Michael Jackson kuollut

Keskustelu osiossa 'Musiikki' , aloittajana marcoolio, 26.06.2009.

 1. WhiteQueen

  WhiteQueen Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  21.04.2002
  Viestejä:
  1 591
  Saadut tykkäykset:
  2
  Järkyttävänä yllätyksenähän tuo kuolema tuli. Jotenkin sitä aina ajattelee julkisuudenhenkilöistä, että ei edes kuolema niihin pysty koskemaan. Väärin. Kyllä se viisi-kuusivuotias tyttö minussa, joka rakasti katsoa Michaelin konserttitaltiointeja telkkarista, särki sydämensä. Viime torstai-illasta ollut pala kurkussa ja kyynel herkässä, aina kun kuulee puhuttavankaan The King of Pop:ista.

  Tekopyhyyteni kyllä myönnän siinä suhteessa, että nyt taas pitkästä aikaa kuuntelen Michaelin musiikkia. Julkisuuden antama (ja osin MJ:n itsensä) kuva MJ:sta vaikutti siihen, että pidin itsekin häntä Wacko-Jackona moneen otteeseen. Väärinymmärretty nero kai. Eniten ärsyttää tämä MJ:n asioiden penkominen, kuin myös se, kuinka 'hylätty' ja ylenkatsottu MJ oli viime vuosina ennenkuolemaansa. Nyt ylistetään ja kiitellään joka sivulauseessa. Missä olivat auttavat ja kiltit ihmiset silloin kun MJ:lla meni huonosti?

  MJ, thank you for rocking my world. :king:
   
 2. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  http://www.iltalehti.fi/viihde/200907039873471_vi.shtml
  Onko kenties Quincyllä joku syy valehdella tuosta asiasta?
   
 3. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  http://trashselector.com/evan-chandler-i-lied-for-my-father-im-sorry-michael/

  Koko pedofiili-jupakan aikoinaan aloittanut tyyppi avautuu...

  Tietenkään nykyään ei voi oikein uskoa mihinkään, kun jokaisen sana on joko totuus tai itseä hyödyttävä versio (useimmiten jälkimmäinen). Toisaalta ainakin itsestä tuntuisi todennäköisimmältä se, että nämä ilkeimmät huhut MJ:stä olivat kaikki täyttä potaskaa. Jos ajatellaan asiaa näin, että kukahan olisi maailman helpoin kohde, jos haluaa hyötyä rahallisesti ja samalla heittää ilmaan perättömiä syytöksiä... Olisikohan se kenties yksi maailman tunnetuimmista ihmisistä, joka on järkyttävän rikas ja joka tunnetusti on eristäytynyt, traumatisoitunut ja "erilainen"? Monelle vanhoilliselle ihmiselle MJ näytti jo valmiiksi psykopaatilta korkeine äänineen ja androgyynisine ulkoinäköineen. Kun tähän lisätään vielä MJ:n lapsirakkaus, niin ei siihen tarvita kuin yksi perätön syytös pedofiliasta, niin MJ on jo tuomittu loppuelämäkseen lapsia hyväksikäyttäväksi hirviöksi.

  Tietenkin taas voidaan pohtia tuon Jordan Chandlerin motiiveja... Hänen perheensähän taisi saada aika suuret rahat aikoinaan, kun MJ sopi oikeusjutun, ja nythän tietenkin tyyppi saa tällä tarinalla rahaa paljastuksesta medialta sekä myöskin puhtaan maineen "ei-raiskattuna" lapsena. Toisaalta edelleenkin olen sitä mieltä, että enemmän todisteita on sen suhteen, ettei MJ ollut pedofiili kuin siihen, että mies oli. Valitettavasti etenkin USA:ssa nämä "trailor trash" -tyyppiset perheet tuppaavat tekemään mitä tahansa rahan eteen, vaikka se asettaisi koko perheen häpeään ja valheiden verkkoon.
   
  Viimeksi muokattu: 03.07.2009
 4. Vekka

  Vekka Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  13.02.2004
  Viestejä:
  1 022
  Saadut tykkäykset:
  8
  Just, luotettavan oloisia lähdelinkkejä sulla.... :D
   
 5. klmake

  klmake You’ll Never Walk Alone Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.01.2003
  Viestejä:
  1 422
  Saadut tykkäykset:
  35
  Täytyy kyllä myöntää, että Elviksellä on huikea kyky näihin ulkonäöstä tehtäviin arviointeihin. :D
   
 6. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  No joo, eihän tuo mikään CNN tai Time ole, mutta bongasin tuon siksi, koska se oli nostettu kuitenkin merkittäväksi artikkeliksi eräällä sivustolla mihin lisätään yleensä vain kiinnostavia juttuja (tuo taisi olla MJ:n kuolemaa koskien kolmas tai neljäs lisätty juttu eli ei kyseinen sivusto nyt ihan liukuhihnalta mistä sattuu lähteistä noita nosta esille).

  Eiköhän tässäkin ketjussa aika moni ole MJ:n ulkonäköä kommentoinut negatiiviseen sävyyn, joten en koe oletukseni joidenkin ihmisten kummeksunnasta sitä kohtaan olevan mitenkään kaukaahaettu.
   
 7. Naama

  Naama Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  393
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itselle Jacksonin kuolema tuli kyllä ehkä paskimpaan mahdolliseen vaiheeseen. Olin lapsena(esikoulu-ala-aste ikäisenä) kova Michael Jackson fani, oli vinyylit, konserttitaltioinnit ja kaikki. Aamusta iltaan niitä kelailin ja katselin. Mulla taitaa jossakin olla vielä tallella video jonka äitini on kuvannut joskus pienenä missä yritän tanssia kuin Jackson :D

  Fanitus sitten jäi ala-asteen pyörähdettyä kunnolla käyntiin, kun tuli kaikkea muuta aktiviteettia ja paljon kavereita. 2-3 vuotta sitten löysin retrohuumassa Jacksonin musiikin uudestaan, ja siihen sitten jäinkin! Eipä mulla muuta ole soittolistoilla ollutkaan viimeseen pariin vuoteen ja konserttitaltiointeja, haastatteluja, yms. on tullut katsottua vähän liikaakin. Tykkään itse tanssia paljon klubeilla/baareissa/yökerhoissa ja jos dj:n soittolistoilta ei ole löytynyt Jacksonia, olen vaihtanut paikkaa. Tästä kyllä kaveritkin huomauttaneet pari kertaa kieltämättä... :) Yleensä jos olen mennyt tuttuihin paikkoihin, dj:t kyllä ymmärtävät pistää Jacksonia ja muutakin 80-luvun musiikkia ilman kysymättäkin kun näkevät minut :D

  Nyt olen ulkomailla töissä ja tarkoitus oli ostaa aftermarket liput Jacksoni keikalle ja toteuttaa pieni 'Once in a Lifetime' unelmani. Kunnes siskoltani tuli tekstiviesti 6:30 aamulla "Michael Jackson on kuollut'. Täytyy myöntää, että en ole varmasti koskaan niin nopeasti noussut sängystä ja laittanut televisiota ja tietokonetta päälle. Ensin en millään voinut uskoa, keksin kaiken maailman selityksiä ja salaliittoja että hän eläisi, mutta kyllä se totuus valkeni pikkuhiljaa. Kyllähän se täytyy myöntää suoraselkäisenä suomalaisena, että sattuihan se. Yksi suurimmista ja minulle se suurin on poissa, enkä häntä päässyt koskaan näkemään.

  Mitä noihin pedofiili/lapsi/homo/ihonmuutos juttuihin tulee, niin olen niin paljon asioita tutkinut Jacksonin tiimoilta, että mielipiteeni on hyvin vankka ja hyppään kyllä yli media-artikkelit joissa näitä asioita käsitellään. En luule tietäväni asioita, enkä väitä mitään, mutta enää en mediaan luota näissä asioissa yhtään. Niinkuin joku jo sanoi - väärin ymmärretty ja hylätty nero oli hän viimeaikoina. Ehkä hänen on nyt parempi olla.

  Jackson pysyy kyllä vankasti soittolistoilla jatkossakin, ja nyt on hyvää aikaa keräillä taltiointeja yms. jotka olivat vielä kuukausi sitten vähän vaikeammin saatavilla.

  Rest In Peace KING.
   
 8. winterland

  winterland Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 248
  Saadut tykkäykset:
  2
 9. Mama

  Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.11.2003
  Viestejä:
  2 686
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ööh, kuinka monta aikuista miestä tunnet joka pyytelee naapurin lapsia sänkyynsä yökylään?
  Äläkä selitä tuolla 'vainottu nero'-teorialla, eihän hän nyt mikään George Lucas ollut.
   
 10. Kari Häkkinen

  Kari Häkkinen Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2008
  Viestejä:
  1 950
  Saadut tykkäykset:
  9
  Joko Jordan Chandler & faija ovat palauttamassa perusteettomasti saamiaan 22 miljoonaa? Kun kerran on omatunto alkanut kolkuttaa.
   
 11. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Öö, no kuinka monta miestä sinä tunnet, jolla on MJ:n lapsuustausta?

  Moni tuntuu lähtevän tuomitsemaan MJ:n unohtaen, ettei muutenkaan ole kyse mistään normaalista tyypistä. Sehän on selvää kuitenkin, että MJ:n lapsuus oli vaikuttanut häneen mikä näkyy muun muassa siinä, että hän oli lapsenmielinen -- ei kukaan voisi moista roolia vetää jatkuvasti ellei hän oikeasti olisi lapsenmielinen. Tässä mielessä se ei ole suinkaan outoa tältä pohjalta ajateltuna, että hän pyyteli lapsia yökylään. Totta kai sellainen käytös on sopimatonta, muttei MJ tietenkään sitä ymmärtänyt -- jos mies tuntee olevansa kuin lapsi, niin hän näkee tällaisen käytöksen yhtä sopimattomana kuin sen, jos vaikka sinä Mama 8-vuotiaana pyysit samanikäisen kaverisi yökylään.

  Pointti tässä on siis se, että moni näkyy ajattelevan MJ:n ihan normaaliksi lähtökohdiltaan ja tätä kautta tuomitsee hänen tekonsa -> "eihän kukaan normaali aikuinen mies moista tekisi". MJ kun vaan ei ollut mieleltään normaali. Edelläänkään ei voi 100% sanoa oliko MJ aidosti ja viattomasti vaan lapsien seurasta nauttiva, itsekin lapsi sisältä, mies, vai oliko myös seksuaalinen motiivi. Henkilökohtaisesti en usko jälkimmäiseen.
   
  Viimeksi muokattu: 06.07.2009
 12. klmake

  klmake You’ll Never Walk Alone Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.01.2003
  Viestejä:
  1 422
  Saadut tykkäykset:
  35
  Tämä ehdottomasti esille verkkoon. :D
   
 13. Mama

  Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.11.2003
  Viestejä:
  2 686
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kehitysmaat on täynnä lapsia jotka eivät saa elää lapsuutta vaan tekevät meille lenkkareita. Vois ehkä tehdä tutkimuksen kuinka moni vielä aikuisena nukkuu lapsien kanssa 'yökylässä'.

  Sitä en kiellä ettei white trash olisi haistanut markkinaraon ja pistänyt lastaan uhrialttarille mutta voisi myös kysyä että miksi se lapsi piti ihan eri piireistä hommata kun kaipa noilla muilla julkkiksilla olisi myös ollut lapsia. Vai eikö ne julkkikset jostain syystä halunneet lapsiaan Michaelin kanssa samaan sänkyyn?
   
 14. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  MJ oli tunnetusti hyväntekeväisyyden kannattaja, joten siinä syy. Hän halusi auttaa vähäosaisia lapsia. Tosin kyllähän tunnetusti esimerkiksi Culkinin perheen lapset ovat olleet Neverlandissa yökylässä.
   
 15. Naama

  Naama Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.12.2004
  Viestejä:
  393
  Saadut tykkäykset:
  0
  No jos ei kuitenkaan, kun kyseisessä videossa on myös tämä Jacksonin kuuluisa lantion heilutus käsi etumuksessa kiinni... :D
   
 16. hkj

  hkj Avatar Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.09.2003
  Viestejä:
  4 126
  Saadut tykkäykset:
  0
  Time on julkaissut joitakin päiviä sitten erikoisnumeron Michael Jacksonista, löytyy esim. ainakin helsingin Akateemisen lehtiosastolta muistaakseni 4.95€ hinnalla.

  http://www.time.com/time/specials/michael-jackson

  Ihan mielenkiintoista luettavaa vaikka ei mikään syväluotaava teos olekaan.
   
 17. hereford_picnic

  hereford_picnic Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.12.2007
  Viestejä:
  493
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jännä miten nopeasti sikainfluenssa unohtui.
   
 18. marcoolio

  marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot

  Liittynyt:
  23.09.2002
  Viestejä:
  4 511
  Saadut tykkäykset:
  8
  Ei se ole unohtunut. Esimerkiksi vastikään oli otsikoissa Suomessa uusista tautitapauksista ja ensimmäisestä Suomen sisällä tapahtuneesta tartunnasta. Tilannetta seurataan jatkuvasti. H1N1-influenssa leviää kokoajan yhä laajemmalle ja tauti koskettaa yhä useampaa ihmistä. Toivotaan vain, että se ei muutu edelleen vaarallisemmaksi.
   
 19. Iso-Mies

  Iso-Mies Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.01.2006
  Viestejä:
  693
  Saadut tykkäykset:
  0
 20. Mama

  Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.11.2003
  Viestejä:
  2 686
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin siis toi on flash mob joita on Suomessakin ollut.