Media hint ei toimi enää - miten nyt Netflix Usaan?

Keskustelu osiossa 'Streaming-palvelut' , aloittajana TimoK, 04.03.2014.

 1. jpt

  jpt Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.01.2002
  Viestejä:
  61
  Saadut tykkäykset:
  1
  IP:stä mitään tietämätön kysyy...Panasonic töllö, toi missä on ne kaksi IP osoitetta, minne ne laitetaan töllössä? IP:n kohdille jos laittaa, sanoo että vääränlaisia, DSN riville laittaa, ei tapahdu mitään, siinäkin paikka vain yhdelle osoitteelle...ei osaa...
   
 2. scented

  scented Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2005
  Viestejä:
  1 552
  Saadut tykkäykset:
  96
  DNS tarkoittaa nimipalvelimen ip-osoitetta, esim googlella on 8.8.8.8 tai 8.8.4.4. Tämä DNS-osoite tarvitaan, että laitteet tajuavat kirjaimin kirjoitettuja osoitteita (esim.www.google.fi). Nimipalvelimen avulla laitteet etsivät nimeä (www.google.fi) vastaavan ip-osoitteen "kysymyllä" ja voivat näin keskustella verkkojen välillä ip-osoitteilla. Jotta päästään sisäverkosta ulos Internetin ihmeelliseen maailmaan tarvitaan gateway-osoite eli modeemin ip-osoite, voi olla esim. 192.168.0.1 muotoa. Jos selaimeen kirjoittaa oman gateway-osoitteen, pääsee asettamaan modeemiin asetuskia jne.

  Jos saisi kuvan tuosta asetusten säätämisestä niin voisi yrittää auttaa enemmän...tai mitä tässä nyt edes yritetään säätää... :)
   
 3. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 825
  Saadut tykkäykset:
  725
  Toimiiko Netflix USA jollain vpn-ratkaisulla? Ne mitä olen kokeillut eivät toimi enää.
  Senpä vuoksi peruin Netflixin nyt toistaiseksi kunnes ratkaisu löytyy. Mielestäni Suomi-Netflix on perseestä hinta/sisältö-suhteeltaan. Jos muiden maiden sisältöä ei voi katsoa, niin mieluummin piratisoin ne tv-sarjat, jotka tarvitsen.
   
  aheikkinen tykkää tästä.
 4. KaKui

  KaKui FullHD Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.07.2000
  Viestejä:
  2 281
  Saadut tykkäykset:
  32
 5. Janska

  Janska Käyttäjä

  Liittynyt:
  27.08.2013
  Viestejä:
  83
  Saadut tykkäykset:
  1
  Freedome toimii myös, vaikka herjaa aina välillä proxystä. Herja lähtee pois refreshillä.
   
 6. pekotu

  pekotu Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.02.2007
  Viestejä:
  54
  Saadut tykkäykset:
  12
  Itselläni on ollut freedome elokuusta asti mutta nyt silläkään en ole päässyt sisään, tänään kokeilin kun en ole muutamaan viikkon netflixissa käynyt. Kokeilin myös tuota refresh mutta vaikka muutaman kerran painoi aina sama tulos ei lähtenyt ohjelma pyörimään. Onko mikä selain taikka käyttöjärjestelmä jos olet saanut nyt viimepäivinä katsottua freedomen kanssa, olisi kiva tietää jos sen saisi vielä toimimaan. Tai jotain muuta mutta nyt kun on jo freedomesta maksanut ei haluaisi enää muista maksaa
   
 7. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 825
  Saadut tykkäykset:
  725
  Sepä se just on, kun Netflix on nyt aktiivisesti alkanut estämään noita, että liekö enää on olemassa mitään, minkä voi varmasti sanoa toimivan myös huomenna. Yllä mainittu PrivateVPN vaikuttaisi hyvältä, mutta toisaalta maksaa siitä, että voi käyttää maksullista palvelua, ei houkuttele. Mutta, jos muuta vaihtoehtoa ei ole, niin sekin, käy. Tosin silloin pitäisi olla varma toimivuudesta.

  En kauheasti usko Netflixin lupauksiin siitä, että sama valikoimaa saataisiin joka maahan. Jos kerran edes EU-maihin ei yhtenäistä valikoimaa saada, niin miten Netflix meinaisi siinä onnistua kaikkien maiden kohdalla? Jos pitäisi veikata, niin sanoisin, että Netflix yrittää 10-20 suurimpaan maahan saada 90% saman valikoiman. Se kattaa varmasti ainakin sen 90% myynnistä, joten lopuille on aivan sama.

  Rehellisesti sanottuna v*tuttaa se, että Suomessa on pieni valikoima ja kallis kuukausimaksu. Jos hinta määräytyisi suoraan valikoiman koon perusteella, niin mielellään maksaisin sitä paria euroa kuussa.
   
 8. Clef

  Clef Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2005
  Viestejä:
  614
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vanhan ketjun nosto v. 2019.

  Onko tilanne USA:n Netflixin kanssa parantunut yhtään, vieläkö VPN:t blokataan vai onko tullut toimivia vaihtoehtoja?

  Toimiiko esim. kovin suosittu NordVPN? Stranger Things 3 kiinnostaisi ja samalla voisi ottaa USA:n version muullekin sisällölle. Ja huom. - haluan katsoa palvelua joko suoraan "älytelkkarin" appilla (Sony) tai iPhonesta Chromecastiin, eli mikään läppärikuvio ei pelaa.
   
 9. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 825
  Saadut tykkäykset:
  725
  Itsellä on PIA VPN käytössä. Tosin muiden syiden kuin Netflixin vuoksi.
  Tuon kautta ei näyttänyt pääsevän ainakaan New Yorkin kautta Netflixin login-sivulle. Tosin rekisteröitymiseen pääsi, mutta eipä se auttane, jos ei pääse kirjautumaan.

  Sama lienee muillakin VPN-tarjoajilla.

  Eli en odottaisi heti ratkaisua tuolle. Vaikka VPN-tarjoajat yrittävät tuota saada toimimaan, niin samalla Netflixin keksii uusia keinoja estää ne.

  Mutta onhan tuo Stranger Things 3 myös Suomen Netflixissä.
   
 10. latexii

  latexii Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2004
  Viestejä:
  2 805
  Saadut tykkäykset:
  377
  ExpressVPN: ssä toimii vallan mainiosti USA Netflix. Par'aikaa käytössä (kuukauden päivät toiminut) . Ja onhan tuolla nyt aivan helvetisti enemmän katsottavaa, jenkkisubeilla.