sitten 300-450e luokassa hyvä elementti joka pauhaa lujaa ja tarkasti alle 100l lodjussa. Maksimi koko 15" ettei kumminkaan ruveta hevostelemaan. Projekti ei pääse edes käyntiin kun ei mitään hajua elementin valinnasta kuin SDX jota ei löydy mistään.