Logitech Harmony 525

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana aarno2815, 04.11.2005.

 1. 10inch

  10inch Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  10.08.2004
  Viestejä:
  1 154
  Saadut tykkäykset:
  0
  Alkusivulta more options, ja sitten aktiviteettilistasta ko. aktiviteetin kohdalta customize, niin pääsee modaamaan...
   
 2. noeikujoo

  noeikujoo Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.09.2002
  Viestejä:
  3 527
  Saadut tykkäykset:
  45
  Harmony 525 on ollut käytössä pari vuotta ja se on toiminut todella hienosti. Laitteitakin on tullut vaihdettua, eikä ole ollut ihmeempiä ongelmia. Yleensä kaikki laitteet ovat toimineet suoraan, kun vaan olen lisännyt ne harmonyn softalla ja määritellyt aktiviteetit. Jotain pikku virityksiä (toistoviiveiden säätöä yms.) olen joutunut tekemään, mutta mitään ihmeempiä ongelmia ei ole ollut. Nyt tuli kuitenkin ongelmia, kun hankin äskettäin Marantzin SR5200 av-vahvistimen. Pahin ongelma on se, että vahvistinta ei saa päälle Harmonylla ollenkaan. Kokeilin lisänapeista löytyviä "power on"- ja "pwr toggle"-toimintoa, mutta ne eivät kytkeneet vahvistinta päälle. Lisäksi kaikkien ohjelmalähdeiden valinta ei toimi Harmonylla. Esim. "Katso DVD" ei valitse oikeaa tuloa.

  Käyttääkö joku Marantzin vahvistinta Harmony 525:lla ja on mahdollisesti törmännyt samoihin ongelmiin? Pitääkö toimimattomat komennot opettaa Harmonylle orkkiskakella vai onko jollain tiedosssa "oikotietä onneen"?
   
 3. LukeVader

  LukeVader Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.01.2005
  Viestejä:
  180
  Saadut tykkäykset:
  0
  555 ja SR4xxxx, toimii. Muutama painike piti ohjelmoida opettamalla alkuperäisen kaukosäätimen parina. Ei niitä painikkeita niin montaa ollut/ole. :)
   
 4. Swoosh

  Swoosh Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.12.2006
  Viestejä:
  80
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olipa itsellä tässä ongelmia 525:n ja Cambridge Audion cd-soittimen kanssa. En millään saanut PowerToggle-kytkintä toimimaan. Googlettamallakaan ei löytynyt ratkaisua. Laitoin meiliä Harmony-tukeen ja seuraavana päivänä olivat päivittäneet profiilini ohjaimelle uusia komentoja testiä varten. Päivityksen jälkeen ei vieläkään toiminut toivotulla tavalla. Keskustelun jatko ja hetken päästä toimivat komennot löytyivät tuen avustuksella. :thumbsup: Harmonyn tuelle. Uskomattoman hienoa palvelua.
   
 5. noeikujoo

  noeikujoo Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.09.2002
  Viestejä:
  3 527
  Saadut tykkäykset:
  45
  Opettemalla lähti toimimaan paremmin. Nyt vahvistin menee päälle joka kertaa, mutta vieläkin on ongelmia oikean inputin valinnan kanssa. Välillä Help-nappia joutuu painelemaan useita kertoja ennenkuin ääni alkaa kuulua.
   
 6. Patu

  Patu Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  04.12.2002
  Viestejä:
  2 834
  Saadut tykkäykset:
  0
  Meikäläisellä on myynnissä yksi reilun viikon käytetty 525. Pistäkää privamessagea tai mailia jos kiinnostaa.
   
 7. 10inch

  10inch Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  10.08.2004
  Viestejä:
  1 154
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eli käsky on oikea, jos toimii joskus (tai helpillä). Tuntuu hieman liian lyhyeltä komennolta. Oletko koittanut muuttaa sitä perinteistä lähetettävien käskyjen määrä-kohtaa (numeroarvo 1-5)? Tai laitat siihen aktiviteetin alkuun kaksi kertaa sen input- käskyn.
   
 8. jmv28

  jmv28 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  26.02.2009
  Viestejä:
  21
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei. Tuli hommattua taloon ensimmäinen Harmony-kaukosäädin, mallia 555. Ohjelmoin kakeen tv:n (pioneer kuro), DVD-soittimen (sony), av-vahvarin (sony 820) ja pelikoneen (wii). Digiboxi (topfield masterpiece) on ohjelmoimatta vielä. Hieman kokemuksia yhden illan käytön perusteella:

  Plussaa:
  -Ohjelmointi netin kautta sujui lentämällä, selvällä suomen kielellä, vaikka hieman muuta pelkäsin. Kaikki laitteet löytyivät. Koko hommaan paloi aikaa vain puolisen tuntia. Mitään erityisasetuksia en vielä tehnyt, ajattelin ensin katsoa miten "tehdasasetukset" toimivat.
  -Kake istuu kohtalaisen mukavasti käteen, on sopivan kokoinen. Ei mikään ylisuuri limppu.

  Miinusta:
  -Tärkeimmät painikkeet, eli volyymin ja kanavan säätö, on aika huonosti muotoiltu. Ne on niin matalalla, ettei niihin tahdo peukalo luontaisesti osua.
  - Näppäimissä ei kaiken kaikkiaan ole samaan tuntoa kuin Topparin Masterpiece-kakessa, jota pidän ylivertaisen mukavana. Mikähän näissä painikkeiden toteutuksessa on valmistajille niin vaikeaa?
  - Näyttö on valaistunakin turhan hämärä ja teksti pientä.
  - Muutaman kerran kävi niin, että av-vahvari jäi päälle, vaikka virrat pois -komennon olisi pitänyt sammuttaa muiden ohella myös vahvari.

  Pari nopeaa noviisin kysymystä:
  - Näkeekö jostain, mikä nappi tekee mitäkin, vai selviääkö kaikki vain kokeilemalla?
  - Onko Harmonyn kalliimmissa malleissa tunnokkaammat näppäimet, eli pitäisikö jo harkita vaihtoa parempaan? (toki voi olla tottumiskysymys tämä).
  - Onko kokemuksia / suosituksia IR-lähettimistä, jotka toimivat hyvin kaken kanssa (ajatuksena sijoittaa laitteet kaapin oven taakse)?

  Kiitos.
   
 9. Kepuli

  Kepuli Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.10.2006
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt olisi pienelle avulle tarvetta. Hulluilta päiviltä tarttui Logitech 555 kauko mukaan mutta nyt on ongelmia TV:n tulosäätöjen kanssa. TV on siis Viewsonic N3240w. Kun ohjelmisto kysyy kuinka vaihdat tulokanavaa TV:ssä ja antaa 4 eri vaihtoehtoa niin yksikään noista ei sovi. Ensin kun pitää painaa source-näppäintä ja sitten hyväksyä MP-source ja sitten vasta pääsee tuloliitinlistaan. Kuinkas tuon opettaa kaukolle?
   
 10. bowtie81

  bowtie81 Käyttäjä

  Liittynyt:
  28.02.2005
  Viestejä:
  234
  Saadut tykkäykset:
  0
  ostin 555 kaken ja tilasin dx.com:Sta irda-usb adapterin tietokoneelle, kuinka ollakaan, jopa tuo kinsun 959 adapteri löytyy logitechin laitelistasta, mutta miten opetan koneen toimintoja, kun ei ole toista kaukosäädintä josta niitä opettaa? En tiedä saako tietkoneesta jotenkin laitettua komentoja lähtemään irda adapterista, jotta harmony ne voisi ottaa vastaan, vai miten se pitää tehdä?
   
 11. tommy17

  tommy17 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.09.2007
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eli harmony 525 löytyy,ja haluaisin saada bsplayerin ja winampin toimimaan sillä.
  Läppärissä on oma kaukkari,joka tosin ohjaa vain mediacentteriä.

  Netistä olen joitain ohjeita löytänyt,mutta ovat olleet minulle hiaman liian vaikea selkoisia..joten rautalanka ohjeita kaivattaisiin.:OI
   
 12. Kitteeläinen

  Kitteeläinen Uusi jäsen

  Liittynyt:
  02.08.2005
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  En ole varma tästä, mutta mutuilisin, että olisivatko nuo media centerin käskyt vain erilaisia näpäinyhdistelmiä jotka voisi antaa myös näppäimistöltä. Ainakin Winampissa on asetuksissa semmoinen kuin Global Hotkeys. Sen enabloimalla ainakin sain Winampin tottelemaan tämmöistä kiinasta tilaamaani kaukosaadintä. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.14380
  Opetin tuon komennot myos Harmony 525:een ja hyvin pelaa. Tuota kapulaa voi melkeinpä suositella myös jos etsii vain pelkkaa tietokoneeseen tulevaa usb-vastaanotintakin.

  Tuo hiirtä ohjaava 8-suuntainen tatti on vain hieman epämääräinen, hyvin helmposti sillä painaa usemapaa "suuntaa" yhtäaikaa. Harmonyyn opettamista varten purin koko vehkeen, jotta sain oikosujettua varmasti vain yhden haluamani kontaktipinnan.
   
  Viimeksi muokattu: 10.06.2009
 13. maveric

  maveric Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.06.2009
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sanokaahan kun teillä on tuo Harmony 525, niin kumpi olisi parempi hankkia?
  Tuo Harmony 525 vai Harmony one.
   
 14. 10inch

  10inch Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  10.08.2004
  Viestejä:
  1 154
  Saadut tykkäykset:
  0
  ONEn plussat ja miinukset vs. 525 (IMO):
  +värinäyttö
  +lataustelakka
  +nätimpi
  +kosketusnäyttö
  -ei suoraan värinäppäimiä
  -kosketusnäyttö :D
  -hinta
  +-näppäintuntuma????
   
 15. maveric

  maveric Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.06.2009
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jep, taidanpa ostaa sit tuon ONEn serkku myisi tuon 2vk vanhan kapulan
  90€.
   
 16. djaska

  djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.11.2004
  Viestejä:
  928
  Saadut tykkäykset:
  1
  Näyttipäs harvinaisen pätevältä kapulalta kuvien perusteella. Symbolit selkeitä ja näppäimet oikeilla paikoilla. Itse ostin Bilteman pc ohjaimen, jota ei voi kyllä oikein kellekään suositella. Ohjelmisto sekava, näppäimien symbolit omituisia, kosketustuntuma huono, oudoissa paikoissa ja usbi reakoi muihinkin kaukosäätimiin. En edes oo viittiny alkaa opettaa Harmonya, on Biltema niin karu käyttää...
   
 17. Brunberg

  Brunberg Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.02.2005
  Viestejä:
  361
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ääh, mulla on ollut pitkään ongelmana se kun säätä volumea niin digiboksi vaihtaa samalla kanavaa, helvetin ärsyttävää. Eli ääntä säädetään yamahan rx-v1800 vahvarista ja kanavaa tietysti digiboksista. Olisko tohon jotain apuja? Aika vaikeelta tuntuu jos ne ohajauksen signaalit on niin samanlaiset, että molemmat laitteet "vetää" kun käskee toista.
   
 18. nasse

  nasse Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.05.2000
  Viestejä:
  236
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihan sama ongelma ja vahvarikin on sama. Laitoin asiasta viestiä logitechille maanantaina, mutta eipä ole mitään vastausta kuulunut. Toinen ongelma on TV:n (Pana PZ80) inputtien valinta, menee välillä aika randomisti, vaikka kaikki asetukset ovat mielestäni oikein.
   
 19. tommiv

  tommiv Uusi jäsen

  Liittynyt:
  31.07.2004
  Viestejä:
  71
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voisko tossa kokeilla, toistuuko ongelma jos säädät volumea yammun omalla säätimellä. Jos ei toistu, niin opeta volulmensäätökomennot suoraan siitä Yamahan kapulasta.
   
 20. nasse

  nasse Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.05.2000
  Viestejä:
  236
  Saadut tykkäykset:
  0
  No eipä tullut noinkaan selkeä mahdollisuus mieleen. Kiitos, tuota täytyy kokeilla.