[Arkistoitu] Mario Kart Wii

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Slayer, 06.04.2008.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. aspfjall

  aspfjall New Member

  Liittynyt:
  21.09.2004
  Viestejä:
  262
  Saadut tykkäykset:
  0
  Vieläkö pelaatte? Ite en oo pelannu varmaan 3-4 kuukauteen. Jollain tavalla loppui mielenkiinto peliin netissä, kun parhaiten pärjää vanhoillla ohjaustyyleillä ja moottoripyörillä. Tosiaan Nintendo teki mielestäni virheen, kun laittoivat pyörät peliin; etenkin, kun pyörät ovat pelissä niin ylivoimaisia. Ei jaksa. Mario Karttia kuuluu pelata autoilla. Ja Wiin kyseessä ollessa mielellään ratilla...

  Onhan tuossa vähän keinotekoisesti yritetty tehdä niitä "competitioneita" siten, että vain autoille tai vain ratille, mutta eipä nuo jaksa hirveästi innostaa.
   
 2. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 114
  Saadut tykkäykset:
  97
  Enpä ole pelannut kolmen kuukauden sisään kuin muutaman kerran. Siis onhan MKW edelleen mielestäni Wiin hauskin ja ehkä parhainkin peli, ja enemmän se on ehkä sitä, ettei ole vain muuten ollut aikaa pelailla Wiillä -- etenkin kun BD-soittimen hommaamisen jälkeen on "pitänyt" katsoa paljon leffoja. Toisaalta, yleisesti ottaen ehkä hieman tuntuu muutenkin, että ainakin väliaikaisesti into Wiihin on lässähtänyt, mutta eipä ole ollut halua tyttöystävän luona pelata pleikkariakaan.
   
 3. Slayer

  Slayer Member

  Liittynyt:
  29.12.2002
  Viestejä:
  767
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eipä ole hetkeen juu tullut pelattua mutta nyt kesällä varmaan alkaa taas pelaaminen varsinkin loma-aikana, kun olutta voi kiskoa jo aamupäivästä ja samalla ottaa turpaansa japseilta netissä. Melkein kuuluu kesään. :thumbsup:
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.