Maximum C-8000 CX-CI

Keskustelu osiossa 'Maximum' , aloittajana Molder, 16.08.2007.

 1. kocha

  kocha Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.10.2007
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mikähän mahtaisi auttaa, kun Canal+ -kanavista suurinosa hävisi näkymästä Soneran kaapelissa Helsingissä? Kakkostelkan Topfieldissä kanavat näkyvät. Tehdasasetusten palautusta ja takapanelista sammutuksia kokeiltu jo useaan otteeseen. Kanavat vaan pysyvät poissa. Välillä tulee ilmoitus "Ei oikeuksia", mutta suurimmaksi osaksi ohjelmien tekstitykset vain näkyvät mustalla pohjalla. Myös Canal+ teksti-tv toimii tällöin, kuva vaan ei näy. Soneran vikapalvelussa sanottiin, että salauksissa ei pitäisi olla mikään muuttunut lähiaikoina.
   
 2. topsy

  topsy Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.03.2010
  Viestejä:
  37
  Saadut tykkäykset:
  4
  Sama ongelma täälläkin. Alkoi cable open viikonlopun jälkeen ja nyt kaikki maksukanavat ovat pimeänä. Muilla boxeilla kyllä näkyy, mutta ei maximumissa. Minun veikkaus on että soneralla on muutettu salauhommia jollain tapaa...
   
 3. kocha

  kocha Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.10.2007
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ongelma korjaantunut itsestään tämän päivän aikana. Tai ainakin kanavat nyt näkyvät, toivottavasti pysyvätkin näkyvissä.
   
 4. topsy

  topsy Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.03.2010
  Viestejä:
  37
  Saadut tykkäykset:
  4
  Täällä ongelma vielä jatkuu. Itselläni kävi kanssa viime viikolla että yhtenä päivänä näkyi mutta sitten hävisi taas.. jospa tuo tuosta vielä lähtisi toimimaan (ja pysyvästi).
   
 5. kocha

  kocha Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.10.2007
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itelläkin on tosiaan viikon aikana vilahdellut eri kanavat välillä ja Family-kanava näkynyt kokoajan. Nyt näkyy kaikki, toivottavasti tosiaan pysyvätkin. Ei vielä onneksi tarvitse alkaa sorkkia noita HD-bokseja vaan Maximumin aika tallennusvälineenä jatkuu :D
   
 6. Buckley

  Buckley Käyttäjä

  Liittynyt:
  29.04.2005
  Viestejä:
  507
  Saadut tykkäykset:
  5
  Pystyykö Maximum-boxia hyväksikäyttäen tallentamaan ohjelmia ulkoiselle kiintolevylle? Jos pystyy, mitä laitteistoa tarvitaan ja miten tallennus tapahtuu?
   
 7. Jmax3

  Jmax3 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.03.2011
  Viestejä:
  20
  Saadut tykkäykset:
  0
  Maximumin suora tellennus ulkoiselle kiintolevylle ei toimi kovin hyvin, ainakin itse törmäsin jatkuvasti ongelmiin. Helpoin tapa siirtää tiedostot ulkoiselle levylle on siirtää tiedostot verkon kautta tietokoneelle tai usb-levylle. Verkon siirto tapahtuu pvrmanagerilla, joka on helppokäyttöinen tiedonhallintasovellus. Maximum näyttää hyvin ulkoiselle levylle tallennetut tv-ohjelmat usb-portin kautta.
   
 8. tty

  tty Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.07.2007
  Viestejä:
  343
  Saadut tykkäykset:
  0
 9. Hellsink

  Hellsink Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.10.2004
  Viestejä:
  132
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ostin tällaisen Maximumin käytettynä.

  Laite on alkanut missata nauhoituksia. Laite näyttää nauhoittavan, mutta mitään ei tallennu levylle. Laite myös jää samalla "Record"-tilaan loputtomasti, kunnes virrat pakottaa pois päältä.

  Onko ehdotuksia, mitä asialle voisi tehdä? Onko kovalevyn vaihto edessä?
   
 10. sarma

  sarma Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.05.2004
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tyyppivika. Itse yritin kaikkia netistä löytyneitä korjausajatuksia, mutta lopulta päädyin vaihtamaan koko digiboxin lähinnä juuri tuon vian takia.
   
 11. ksr

  ksr Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.09.2005
  Viestejä:
  81
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oletko koittanut alustaa kovalevyä. Itse teen sen kerran - pari vuodessa, kun mystisiä oireita alkaa ilmaantua.
   
 12. Parka

  Parka Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.07.2007
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla on ilmennyt samaa vikaa. Ainoastaan nyt ei Rec ole jäänyt päälle, mutta laite on missannut tallennuksia melkein päivittäin ja mikä merkillistä aamupäivän ohjelmat on tallentanut, mutta iltapäivän ohjelmat jää tallentumatta.
  Aikaisemmin oli sellaista vikaa että myös Rec oli jäänyt päälle. mutta nyt laite tuntuu päällisin puolin toimivan, mutta iltapäivän tallennukset jää roikkumaan tallennusvalikkoon.

  tehdäsasetukset olen palauttanut. eikä ole auttanut. Mutta ei voi todellakaan luottaa että tallentaa. tämä vika on kestänyt nyt noin kolme viikkoa ja on siis lähes päivittäistä.
   
 13. Parka

  Parka Käyttäjä

  Liittynyt:
  01.07.2007
  Viestejä:
  175
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ilmeisesti monet on heittäneet jo Maximumin kaivoon, kun palsta on hiljentynyt.

  Nyt on ollut kuukausia että digiboxissa on ohjelmavalikon kohdalla tallennetiedoissa "päällekkäinen tallennus" ja tämä ei sitten lähde tallentumaan.
  Vaikka olisi vain yksi ohjelma laitettu tallentumaan.

  Ensin kun laitan sen tallentumaan, niin kaikki on ok esim. edellisenä iltana. Seuraavana päivänä tässä samassa kohtaa lukee "päällekkäinen tallennus" ja se on jäänyt roikkumaan tallenteisiin, eikä siis ole tallentunut.

  Hermot menee jälleen kerran !
  Sitten kun huomaan noita enemmänkin tuolla samalla herjauksella, poistan sen tallenteista ja laitan uudelleen niin kaikki on taas ok. Ei herjaa päällekkäisyyksistä - mutta näin ei voi laittaa tallennusvalikkoon kun joka päivä aamulla sen päivän ohjelmat. muuten ne on taas miten sattuu seuraavan päivänä.

  Jos "oikeasti" laittaa päällekkäisen tallennuksen, sitä pystyy muokkaamaan kun tulee se muokkauskehoite. mutta tämä ei ole sama asia.

  Jos laitan esim. edellisenä iltana seuraavan päivän ohjelmia tallentumaan, niin seuraavana aamuna ne saattaa ollakin päällekkäisyys herjauksilla.
  ei auta kun poistaa ajastinvalikosta ja laittaa samalla lailla uudelleen.
  vaikka olis siis vain yksi nauhoite, eikä varmaan ole päällekkäisyyksiä. Ja siinä vaiheessa kun painaa rec nappulaa ohjelmavalikossa, sitä päälleikkäisyysherjaa ja muokkauskehoitetta ei tule, mutta ohjelmavalikossa se sitten näkyy myöhemmin kyseisenä päivänä, kun ne olisi pitänyt tallentua. Ne on jääneet ajastusvalikkoon, eikä siis ole tallentunut.
   
 14. ISPF3.4

  ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  01.12.2006
  Viestejä:
  2 805
  Saadut tykkäykset:
  439
  Kokeile kysyä tuolta:
  http://www.5wwwww5.com/maximum/
  Sieltä ehkä saat vastauksia.
  Maximum oli aikansa paras boksi. Ikävä kyllä sen maahantuoja meni konkurssiin.
   
 15. Hagrid

  Hagrid Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.12.2006
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  Moro! Ittellä kanss tää boksi, ja alakanu juonitteleen melekosesti.

  1. Jättää tallentamatta ohjelmia. Tähän oon jo tottunu, ja onneksi osa tulee uusintoina, niin kerkee tallentamaan myöhemminkin. Lisäksi kun buuttaa boksin niin taas toimii täydellisesti jonku aikaa.

  2. Boksi jumahtelee silloin tällöin, ettei auta kuin virrat pois vehkeestä. Tätä on sattunut normaalia vähemmän, kun oon pitäny tietyn verran tilaa sen kovolla.

  3. Tämä uudempi ongelma on vasta ollut pari kolme päivää, mutta ottaa päähän erittäin paljon. Tietyiltä maksukanavilta tallentaessa ohjelmia, ne pystyy kyllä kattomaan boksilla, mutta kun yrittää pvrmanagerilla siirtää noita tietokoneelle talteen editoitavaksi ja pakattavaksi, tulee virheilmotus "file contains on invalid path" tai sen suuntaista. Tätä ei esiinny kuin osalla Viasatin kanavia, vapailta kanavilta tallennetut siirtyy kyllä ihan normaalisti.

  Soneran kaapelissa oon, ja tuli mieleen että ovatko laittaneet jonku salauksen tai jotain vastaavaa noihin tiettyihin kanaviin ettei niitä voi siirtää enää pois boksilta? Ennen olin Dnan kaapelissa, muttei siellä ollu koskaan moisia ongelmia.

  EDIT: Syy sitten ilmeisesti selvisi! Ovat muuttaneet osan Viasatin kanavista niin, että siellä on kauttaviiva (/) välissä, ja tämän vuoksi ei kopioidu oikein. Windowshan ei hyväksy tuota tiedostonimiin ollenkaan...BLAAH!. Yritin muuttaa kyllä kanavanimiä muttei onnistuku boksi heittää automaattisesti nuo nimet takasi alkuperäisiksi.
   
  Viimeksi muokattu: 19.08.2012
 16. TA-K

  TA-K Käyttäjä

  Liittynyt:
  26.05.2004
  Viestejä:
  147
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tämän voi kiertää. Itsellä oli sama tilanne kun tein omalle T-boksille täyden tyhjäyksen joka sisälsi mm. tallenteiden siirron PC:lle ja levyn formatoinnin. Yksi tallennus oli kanavalta nimeltä "The Voice/TV Viisi". Kun tallennukset normaalisti menee (esim.) hakemistoon "tallennukset", niin sinne pitää luoda Windowsissa alihakemisto "The Voice". Tämän jälkeen kyseinen tallennus kanavalta "The Voice/TV Viisi" tallentuu hakemistoon "tallennukset\The Voice" nimellä TV_Viisi_<ohjelman nimi>_ja_muita_parametrejä. Kikkailua, mutta auttaa, jos tallenteen haluaa talteen.
   
 17. Kiila

  Kiila Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.01.2001
  Viestejä:
  1 660
  Saadut tykkäykset:
  0
  Alkaa varmaan olla lopun alkua oman boksin kanssa.

  Boksi on alkanut temppuilemaan tallennuksia katsottaessa. Kuva jumahtaa vähän kuin olisi pausella ja ongelma ratkeaa vasta soft resetillä eli ei tarvitse käyttää sähköjä kokonaan pois päältä. Tallennuksen nimen eteen ilmestyy tällöin ! (huutomerkki). Ongelma on alkanut lisääntymään häiritsevästi, tänäänkin tunnin dokumentin aikana kaksi kertaa ja aina eri kohdissa. Jumahtaneet kohdat on voinut uudelleen käynnistyksen jälkeen katsella ongelmitta.

  Voipi olla kiintolevy hajoamassa. Vanhaa lootaa ei millään viitsisi tekohengittää rahalla ja se on sitten suoraa roskiin ja HD boksi tilalle.
  Tehdasresetteihin ja kovalevyn alustuksiin ei myöskään viitsisi lähteä, sillä lootassa on melkoisesti materiaalia mitä pikkuhiljaa tulee katseltua.

  Piru kun Samsungin D8005:ssä olisi samat ominaisuudet (HD:na) kuin Maximumissa niin ei tarvitsisi taas yhtä uutta laatikkoa hommata. Nykyisellään TV:n yhden virittimen PVR toiminnolla ei tee mitään.
   
  Viimeksi muokattu: 20.08.2012
 18. vps358

  vps358 Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  4 200
  Saadut tykkäykset:
  339
  Oireet viittaavat myös virtalähteen toisiopuolen kondensaattoreihin, korjataan vaihtamalla ne kunnollisiin low-esr konkkiin...
  Muuten voi olla uusi kiintolevykin hetken päästä lepo...

  T: Vesku
   
 19. Lassi__

  Lassi__ Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.10.2005
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  Löytyihän tähän loistavaan boksiin liittyvä ketju vielä suhteellisen elossa :)

  Nuo kaikki edellä olevat erikoiset jumittumiset vois kaiki viitata vps358 ehdotukseen korjata elkot. Ilmeisesti täällä oleva poweri jotain sukua topfieldille ja niissähän ei muuta oo ollutkaan kun poweri vikaa :) Itselläkin teki tuon softa bootti ongelman pari kk sitten (boksi 4vuotta vanha.) Nooh sisälle katsomisella huomas heti että yks konkka päättänyt päivänsä se vaihtoon ja pika korjauksena miljoona laatikosta uus konkka tilalle. Siitä lähtien pelannut taas yhtä varmasti ja luotettavasti kun aina.

  Boksi käytännössä nauhottaa joka päivä (päivittäin) asetuksella muutamia ohjelmia ja toimii loistavasti tässä.

  Nyt aattelin kysellä onko kukaan vaihtanut 1tb levyä tuohon. Itselle olis tulossa huomenna postilla yks käytetty 1tb asema ja tarkotus olis sata/ide adapterilla koittaa tikulla jäätä onnistuisko vaihto. Olishan se loistavaa päästä tosta 2008 valmistetutsta levystä eroon ja saada tilaa yli 3kertaa enemmän käyttöön. Yleisesti ottaen on niin paljon leffoi yms "varalla" levyllä ja sitten monet ohjelmat menee viikko nauhotuksina sisään niin ylimääränen tila ei oo todellakaan pahitteeksi :)

  Boksi on loistava boksi harmi kun meni konkkaan tuo maahantuoja tiedä mitä tästä olisi vielä tullut :)
   
 20. tty

  tty Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.07.2007
  Viestejä:
  343
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pitäisi onnistua, (1,5 tb toiminut myös)
  http://www.5wwwww5.com/maximum/viewtopic.php?t=357&mforum=maximum
  (ketjun lopussa)