Media Portal

Keskustelu osiossa 'Mediatoistimet' , aloittajana kurdt, 01.12.2004.

 1. terssi

  terssi Guest Guest

  Liittynyt:
  01.11.2005
  Viestejä:
  378
  Saadut tykkäykset:
  0
  Asennuksessa ei muuta kummempaa, kuin että pitää valita, aiotko käyttää Mediaportalia TV:n katseluun. Toisin sanoen, onko sinulla TV-korttia tietokoneessa.

  Mitä koodekkeihin tulee, niin suosittelevat käyttämään SAF-koodekkipakettia

  Tekstitykset toimivat leffoissa. Mediaportaliin on myös saatavissa Subcentral-plugin, jolla voi etsiä tekstityksiä leffoihin ja tv-sarjoihin suoraan Mediaportalin sisällä.

  Muita ehdottoman hyviä pluginejä ovat: Onlinevideos, Fanart handler, Moving Pictures, MP-TVSeries.

  Rockstar:Spotify ja Grooveshark-plugin, jonka pitäis hoitaa noi hommat. En ole hirveesti testaillut ja kaikki skinit eivät tue tätä pluginia.

  Itsekkin tilasin Logitech Harmony Onen juuri eilen, joten toivottavasti se saadaan skulaamaan.

  Yhden sivuston laitoin jo bookmarkkeihin, että pääsee säätämään. Tämä sivusto on siis niille, jolla on iMon Pad-kaukosäädin ja vastaanotin.

  http://forum.team-mediaportal.com/i...aph-mce-remote-shortcuter-e-87478/#post662753

  Mediaportal on Windows-ohjelma, joten Windowsin täytyy olla taustalla, että tämä ohjelma toimisi. Mutta Mediaportalin asetuksista saat kyllä Mediaportalin käynnistymään automaattisesti aina, kun Windows käynnistyy.

  Kaiken kaikkiaan Mediaportal vaatii jonkun verran säätämistä, jotta kaiken saa toimimaan halutulla tavalla, mutta sitten kun säätö on tehty, on sitä mukava myös käyttää.

  Ainiin, eilen julkaistiin sitten 1.20 Final-versio Mediaportalista.
   
  Viimeksi muokattu: 20.09.2011
 2. Theros

  Theros Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.04.2009
  Viestejä:
  71
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitoksia. Täytyne huomenna alkaa säätämään :naminami::hitme:
   
 3. Theros

  Theros Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.04.2009
  Viestejä:
  71
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuli tuossa kuutisen tuntia näppäiltyä kaikkea ja asennettua pluginejä, skini ym... vielä näyttää puuttuvan jotain pientä ja .mkv ym. vähän harvinaisempiin muotoihin esim X264 ja h264 täytyy löytää toimiva kodekki yhdistelmä.

  Spotifyn päivitys versioon 1.2 sopivaksi pitäisi tulla viikon sisällä joten sitä odotellessa.
   
 4. Slarti

  Slarti Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.03.2005
  Viestejä:
  508
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mahdollisimman "puhtaaseen" koneeseen kannattaa asentaa. Tarkoittaa siis sitä ettei kone ole täynnä kaikenlaisia codec-päkkejä joista ei ole kuin haittaa. Jos aiot MKV-pätkiä katsella, tarvitset tietysti splitterin. Haali toimii ihan jees. Koodekkeja et oikeastaan tarvitse ellet sitten halua mahdollisia HD-ääniä kuuluviin. Windows seiskan omat koodekit riittävät melko pitkälle. MP:n mukana tulee myös vanhat MPC-koodekit jotka toimivat hyvin nekin.

  StreamedMP on parhaita skinejä todella helpolla installerilla. Sen mukana tulee myös Moving Pictures ja MP-TVSeries pluginit jotka ovat lähes pakollisia lisäosia. Tekstejä varten on Subcentral joka on todella toimiva systeemi.

  MP 1.2 julkaistiin maanantaina, joten on mahdollista että kaikki pluginit eivät toimi vielä vaan muutaman päivän päästä. En ole vielä päivittänyt 1.2 betasta finaliin.

  Onnistuu. Tietysti jos kertoisit mikä IR-vastaanotin on kyseessä niin voisi valaista enemmänkin. Spotify-clientistä ei ole kokemusta.

  Windows tietysti windows-koneessa latautuu aina taustalle, mutta asetuksista saat Mediaportalin käynnistymään automaattisesti käynnistyksen yhteydessä.

  EDIT: Täällähän olikin jo vastauksia... Sitä se hitaus teettää.
   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2011
 5. Theros

  Theros Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.04.2009
  Viestejä:
  71
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sen huomasin että kokeilin eilen yhtä .mkv fileä ja kuva nyki melko pahasti (ääni tuli "normaalisti".

  Koneessa pitäisi riittää potku purkamiseen...Atom525 ja ION, mutta jostakin syystä nykii.

  Tein tosin muutoksen juuri ennen säätämisen lopettamista että otin käyttöön täydet tehot windowsin kautta. Liekkö tuo auttaisi asiaan hieman.

  Muistia on sen 4gb koneessa.
   
 6. dacool

  dacool Guest Guest

  Liittynyt:
  27.02.2011
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämän voi poistaa.
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2012
 7. samihs72

  samihs72 Guest Guest

  Liittynyt:
  25.08.2010
  Viestejä:
  28
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moi!

  Mulla ois muutama kysymys MP:hen ja Win7:aan liittyen:

  - Onnistuuko äänien vieminen sekä HDMI-piuhalle televisioon että kaiuttimille äänikoritn tai DAC:n kautta samanaikaisesti?
  - Pystyyko Media Portal:n clientina käyttämään mitään muuta kuin MP:n omaa clientia vai voiko jotain esim. XBMC-pohjaista mediatoistinta käyttää myös?
  - Pystyykö kahdella virittimellä tallentamaan kahdesta kanavanipusta yhtaikaa useampaa kanavaa? EDIT: Ainakin tässä ketjussa mainittiin, että pystyisi tallentamaan useampaa kanavaa yhdellä virittimellä samasta kanavanipusta..

  Mulla on käytössä Mythtv tällä hetkellä ja toiminut tosi hyvin mutta BluRay saaminen samaan purkkiin pakottaisi vaihtamaan Windows-pohjaiseen. En tosin ole vielä mitään sellaisia päätöksiä tehnyt mutta jos... :cool:
   
  Viimeksi muokattu: 23.07.2012
 8. terssi

  terssi Guest Guest

  Liittynyt:
  01.11.2005
  Viestejä:
  378
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noihin muihin kysymyksiin en osaa vastata, mutta tähän kylläkin. Eli kyllä voi. Piti vielä varmuudeksi kokeilla, kun ei ole pitkään aikaan tarvinnut tallentaa, kuin yhtä kanavaa kerrallaan. Käytössä Mediaportalin 1.30 Alpha-versio ja tuplavirittimellä varustettu digi-kortti.

  katso liitettä rec.jpg