Liikenteessä nähtyä

Keskustelu osiossa 'Autot, moottoripyörät sekä liikenne' , aloittajana savoc, 31.03.2010.

 1. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Well-Known Member

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  2 178
  Saadut tykkäykset:
  201
  Ja kun nykyisin on peruutuskamerat, niin kuvatallennus myös taaksepäin.
   
 2. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  3 148
  Saadut tykkäykset:
  254
  Automatisoidaan mieluummin liikenne ja äkkiä. Niin paljon törppöä nykyään liikenteessä ja suomalainen ajokulttuuri muutenkin epämiellyttävä.

  Automatisoinnin jälkeen matkanteosta tulee verrattain miellyttävää ja tietenkin turvallisempaa, kun heikoin lenkki eli kuljettaja karsitaan yhtälöstä pois. Automatisoimattomilla autoilla saisi ajaa vain määriteltyjä syrjäteitä. (Pakollinen siirtymävaihe, kun täällä halutaan ajaa niin vanhoilla autoilla.) Harmi, kun Berneriä ei enää nyt ole uudistamassa. ;)
   
 3. Recce

  Recce Well-Known Member

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 712
  Saadut tykkäykset:
  133
  Noille pyöräilijöille pitäisi tehdä jotain! Mennään ajotiellä punaisia päin kun "Mä vaan käännyn tästä vasemmalle" mentaliteetilla, fillaroidaan keskellä tietä vaikka laidassa kuuluisi sykkelöidä. Parhaimmat tapaukset on ne jurpot kun punaisissa lähtee fillaroimaan risteyksen läpi jalankulkijoiden sekaan.
   
 4. Digital Man

  Digital Man Member

  Liittynyt:
  17.06.2000
  Viestejä:
  647
  Saadut tykkäykset:
  2
  Ei todellakaan automatisoida. Sitten ei ole enää mitään järkeä omistaa autoa jos siitä viedään se kaikki kiva pois eli itse ajaminen. Jos ajokulttuuri on epämiellyttävää niin voit itse poistua liikenteestä ajamasta ja käyttää vaikka julkisia tai lenkkareita. Automatisoinnin jälkeen kuitenkin suurin osa autoista valmistettaisiin kaikista halvimmista kiina-osista jotka hajoavat suurella todennäköisyydellä mahdollisimman nopeasti ja aiheuttavat muille halpis-kiina-osista valmistetuille autoille ongelmia jäämällä keskelle tietä tai ajamalla ties minne tien ulkopuolella kun halpis-kiina-osista valmistettu anturi lakkaa antamasta oikeaa tietoa. :D