Maximum C-7000PVR tallentava

Keskustelu osiossa 'Maximum' , aloittajana Fifty, 02.08.2007.

 1. Jean-Pierre

  Jean-Pierre Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.02.2008
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ilmeisesti Maximumiin on piakkoin tulossa uusi firmis-versio 1.27,koska se on ilmestynyt jakeluun ainakin Topfieldin sivuilla (www.fintop.fi/Tuotetuki/Myynnistä poistuneet mallit).Topfield TF 4100:han on identtinen boksi Maximumin kanssa kuoria lukuunottamatta.Tiedä sitten mitä mahdollisia muutoksia/parannuksia uusi firmis tuo tullessaan.Tiedustelin Kjaerulff1:ltä käykö 1.27 myös Maximum 7000:een,mutta vastausta en ole vielä saanut.

  Tämä koskee siis antenniverkon mallia T-7000,kaapeli-C:stä en tiedä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2009
 2. ZoneTripper

  ZoneTripper Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.06.2002
  Viestejä:
  33
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muokkasin juuri Topfieldin 1.27 version sopimaan c7000pvr:ään kun en malttanut odotella virallista versiota ;)

  Mitään suurempaa näkyvää muutosta ei ole vielä silmään sattunut, mutta tuntuisi olevan hieman nopeampi nyt.. vaan saattaa olla ihan psykologista tämäkin muutos. :D

  1.25:ssä oli ongelmana viikottaisten tallennuksien "katoaminen/siirtyminen" EPG:ssä, saa nähdä onko tuo korjaantunut tässä versiossa.

  Tee-se-itse henkisille vinkkinä vegapack, Maximum:n firmwaresta deviceid muistiin ja muokkaamaan. Omalla vastuulla toki.
   
 3. Käikäle

  Käikäle Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2001
  Viestejä:
  992
  Saadut tykkäykset:
  0
  Viikonlopun (la tai su) Etelä-Suomen Sanomissa oli Citymarketin mainoksessa tuo boksi 99€:lla.
   
 4. Fifty

  Fifty Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.01.2007
  Viestejä:
  432
  Saadut tykkäykset:
  2
  Etsiskelin Oulusta mökille edullista kahden virittimen T-boksia. Olisin välittömästi ostanut Maximumin, jos olisin löytänyt tuohon hintaan, mutta täälläpäin pyysivät siitä vielä 189e!
  Samaa alunperin Maximumin kotelossa olevaa mallia (C/T-7000) myytiin jossain myös Topfieldin nimellä ja siis Maximumin kotelossa.

  Kodin Anttilassa myytiin viimeisiä Philipsin T-7005? malleja 89.90 eurolla, jonka ostin. Toimii ihan hyvin, muttei ole Maximum 7000:n veroinen.
   
 5. Fifty

  Fifty Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.01.2007
  Viestejä:
  432
  Saadut tykkäykset:
  2
  Syksyllä -07 ostamani C-7000 on toiminut tähän asti "kuin uutena". Muutama buuttaus joskus harvoin ja syystä tai toisesta.

  Tuolla vähän ylempänä joku sanoi ongelmista viikottaisessa sarjatallennuksessa .25-versiossa. Olen harrastanut tätä viimeaikoina paljonkin (saattaa olla 5-8kpl. viikotaista tallennusta) ja on toiminut moiteettomasti. Tallennan vain ilmaiskanavia (paitsi Eurosport joskus).

  Onko kukaan koittanut mukana tullutta scart-komponentti+ääni yhdistelmää ja paraneeko kuvanlaatu scarttiin verrattuna?
  C-7000:ssa on ihan hyvä kuva scartillakin, mutta Sonyn LCD näytää SD kuvan vielä parempana omalla virittimellään ja sama juttu on mökillä, jossa Philips T-7005 boksin kuvanlaatu häviää Philips LCD:n virittimelle. Tämä epäolemättä johtuu vain "analogisesta johdosta" boksin ja TV:n välissä.

  Kun tältä lukee kokemuksia HDMI-digibokseista, niin eipä ole paljon kuulunut hurraa huutoja SD-kuvalla, jota lähetykset vielä enimmäkseen ovat.
   
  Viimeksi muokattu: 24.06.2009
 6. Mog

  Mog Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.02.2003
  Viestejä:
  30
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itsekin olen muuten ollut ihan tyytyväinen vuoden vanhaan 7000-kaapeliboksiin, mutta tuo heikohko kuvanlaatu on alkanut vähän häiritsemään. Philipsin television sisäisellä virittimellä kuva on selvästi parempi. Gigantissa myyjä ehdotti huollossa käyttämistä, mutta en usko senkään paljoa auttavan. Ilmeisesti ei ole vaihtoehtona kuin tyytyä tähän, tai ostaa joku laadukkaampi boksi. :(
   
 7. Fifty

  Fifty Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.01.2007
  Viestejä:
  432
  Saadut tykkäykset:
  2
  Ei se oikeastaan johdu Maximumin taan monen muunkaan boksin huonosta kuvanlaadusta, vaan siitä että se on liitetty scartilla. Televisioiden omat virittimet on kytketty täysin digitaalisesti eli ainoa keino parantaa boksin kuvaa on digitaalinen HDMI liitäntä scartin sijasta.

  Vähänkään vanhemmissa bokseissa on vain harvoissa HDMI ja silloinkin ne ensimmäiset HDMI boksit eivät vältämättä syystä tai toisesta antaneet juurikaan parempaa kuvaa kuin scartilla.
  Ja syynä on ollut myös scaalainten heikohko toiminta muutama vanhemmissa malleissa. Eikä ehkä kaikissa nykyisissäkään HDMI bokseissa saa yhtä laadukasta kuvaa kuin TV:n omalla virittimellä.

  Mutta onhan näitä bokseja käytettävä siitä huolimatta tallennuksiin.
   
 8. raspa

  raspa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.12.2007
  Viestejä:
  10
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mistäköhän kyseisen laitteen softan voi ladata? Kun ei tunnu täältä löytyvän: www.kjaerulff1.com Mikä ylipäätään on uusin sw -versio? Thx.
   
 9. Fifty

  Fifty Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.01.2007
  Viestejä:
  432
  Saadut tykkäykset:
  2
  Noin 4-vuotta kesti tämä boksi joka on näissä korealaisissa aika hyvä saavutus.
  Nytkään ei hajonnut kuin scart-liitin boksin puolelta ja olisihan sen saanut toimimaan komponentilla mutta halusin jo vaihtaa HD- ja HDMI-aikaan.

  Taitaa kaapelipuolella Wbox1 olla toimivuudeltaan paras tämänhetkisista HD-bokseista ja olenkin ollut tyytyväinen sen toimintaan ja varmuuteen varsinkin kun luen muiden HD-boksien toimimattomuudesta.
  Wboxissa ei ole oikeastaan kuin kaksi asiaa joihin toivoisi parannusta: Ei pysty tallentamaan Yle HD:tä (Päivitys pitäisi olla tulossa) ja hyppynapin pitempi kertahyppäys.
  Maximumin jälkeen ainakin minulla parani myös tallennettu sd-kuva. En sitten tiedä onko softaan tai rautaan tehty jotain sd-kuvan osalta tämän vuoden alussa kun laitteet loppuivat väliaikaisesti tai kun 500 gigaset mallit tulivat markkinoille.