Logitech Harmony 525

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana aarno2815, 04.11.2005.

 1. Hirudroid

  Hirudroid Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.01.2003
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  2
  Voiko laitteiden järjestystä kaukosäätimessä muuttaa? Aktiviteetit näyttää vain onnistuvan.

  edit. Ei onnistu... aika paha bugi/moka...

  Tuottaa harmaita hiuksia tuo sekoilu powereiden kanssa. Jos menet laittamaan jonkun laitteen manuaalisesti päälle ja isket myöhemmin sen sisältävän aktiviteetin päälle, niin kaukosäädin iskee virrat pois olettaen tekevänsä juuri toisin. Eli pitäisi olla kaikissa laitteissa on ja off erikseen...

  PS. Miten olette saaneet teksti-tv:n toimimaan fiksusti "Watch TV"-aktissa? Nyt numeronäppäimet menee joko/tai digiboxi vs. tv (kuvasignaali boxin kautta ja selaus tv:n kautta, koska on 10 kertaa nopeampi). Ilmeisesti ainoa tapa on tehdä vain uusi akti "Teksti-tv", jossa näppäimet on modattu toisin. Hölmöä sinänsä, ettei samaan settiin saa secondary setuppia a'la teletext.
   
 2. NudistPriest

  NudistPriest Käyttäjä

  Liittynyt:
  02.01.2006
  Viestejä:
  669
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kerropas, mistä kaukosäädin voi tietää, että olet laittanut jonkin laitteen aikaisemmin manuaalisesti päälle? Ei yhtään mistään. Eli kaukosäädin ei sekoile, vaan käyttäjä.
   
 3. pehaa

  pehaa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.12.2006
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itellä oli sama probleemi pidemmän aikaa, meinasin jo luovuttaa mutta eilen sain vihdoin wörkkimään. Ensin kannattaa scrollata kaken 'devices' puolelta 'powertoggle' komento ja kokeilla toimiiko se. Ainakin mulla powertoggle toimi, mutta activities puolella boxi ei kuitenkaan käynnistynyt/sammunut. Seuraavaksi menin windows softassa devices osastolle valitsin settings->adjust power settings->...->...->My device needs more than..., jonka jälkeen valitsin 'PowerToggle' jokaiseen kolmeen valintaboksiin. Tällä asetuksella power toggle käsky lähetetään kolme kertaa peräkkäin ja siis ainakin mulla alkoi toimia.
   
 4. Cirrus

  Cirrus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.01.2004
  Viestejä:
  104
  Saadut tykkäykset:
  0
  Oli tarkoitus ostaa tälläinen logitech, mutta kaveri osti ensin ja pääsin hieman käyttelemään. En yhtään tykkää siitä että tuo 525 on älyttömän hidas. Makroilla se jauhaa muutamia komentoja säätimestä ulos useita sekunteja ja jos esim käyttelee volume säätöjä, kerkeää sormi naputella parhaimmillaan 5-7 volumen säätöä bufferiin ennen kuin vehje saa ne lähetettyä.

  Kysymys kuuluukin että saako rahalla ja valitsemalla uudemman mallin niin parannusta tähän nopeusjuttuun?
   
 5. Hirudroid

  Hirudroid Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.01.2003
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  2
  Saahan noita delayta fiksailtua setupista...
   
 6. kolibri11

  kolibri11 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.09.2006
  Viestejä:
  39
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mistä kautta saan vaihdettua uuden DVDn mallin ja tiedot?
   
 7. Diabolus

  Diabolus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  519
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei, sillä kaikki mallit käyttävät samaa komentologiikkaa. Mutta kuten edellä sanottiin, niitä viiveitä voi säätää.
   
 8. Diabolus

  Diabolus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  519
  Saadut tykkäykset:
  0
  Poista vanha soittimesi ja lisää uusi. Muuta suositeltavaa tapaa tuohon ei oikein ole.
   
 9. Cirrus

  Cirrus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.01.2004
  Viestejä:
  104
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ok. Jos makrojen viiveen voi säätää se on ok, mutta tuskin se nappien naputtelu/komentojen lähetys viiveeseen vaikuttaa, joka on törkeän huono tuossa kakessa. Ikinä en muista että olisi tullut yhtä hidasta kaukosäädintä vastaan. Tai kyllä se välillä lähettää nopeaakin, mutta sitten iskee jumibursti ja kerkeää näpä sen seitsemän volumen säätöä sinne bufferiin.
   
 10. Hirudroid

  Hirudroid Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.01.2003
  Viestejä:
  1 245
  Saadut tykkäykset:
  2
  Tarkoitin tietenkin samalla kaukosäätimellä manuaalisesti/ei aktiviteetillä. Ja kyllä kapulan pitäisi pystyä laskemaan kumpaa poweria on viimeksi painettu ja toimia sen mukaisesti... ainakin täydellisessä maailmassa.

  Tämä ei tosin aiheuta ärräpäitä yhtä paljon kuin teksti-tv:n kanssa remplailu. Kettumaista, ettei mukana voi olla secondary buttoneita teletxt-moodia varten.
   
 11. Diabolus

  Diabolus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  519
  Saadut tykkäykset:
  0
  Harmonyn softalla voi säätää neljää eri viivettä. Se mitä ilmeisesti haluat säätää, on inter-key delay:

  Power On Delay. When a device receives a PowerOn command, it takes a certain amount of time to "warm up" the device and resume normal operation. For most devices this happens very quickly, but for some devices, such as televisions and receivers, it can take up to 3000 milliseconds (three seconds).

  Inter-key Delay. When a device receives an infrared command the device is considered"busy" while it processes the command. The amount of time required before the device will respond to another command is known as the inter-key delay, and normally ranges from zero to 300 milliseconds. Devices with long inter-key delays take longer to respond to multiple infrared commands (e.g., when changing television channels).

  Input Delay. When a device switches inputs (e.g. goes from Video 1 to Video 2) the device is considered "busy" while it processes the command. The amount of time required before the device will respond to another switch input command is known as the input delay, and normally ranges from 500 to 3000 milliseconds. Devices with long input delays take longer to change inputs.

  Inter-Device Delay. When an infrared command is sent for a particular device, each device in your system will receive the command, but only one will respond to it. The other devices will ignore the infrared command. Sometimes, when this happens, a device will ignore the infrared signal and then stop accepting infrared commands for a period of time. This period of time is known as the inter-device delay. During this time no infrared signals are generated by the remote. In rare cases this delay can be several seconds.


  Lisäksi voi säätää komentojen 'herkkyyttä'. Oletuksena kaikille laitteille lähetetään kolme samaa pulssia yhdellä painalluksella. Määrän voi pudottaa yhteen, joka sekin osaltaan nopeuttaa kapulan lähettämiä komentoja:

  Device -> Valitse laite -> Troubleshooting -> Show me more problems -> DVD doesn't appear to receive every command correctly -> The device responds too much to some commands (for example, volume up increases the volume too quickly). Vaihda arvoksi 1.
   
 12. Jackal81

  Jackal81 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.12.2006
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minkököhän asetuksen olen saanu laitettua väärin ku nyt kun painaa digi boxissa mitä tahansa nappia niin menee mute päälle eli normaalisti tarvitsisi painaa kerran virtanappia boxi on nokia 210t
   
 13. kotka

  kotka Uusi jäsen

  Liittynyt:
  30.12.2004
  Viestejä:
  512
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onks kellekkään käyny sillätavalla että ohjelmoinnin jälkeen activities ja devices napit ei enää tee yhtään mitään?

  Mulla meni siihen moodiin nyt kake eikä suostu siitä millään paranemaan. prkl!
   
 14. Hensu

  Hensu Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2005
  Viestejä:
  240
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla tais kerran tehdä noin, patterit pois ja takas niin jo pelitti.
   
 15. jutuahol

  jutuahol Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.07.2005
  Viestejä:
  124
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko tuohon löytynyt mitään ratkaisua? Itsellä sama ongelma, HK AVR-235 vahvistin ottaa komentoja vastaan ~sekunnin viiveellä, vaikka inter-key delay on 0.
   
 16. der komissar

  der komissar Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.08.2001
  Viestejä:
  484
  Saadut tykkäykset:
  1
  Pahoittelen että kysyn tätä parissa ketjussa - vaan osaako joku tietäväinen sanoa että voiko Sony DVP-NS76H vermettä modata aluevapaaksi Logitech Harmony 525:lla, iso Kiitos.

  ...ja jos voi niin löytyykö vinkkiä missä ohjeet...
   
 17. ekaproto

  ekaproto Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.01.2007
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Enpä usko, koska Harmony-kapuloilla ei tietääkseni saa tarvittavia koodeja syötettyä. Minä käytin Kameleonia tuohon hommaan.
   
 18. Boogaard

  Boogaard Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  12
  Saadut tykkäykset:
  0
  Voisiko joku aisoista vähän paremmin perillä oleva neuvoa pikkusen tuuliajoilla olevaa kaukosäätimen etsiää.

  Eli mun pitäisi saada mahdollisen halvalla yleiskake, joka olisi yhteensopiva: Xbox360,Lg,n HDTV ja Visionin digiboxille. En ole viellä nähnyt muita kuin Logitech Harmony 525 säätimen, joka toimii myön xbox360,sen kanssa myös.

  Olisin kiitollinen jos joku voisi kertoa,että onko Logitech Harmony 525 halvin vaihtoehto, jos haluan kaikkia edellämainittuja laitteita käyttää samalta säätimeltä?.

  PS: Jossain taisin nähdä Logitech Harmony 360 säätimen. Siitä en kyllä ottanut selvää, että mikä on hinta ja onko digiboxin kanssa toimiva?
   
 19. Diabolus

  Diabolus Uusi jäsen

  Liittynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  519
  Saadut tykkäykset:
  0
  Boogaard: Kaikki Logitech Harmonyt käyttävät samaa laitetietokantaa. Jos jokin laite toimii esim. 525:ssa, se toimii myös kaikissa muissa Harmonyn malleissa.
   
 20. Ricky Balboa

  Ricky Balboa Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.03.2006
  Viestejä:
  391
  Saadut tykkäykset:
  0
  "Unable to display content. Click Next to continue."

  Tuollainen ilmestyy Harmonyn softaan joskus, kun säätelen tv:n ominaisuuksia. En saa esim. säädettyä kuntoon, että tv:n volume ei liikkuisi yhdestä napin painalluksesta kolme pykälää. Savetuksen jälkeen tulee tuo ilmoitus, ja uusi asetus ei tallennu.
  Mistäpä mahtaa johtua?

  EDIT: Luin jostakin päin, että heilläkin on ollut samanlainen ongelma laitteiden kanssa, joille ovat opettaneet itse käskyjä alkuperäisestä kaukosäätimestä. Näin näytti olevan, kun poistin laitteen ja laitoin uudestaan, niin säätö onnistui. Mutta mitenköhän saa toimimaan säädön itseopetettujen komentojen jälkeen?