Maximum T-8000 CX-CI

Keskustelu osiossa 'Maximum' , aloittajana japipoju, 21.05.2007.

  1. jeesbox

    jeesbox Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.08.2005
    Viestejä:
    110
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieman offtopicia, mutta näyttää Kathrein UFC-861 ja Kathrein UFC-821 menut kovasti maximumin vastaavilta. Taitaa olla myös marusys jatkotuotteita.. tai kuka noita sitten alunperin valmistaakin.
     
  2. jtolppa

    jtolppa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.09.2007
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse olen ketjuttanut satelliittidigiboksin maximumin taakse samalla lailla ja ääni ei kulje läpi kun maximumista on virta pois. Olen tyytynyt katsomaan satalliittipuolta maximumin ollessa päässä asettamalla se vcr tilaan (0 -painike, tv/stb)
     
  3. mmax

    mmax Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.06.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tässä yksi alkukesän maximumin verkon - siis tiedostojen näkyvyyden yms.
    kanssa tapellut.

    Päivitin juuri 1.11 versioon ja nyt kaikki toimii. streamingikin toimii oikein
    sutjakkaasti.

    hiukkasen tietysti ärsyttää net illat jotka tuli hakattua päätä seinään turhan
    takia, mutta sehän on näitä ensiostajan iloja. ei pitäisi valittaa, sitä saa mitä
    tilaa.
     
  4. JussiJii

    JussiJii Guest

    Liittynyt:
    07.09.2007
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Höh, nyt sain VLC streaming -valikosta kansiot ja fileet näkymään, mutta kun käynnistän streamauksen OK-napilla niin telkku menee vaan pimeäksi ja mitään ei tapahdu vaikka odottelisi useamman minuutin :confused:
    Kuitenkin boksi tottelee muita käskyjä, STOP-napista pääsee pois streaming-tilasta yms. Videoina kokeilin AVI-päätteisiä ja maxilla tallennettuja .ts -videoita.

    Yritin muuttaa streamaus-parametrejakin pienemmiksi (audio ja video bitrate), mutta eipä auttanut. Voisiko syynä olla antiikkinen 11Mbit/s WLAN-boksini (Siemens Gigaset SE105), jossa ei vaan kaistaleveys riitä streamaukseen? Kai se nyt näyttäisi edes pätkivänä tuon videon? Vai pitääkö olla 54 Mbit/s WLAN jotta toimii? Vai voiko palomuuri (tuon Siemensin oma tai Symantecin, molemmat käytössä) vielä estää liikenteen vaikka kansiojaot ja fileet näkyvät OK?
     
  5. juitto

    juitto Uusi jäsen

    Liittynyt:
    30.07.2007
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi. Nyt sain minäkin viimein astukset kuntoon, ja kaukosäädin toimii niin sisäverkosta, kuin ulkoakin. Kokeilin myös kännykällä, ja toimiihan se silläkin. nyt kuin vain joku propellipää viitsisi tehdä sopivamman käyttöliittymän :) kännykälle. Muuten aivan loistava vehje.
     
  6. Molder

    Molder Käyttäjä

    Liittynyt:
    02.03.2005
    Viestejä:
    170
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko sinulla millainen laajakaistapurkki? Jos on NAT niin kuinka teit tuon porttiohauksen (oletan). Ite on vähän arka koskemaan tuon Zyxelin asetuksiin...
     
  7. mmax

    mmax Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.06.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaistaksi näyttää riittävän aikas ohut kaista, mulla on käytössä sähköverkon läpi menevä ethernet, jonka nopeus vaihtelee 7-12 megan välillä, eikä striimaus pätki yhtään. Todellinen verkon nopeushan on huomattavasti alle tuon. käytössä oli default-asetukset striimauksessa. (tuo pistorasiaethernet ei saavuta luvattua 85 nopeutta kuin muutaman metrin päässä toisistaan olevilla rasioilla.)

    Onkohan videolanin asetukset kaikki kohdallaan, siis toimivatko avit pc:ssä normaalisti? Kokeilin myös Toppyn nauhoituksia ja hyvin toimivat nekin.
     
  8. juitto

    juitto Uusi jäsen

    Liittynyt:
    30.07.2007
    Viestejä:
    16
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eli mulla on Belkinin reititin. Firewall settings valikkoon, Virtual servers kohtaan inbound ja private port kohtiin uudet portit. Nyt omalla ip:llä pääsee valikkoon missä se kysyy maximumin käyttäjätunnusta ja salasanaa, joka on Käyttäjätunnus= maximum ja salasana= 0000. Salasanan olen tietty itseltäni nyt muuttanut, mutta tietääkö joku voiko tuon käyttäjätunnuksen muuttaa ja mistä? Itsellä ei ole kiinteä ip, mutta toisaalta muuttavat sitä todella harvoin. Muistaakseni ei ainakaan yli puoleen vuoteen ole vaihtunut....
     
  9. 9900155

    9900155 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.08.2007
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aiemmin tämäkin toiminut vallan mainiosti...

    Eli PVRmanager ei tunnista enää Maximumia suoraan.
    Koneeseen saa kyllä yhteyden ku laittaa PVRManageriin suoraan boksin IP:n.

    Uusin versio on asennettuna, ja oon buuttaillut konetta & boksia mutta turhaan...

    Osanneeko kukaan auttaa?
     
  10. roostah

    roostah Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.07.2007
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Päivitin 1.11 softaan ja pikaisen testailun perusteella tuntuisi toimivan Ok. Stream-toisto tuntuu edelleen pätkivän varsinkin niillä DivX-pätkillä, joissa vaakaresoluutio on 640 (suurempia mulla ei taida ollakaan). Streamaavassa PC:ssä on C2D E6400, joten siellä päässä potku pitäisi riittää.

    1.05 softalla tuli jonkun TV-kanavan äänet tosi pahasti läpi MP3:ia kuunnellessa. Tämän huomasi varsinkin vahvistimen kautta kuunnellessa, joka siis on kiinni Maximumissa RCA-johdolla. Pitää testata tämä juttu uudella softalla päiväsaikaan.
     
  11. JussiJii

    JussiJii Guest

    Liittynyt:
    07.09.2007
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eilisen päivän saldo Maximumin kanssa:

    1. kaatuminen Tallennukset -kansiossa surffaillessa (virrat pois -->OK)

    2. kaatuminen VLC-streamausta säätäessä (virrat pois -->OK)

    3. kaatuminen EPG:ssä (virrat pois -->OK)

    4. kaatuminen ajastetun tallennuksen aikana. Tallennus (Frendit) on toistuva viikonpäivinä klo 19.59-20.33, klo 21.07 huomasin että tallennus on edelleen päällä --> STOP-nappi --> laite nurin --> virrat pois --> tallennusta löytyi kovalevyltä 20 sekuntia (klo 19.59)

    5. kaatuminen yöllä klo 3.03 (EPG-päivitys ohjelmoitu klo 3.00) --> näyttö jumissa aamulla --> virrat pois --> HDD init --> toimii OK. Vaihdoin eilen päivitysasetuksiin että kone päivittää vain Suosikki-kanavat, täytynee laittaa takaisin Kaikki kanavat -asetus. Sen kanssa ei ole ollut ongelmia.

    Ohhoijjaa. Pitäisköhän palauttaa tehdasasetukset ja aloittaa alusta? Säädin eilen aika paljon tuon VLC-streamauksen kanssa, oliskohan se jotenkin sekoittanut boksin...

    Ohjelmistoversio siis 1.11. (huollossa päivitetty)
     
  12. UltraMagnum

    UltraMagnum Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.07.2005
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitäisikö siihen webbiserveriin päästä käsiksi sisäverkon ulkopuolelta aivan samalla tavalla kuin sisäverkosta. Olettaen että porttiforwardoinnit ADSL modeemista reitittimeen ja sieltä Maximumiin on tehty oikein.

    Siis http://ulospäin_näkyvä_ip_osoite/remote.html

    Minulla ei meinaa onnistua tämä vaikka aiemmat portti forwardoinnit olen saanut tietokoneeseen menestyksekkäästi tehtyä. Olisiko kenelläkään ideoita missä voisi mennä pieleen? IP osoitteet on tarkastettu ja yhteys sisäverkosta siis toimii.

    Niin ja laite on kaapeli versio.
     
  13. tty

    tty Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.07.2007
    Viestejä:
    343
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä pääsee:
    http://ulospäin_näkyvä_ip_osoite/
    Tuollakin pääsee kirjautumisruutuun ja siellä linkki eteenpäin.
    Laitoin porteiksi 80/80 ja niihin boxin ip osoite. ( D-Link Dl-624)
    Boxin web-serveri pitää olla käynissä.
    Onhan ulkoinen ip-osoite oikea, jos kerran näkyy sisäverkosta?
    <<< kirjoittamalla kometokehotteessa ipconfig /all,
    <<< tai vaikka menemällä www.whatismyip.com osoitteeseen
     
  14. UltraMagnum

    UltraMagnum Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.07.2005
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos nopeasta vastauksesta.

    Mitä tarkoitat kirjautumisruudulla? Kun sisäverkossa ottaa yhteyden siten että ip-osoitteen perässä on /remote.html niin boxihan ainakin minulla kyselee heti tunnusta ja salasanaa. En tosin ole kokeillut ilman tuota /remote.html.

    Juuri tuolla whatismyip palvelulla olen ulkoisen osoitteen selvittänyt.

    Mikäs muu tässä voisi vielä olla?

     
  15. tty

    tty Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.07.2007
    Viestejä:
    343
    Saadut tykkäykset:
    0
    <<boxihan ainakin minulla kyselee heti tunnusta ja salasanaa.
    = kirjautumisruutu :thumbsup:

    Tarkistitko, että boxin ip-osoite on oikein forwardoinnissa.
    Eihän reitittimessä ole mitään kellonaika yms. estoja päällä.
    Salliiko reititin yhteyden netistä kaikille vai onko se rajoitettu oikealle koneelle?
    Adsl-modeemiini en tehnyt mitään säätöjä, D-linkkiin vain nuo portti ohjaukset.
    Millaista reititintä käytät?
     
  16. JoniS

    JoniS Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.08.2004
    Viestejä:
    81
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt kyseinen boxi hankittuna ja heti ongelmia. :OI Softa 1.11, kotiverkko pystyssä Telewellin 510 ja HP NW9440 läppärin kanssa. Nämä siis LAN

    PVRManager asennettuna. Tunnuksena Järjestelmänvalvoja ja passu on 8 merkkiä ja ei sisällä skandeja. :thumbsup:

    Jos joku viitsisi laittaa ohjeen miten saan tuon boxin kerskustelemaan koneen kanssa. Olen tehnyt ohjekirjan mukaan, mutta aina kun menen tiedostonjako wizardilla loppuun tulee virhe Tarkista mfclient tai verkkoyhteys. Virhe=0 :OI :OI

    Winukan oikeassa alareunassa on sinertävä kansio jossa punainen ruksi päällä. :confused:
     
  17. UltraMagnum

    UltraMagnum Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.07.2005
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näinhän se tekee. Nyt nimittäin toimii. Kuten tuossa epäiletkin niin porttiforwardointi meni väärään osoitteeseen modeemin ja reitittimen välillä. Piti ottaa kynä ja paperia ja piirtää homma niin löytyihän se reikä sieltä. Tämä systeemi meni kotisäätäjälle monimutkaiseksi kun on 2 porttiforwardointia peräkkäin.

     
  18. daina

    daina Uusi jäsen

    Liittynyt:
    10.09.2007
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on ihka sama ongelma, jos joku laittaisi neuvoja!
    (mulla on siis lankapuhelinmodeemi käytössä eli sillä olen käynyt netissä; hidasta....Tiedän !).
     
  19. f55tvi

    f55tvi Käyttäjä

    Liittynyt:
    13.02.2003
    Viestejä:
    619
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen nyt muutaman päivän yrittänyt laitetta päivittää, vieläpä kahdella eri tietokoneella, mutta ei onnistu vaikka mitä olen koittanut, ohjelmistoversio siis 1.05.

    Boxin olen kytkenyt ristiinkytketyllä verkkokaapelilla suoraan tietokoneeseen, boxin ethernet asetukset pitäisi olla kunnossa.

    Minulla vaan tietokone sanoo, että:
    lähiverkkoyhteys
    Nopeus: 100Mbps
    Tila: vajaa tai puuttuva liitettävyys

    Internettiä tai muita verkkoresursseja ei mahdollisesti voida käyttää.
    Tämä ongelma johtui siitä, että verkko ei osoittanut tietokoneelle verkko-osoitetta.
    Palomuuri ei vaikuta asiaan, koska kytkin sen väli-aikaisesti pois.

    Osaako joku neuvoa, mielestäni olen tehnyt kaiken ohjekirjan mukaan?
     
  20. K-K

    K-K Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.09.2007
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi,

    Nopeasti luettuna noin toimiessa, sun tarvii laittaa sekä boksille, että tietokoneelle käsin IP:t (eli dhcp käyttö pois päältä)

    vaikka 192.168.252.1 boksille
    ja 192.168.255.2 koneelle.

    sitten vaan muut asetuksen, en nyt muista mitä niitä oli jotain verkon maskeja ja gatewayta varmaan identtisiksi, niin eiköhän se ala pelittämään.

    K