Miraclebox 9 Twin HD PVR DVB-T2 CI+

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana hhelminen, 06.08.2011.

 1. Digiman

  Digiman Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2004
  Viestejä:
  907
  Saadut tykkäykset:
  0
 2. Nimimerkitön

  Nimimerkitön Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.01.2007
  Viestejä:
  164
  Saadut tykkäykset:
  0
 3. McKone

  McKone Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.03.2004
  Viestejä:
  94
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kellään elisan verkossa toimivaa referenssiä? Tallennukset HD kanavilta + samanaikainen katselu tai niiden siirto ja pc:llä katselu. Onko puskurimuistia live -tilassa.
  Suomenkielinen käyttis epg/ ohjelmainfo näyttäisi olevan...
   
  Viimeksi muokattu: 10.09.2011
 4. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  2 615
  Saadut tykkäykset:
  388
  Älä nyt viitsi tuollaista maahantuojan propagandaa täällä toistaa. Ei tällaisessa taloudellisessa tilanteessa mikään Aasia-kama lopu kesken. Kyse on siitä kuka maksaa ja mitä.
   
 5. höpölöpö

  höpölöpö Uusi jäsen

  Liittynyt:
  25.08.2010
  Viestejä:
  7
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ruotsissa ainakin näyttää olevan varastoissa ihan tarpeeksi?
   
 6. tn1krr

  tn1krr Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.06.2004
  Viestejä:
  266
  Saadut tykkäykset:
  0
  Dual-T2:n tuli postissa; laitoin tulille ja päivitin firmiksen uusimpaan. Firmiksen päivityksen jälkeen boksi ei löydä automaattihaulla mitään kanavia (verkko on DNA/Welho kaapeli mutta siellähän on peruskanavat DVB-T:llä salaamattomina). Mitähän tässä ei tällä kertaa osaa vai onko osunut joku susikappale?

  Syy firmiksen päivitykseen oli hiukan randomilla tulleet "service error" urputukset.
   
 7. Don MC

  Don MC Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  19.05.2005
  Viestejä:
  1 177
  Saadut tykkäykset:
  32
  Koita blind scan.
   
 8. hhelminen

  hhelminen Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.07.2006
  Viestejä:
  872
  Saadut tykkäykset:
  14
  Eikös kaapelissa pitäisi olla DVB-C eikä DVB-T2 virittimillä oleva boxi?
   
 9. tn1krr

  tn1krr Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.06.2004
  Viestejä:
  266
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kuten yllä totesin niin täällä stadin DNA/Welho kaapelissa on tietyt peruskanavat DVB-T:llä myös ja tämäkin Miraclebox ne alkuun löysi. Vantage HD8000TS ja Siemensin DVB-T boksi löytää/näyttää tuolta kaapelin joukosta samoin about 10 kanavaa ihan ongelmitta.

  Miraclekin poimi noi off the box orkkissoftalla ongelmitta, mutta softan päivityksen jälkeen ei löydy mitään, edes downgrade vanhempiin softiin ei auta, ei factory resetit, ei clear service datat. Sama piuhan pää viereiseen Vantagen TS:ään heti futaa. Manuaalihaku ilmoittaa silmänräpäyksessä ettei mitään löydy. Mä en selvästi miksaa näiden boksien kanssa, kun Vantagekin teki mukavia jekkuja uutena eli näytti Canalin HD:tä kuukauden kunnes totesi ettei tällä kortilla onnaa enää...

  Blind scannin tekeminenkin on vähän nihkeätä, kun ei ole satelliittiboksi kyseessä ;)
   
 10. DaKyy

  DaKyy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.10.2002
  Viestejä:
  90
  Saadut tykkäykset:
  0
  Taidan olla hilppasen hidas kun en keksi miksen pääse telnetillä saati ftp:llä kiinni boksiin. En liioin keksi miten tuon shellipluginin asentaa. Monen pluginin yhteydessä on maininta, että asennetaan kuten pluginit normaalisti - ei ole vaan mistään tullut tuota normaalikaan tapaa vastaan.

  Jotain asennellut tuolta valikoista, mutta kaikkia ei valikoista asentelun jälkeen löydä.

  Eniten kiinnostaisi saada tuo xmltv-epg toimintaan, mutta ei toimi kun on tuo sivusto alhaalla josta se koittaa datan hakea. Korjaava plugin löytyy tuolta svenssonien sivulta, mutta kun ei pääse tosiaan purkkiin kiinni niin että saisi tuon asennettua / conffifiluja editoitua...
   
 11. Tappari

  Tappari ent. taabari

  Liittynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  138
  Saadut tykkäykset:
  18
  Tuosta CI+ firmwaresta en tiedä, mutta 1.09.35 softalla menee ihan FAT32 formatoidulla USB-tikulla. tikun juuressa pitää olla plugin-niminen hakemisto (nimenomaan pienillä kirjaimilla) sen alle plugin. ja tökätään tikku vaikka etupuolen 1-porttiin. Lähtee latautumaan. Dreambox Control Centerillä pääsee kiinni boksiin. www.bernyr.de
   
 12. DaKyy

  DaKyy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.10.2002
  Viestejä:
  90
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eipä toiminut tuokaan, tai sitten teen jotain väärin. Joskin tuo näyttää ihan joltain frontendiltä joka kuitenkin käyttää telnettiä yhteyden luomiseen. Herjaa yhdistettäessä ettei portti ole käytössä, samoin kuin telnetillä yhteyttä luodessa. Ja tosiaan tuo 1.09.35 firmis käytössä.
   
 13. hhelminen

  hhelminen Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.07.2006
  Viestejä:
  872
  Saadut tykkäykset:
  14
  Kannattaa käydä lukemassa myös huoltovalikon foorumilta Miraclebox osiot http://huoltovalikko.keskustelupalstat.com/index.php?forums/miraclebox.55/

  Sieltä löytyy myös mm ohjeet osio (joka tosin on juuri aukaistu ja siksi vielä keskeneräinen).
   
 14. Yen

  Yen Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  14.01.2005
  Viestejä:
  1 412
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noniin, nyt Toppo on tiensä päässä, joten pari perustavaa olevaa kysymystä. Tässä keskustelussa on viitattu sivulauseissa, mutta jos joku vastaisi kyllä/ei-vastauksilla. Tarkoitus olisi ostaa 2xDVB-C versio + sopiva kovo kylkeen.

  1. Voiko tällä tallentaa samanaikaisesti vähintään kaksi kanavaa (SD&SD, SD&HD, HD&HD kombot) eri kanavanipusta ja kattoa kolmatta kanavaa näistä kanavanipuista? Tämä on se nykyisen 5100 toppon perusominaisuus joka on lähes päivittäin käytössä iltaisin.

  2. Saako tähän WLAN-yhteyden tavalla tai toisella?

  3. Voiko ajastetusti siirtää sisäisestä kovosta tavaraa esim. omaan ftp-palvelimelle tai verkkokovalevylle?
   
 15. petekki

  petekki Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.10.2004
  Viestejä:
  501
  Saadut tykkäykset:
  0
  http://huoltovalikko.keskustelupals...raclebox-9-esittelyä-ja-ensi-kokemuksia.9041/
   
 16. hhelminen

  hhelminen Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.07.2006
  Viestejä:
  872
  Saadut tykkäykset:
  14
  Nyt on WD AV levyä testailtu...
  Kyseinen levy on boxikäytössä liki äänetön, levyn pyörimisen kuulee vasta kun tarkkaan kuuntelee alle puolen metrin päästä (kovoni on vielä lisäksi kumityynyillä kiinnni).
  Kumma kyllä tuo AV levy antoi 319 boxin omassa levyn nopeustestissä, on siis yhtä nopea boxiläytössä kuin WD Scorpio Balck!
  Ilmeisesti tuossa AV sarjan levyssä on softassa optimointeja digiboxikäyttöön.
   
 17. Smug

  Smug Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.04.2005
  Viestejä:
  24
  Saadut tykkäykset:
  0
  Päivitystä pluginien osalta 1.09.35 softalla:

  auto_close tuntuu toimivan yleensä. Tämän plugarin on tarkoitus painaa "ok"-nappia dialogiin joka tulee kun yrittää sammuttaa boksin kesken tallennuksen. Eli saa boksin sammumaan tallennuksen jälkeen automaattisesti. Jotain kummaa tuossa on, koska aivan joka kerta se ei tunnu toimivan, mutta yleensä kuitenkin.

  Autotimerinkin sain nyt toimimaan. :thumbsup: Jouduin tosin pyytämään sen authorilta sorsat ja kääsin pluginin itse uudelleen uusimmalla plugin APIlla. Kumma kyllä joillakin myös vanhemmalla plugin APIlla käännetty versio toimii samalla softalla, mutta minulla se ei tunnu saavan EPG-tietoja luettua. Lisäksi ongelmat kanavanumeroiden kanssa ratkesivat kun laittoi LCN:n pois päältä, mielestäni kanavanvalinta API:lla ei toimi odotetulla tavalla jos LCN on päällä. Mutta eipä tuo haittaa kun vaan hoksaa laittaa tuon pois päältä. Nyt ei tartte enää ajastella ohjelmia käsin vaan voi laittaa tallennukset automaattisesti hakusanoilla MB:lläkin.
   
 18. Pake69

  Pake69 Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.01.2008
  Viestejä:
  254
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mä en tuosta pillastuisi, mulla scorpio black heittelee välillä 230-320, oli sitten JFS tai NTFS. Vai lieneekö vain yksi bugi lisää. Tässä nyt CI+ softaa käytelleenä (HD-kanavat kaapelissa nähtävä) niin on suorastaan absurdia mainostaa tätä tallentavana HD-boksina koska 98% HD-tallennuksista ei toimi. SD-tallennukset vähän paremmalla prosentilla.. En suosittele kaapeliin HD-boksiksi :sick:
   
 19. jonikes

  jonikes Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.07.2011
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itselläkin olisi boksin vaihto edessä ja kiinnostaisi saada vastaus noihin kysymyksiin, en kyllä löytänyt niihin suoraa vastausta petekin linkistä. Minulla tosin tulisi kokoonpano olemaan C ja T2 virittimillä.

  1.Eli osaako boksi tuolla kokoonpanolla nauhoittamaan kaapelissa kahta eri kanavaa eri kanavanipuista yhtäaikaa ja katsomaan vielä kolmatta?

  2. Osaako boksi nauhoittaa esim. yhtäaikaa yhtä kanavaa antennista ja toista kaapelista?

  3. Tämä nyt ilmeisesti toimii soneran kaapeliverkossa? Minulla on nyt televisiossa CI+ kortinlukija (La-digital), johon soneran kortti on linkitetty, eli pitäisi toimia suoraan kun siirrään kortin ja lukijan boksiin?

  4. Toimiiko sellainen USB-kovalevy, jossa ei ole erillistä virtalähdettä (eli ottaa virran usb:n kautta)?
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2011
 20. GarageTheather

  GarageTheather Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.04.2010
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämä kiinnostaa itseänikin. Sonera ei suostunut itselle tekämään linkitystä tähän boksiin joten jäi tilaamatta ainakin toistaiseksi. Silloin ei ollut ci+ töllöä, mutta nykyään olisi tämä mahdollisuus.