Magic the Gathering

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Scorpius, 27.05.2004.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. masticore

  masticore New Member

  Liittynyt:
  06.01.2006
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heh. Muistoja tulee mieleen mokomasta pelistä =D Hmmr.. Itellä tuli aloiteltua ks. peli tuossa 8 vuotta sitten ja lopettua tuossa viime vuonna. Ihan hauskaahan se oli pelata, mutta mokomiin lappuihin tuppasi menemään liikaa rahaa :/ Kun tuli jotain uusia hyviä lappuja, niin eihän niistä kukaan luopunut muuten kun rahalla ja here we go again. Itsellä ei tosiaan ollut tuota "maagista" power ysiä vaikka olisihan se ihan hassu ollut ;) Lopetettua tuli tosiaan raha pulan takia ja sattui sopivasti ostaja kaikille lapuille, tai no sai suostutella hetken "joko kaikki tai ei mitään" :D Sinne meni. Ei ole kaivannut oikeastaan niitä enään. Jos olisi aiemmin ollut näitä hyviä kortteja PALJON eli näitä vanhoja lappuja mitä ei nykysin pahemmin saa niin olisi varmasti tullut enemmän pelattua mutta ei niin ei. Onnea aloitteleville harrastajille! :thumbsup:
   
 2. Makis

  Makis New Member

  Liittynyt:
  20.10.2005
  Viestejä:
  536
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuli tätä joskus pelattua. Laatikollinen kortteja jäi, mutta ei mitään järkkykallista. Ihan kohtuullisia moninpelipakkoja saa kuitenkin aikaan kohtuurahalla. Moninpeli on muutenkin hauskempaa, on mahdollista suunnitella paljon mutkikkaampia kombojakin.

  Lueskelin noita aiempia viestejä, ja samaa mieltä, että vihreä on dualissa aika heikoilla, mutta moninpelissä.. jaiks. Yksinkertainen, mutta hauska on vihermusta pakka. Vihreällä syydetään kortteja librarysta graveyardiin (ja samalla saadaan esim. manaa) ja mustalla nostetaan parhaat käteen/suoraan pyötään :D Sitten tarvitaan vain se kortti, jolla graveyard sekoitetaan libraryyn, niin kortit ei lopu.
   
 3. suopeikko

  suopeikko New Member

  Liittynyt:
  21.07.2008
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itellä on tuo harrastus hiipunut ja myyn omat lappuni mielellään aloittelevalle. Oon ite harrastanu useamman vuoden ja korttikasa löytyy nyt huudosta.
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.