Liikenteessä nähtyä

Keskustelu osiossa 'Autot, moottoripyörät sekä liikenne' , aloittajana savoc, 31.03.2010.

 1. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  4 482
  Saadut tykkäykset:
  653
  Ja kun nykyisin on peruutuskamerat, niin kuvatallennus myös taaksepäin.
   
 2. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 309
  Saadut tykkäykset:
  585
  Automatisoidaan mieluummin liikenne ja äkkiä. Niin paljon törppöä nykyään liikenteessä ja suomalainen ajokulttuuri muutenkin epämiellyttävä.

  Automatisoinnin jälkeen matkanteosta tulee verrattain miellyttävää ja tietenkin turvallisempaa, kun heikoin lenkki eli kuljettaja karsitaan yhtälöstä pois. Automatisoimattomilla autoilla saisi ajaa vain määriteltyjä syrjäteitä. (Pakollinen siirtymävaihe, kun täällä halutaan ajaa niin vanhoilla autoilla.) Harmi, kun Berneriä ei enää nyt ole uudistamassa. ;)
   
 3. Recce

  Recce Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  29.03.2004
  Viestejä:
  2 854
  Saadut tykkäykset:
  194
  Noille pyöräilijöille pitäisi tehdä jotain! Mennään ajotiellä punaisia päin kun "Mä vaan käännyn tästä vasemmalle" mentaliteetilla, fillaroidaan keskellä tietä vaikka laidassa kuuluisi sykkelöidä. Parhaimmat tapaukset on ne jurpot kun punaisissa lähtee fillaroimaan risteyksen läpi jalankulkijoiden sekaan.
   
 4. Digital Man

  Digital Man Käyttäjä

  Liittynyt:
  17.06.2000
  Viestejä:
  654
  Saadut tykkäykset:
  4
  Ei todellakaan automatisoida. Sitten ei ole enää mitään järkeä omistaa autoa jos siitä viedään se kaikki kiva pois eli itse ajaminen. Jos ajokulttuuri on epämiellyttävää niin voit itse poistua liikenteestä ajamasta ja käyttää vaikka julkisia tai lenkkareita. Automatisoinnin jälkeen kuitenkin suurin osa autoista valmistettaisiin kaikista halvimmista kiina-osista jotka hajoavat suurella todennäköisyydellä mahdollisimman nopeasti ja aiheuttavat muille halpis-kiina-osista valmistetuille autoille ongelmia jäämällä keskelle tietä tai ajamalla ties minne tien ulkopuolella kun halpis-kiina-osista valmistettu anturi lakkaa antamasta oikeaa tietoa. :D
   
  Hege tykkää tästä.
 5. savoc

  savoc The Alien Mindbender Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.02.2003
  Viestejä:
  969
  Saadut tykkäykset:
  6
  Jonkin aikaa sitten kehä 1:llä :D
  upload_2019-7-25_9-55-30.png
   
  TheRealThing, Snäckby, Hege and 3 others like this.