Lost - juoni, tapahtumat yms. Suomen esitystahdissa

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Mika, 27.01.2006.

 1. Blondie

  Blondie Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.05.2005
  Viestejä:
  205
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei taidettu vielä mainita miksi kone tippui saarelle? Siis Mika väitti toisessa viestissä että kone räjähti ilmassa... Muistaakseni Jack sanoi että menetti tajuntansa ja ei muista mitään miten kone tippui. Kate sanoi että näki kaiken mutta ei kertonut mitä tapahtui. Myöskään pilotti ei kertonut syytä miksi kone tippui. Ainoastaan sen että menettivät radioyhteyden ja siirsi lentokurssia. Voin muistaa väärinkin, mutta mun mielestä ei kerrottu miten/miksi kone tippui.

  Itse muistan myös tämän flashback-kohtauksen missä kaksi ihmistä juoksevat kohti ohjaamoa ja näytti että se toinen niistä olisi ollut juuri Charlie. Mahtoiko siinä olla jotain tekemistä koneen putoamiselle?

  Itseäni häiritsi myös nämä turbiinien pyörimiset yms. muutamat epäkohdat mutta en antanut sen itseäni häiritä!

  Varmasti tulee olemaan hyvä sarja mutta pilottina ei oikein koukuttanut kunnolla. Tai no, katotaan vielä toi toinen osa pilotista jos sitten alkaisi tapahtumaan oikein kunnolla.
   
 2. MikkiHiiri

  MikkiHiiri Do It Yourself Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.10.2003
  Viestejä:
  3 765
  Saadut tykkäykset:
  14
  Oma villi veikkaus juonesta on...

  ...että kaikki henkilöt on koomassa, koelaitoksen sisällä makaavia ihmisiä, joiden aivot on kytketty virtuaalitodellisuuteen.
  Tai...

  ...kyseessä on valtion salainen projekti, jossa kokeillaan pahaa avistamattomien ihmisten stressinsietokykyä, kriisinhallintaa, tms. Lentokone on valtion alasampuma. Ihmisiä seurataan ja analysoidaan koko ajan.

  Piti laittaa spoilertageihin jos vaikka osuikin oikeaan. :p
   
 3. Kristian

  Kristian Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.10.2002
  Viestejä:
  2 555
  Saadut tykkäykset:
  51
  Itse olen melko varma, etten osu oikeaan, kun heitän villin veikkauksen, että kyseessä on futuristinen uusi Reality TV -ohjelma, jossa TV-yhtiö laittaa ihmiset oikeasti pulaan ja näiden toilailuja sitten seurailee verenhimoinen yleisö kodeissaan... :D
   
 4. Generig

  Generig Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.01.2004
  Viestejä:
  1 879
  Saadut tykkäykset:
  5
  Kaikki asiathan on TV:ssä tai elokuvissa melkeinpä jo käsitelty. Niinpä jos Lost onnistuu oikeasti yllättämään niin kyllä ristin voi peräseinään piirtää. Lostista en tiedä yhtään mitään enempää kuin mitä TV:ssä on näytetty mutta jonkun näistä veikkauksista on varmasti oltava lähellä (paitsi se jättiorava :D joka on kyllä hyvä idea).

  Lostin ensimmäinen jakso oli varsin perus kauraa aloituksena. Ilmeisesti se Jack todellakin on se über sankari mutta ekan jakson perusteella muuta sisältöä ei sitten ollutkaan. Muut hahmot jäivät liikaakin taka-alalle. Olisiko sitten niin että aluksi keskitytään hahmoihin jollain tapaa. Mutta yhtäkaikki, lienee jatkossakin katsottavaa tavaraa ja ainakin mieluummin Lost kuin 24.
   
 5. Tema

  Tema Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.06.2003
  Viestejä:
  696
  Saadut tykkäykset:
  5
  Veikkaan, että Charliella oli matkatavarat koneen etuosassa ja vanhana rokkarina piti päästä vetämään kokkelia nokkaan siellä vessassa, jotta elämä hymyilisi taas vähän aikaa.
   
 6. jplmk

  jplmk Guest

  Liittynyt:
  28.11.2005
  Viestejä:
  155
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sama juttu, myös mitään ääniä ei kuulunut ennenkuin näkymä tuli puskan takaa esiin :hitme:

  EDIT: Ihmetystä herätti osittain myös se että kun meteliä viidakosta alkoi ensimmäisen kerran kuulua, kokonaiset palmut huojuivat minkälie niitä heiluttaessa. Kuitenkin esim. kapteeni ripustettiin oksille kuivumaan, joten ei liene kuitenkaan kyse mistään palmuja heiluttavan kokoisesta "ilmiöstä", lieneekö taas yksi detaljivirhe.
   
 7. zxcv

  zxcv Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.03.2005
  Viestejä:
  226
  Saadut tykkäykset:
  0
  No tuohan nyt on ihan tahallaan tehty, että katsojille jää aikaa miettiä ja ihmetellä missä Jack on, mitä on tapahtunut yms, ennenkuin sitten näytetään koneen romut.

  En kyllä itse kiinnittänyt huomiota eka katsomisella tollasiin pikku "virheisiin" ollenkaan. Toisaalta, en ollut nähnyt pätkääkään sarjasta etukäteen toisin kuin Neloselta katsoneet, kiitos hypetyksen/mainosten, osasivat varmasti odottaa, että eikö ne koneen romut nyt pitäis jo näkyä.

  Hauska miten porukka keskittynyt oikeen etsimällä etsimään jotain asia- ja detaljivirheitä.
   
 8. Whitewolf

  Whitewolf Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.10.2002
  Viestejä:
  463
  Saadut tykkäykset:
  0
  Me taidetaan olla ihan "hukassa" näiden meidän arvailujen kanssa :hitme: :D
  siis jos on käytetty aikaa ja vaivaa sarjan toteuttamiseen ajatuksen kanssa...
   
 9. sarrad

  sarrad Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.01.2005
  Viestejä:
  757
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jaa, no mun ei ainakaan tarvinut kovin paljoa keskittyä että nuo muutamat jutut alkoivat ihmetyttämään.. Mutta ehkä pitäisi keskittyä tarkastelemaan joka jaksoa stillikuvina suurennuslasin kanssa jotta kaikki tärkeät pointit huomaa, esimerkkinä se giffikuvan mikälie.
   
 10. Harry

  Harry Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.09.2004
  Viestejä:
  1 903
  Saadut tykkäykset:
  7
  No nyt parani sarja huomattavasti...taitaa mennä hankittavaksi ensimmäinen kausi.
   
 11. Vargas

  Vargas Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.10.2005
  Viestejä:
  324
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt toisen jakson jälkeen voi jo sanoa, että vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Henkilöistä näyttäisi selviävän pikkuhiljaa yhä enemmän faktoja, ja nyt tuli vielä se radioviestikin kuultua. Eiköhän tätä pidä alkaa seurata nyt ihan viikottain. :naminami:
   
 12. aspfjall

  aspfjall Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.09.2004
  Viestejä:
  262
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllähän tuo "koukuttaa", hyvää settiä.

  Ja ahh, se vankina koneessa ollut nainen, mikä nimi nyt olikaan, on kyllä Kaunis.
   
 13. Juhe

  Juhe Käyttäjä

  Liittynyt:
  18.07.2003
  Viestejä:
  891
  Saadut tykkäykset:
  0
  Samaa mieltä, tänään oli oikein edustavassa kuvassa kun veden äärellä putsasi vaatteitaan :love: Niin ja sarjassahan hän näyttelee hahmoa nimeltä Kate, oikealta nimeltään kaunistus on Evangeline Lilly.
   
 14. cityjeesus

  cityjeesus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.02.2004
  Viestejä:
  2 314
  Saadut tykkäykset:
  4
  Okei, kai tässä on antauduttava virran vietäväksi.

  Mysteerielementtejä viljeltiin nyt siihen malliin, että sarjaa kieltämättä haluaisi ahmia saman tien vähän isomman annoksen kerralla. Radioviesti, ilmeisen karmivat aikaisemmat tapahtumat, jne. pistivät mielikuvituksen aika tehokkaasti liikkeelle, joten tulevia käänteitä odotellaan kyllä kärsimättömästi.

  Boksia ei nyt ihan kättelyssä viitsisi hankkia, sillä jos ja kun mysteeri alkaa jossain vaiheessa aueta, niin uusintakatselut eivät enää tarjoa suuren suuria elämyksiä. Tämä on ongelma monen muunkin ns. "suuren johtoidean" varassa toimivan sarjan kohdalla, joiden jaksot eivät välttämättä toimi yksikseen samaan tapaan kuin vaikkapa joku dekkari tms.

  Nyt pitää vaan laittaa kädet ristiin ja toistaa mantraa: ole hyvä sarja, älä tule huono sarja... :D
   
 15. Hurricane

  Hurricane vaikeemmil tasoil Tukijoukot

  Liittynyt:
  24.07.2002
  Viestejä:
  2 175
  Saadut tykkäykset:
  11
  Kai se on pitkin hampain sama myönnettävä. Miksiköhän tästä sitten niin kovasti haluaisi olla pitämättä, liekö hypetyksen vaikutusta.

  Kyllähän tuosta edelleen virheitä löytää jos etsimällä etsii, mutta kyllä tuo jakson loppu sai tosiaan mielenkiinnon niin kovasti heräämään että kyllä tätä nyt sitten ilmeisesti tulee seurattua.

  Mutta sitten kun ER toivottavasti samaan aikaan alkaa näkymään, niin kyllä videonauha tätä sarjaa kutsuu. Eli ei sentään mahdottomia.
   
 16. tpi

  tpi Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  4 379
  Saadut tykkäykset:
  28
  Itseasiassa tarjoaa kyllä. Katselen nyt uudelleen, ja asioita näkee ihan toisin silmin, palaset loksahtelevat paikoilleen.
   
 17. cityjeesus

  cityjeesus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  17.02.2004
  Viestejä:
  2 314
  Saadut tykkäykset:
  4
  No juu, onhan siinä kieltämättä tuokin puoli. Jännityselementit eivät vaan välttämättä ole enää yhtä kutkuttavia, kun tietää enemmän.

  Tämä piinaava seuraavan jakson odotus on nyt kyllä iskenyt päälle todella pahasti, vaikka alle tunti sitten vasta saatiin pilotti päätökseen. Koko viikko menee täpinöissä ja kylmä hiki otsalla :D
   
 18. Mika

  Mika Administrator Ylläpidon jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.02.2000
  Viestejä:
  8 287
  Saadut tykkäykset:
  29
  Hieman myöhässä, mutta...

  2. jakso - Pilot (2. osa) - esitetty Suomessa 2.2.2006

  Juonikuvaus:
  Jack palaa Charlien ja Katen kanssa rannalla sijaitsevaan leiriin mukanaan radiolaite jonka he löysivät. Sayid - entinen tietoliikenneupseeri - saa radiolaitteen toimimaan, mutta ehdottaa, että parhaan kuuluvuuden saamiseksi se pitäisi saada sijoitettua jonnekin korkealle maastoon.

  Kun he sitten vihdoin pääsevät maastossa hieman korkeammalle he vastaanottavatkin omituisen viestin. Charlie päätyy kysymään sen kysymyksen joka on kaikkien huulilla... "Missä me olemme...."
   
 19. Eastwood1

  Eastwood1 You brought two too many. Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.12.2003
  Viestejä:
  1 875
  Saadut tykkäykset:
  1
  Perkule kun jäi katsomatta. Huhut mielenkiintoisesta jaksosta lisäävät tuskaa, eli ensi torstaina täytynee siis olla skarpimmalla päällä. Puskaradio kertoo myös, että kolmannesta jaksosta jää täydelliseen nalkkiin.
   
 20. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 057
  Saadut tykkäykset:
  22
  Paremmaltahan tämä toinen jakso jo tuntuikin. Jääkarhu saarella toi vahvasti mieleen vanhan kunnon "ufomiesten koe"-teorian, jota on erinäisissä yhteyksissä käytetty. Josko ovat jonkin ulkopuolisen tahon tarkastelun alla, kuinka selviävät keskenään tuollaisissa olosuhteissa. No, saapa nähdä mihin suuntaan tämä tästä lähtee.

  Kovin on koko porukka muuten sitä yhtä potraa poikaa ja vanhempaa mustaa naista lukuunottamatta mallinmitoissa tuolla saarella. Ettei kyse olisikin H&M:n uuden kesämalliston lanseeraustilaisuudesta.