Logitech Harmony 885

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana PhonyFinn, 29.07.2005.

 1. sake

  sake Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.01.2005
  Viestejä:
  196
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ok. Kiitoksia ops vastauksista. Pitänee harkita tuollaista Logitechia.
  Tällä hetkellä on käytössä Pioneerin vahvistimen (2014i) kaukosäädin, jolla saan kyllä ohjattua kaikkia laitteita mutta makroja/valaistusta ei ole ja käyttö on muutenkin hiukan hankalaa.
   
 2. ops

  ops Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.09.2005
  Viestejä:
  133
  Saadut tykkäykset:
  0

  Hiukka hankalaa kyllä. Järkevintä on laittaa ton kuvasuhde activityn komennot Watch DVD activityn aloitukseen. Jos kuvasuhteet menee puihin, kun vaihdat muihin activityihin, niin laita ton Watch DVD activityn lopetukseen kommennot, joilla saat kuvasuhteen oletustilaan.
   
 3. rfc2068

  rfc2068 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.03.2005
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  0
  Saattaa olla, etten ymmärtänyt pyrkimystäsi, mutta eihän tuota tarvitse erikseen lisätä activityn lisäkomennolla, jos määrittelet televisiolle kohdasta "TV->More Options->Adjust Inputs->I go directly to the input I want" halutun IR-komennon halutulle inputille. Näin Harmony ei muistele päällä olevaa inputtia, vaan tuikkaa inputin suoraan.
   
 4. Diabolus

  Diabolus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  519
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jep, näin tein ja se toimiikin ihan tyydyttävästi. Nyt kuitenkin kekkasin, kuinka saa haluamaansa activityyn tehtyä yhtä laitetta ohjaavia makroja; alkuperäinen ongelmahan oli siinä, ettei yhdelle laitteelle saa activity-tilassa tehtyä kuin yhden napinpainalluksen mittaisia komentoja.

  Esim. kuvasuhteen muuttaminen vaatii television kaukosäätimeltä kolme napinpainallusta: Size, nuoli oikealle, exit menu. Ja tässä temppu & kuinka se tehdään:

  Loin kaksi uutta haamu-tv:tä, jotka tottelee luonnollisesti oikean television kaukosäätimen komentoja. Sitten vain muokkaamaan activityä ja lisäsin molemmat feikki-TV:t activityn alle. Activityn alla näkyy nyt siis oikea tv ja kaksi haamu-tv:tä, eli kolme kappaletta laitteita, joilla saan yhteensä kolme napinpainallusta yhden kustomoidun napin alle, olkoon se nimeltään "resize": Kun painan harmonystä resize-nappia, niin kapula lähettää aidolle tv:lle Size-komennon, haamu-TV1:lle nuoli oikealle -komennon ja haamu-tv2:lle exit menu -komennon, jotka kaikki menee todellisuudessa tietenkin sille oikealle televisiolle ja saan kuvasuhteen muutettua yhdellä napinpainalluksella poistumatta activitystä.:king:

  Vähän pöljältä tuntuu lisätä olemattomia laitteita, mutta toimiihan se näinkin. Onneksi kuvakoon muuttaminen ei vaadi esim. kuutta napinpainallusta...
   
 5. jrask

  jrask Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.11.2004
  Viestejä:
  99
  Saadut tykkäykset:
  0
  Saako omien komentojen nimiä näkymään jotenkin siten että nimi menee kahdelle riville? Ohjelman itse lisäämät komennot näkyvät niin, mutta jos itse kirjoitan komennon nimen se näkyy yhdellä rivillä ja suurin osa tekstistä ei mahdu näytölle.
   
 6. juha-pekka.jaas

  juha-pekka.jaas Käyttäjä

  Liittynyt:
  15.08.2005
  Viestejä:
  104
  Saadut tykkäykset:
  2
  Tulipahan itsekin hommattua tuollainen 885 ja heti alkoi pännimään.

  CD:ltä (tai vaihtoehtoisesti netistä ladattua) Harmony Remote Client softa ei saa yhteyttä tuohon kapulaan. Tai käytännössä webbiwizardi käskee painaan nextiä sitten kun client ikkuna aukeaa --> mutta kun se ei ikinä aukea :OI

  Apuja??
   
 7. jukka69

  jukka69 Uusi jäsen Blokattu

  Liittynyt:
  17.04.2001
  Viestejä:
  259
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tallenna päivitystiedosto koneellesi ja avaa se vasta sitten. Olen joutunut muutaman kerran tekemään näin kun ei ole softa muutoin käynnistynyt.
   
 8. juha-pekka.jaas

  juha-pekka.jaas Käyttäjä

  Liittynyt:
  15.08.2005
  Viestejä:
  104
  Saadut tykkäykset:
  2
  No niin nyt alkoit toimimaan, tosin piti netscape asentaa ja sain kerran toimimaan ja sen jälkeen toimii myös IE:n kautta :)
   
 9. Diabolus

  Diabolus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  519
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lisävinkkinä ohjelmointia ajatellen: Älkää käyttäkö selaimen eteen/taakse -nappeja vaan klikkailkaa aina linkkejä. Muuten tuon ohjelmointiwizardin saa tekeemään 'mielenkiintoisia syrjähyppyjä'. :rolleyes: Näin ainakin Firefoxilla.
   
 10. Kleberson

  Kleberson Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.11.2005
  Viestejä:
  114
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pääsin eilen repimään kyseisen (885) kapulan paketistaan ja käyttöönotto oli varsin helppoa. Nyt ongelmia kuitenkin on kaikkien kolmen laitteeni kanssa.

  1. TV-Philips 36PW8719

  -Telkkarin kaukosäätimessä on inputille ainoastaan ns. next input näppäin...kaukoa ohjelmoitaessa inputit näkyvät oikein mutta todellisuudessa kaukosäädin lähettää next input käskyn jolloin activityt eivät tietenkään toimi niinkuin pitäisi vaan päällä olevasta inputista riippuen siirtyvät vain yhdellä eteenpäin.

  2. Force 315C-Digiboxi

  -Digiboxi ei oikein tahdo ottaa kapulan käskyjä huomioon. Suuria ongelmia kanavien vaihdon ja info/guide toimintojen kanssa. Välillä komennot toimivat kuin boxin omalla säätimellä mutta välillä joudun painelemaan useita kertoa jolloin kanavat ja toiminnot saattavat hypellä miten sattuu.

  3. LG LHT751TB-Kotiteatteri (DVD/VAHVISTIN/RADIO...samassa laitteessa)

  -Taas ongelmia inputtien kanssa. Nyt inputit ovat erikseen kaukosäätimessä mutta jos olen vaikka katsonut DVD:tä ja painan activitystä Listen radio. TV ja digiboxi sammuvat mutta vahvarin input ei vaihdu vaan tila jää DVD/CD tilaan.

  Kapulan device tilassa laitteet toimivat ihan hienosti lukuunottamatta digiboxin pätkimistä, ostin kuitenkin kapulan juuri noita activity juttuja silmällä pitäen ja nyt tuntuu että laitteeni eivät oikein tajua noita "makroja".

  HELP näppäin auttaa activity ongelmiin mutta tällä hetkellä joudun painelemaan kyseistä näppäintä kokoajan.

  Digiboxin huonoon painallusten vastaanottoon saattaa auttaa interkey delay yms. arvojen muuttelu mutta tähänkin olisi mukava saada joitain arvoja jos löytyisi saman boxin käyttäjiä.
   
 11. Pippin

  Pippin Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.09.2004
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Saakos tuohon kaukosäätimeen ohjelmoitua sony playstation 2 kaukosäädintä? Eli pääsisi ohjastaan pleikkaria?
   
 12. jukka69

  jukka69 Uusi jäsen Blokattu

  Liittynyt:
  17.04.2001
  Viestejä:
  259
  Saadut tykkäykset:
  0
  En ole koittanut, mutta käsittääkseni KYLLÄ saa.
   
 13. Beagle

  Beagle Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.09.2005
  Viestejä:
  13
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kokeilin, toimii.

  On kyllä oikeasti aiheuttanut koko kotiteatteriprojektini aikana eniten wow-efektiä tuo kaukosäädin. (Call me a nerd, tiedetään) Wizardin koeajon jo aiemmin läpikäyneenä asentelin kaken ajurit sen tänään saatuani, ja a vot, siellähän ne kaikki laitteet valmiina jo olivat aktiviteetteineen päivineen. Pikkaisen rukkailin töllön asetuksia, lisäilin parit aktiviteetit käsin, ja ei kun testaamaan.

  Hämmästys oli kyllä suuri kun kaikki aktiviteetit toimivat heittämällä.

  Ainoa asia joka piti jälkeenpäin käydä kakelle opettamassa oli näppäin jolla iänikuisen Finluxin (RIP) tekstiteeveen saa pois päältä. Käsittämättömän fiksu vehje.

  Laitteistona tällä hetkellä Sanyon Z3-proju (josta kake älyää mm. alussa olevan parinkymmenen sekunnin käynnistysviiveen, kertoo vaan näytöllä jotta "Keep remote pointed at your system"), Yamahan RX-V657-vahvari, Samsungin HD-DVD950, PS2, i-Can MHP-digiboksi ja Finluxin 71M50-töllö.

  Töllön inputtien kanssa ei ole mitään ongelmaa kun ei tuossa töllössä yhtä scarttia kummempaa inputtia ole.
   
 14. Bad_Taste

  Bad_Taste Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.03.2005
  Viestejä:
  394
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo eli takuusta tuli uusi laite (688), kun edellisestä näytön ympärillä olevat näppäimet meni jo aika paskaksi, tiedä sitten onko muilla huomattu vastaavaa, eli sai painaa muutaman kymmenen kilon voimalla nappia että se reagoi loppuenlopuksi, no takuu auttoi.

  Onkohan Logitechi:llä jotain mätää, eilen yritin mutta kun ohjelma oli tehnyt kaukosäätimelle jonkun komennon, se ei sen jälkeen mennyt mihinkään vaan harmony sivu jäi 5sec välein päivittymään.
  Tosin nyt siellä on joku huoltokatko että tiedä häntä, vai onkohan että firefox ei toimi, en tajunnut IE:ä kokeilla.

  Sitten input asiaan: eli oma tv: (finlux) kaikki scart kanavat (3) on "0" napin takana. Eli Harmony (688) menee sekaisin kun makroja vaihtaa esim "watch dvd" ja "watch tv" välillä. En sit tiedä saako ollenkaan toimimaan, muilla vastaavia ongelmia?
  Tämä on ainoa este mikä kapulalle on nyt tullut muutamassa kuukaudessa.
   
 15. Joe

  Joe Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.10.2002
  Viestejä:
  1 010
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tämmöinen vähän kiinostaisi, heräsi pari kyssäri.

  Ilmeisesti minkä tahansa toiminnon voi ohjelmoida haluamaansa nappulaan?

  Voiko inputttien valinnan ohittaa kokonaan kun siirrytään aktivitystä toiseen?

  Jossain oli maininta, että opettaminen on kovaa hommaa?

  Onko edelleen pakko olla internet yhteys, että voi laittaa kaken toimintaan?
   
 16. Diabolus

  Diabolus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  519
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä.
  Kunkin laitteen Input-listan voi tyhjentää kokonaan, joten LUULEN, että vastaus on kyllä. En ole siis kokeillut.
  Eittämättä kyllä. Muutaman kaukosäätimen omaavan peruskonffiksen näpelöi nopeastikin kuntoon, mutta itse sain tuhrattua helpostikin pari-kolme tehokasta päivää, ennen kuin olin tyytyväinen. Tai no, vieläkin pitäisi muutamaa asiaa hienosäätää. Tosin ottakaa huomioon, että nykyisellään tuo Harmony korvaa meikäläisellä 9 kapulaa. (Projari hankittu:love: )
  Ehdottomasti. Kaikki konfigurointi suoritetaan internet-selaimella, Harmonyn kotisivuilla.
   
 17. Joe

  Joe Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.10.2002
  Viestejä:
  1 010
  Saadut tykkäykset:
  1
  Vaikuttaa hyvältä. Olen kiinnostunut mallista 895, kun siinä on RF ohjaus ja mahdollisuun ohjailla vehkeitä kaapissa. Olen yrittänyt kaivaa tietoa onko tuossa mitään muuta eroa 885 malliin kuin tuo RF?

  Onko 885 mallissa ollut tarpeeksi muistia ei ole tarvinnut kovankaan makrojen/säätäjän ruveta säästelelmään nappuloissa.

  Mulla oli Ofa 1for8 ja siinä loppu multa muisti kun säätelin tarpeeksi. Ostin sen tilalle pronto neon ja se meni rikki kun teki tuttavuutta parketin kanssa.
   
 18. Moti

  Moti Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  12.09.2001
  Viestejä:
  1 033
  Saadut tykkäykset:
  9
  Täälläkin orastavaa kiinnostusta malliin 895 ja RF-ohjaukseen....
   
 19. Diabolus

  Diabolus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  519
  Saadut tykkäykset:
  0
  885:ssa on 2MB muistia ja minun kokoonpanossa siirrettävän konffistiedoston koko on ollut maksimissaan n. 800kt.
  Jos kapulaan siirrät näytönsäästäjän kuvia yms. niin varmasti saat muistin loppumaan kesken kun oikein yrität, mutta en jaksa uskoa että pelkillä nappien ohjelmoinnilla saat muistia tukkoon.
   
 20. kmt

  kmt Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.10.2005
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko 885-mallissa muuten taustavalaistu näppäimistö? Ja ellei ole, riittääkö esim. näytön valaistus valaisemaan näppäimistöä laisinkaan?

  Logitechin sivuilla on 895-mallin kohdalla erikseen mainostettu näppäimistön taustavalaistusta, mutta 885:n kohdalla en moista mainintaa ole onnistunut mistään löytämään.