Logitech Harmony 1000

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana Persearska, 18.09.2006.

 1. peacemaker

  peacemaker Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  10
  Itse en kyllä osaa sanoa, mutta varmaan kun löydät tuotteen niin voit tarkistaa sillä softalla / compatibility test sivustolla harmonyn sivuilta tuetaanko ko. mallia RF-valonkatkaisijoista.
   
 2. peacemaker

  peacemaker Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  10
  Jaahans...

  En kyllä vielä anna kovin kovia arvosanoja tälle kapulalle. Panskun telkun kanssa on ongelmia...

  Lisäksi PS3 omistajana tuntuu hieman vittumaiselta, kun sen ohjaaminen ei onnistu (tosin se ei tämän kapulan vika ole, mutta vituttaa silti :OI)

  Kokeillaanpas vielä tuunata, jos saisi edes menemään telkkarin oikealle kanavalle aktiviteettejä vaihdettaessa, troubleshootin ajeltu nyt pari kertaa läpi...

  Kokeillaan vielä nyt pari kertaa, setup ei kyllä ole kaikista helpointa.

  Ongelmana tällä hetkellä on se, että panasonic tuntuu haistelevan AV nappulaa painettuani, onko joku AV sisääntulo aktiivinen ja koska käytössä on vain yksi AV nappi, luulee kauko, että pitää aina rullata läpi tuolta defaulkanavalta (TV) --> HDMI1. Noh... Pitää yrittää jos saisi jonkin logiikan keksittyä siten, että kake käynnistäisi aina ensiksi kuvalähteen ja vasta sitten rupeaisi käyttämään tuota AV nappia...

  edit: ja tuossa päivityksessä ei mene pitkään, kunnes sen on tehnyt noin 10 kertaa aina tehden pienen pieniä muutoksia ja toivoen, että nyt jo toimisi...
   
  Viimeksi muokattu: 27.07.2008
 3. peacemaker

  peacemaker Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  10
  Ongelma piilee panasonicin kanssa. Panskun logiikka on seuraava kun telkkari pistetään päälle:

  - Jos scart laite päällä ja sieltä tulossa heräte, vaihda sinne: Käytännössä telkku päälle ja digiboksi päällä, vaihdetaan kanavaksi Video 1 (cable).

  - Jos scart laite ei päällä, oletuskanava TV (oma viritin DVB-T).

  - Kun painetaan AV näppäintä, tulee AV puoli esille ja televisio muistaa kanavan missä viimeksi oltiin (käytännössä HDMI 1 tai Video 1).

  Kun aktiviteetiksi nyt valitaan "watch DVD" harmony 1000 kakella, painaa se niin monta kertaa AV nappia, kuin TV --> HDMI 1, eli se kuvittelee, että tilanne on aina se, että televisio menee TV kanavalle ja pitää painaa noin 7 kertaa AV nappia päästäkseen HDMI kanavalle. Tämä luku vaihtuu jos viimeksi on katsottu digiboksilta telkkua....

  Ärsyttävä ongelma. En vielä ole soittanut käyttäjätukeen ja tänä iltana yritän tuunata television logiikan tuonne kaukosäätimeen, mutta voin kertoa, että logitech ei tuota television logiikkaa ainakaan vielä ole tajunnut... Pitänee soittaa ja pyytää heitä lisäämään tuo panskun logiikkaa seuraavassa päivityksessä = toiminee 6kk päästä.

  Yksi vaihtoehto on pistää Panasonic "hotellimoodiin" eli aina avattaessa telkku menisin HDMI 1 kanavalle ja siten tuon syklauksen saisi ehkä toimimaan....
   
 4. failure

  failure Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2006
  Viestejä:
  465
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitä, jos käynnistätkin pansun painamalla nappia "1", jolloin se käynnistyy TV --> kanava 1, eikä virtanapilla jolla se käynnistyy "missä viimeksi on katsottu".
   
 5. peacemaker

  peacemaker Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  10
  Juu, tuo ajanee saman asian kun hotellimoodi, ehkä helpompi toteuttaa kaukosäätimellä. Kiitos vinkistä. :thumbsup:

  Lisäksi käynnistyksessä tuo tekee yhden liian vähän AV napin painalluksia (voi olla, että laskee ensimmäisen AV-napin vaihdoksi, vaikka tuo antaa menun vasta esille.) Aktiviteetit toimivat kun telkkari on käynnissä, ongelma on siis käynnistys.

  Laitteiden sulkeminenkin toimii.

  Onko ihmisillä mennyt laite jähmeäksi, jos pistää kuston taustakuvan? Itselläni vaikuttaisi, että laitteesta loppuu vääntö. Latasin 1600x1200 kuvan tonne (mutta mielestäni softa skaalasi sen alaspäin sopivaksi).
   
  Viimeksi muokattu: 28.07.2008
 6. peacemaker

  peacemaker Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  10
  Pannaan nyt updatea hieman... Pistin jotain marinaa tosta telkkaristani tuonne harmony softaan, niin joku mimmi soitti tänään ja kysyi onko aikaa, että hän neuvoo kuinka tuon uuden panskun saa ohjelmoitua harmonyllä toimivaksi :O

  Positiivinen yllätys. Harmi vaan, että en ollut asunnollani, mutta kuulemma soittaa kun minulla on sopiva aika ja neuvoo vaikka kädestä pitäen kuinka ton panskun saa toimimaan.

  I can see light at the end of the tunnel.
   
 7. peacemaker

  peacemaker Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  10
  Kaukosäädinkin toimii nyt (harmony 1000).

  Ei saa muuten toimimaan kuin pistämällä postia / soittamalla käyttäjätukeen. Itselleni soitteli joku leidi Kanadasta ja kyseli, joko toimii jne ja pisti suorat kanavakoodit (hdmi1) ja AV1 harmonyyn. Toimii kuin rasvattu nyt tuo kake.

  Olisin aikaisemminkin jo ton pistänyt pelaa = soittanut tukeen, mutta oli muutto, remppa ja toisen lapsen syntymä tässä :thumbsup:

  Jokatapauksessa voin kertoa, että pelaa ihan hyvin tuo harmony 1000 tän telkkarin kanssa.

  Käytännössä homma meni niin, että nainen muokkasi harmonytiliini liitettävän profiilin ja sanoi aina, update ja testaamaan. Mikä toimii ja mikä ei jne...

  Ei kuulemma saa televisioon liittyviä tulokanavia muokata, muuten menee perseeksi. Eli esimerkiksi uuden vahvistimen voin lisätä tai boksin tms.

  Jos haluan saada tulevaisuudessakin nuo suorat koodit, pitää pistää postia ja pyytää toimiva conffi logitechiltä.

  Vähän niin ja näin ratkaisu, mutta ainakin sain toimimaan kaiken kuin rasvattu.
   
 8. jamimy

  jamimy Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.07.2008
  Viestejä:
  49
  Saadut tykkäykset:
  0
  :thumbsup:

  Itse käytän Harmonyssa (1000) vieläkin vanhan plasmani Pana PX600 pohjaa (vaikka pz800 käytössä).

  PZ800:en toiminteet Harmonyssa on vain, TV on/Off, vaihto HDMI1:een tai HDMI2.

  Tuntuu toimivan OK:sti. (no omituisesti TV aukeaa vain silloin tällöin :confused: )
  Eli kun TV aukeaa menee OK:sti heti HDMI1 tuloon, sitten tarvittaessa vaihtelen Harmonylla HDMI1 ja HDMI2 välillä. TV:n sammutus toimii aina.

  Laiteet->TV valikosta tuntuu toimivan myös Menut ja valinnat jne jos niitä nyt tarvitsee... itsellä ei käyttöä, no ehkäpä tuohon katseluasetuksen vaihtoon...

  Onko ideoita tuohon TV:n käynnistykseen, pitäisikö pidentää käynnistys komento aikaa vai???
   
 9. peacemaker

  peacemaker Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.11.2003
  Viestejä:
  1 450
  Saadut tykkäykset:
  10
  Itse suosittelen tuota helpdeskiin yhteydenottoa. Saa pelaamaan kaukon huomattavasti paremmin tuolla PZ800 telkulla. Kestää noin 30 minsaa tuo setuppi.
   
 10. djaska

  djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.11.2004
  Viestejä:
  928
  Saadut tykkäykset:
  1
  Myös itselläni ongelmia ekan Harmonyni kanssa (525) Pansun PX600 telkun sisääntulojen kanssa. Soitto käytäjätukeen, Kanadan leidin soitto, hetken säätelyä, päivitys ja nyt pelittää sisääntulon toivottoman Pansun sisääntulovalintojen kanssa. Toinen kiva päivitys (itse hokasin) oli Pansun AX200 tykin sisääntulojen kanssa. Meni aina väärälle sisääntulolle myös. Poistin ensin ylimääräiset sisääntulot. Sitten muutin sisääntulon napeille RGB (HDMI1) ja komponentti. Nyt pelaa sekin kuin rasvattu. Taitaa tulla eteen heti kaukkarin päivitys Harmony One.. On se vaan niin fiksu aparaatti tää. Uskomatonta, että emäntäkin saa käännettyä suoraan tv/digiboxi vaik htpc/tykki tai takas parilla napin painasulla. Laitteistoon kun kuuluu nuo Pansut, hdmi-kytkin, digiboxi, av-vahvari, ps3, htpc jne... :naminami:
   
  Viimeksi muokattu: 09.08.2008
 11. Arttu78

  Arttu78 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.04.2005
  Viestejä:
  2 453
  Saadut tykkäykset:
  85
  Hetkinen. Omistat 525:den ja aiot päivittää Harmony One:en... Logitech Harmony One -ketju Logitech Harmony 525 -ketju. Tämä on muuten Logitech Harmony 1000 -ketju.
   
 12. djaska

  djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.11.2004
  Viestejä:
  928
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kansis lukee topikkii yhtä viestiä kauemmaskin ennenkuin alkaa provottaa toisten tekstii. Kyse oli lähinnä Panan ongelmallisista sisääntuloista, asiakastuesta ja yleensä Harmonyn logiikasta, joka on samankaltainen kaisissa Harmonyn tietääkseni kaukkareissa. Tulipa ny vahingos kehastua tuota 525, vaikka tokihan 1000 paljo hienompi on..
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2008
 13. Arttu78

  Arttu78 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.04.2005
  Viestejä:
  2 453
  Saadut tykkäykset:
  85
  Joo, näinhän se taisi olla. Sorry.
   
 14. kurdt

  kurdt Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  Ihan vitun paska kaukosäädin. Tuossa se nyt on tiivistettynä pariin sanaan. Olen tätä hieman yli kuukauden sietänyt ja välillä sitä yrittänyt konfata. Kokemusta on Prontosta ja All-in-Onen siitä Kameleon vai mikä helvetti se olikaan ja pakko sanoa että molemmat hakkaavat tämän ihan kuusi nolla.

  Kaken huonoin puoli on tuo järjetön hitaus ja aivan umpipaska konffaussofta. Niin siis eihän se mikään konfaussofta ole kun sillä ei voi mitään edes muokata. Tässä teille hyvä esimerkki, yhtäkkiä 1000 päätti etten halua enää säätää volyymiä tuosta "oikeasta nappulasta" ja nyt telkkaria katsoessa ei tarvitse enää volyymiin koskea. "Konffaussofta" ei anna mitään apuja koska et pääse muokkaamaan noin tarkasti noita "aktiviteettejä".

  Aika paska maku jäi kyllä tästä kapistuksesta eikä tuota voi kyllä suositella kenellekkään kenellä on yli 1 laite ohjattavana. Yhdellä laitteella tuo ehkä saattaisi toimia pätevästi.
   
 15. zuup

  zuup Uusi jäsen

  Liittynyt:
  22.11.2006
  Viestejä:
  19
  Saadut tykkäykset:
  0
  Omista hitauksista pääsin eroon säätämällä laitteiden viiveitä pienemmiksi. Omassa käytössä vain 6 laitetta ja aktiviteettejä 8. Tällä hetkellä voin sanoa että en kerkeisi originaaleilla kaukosäätimillä millään tuohon "ohjailunopeuteen" minkä tällä "tonnisella" saavutan...

  Vertailua muihin "monitoimi-kakeihin" en osaa tehdä, mutta omaan käyttööni tämä on hyvä kapistus :king:
   
 16. kurdt

  kurdt Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  Lähinnä ongelmana on tuo konfaus mikä minua vituttaa ja se miten paska se 1000:n käyttöliittymä itsessään on. Esimerkiksi jos haluan katsoa Apple TV:tä, painan Watch Apple TV aktiviteettiä ja se pistää kaiken kuosiin. Sitten yhtäkkiä huomaankin, että pitäisi laittaa Neloselta digiboxi nauhoittamaan ohjelmaa nyt heti. En kuitenkaan halua, että 1000 sammuttaa Apple TV:tä koska podcastin katsominen on kesken. Tässä vaiheessa ruetaankin sitten säätämään niin maan perkeleesti 1000:n sisävalikoista devices ja sieltä sitten yritetään löytää oikea laite ja aina kun teet valinnan, kestää varmaan sekuntti tai pari että sulla on uusi ruutu esillä. Tuosta tulee äkkiä pidempi venaus. Ja tässä pitää nyt sitten käydä erikseen digiboxin ja TV:n kakeissa säätämässä.

  Sitten vielä jumppa takaisin että pääsen jatkamaan podcastin katselua Apple TV:ltä.

  Eli toisin sanoen ainoa miten keksin 1000:n toimivan on se, että käytät laitteita ainoastaan yhtä aktiviteettiä kerrallaan etkä ikinä keskeytä tai tee muuta samalla. Itsellä tulee paljon noita, että pitää pistää kesken Xbox 360:n pelailun tms. joku nauhoitus tai joku käyntiin digiboxilta.
   
 17. Okkraj

  Okkraj Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.05.2005
  Viestejä:
  244
  Saadut tykkäykset:
  0
  Laita "täppä" päälle, että älä sammuta laitteita tästä aktiviteetista poistuttaessa, tällöin applesi jää päälle niin pitkään kunnes painat kakesta kaikki laitteet sammuksiin... Itselläni on digiboksi konfittu näin eli se ei sammu aktiviteettien vaihtojen yhteydessä.

  Toisaalta mikä estää konffaamasta myös apple tv -aktiviteettiin pari nappia jemmaan digiboksia varten, vaikka tämä ei ehkä ole se optimaalisin käyttötapa?
   
 18. kurdt

  kurdt Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  Juu, eikös tämä sitten kumoa sen tarkoituksen että se sammuttelisi niitä laitteita sitä mukaa kun niitä käyttää? Loogisintahan olisi tehdä nappi joka käynnistäisi kaikki laitteet kerralla ja sitten vaan säätäisi inputteja. Tämä taas ei ehkä ole sähkönkulutuksessa se paras tapa.

  No eihän tuota mikään estä, se vaan jotenkin tuntuu vähän turhalle tehdä tälläisiä purkkavirityksiä kun nimenomaan kake tuli ostettua käyttöä helpottamaan.. nyt se on lähinnä kuukauden päivät vaikeuttanut.
   
 19. Okkraj

  Okkraj Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.05.2005
  Viestejä:
  244
  Saadut tykkäykset:
  0
  Äsken juuri manasit kun kapula sammuttaa laitteen vaikka se pitäisi jäädä päälle ja nyt puolestaan laitteen pitäisikin sammua, tästä saa mukavan valitusloopin aikaiseksi:D.

  Voit tietysti tehdä useamman "rinnakkaisen" aktiviteetin eli "katso digiä ja käytä applea", jolloin applesta boksille siirryttäessä apple jää päälle ja voit tehdä tallennukset digiin. Sitten valitset uudelleen "katso applea", jolloin sammutetaan ylimääräiset digissä tarvittavat laitteet. Rinnakkaisaktiviteetti on sitten "katso digiä", joka on muuten samanlainen kuin "katso digiä ja käytä applea", mutta tässä ei ole applea mukana ja näin ollen ko. laite sammutetaan...

  Toki olisi hienoa mikäli vaikka jollain "shift"+aktiviteettinappulalla saisi saman aktiviteetin käynnistettyä/suljettua parilla erilaisella tavalla. Kuitenkin on pidettävä mielessä, että nämäkin kapulat on suunniteltu siten, että tietotekniikasta mitään ymmärtämätön ihminen pystyy saattamaan ne toimintakuntoon. Tuo vaatimus kuitenkin rajaa kaikkia mahdollisia erikoiskikkailuita melko paljon pois tai niitä ei kannata ainakaan enään rinnalla kehittää, koska muilta valmistajilta löytyy sitten niitä oikeasti täydellisesti konfattavia laitteita...
   
  Viimeksi muokattu: 01.09.2008
 20. kurdt

  kurdt Uusi jäsen

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  Niin no onhan se tietysti fiksua että kaukosäädin sammuttaa nykyisen laitteen kun haluat laittaa digiboxilta kanavan Y tallentumaan. Mutta tietysti sekin on fiksua, että laite jää vaihtoehtoisesti päälle myös siksi ajaksi kun haluan katsoa tuon ohjelman Y sieltä digiboxilta.

  Vähänkö kätevää, nyt mulla on yleiskake jossa on yhtä monta aktiviteettiä (skenaariota) kuin mitä 4 laitteen kaukosäätimissä yhteensä.

  Nih, no onneksi meillä on se Pronto joka on ainoa oikeasti toimiva kosketusnäytöllinen kaukosäädin. Toivoisin, että se ei olisi se lopullinen totuus mutta ilmeisesti se tuntuu olevan.