Mistä käyttökelpoinen kasettidekki?

Keskustelu osiossa 'Yleistä kaksikanava-äänentoistosta' , aloittajana Mora, 09.10.2005.

 1. Mora

  Mora Member

  Liittynyt:
  29.09.2005
  Viestejä:
  511
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tervehdys!

  Tämä on sitten meikäläisen ensimmäinen postaus tänne... Elikkäs...meikäläisellä on hirveä hinku kelvollisten musiikinkuuntelulaitteiden (erillisten, ei mitään budjetintappavaa highendiä, mutta kohtuullista) hankkimiseen, käytetyillä aion lähteä liikkeelle (paitsi ehkä dekissä). Muuten olisi suhteellisen selvää kakkoa, mutta noita c-kasettejakin olisi mukava edelleen sillointällöin kuunnella mutta kasettidekkivalikoima on vähän hakusessa. Eli onko suosituksia kohtuullisen hyvää äänenlaatua antavista dekeistä? Itse olen miettinyt yamahan kx-493 ja teac v-615 malleja sekä Denonin DRM-595:ttä. Olisiko noista mihinkään? Onko foorumilaisilla kokemuksia edellämainituista.

  Aika vähissä alkaa olemaan valikoimat jo tänä päivänä. Hyviä vinkkejä vanhemmistakin laitteista otetaan vastaan. Ja dekissä EI tarvitse olla mitään turhuuksia, niinkun kaukosäätöä tai autoreverseä (ei edes suotavaa), ja tupladekki ei edes ole vaihtoehto.

  Olisin kiitollinen vinkeistä. Olen koettanut googlettaakin mutta melko heikoin tuloksin.
   
 2. Generig

  Generig Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.01.2004
  Viestejä:
  1 879
  Saadut tykkäykset:
  5
  Oletkos miettinyt Philipsin DCC soitinta? Soittaa kasetit ja käsittääkseni niissä on erittäin hyvä mekaniikka kun ovat alunperin digitaalisoittimia. Jostain huuto.net:stä voisi löytää.
   
 3. Mora

  Mora Member

  Liittynyt:
  29.09.2005
  Viestejä:
  511
  Saadut tykkäykset:
  0
  Aivan... en oo noita huomannut katsoakaan. Ehkä siksi ettei mulla oo ollu philipsistä kauheen korkeeta mielikuvaa :rolleyes: . Mutta pitää alkaa katsella niitäkin ja alkaa googlettaa. Kiitokset vinkistä, ja lisää otetaan aina vastaan.

  On tää kauheeta kun isoo miestä alkaa laitteet himottaa. Pienestähän tää lähtee, mutta oon täälläkin lueskellessa havainnut että nälkä kasvaa syödessä, että katsotaan nyt mihin tässä vielä joudutaan ;) .
   
 4. marlan

  marlan Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.06.2004
  Viestejä:
  1 920
  Saadut tykkäykset:
  73
  Minkämerkkisille kasettidekeille on vielä toimivaa huoltoa? Itseltäni hajosi Denon DRM-740, eikä siihen enää saada varaosia.

  Kasetteja on yhä sen verran, että pitäisi löytyä toistokuntoinen laite, jos ei muuhun niin ainakin pelastamaan tärkeimmät CD-R:lle.