Miltä plazalaiset haisee eli grande dödö-kysely?

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana premier, 14.12.2004.

?

Miltä plazalaiset haisee?

 1. Hieltä

  54 ääntä
  18,5%
 2. Hajusteelta, miltä?

  207 ääntä
  70,9%
 3. Joltain ihan muulta, miltä?

  31 ääntä
  10,6%
 1. ExC

  ExC Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.01.2002
  Viestejä:
  1 206
  Saadut tykkäykset:
  3
  Sama puteli löytyy täältä.
  Ja Be:tä ja Onea stickin jämäpalat enää jäljellä.

  Mutta tuo Issey taitaa olla tämän hetken suosikki.
   
 2. Shmn

  Shmn Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.12.2004
  Viestejä:
  346
  Saadut tykkäykset:
  0
  Gant Indigo on kestänyt yllättävän pitkään. Joulupukki pitää varmaan huolen jatkosta.
   
 3. marcoolio

  marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot

  Liittynyt:
  23.09.2002
  Viestejä:
  4 511
  Saadut tykkäykset:
  8
  Hajustekaappiin on eksynyt Hugo Bossin Number Onen, Calvin Kleinin Onen, Sergio Tacchinin Uomon, Ralp Laurenin Polo Sportin ja Lacosten Landin tuotteita(+tusinatuoksuja). Käyttelen vähän fiiliksen ja tilaisuuden mukaan. :cool:
   
 4. Dr. Maybe

  Dr. Maybe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.12.2003
  Viestejä:
  236
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mitään hajusteita... Nivean valkokorkkinen väritön roll-on-antiperspirantti.
   
 5. Jackal

  Jackal Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.02.2003
  Viestejä:
  360
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muutamaa Bossin tuoksua tulee enimmäkseen käytettyä:

  Hugo Boss Dark Blue (EdT, After shave, stick)
  Boss in Motion (EdT, stick)
   
 6. Patu

  Patu Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  04.12.2002
  Viestejä:
  2 834
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hugo Bossin harmaalla stikillä tulee sohittua kainaloon silloin tällöin.
   
 7. Zard Beast

  Zard Beast Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.01.2001
  Viestejä:
  212
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hugo Boss No. 1 :thumbsup:
   
 8. DVB-G

  DVB-G Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2003
  Viestejä:
  10 281
  Saadut tykkäykset:
  30
  Hajusteettomalta lemuan, eli siis hieltä, koska mikään neutraali kemikaali ei osaa piilottaa hajuja pois, kuten neniä lamauttavat hajusteet tekevät.

  LV antiperspirant Rollia kainalossa asuu, ja jalkapohjissa kököttää Compeed Antiperspirantti Geeli. Todella hieno keksintö tuo geeli. Tuppaapi muuten koivet hikoamaan kovasti, en tiedä miksi.

  Aina kaupoissa ja ulkona kulkiessani kun haistan hajusteessa uivia hemmoja (mummot tms. meikki-ämmät), ja silmät alkavat vetistää, alan yskiä maksimivoimakkuudella ja marmattaa sadatteluja ja kovaäänisiä loukkauksia. Vastustan hajusteissa uivia mänttejä, jotka tahallaan tuottavat herkille ihmisille kärsimyksiä. Hajustepurkeissa kun ei käsketä käyttää kolmea litraa ainetta kerrallaan. Pisarakin riittäisi, eli sillä jo pilaa yhden kaupunginosan hengitysilman viikoksi.

  Maailmassa siis on kahdenlaisia paukapäitä: meitä yliherkkiä, sekä hajustevellissä ammatikseen uiskentelevia hajuaistinsa kuolettaneita sadisteja, joita pesäpallomailalla alan heti mätkiä jos liian lähelle alkavat hyppiä haisemaan. Ydinpommit hajustetehtaisiin olisi oikea kierrätyskeino kun ne pommit kuitenkin joskus vanhenevat ja ne pitää hävittää järkevällä konstilla. Lisäksi BlackOp-veikot saisivat neutraloida hajusteiden suunnittelijat pois kuleksimasta eli haisemasta.

  Maailman turhin tieteenhaara on tuo lemujen kehittely. Nekin insinöörit voisivat olla tuottavassa työssä, eli suunnittelemassa uusia joukkotuhoaseita, joilla saisi turvallisesti noukittua hajustetut tyypit pois kilttien LV-käyttäjien joukosta. Tämä näin jouluisena rauhantahtoisena vinkkinä. Jos joku nyt tulisi eteeni haisemaan, alkaisin vallan jyrkempiä mielipiteitä ladella. Tämmöiseksi sitä tulee kun hajuilla kiusataan vuosikymmeniä putkeen.
   
 9. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 646
  Saadut tykkäykset:
  171
  Enpä kerro omaa hajuani, sillä en halua paljastaa mun salaisuutta.

  Piti vaan päästä sitä kommentoimaan, että ärsyttävän moni kundi käyttää sitä Jean Paul Gaultierin Eau De Toilettea, mitä myydään siinä vihertävässä vartalon muotoisessa putelissa (mikä on yleensä siinä metallitölkissä).

  Onhan se kieltämättä hyvä haju, mutta olen huomannut, että kundien kesken, se on ainakin Oulussa yivoimaisesti suosituin haju niillä kundeilla, jotka käyttää "miesparfyymiä".

  Eihän siinä mitään, itsekin käytin sitä muutama vuosi sitten, mutta mun mielestä pitäis pyrkii erottumaan joukosta käyttämällä muitakin merkkejä. Mä en tiedä mikä siinä on, mutta aina kun joku tyyppi kulkee ohi, ja haistan sen tuoksun, niin mua alkaa jurppimaan.

  Muuten, en sitten ole kulkenut ympäri Oulua miehiä haistelmassa. Ihan hetero olen, vaikka toisaalta olen suvaitsevainen muita seksuaalisia suuntauksia kohtaan. :hitme:
   
 10. Sidewalker

  Sidewalker Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  864
  Saadut tykkäykset:
  2
  Tällä hetkellä käytössä Axe 24-7 Dimension. :rolleyes: En ole kovin jaksanut hajusteisiin panostaa.
   
 11. _HB_

  _HB_ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.03.2004
  Viestejä:
  208
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jotain Rexonan dödöä taitaa löytyä. Mihinkään höpöhöpö-huijaus-Gugo Gess -hajusteisiin en enää rupea rahojani pistämään, laitetaan dödöpurkkiin jonkun tunnetun muotilafkan nimi päälle ja viisinkertaistetaan hinta.
   
 12. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 646
  Saadut tykkäykset:
  171
  Nytpä täytyy hieman oikaista _HB_:tä.

  En yleensä ala tällaisista asioista kiistelemään, sillä tiedän, että jotkut haluaa käyttää rahojaan muihin tarkoituksiin tms.Mutta tällainen väärinkäsitys täytyy oikaista.

  Mua henkilökohtaisesti ottaa monesti päähän nämä tyypit, jotka käyttää jotain Rexonaa tai Axea. Ensinnäkin monet ostavat näitä Axen spray-pulloja, mistä purkautuu aerosoleja, mitkä ovat haitaksi luonnolle, ja ennen kaikkea otsonikerrokselle. Eli pitäisi ajatella vähän laajemmastikin kuin vaan sitä dödön halpaa hintaa.

  Toiseksi, merkit kuten Axe ja Rexona ovat syystäkin halpoja. Ne nimittäin eivät kestä kainolassa kauaa. Parin tunnin jälkeen hien haju on jo voimakkaampi kuin Axen haju. Mikä pahinta, monet tyypit luulevat, että dödöä saa laittaa hikiseen kainalaan. Kundit hei... ei se tee teistä homoja, jos pesette kainalonne kunnolla ennen kuin laitatta deodoranttia.

  On totta, että esim. Hugo Boss tai Tommy Hilfiger -dödöissä se merkki maksaa... ainakin osaksi. Mutta kyllä sen eron esim. Axeen huomaa aika pian. Nimittäin nämä "paremmat" dödöt kestävät paljon kauemmin ja kaiken lisäksi tuoksuvat paremmilta. Jos on esim. urheilija, niin monilla "paremmilla" merkeillä on antiperspirant dödöt, jotka kestävät todella kauan, eivätkä päästä hien hajua lävitseen.

  Nykyään en voisi kuvitella käyttäväni Rexonaa tai Axea. Kerran, pari kuukautta sitten jouduin käyttämään Rexonaa, koska oma Hugo Boss dödöni oli loppunut, enkä löytänyt sitä lähikaupoista. Pistin Rexonaa kainaloon ja lähdin baanalle. Parin tunnin päästä siinä kavereiden kanssa hengaillessani, tunsin hien hajun. No Rexonahan se oli pettänyt. Sen jälkeen en ikinä kokeillut enää mitään näitä ruokakaupan dödöjä.

  Minusta on todella huvittavaa katsoa, jos aikuinen mies käyttää Axea. Kyllähän se Axen mainos on varmaan tosi seksikäs, mutta kavereiden kanssa aina nauretaan, kun meidän lähipiirissä on sellainen tyyppi, joka aina laittaa -joskus hikiselle ihollekin - sitä Axea monta minuuttia. Kuuluu vaan että sshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh shhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, kun se vetää suunnilleen koko purkin kerralla. Kaiken lisäksi se Axen tuoksu aiheuttaa pääkipua, jos joku on laittanut sitä runsaasti ja sitten tulee viereen istumaan.

  Eli lyhyesti:
  Axe, Rexona yms.
  +halpa hinta
  -tuoksu on huono
  -halpa tuote -> heikko pitävyys
  -spray-purkit päästävät luontoon aerosoleja
  -haluaako kaikki tosissaan tuoksua samalta?

  Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein yms.
  +hyvä pitävyys, antiperspirantissa erinomainen pitävyys
  +laaja valikoima tuoksuja, jotka eivät tunnu niin keinotekoisilta kuin esim. Axe
  +eivät saastuta luontoa yhtä paljon kuin halpis-dödöt
  +ensivaikutelma on usein tärkeä, haluatko tuoksua hyvältä vai haista siltä, kun olisit laittanut halpaa dödöä hikiseen kainaloon?
  -kallis hinta (ei ne nyt niin kalliita ole!)

  Mutta en nyt yritä syyllistää kaikkia Axe-miehiä. On varmasti miehiä, jotka eivät hikoa yhtään ja joiden ei tarvitse ostaa hyviä dödöjä (vaikka eihän merkkidödöt olekaan vaan hikoaville tietenkään), ja on varmasti naisia, jotka pitävät Rexona miehestä (vai onko?). Ja totta kai tiedän senkin, että jotkut haluavat käyttää rahojaan muuallekin kuin siihen, että tuoksuu hyvältä.

  Mutta tuo _HB_:n kommentti oli kyllä jo vähän liikaa. Mä voin miltei 100 prosenttisesti taata, että jos otatteis joku tyyppi kadulta, ja annettais sen valita elinikäisestä varastosta Axea tai elinikäisestä varastosta vaikka Hugo Bossia, niin kyllä se Hugo Boss olisi selvä valinta.

  Oikeasti, tuo mitä sanoit _HB_ oli todella väärin. Sitäpaitsi, _HB_, miksi naiset eivät osta yleensä naisten Rexonaa kaupasta, miksi näitä "kalliita" merkkidödöjä on enemmän olemassa kuin Axea tai Rexonaa, miksi luulet, että Axe on niin halpaa ja Boss niin kallista, jos Axe olisi se parempi tuoksu, miksi luulet, että Axe kokee tarpeelliseksi mainostaa aina sillä, että "kun käytät Axea niin saat kaikki beibet". Yksinkertainen vastaus: merkkidödöt ovat 100 kertaa parempia kuin Axet tai Rexonat. Se ei ole mielipide, vaan fakta (ainakin melkein). Toki merkkidödöt ovat kalliimpia ja toki niissä se merkki hiukan maksaa, mutta merkkidödöissä ei ole mitään halpisdödöjen ominaispiirteitä, kuten huono haju, heikko pitävyys, yms.
   
 13. Huppe

  Huppe The Pilot Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.02.2000
  Viestejä:
  3 613
  Saadut tykkäykset:
  2
  Calvin Klein - Crave
  Sekä kainalossa että leuassa...
  AXE:n hajua saa haistella riittävästi metrossa ja dösässä, siksi en käytä niitäkään :p
   
 14. _HB_

  _HB_ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.03.2004
  Viestejä:
  208
  Saadut tykkäykset:
  1
  Itse käytän roll-oneja, en spraydödöjä. Lähes jokaiselta merkki"valmistajalta" (taitavat lähes kaikki tulla sopimusvalmistajilta nekin) löytyy myös spraydödöjä ja toisinpäin, joten tässä ei mitään perää.

  Enpä ole hienhajunpoisto-ominaisuuksissa juuri esimerkiksi Hugo Bossissa ja Rexonassa eroa huomannut. Tuoksu voi olla joissakin kalliimmissa parempi (ei lähellekään kaikissa, esimerkiksi kaikki kaupassa haistamani Hilfigerit ovat haisseet mielestäni pelkälle viinalle, mutta makunsa kullakin :) ), mutta ei niin ihmeellinen mielestäni että siitä kannattaisi maksaa 5-10 -kertainen hinta. Valmistus tuskin loppupeleissä niin hirveästi halpamerkkejä enempää maksaa (varsinkin kuin tuotetaan sopimusvalmistajilla).

  Ja jos haluaa oikeasti tehokkaita antiperspirantteja, kannattaa marssia apteekkiin.


  Itsekään en pidä Axen hajusta/tuoksusta. Tosin niitäkin saa roll-oneina ja stickeinä joten tässäkään tuo sprayjuttu ei pidä paikkaansa. Ja kuka käskee käyttämään liikaa dödöä, tässäkään ei merkki liity mitenkään.


  Halpamerkit ovat ainakin itselläni pitäneet ihan samalla tavalla kuin kalliitkin. Tuoksuissa käytännössä ainoat erot. Ja uskon että niissäkin hyvin pitkälti mielikuvista kyse, ei itse tuoksusta. Tuo saastutushan ei edelleenkään pidä paikkaansa. Ja mielestäni noiden supermerkkidödöjen hinta on aivan järjetön verrattuna esimerkiksi ei-hypermerkkidödöjen 2-6 euroon. Ja miten ne hikiset kainalot liittyvät dödömerkkeihin? Kai sitä Hugo Bossiakin saa hikisiin kainaloihin työnnettyä halutessaan.

  Jos ei muija pidä sen takia että käyttää vääränmerkkistä dödöä niin saa jäädäkin pitämättä. Kuinkakohan moni valitsee partnerinsa deodorantin hajun perusteella, varsinkaan kun se haju ei sieltä kainalosta kovin pitkälle pääse eikä siinä hajussa leijaile deodoranttipurkin kyljessä olevaa logoa mukana ;). Pelkän hajun takia ei deodoranttia kannata ostaa jos ei hikoile, vaan pistää rahansa erillisiin hajusteisiin.

  Kyllä minäkin mielummin Hugoa ottaisin, koska kalliit merkit ovat mielestäni tuoksultaan keskimäärin HIEMAN parempia, mutta eivät todellakaan mielestäni niin paljon että niistä kannattaisi maksaa se jopa kymmenkertainen hinta. Voisin lähes lyödä vetoa että jos otettaisiin keskimääräinen 25 euron dödö ja pistettäisiin se toisenlaiseen purkkiin, tuntemattomalla nimellä ja ei-huippuimagolla, niin hinta ei todellakaan olisi esimerkiksi 18-20 euroa vaan todennäköisesti KORKEINTAAN 5-7 euron tienoilla.

  Sama tosin pätee esimerkiksi merkkivaatteissa, vai luuleeko joku oikeasti että 100 euron farkkujen valmistus maksaa sen enempää kuin 25 euron farkkujen (tämä siis keskimäärin)? Merkkivaatteissa tosin sentään jää kolmen kuukauden käytön jälkeen käteen muutakin kuin tyhjä purkki.

  Miksi tunnettujen huippumerkkien vaatteet maksavat enemmän kuin halpamerkkien? Vastaus: merkki maksaa.

  En jaksanut enää viimeiseen kohtaan kirjoittaa vastineita, väsymys vei voiton, kirjoitan aamulla jos jaksan :)
   
 15. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 646
  Saadut tykkäykset:
  171
  Arvasin, että _HB_:n kanssa tulee nyt vähän kiistelyn makua tähän ketjuun. Eihän siinä mitään, joskus on itse asiassa kehittävää kiistellä asioista...

  Eli tässä _HB_:n tekstiin vastine:

  Ensinnäkin _HB_, et näytä kovinkaan tarkkaan tuntevan näitä "kalliita" dödöjä, koska itse asiassa niitä spray-dödöjä ei ole läheskään kaikilla merkeillä. Toki joillakin sellaisia on, mutta uskaltaisinpa väittää, että suurimmalla osalla merkeistä on vain deo-stickejä. Tämän perustan omiin havointoihini eri kosmetiikkaliikkeissä sekä Stockmannilla.

  Tuossa sulla on itseasiassa jotain pointtiakin. Itse nimittäin olen käyttänyt monia Hugo Bossin deo-stickejä. Esimerkiksi Bossin Number One ei ollut mielestäni kovin pitävä dödö, mutta silti suurimalla osalla "kalliista" merkeistä on dödöjä, jotka ovat huomattavasti parempia kuin nämä ruokakaupan dödöt. Eihän se valmistus varmasti kovinkaan paljon enempää maksa, mutta missä se kalliimpi hinta tulee esiin, on esimerkiksi se, että näillä "kalliimmilla" merkeillä on varaa tehdä enemmän kehitystyötä ja kehittää korkealaatuisimpia tuotteita kuin esim. Rexonalla. Tai onhan siis Rexonallakin varmasti varaa, mutta he eivät panosta ehkä korkealaatuisiin tuotteisiin.

  Yritin vain kertoa hauskan anekdootiin. Taisi mennä näköjään pieleen :D

  Siis ensinnäkin, miten niin saastutus ei pidä paikkaansa. Eivätkö spray-purkit vapauta ilmaan haitallisia aerosoleja? Jos hait sitä pointtia takaa, että kyllähän ihmiset, jotka ostavat "kalliita" merkkejä, ostavat spray-dödöjä, ja niin tässä kohden rohkenen väittää, että olet väärässä. Olen 99 prosenttisen varma, että ihmiset, jotka ostavat "kalliita" merkkejä, ostavat yleensä deo-stickin spray-dödön sijaan (jos edes sellainen on saatavana). Voin sanoa, että halpojen merkkien käyttäjät ostavat useammin spray-dödön kuin kalliiden merkkien käyttäjät. Voisin jopa väittää, että yksi "kalliin" merkin käyttäjä ostaa spray-dödön viittäkymmentä halvan merkin käyttäjää kohden. Eli tarkista pointtisi uudestaan. Jos et usko mua, niin teepä tästä asiasta gallup, niin sen jälkeen varmaan uskot.

  Se "hikiset kainalot" pointti oli vaan sellainen sivuhuomautus. Jokainen saa tehdä mitä haluaa, mutta kai se yleinen ohje on, että dödöä pitäisi laittaa puhtaaseen kainaloon.

  Joo, no äläpäs vedä vääriä johtopäätöksiä. En ihan sitä ajanut takaa, että joku nainen ei haluis olla Rexona-miehen kanssa tekemisissä. Tarkoitin vain sitä, että nainen voi joskus pitää miinuksena sitä, että mies käyttää huonolaatuista dödöä, jonka läpi haisee hiki. Muuten, et vastannut siihen kysymykseen, että miksei sitten suurin osa naisista osta Rexonaa tai vaikka Niveaa, jos kerran kalliit ja halvat merkit ovat laadullisesti niin lähelllä toisiaan?

  No niin, puhutaanpas ensiksi "kalliimpi on parempi" pointista. Olen ensimmäinen henkilö myöntämään, että useasti jotkut hyvin kalliit tuotteet ovat juuri sen takia kalliita, että niiden valmistaja on jotenkin kuuluisa ja arvostettu. Kyllähän se logo lisää hintaa monilla valmistajilla aika rutkasti. Monet ehkä vähän snobitkin ihmiset ostavat automaattisesti sen kalleimman tuotteen, koska olettavat sen olevan paras. Näin ei aina ole.

  MUTTA... totuus on silti se, että kyllä maailma vielä toimii sillä tavalla, että jos maksaa enemmän, niin saa parempaa laatua. Voisin väittää, että tämä pitää paikkaansa suurimmassa osassa eri tuotteita. Totta kai on tuotteita, joissa hinta nousee räjähdysmäisesti, mutta laatu paranee vain hiukan...

  Otit farkut puheeksi. Itseasiassa minä omista designer-farkut, jotka maksoivat varmaan noin 125 euroa. On varmasti totta, että se logo taas maksoi niissä farkuissa, mutta minusta farkkujen laadullinen ero tavallisiin farkkuihin on huikaiseva. Designer-farkut ovat paremmasta materiaalista, joka tarkoittaa, että farkut tuntuvat kevyemmiltä ja pehmeämmiltä, ja siltikään kestävyys ei kärsi. Lisäksi designer-farkkujen hinta näkyy suunnittelussa: Ne istuvat paremmin, ja farkkujen sävymaailma ei ole tylsän yksitoikkoinen. Lisäksi täytyy se todeta, että monet farkkuni, kuten Dieselit, Stockerit tai Levikset ovat ajan kuluessa kuluneet ja niiden kangas on mennyt yhä kovemmaksi ja taipumattomammaksi. Olen joutunut monesti ostamaan uuden farkut, koska esim. Stockerit ovat tuntuneet ikäviltä jalassa ajan kuluessa. Sen sijaan designer-farkkuja olen vaihtanut sen mukaan, kun edelliseen tulee reikiä (jotka tulevat joko kaatumisesta tms.). Designer-farkut kestävät hyvin ajan saatossa, ja vaikka kangas ehkä hiukan menettää alkuperäistä pehmeyttään, niin silti ne tuntuvat hyviltä jalassa, vaikka olisi niitä pitänyt kauan aikaa.
  Eli kuten varmaan huomaat, niin ainakaan farkuissa korkea hinta ei ole täyttä huijausta.

  Olen maininnut, että on tuotteita olemassa, jotka ovat kalliita ainoastaan merkkinsä takia. Mainitsin myös, että silti useimmissa tapauksissa näin ei kuitenkaan ole, vaan itseasiassa useimmissa tapauksissa hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä, vaikka hinta voikin ottaa vähän etumatkaa :hitme:

  Jos ihan maalaisjärjellä ajattelee, niin aika moni yhtiö menisi konkurssiin, koska ihmiset eivät ostaisi sen tuotteita, jos pitäisi paikkaansa esim. että desginer-farkut olisivat täsmälleen samanlaiset kuin vaikka Jack&Jonesin farkut, mutta vaan isommalla hintalapulla varustettuna. Kallis hinta tarkoittaa yleensä sitä, että tuotteen kehittämiseen on käytetty enemmän aikaa ja tutkimustuloksia, tuote on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja että tuotteessa on otettu huomioon eri käyttäjät. Ja edelleen mainitsen, että tämä ei aina pidä paikkaansa.

  _HB_ ei minusta sinun ajatuksissasi tästä aiheesta ole juurikaan mitään vikaa. Minusta vaan tuntuu, ettet nyt tiedä ihan kaikkea tästä aiheesta ja että enemmänkin yleistät. Lisäksi ounastelen, että annat suomalaisuutesi puhua tässä aiheessa: Me suomalaisethan ollaan tarkkoja rahojemme kanssa. Mulla on todella monta sukulaista, jotka eivät osta kalliita tuotteita sen takia, että ne maksavat paljon. He väittävät, että halpa tuote on ihan yhtä hyvä, mutta kun yritän udella perusteluita, niin he eivät enää osaakaan puolustella halpaa tuotetta. Älä nyt silti ota tätä itseesi _HB_, on totta, etten tunne sinua. Enkä tosiaankaan kutsu sinua tässä suoranaisesti pihiksi, jos tulkitsit sen niin.

  En tiedä _HB_ kuinka kauan tai paljon olet käyttänyt näitä "kalliimpia" dödömerkkejä. Minä olen käyttänyt sekä halpoja että "kalliita" dödöjä. Olen "kalliista" dödöistä testannut noin 10-15 eri merkkiä ja halvoista olen käyttänyt Rexonaa, Niveaa ja kerran Axea. Minulla on siis kokemusta asiasta, ja voin sanoa, että ainakin minulla nämä halvat merkit ovat pettäneet aina. En mielestäni ole paljon hikoavaa tyyppiä, mutta urheilen, joten se saattaa johtua siitä. Sen sijaan 90 prosenttia "kalliista" merkeistä ovat pitäneet ainakin 2-5 kertaa kaiemmin kuin halvat dödöt, ja lisäksi "kalliit" dödöt ovat tuoksuneet paremmilta, luonnollisemmilta (en väitä, että ne tuoksuvat luonnollisilta, vaan että ne eivät tuoksu niin "tuotetuilta" kuin halvat dödöt).

  Silti, en nyt tässä yritä tuomita edelleenkään Rexona- tai Axe miehiä tms. En tosiaankaan väitä, että esim. Rexona-miehet haisevat ällöttäviltä. Otin siksi vain kantaa tähän, koska mielestäni _HB_ kommentit olivat ehkä vähän liian negatiivisia "kalliita" dödömerkkejä kohden.

  _HB_:lle vielä, että toivottavasti et tulkitse mitään tekstissäni sua loukkaavaksi. Jos kirjoitin jotain sellaista, jonka koet loukkaavaksi tai sellaiseksi, että luulisin olevani parempi kuin sinä, niin pyydän heti anteeksi.
   
 16. jruots

  jruots Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.01.2001
  Viestejä:
  93
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihan mielenkiinnosta kysyn, että kuinka paljon oikein dödöä käytät kun saat sen 3kk:ssa loppumaan? Itse käytän näitä ns. merkkivalmistajien dödöjä ja harvemmin ne on alle vuodessa kulutettu loppuun. Joskus nuorempana tuli käytettyä näitä Axea ym. merkkejä, mutta eipä kainalot tuota kestäneet. Vaihto näihin merkkidödöihin ja kirvely loppui siihen.
   
 17. Hattori Hanzo

  Hattori Hanzo Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  28.02.2004
  Viestejä:
  1 140
  Saadut tykkäykset:
  4
  No niin pistetäänpä vinkkipyyntöä menemään. Olen laivalle lähdössä lähiaikoina ja ajattelin ostaa jotain kainaloon tungettavaa sekä jotain parranajon jälkeen naamaan lätkäistävää.

  Onkos herroilla suositella mitään loistotuotetta mikä pistää mimmeillä sukat pyörimään jaloissa eli ns. "naisenkaataja"-hajua etsitään. Ja siis positiivisessa mielessä eikä minään tajuttomuuskohtauksen aiheuttavaa kyynelkaasuefektin omaavaa kainalonpolttajaa.

  Myös palstan naispuoliset henkilöt voivat suositella miesten tuoksutuotetta joka tehoa heihin kuin puunuija kivikaudella.

  Mieluusti tietenkin samaa sarjaa molemmat tuotteet etteivät kainalosta ja leuasta tulevat erilaiset tuoksu saata naaraita ristiriitaisiin tunnelmiin. Ja leukaperäni on sen verran herkkä että tuo partavesi saisi olla jotain mietoa litkua ettei pärstäkerroin rapaudu tämän enempää...
   
 18. Bumer

  Bumer Goodfella Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.09.2004
  Viestejä:
  1 689
  Saadut tykkäykset:
  4
  Melkein aina tulee käytettyä Nivea For Men Antiperspirant Rool-On (tai mikä lie) deodoranttia ja johonkin lähdettäessä jotakin hajuvettä esim. Giorgio Armanin (Acqua Di) Gio (melonin tuoksu) tai Sergio Tacchinin O.zone (Eau De Toilette).
   
 19. tunturi

  tunturi Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.09.2004
  Viestejä:
  105
  Saadut tykkäykset:
  2
  Jotain halvinta mahdollista alennysmyynneistä löytyvää Axea.
   
 20. T.T.L

  T.T.L Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2003
  Viestejä:
  204
  Saadut tykkäykset:
  0
  Älä ainakaan muistele Slitzin vinkkiä parin vuoden takaa ja hanki tabacia :D Sen kauheampaa hajua ei varmaan kukaan tiedä. Toisena merkkinä vanhat papat käyttää Lagerfieldiä.