Malaysia Airlinesin Lento 370

Keskustelu osiossa 'Päivän peili' , aloittajana CleverIndeed, 11.03.2014.

 1. vemkki

  vemkki Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  10.09.2006
  Viestejä:
  3 504
  Saadut tykkäykset:
  179
  Merivirtojen kannalta tuo ei kyllä ole ehkä se kaikkein todennäköisin paikka, jonne roinan olettaisi ajautuvan Australian läheltä:
  [​IMG]

  Tai siis jos tuonne asti on mennyt tavaraa, niin luulisi että myös Australian rannikolle. Tai sitten kone ei olekaan tippunut Australian rannikolle.
   
 2. Super-J

  Super-J Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  3 410
  Saadut tykkäykset:
  236
  Totta, mutta entäs jos konetta on etsittykin ihan väärästä suunnasta? Muistetaanhan(?) että paikalliset asukkaat olivat tehneet koneesta havaintoja sen katoamisen aikaan Malediiveilla ja nämä havainnot sivuutettiin ainakin julkisuudessa hölynpölynä, koska eihän se kone voinut mitenkään siellä päin olla. Nyt se kyllä sopisi tähän uuteen löytöön ja merivirtoihinkin.
   
 3. Don MC

  Don MC Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  19.05.2005
  Viestejä:
  1 159
  Saadut tykkäykset:
  13
  Eivätkös ne olettaneet, että se olisi pudonnut jonnekin tuonne vemkkin liittämän kartan "South Indian" -nimisen mustan nuolen kärjen tuntumaan? Sieltähän se ilman muuta kulkeutuu merivirtojen mukana Madagaskarin (ja Reunionin) suuntaan. Merivirta ei välttämättä kulje ihan isoimpien mantereiden vierestä, joten roina saattaa hyvinkin ajautua vähän keskemmällä merta sijaitseviin saariin.