Mikä yleiskaukosäädin ProntoNeon tilalle?

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana KMS, 12.07.2014.

 1. KMS

  KMS Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.07.2002
  Viestejä:
  1 261
  Saadut tykkäykset:
  0
  Käytössä on ollut reilu 10 vuotta (Pihilips) ProntoNeo, joka on palvellut paremmin kuin hyvin ja ohjannut parhaimmillaan 7-8 laitetta. Neoon on saanut rakennettua täysin vapaasti kaikkien laitteiden nappulat haluamallaan tavalla, joka on sopinut ainakin itselleni. Mitään "activity" -toimintoja (vrt. Harmonyt) siihen ei kuitenkaan ole saanut, paitsi itse kikkailemalla macroilla, mikä ei kuitenkaan ole sama asia.

  Nyt Neo alkaa olemaan fyysisesti tiensä päässä, sillä 1) yksi kova nappula alkaa hajoamaan ja 2) päivitettävyys sarjaportin kautta (tuskin löytyy monesta pc:stä enää) ja 32-bittesellä windowsilla toimiva softa alkavat olemaan menneisyyttä.

  Nyt pitäisi siis löytää uusi kapula, joka todellakin korvaa kaikilta osin sanotaan 7-8 laitetta, joista luultavasti monipuolisin on uusi Yamahan AV-vahvistin. En siis ole etsimässä tilannetta, jossa kerran kaksi kuussa joudun kaivamaan laatikosta laitteen omia säätimiä, vaan haluan pitää ne laatikossa seuraavatkin 10 vuotta (kuten Neolla).

  Philips on lopettanut ymmärtääkseni Prontot, joten ne eivät tule kyseeseen. Logitechilla ei ole malleja hirveän montaa, mutta uusi Harmony Ultimate näyttää jokseenkin lupaavalta. En tosin ole päässyt selville, kuinka vapaasti sen touch screeniä voi konfiguroida, saako tuohon "rakennettua" käytännössä täysin vapaasti haluamansa namiskat, vai tulevatko näytön nappulat jostain defaultina.

  Kuulisin mielelläni suosituksia laitteiksi ja kokemuksia suositelluista, varmasti on moni muukin joutunut Prontoista luopuessaan saman tilanteen eteen.

  Thanks.
   
 2. Minbarian

  Minbarian Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.12.2008
  Viestejä:
  35
  Saadut tykkäykset:
  0
 3. Mayhem

  Mayhem Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.03.2000
  Viestejä:
  63
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meinasin juurikin laittaa, että mikä olisi todella hyvä yleiskaukosäädin, ja asia taisi selvitä.. Nyt tarvii vielä katsella paljonko tuollainen MX-3000 maksaisi.

  M