Logitech Harmony 525

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana aarno2815, 04.11.2005.

 1. Brunberg

  Brunberg Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.02.2005
  Viestejä:
  361
  Saadut tykkäykset:
  0
  555 leipoi kiinni vajaan kolmen vuoden käytön jälkeen, kerran oli jo aiemmin vaihdettu uuteen ja sain taas tingattua uuden tilalle, tosin nyt tuli taloon 515 kun oli takuu ummessa.
   
 2. Eccumulator

  Eccumulator Käyttäjä

  Liittynyt:
  19.08.2003
  Viestejä:
  691
  Saadut tykkäykset:
  3
  Onko noita kaukosäätimen asetuksia mahdollista saada undottua vaikka edellispäivän versioon?
  Käsittääkseni kaikki asetuksiin tehdyt muutokset tallentyy Logitechin serverille ja sain kikkailtua kaukosäätimen asetukset sellaiseen linkkuun että itku melkein tulee. Sonyn w4000 töllö ei mene koskaan oikeaan tulokanavaan vaikka olen mielestäni kaikki "vian etsinnän" vaihtoehdot kokeillut.
   
 3. maikkeli

  maikkeli Käyttäjä

  Liittynyt:
  05.07.2006
  Viestejä:
  67
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eipä taida saada. Itselläni meni joskus 555 -kaken kanssa kaikki asetukset solmuun, kun Harmonyn sovellus hukkasi ne itsekseen. Voit toki koittaa kysyä asiakastuesta. Ainakin itselleni ovat vastailleet sieltä hyvin (myös Suomeksi).

  Tulokanavaongelma tuo mieleeni oman vastaavan ongelman LG:n LH3000 -töllöttimen kanssa. Eli telkassa tulokananava vaihdetaan yhdellä "input next" -painikkeella. Kun telkan sammuttaa, se muistaa viimeisimmän tulokanavan. Tämähän pisti sitten Harmonyn solmuun, kun se ei koskaan tiennyt oikeaa tulokanavaa (muistanut viimeksi käytetettyä). Tällöin näytti siltä, että tv:n tulokanavaksi tuli randomilla aina jokin muu kuin olisi pitänyt. Ongelmasi kuulostaa juuri samalta... Oma ongelmani ratkesi sillä, kun laitoin postia Logitechin asiakaspalveluun. Sain sieltä diskreetit koodit kaikille muille paitsi yhdelle tulokanavalle, jonka jälkeen homma lähti oikeille poluille. Onneksi tuon yhdenkin tulokanavan sai oikeaksi pienellä kikkailulla (edellisen tulokanavan diskreettikoodi + input next -koodi = haluttu tulokanava).
   
 4. Eccumulator

  Eccumulator Käyttäjä

  Liittynyt:
  19.08.2003
  Viestejä:
  691
  Saadut tykkäykset:
  3
  Juurikin tällainen ratkaisu minulla oli ennenkin eli alkuperäisessä kakessa ei ole tulokanaville nappeja, mutta Harmonyn palvelusta ne löytyy. En vain eilen muistanut että miten sen aikaisemmin sain toimimaan, mutta jo kello 1 yöllä sain niskalenkin kaukosäätimestä.

  Nyt olisi uusi kysymys. Ostin Page merkkisen PS3:n kauko-ohjaimen (http://www.e-ville.hk/fi/product/441/ps3_kauko_ohjain) ja sain opetettua kaikki muut napit (löytyivät siis valmiina Harmonyn palvelusta) mutten nuoli eli ohjausnappeja. Nuolinapit ei ala tottelemaan vaikka opetan ne Harmonyn palvelun kautta. Oisko vihjettä miten nuo saisi pelaamaan?
   
  Viimeksi muokattu: 07.09.2010