Leijonien Sotshi-joukkue julkistettu!

Keskustelu osiossa 'Urheilu' , aloittajana Mika, 07.01.2014.

 1. Dr. Eever

  Dr. Eever Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.12.2008
  Viestejä:
  1 738
  Saadut tykkäykset:
  0
  En tiedä johtui pelisysteemistä vai mistä, mutta tosiaan hieman hengettömät kiekkokisat. Toivottavasti finaalista tulee kunnon tappelu niin jää Suomen 5-0 päätösvoiton lisäksi hyvä kuva peleistä.

  Juusela kyllä paransi kisojen edetessä, kai se nää jatkossa hoitaa mitä nyt Yleltä näkyy kiekkoa.

  Ja Ruohola :sick:
   
 2. Batmobile

  Batmobile Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.08.2008
  Viestejä:
  395
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kunnaksen selostuksessa ei mun mielestä ole sinänsä vikana se vauhti ja fiilis, vaan se, että sillä yksinkertaisesti on vaan niiiiiiiiiiiin ärsyttävä ääni. Pilaa fiiliksen matsissa kuin matsissa aivan takuuvarmasti.

  Suomelta kyllä mielestäni oikein hieno saavutus tämä pronssi, ottaen huomioon käytettävissä ollut pelaajamateriaali. Kanada ja Ruotsi nyt vaan olivat parempia, se ei kyllä itselle ollut mikään yllätys.
   
 3. winterland

  winterland Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 248
  Saadut tykkäykset:
  2
  Kaj Kunnas - never again. Selotustapa todella ärsyttävä, ääni käheä kuin mikä ja sitä vielä madalletaan ja tietyissä kohdissa huudetaan ihan ilman järkeä, hohhoijaa. Käsitys jääkiekosta myös nollaluokkaa, nauratti myös aina, että "aivan mahtava laukaus, joka menee ohi." Joo no ei se kyllä kovin mahtava ole. Toki mokia sattuu kaikille, mutta heti ekassa pelissä Suomi-USA oli hauskaa, kun Kaitsu heittää "tuolta tulee Amanda Kessel, joka on Phil Kesselin veli..." En tiennyt ekan pelin alkaessa, että kuka tämä selostaja oli, mutta tiesin heti ilman iltapäivälehtiä, että tässä on kyllä kaikkien aikojen paskin selostaja, mitä maa on päällään kantanut. Myös ne kommentaattorikaverit... Joku pikaluistelija ja näyttelijä. Perusteli Haapasalon ottamista mukaan "tarkoitus oli keskustella naisten asemasta Venäjällä urheilun näkökulmasta." Jätetään tuommoset pohdinnat jääkiekkopelin ja selostuksen ulkopuolelle, jookos Kaitsu. Varsinkin, kun tätä huikeaa Venäjä-tuntemusta ei sitten pelin aikana oikein tullut, vain aivan kamalaa "olen paskalla tai saan orgasmin"-tason ähkimistä ja jatkuvaa takeltelua puheissa. Taisi Viltsu sen verran sanoa, että "joo ei kyllä miesten peleissä naistuomareita arvostettaisi, eikä miesten peleissä myöskään naispelaajia." Huikeaa!

  Mikä ihme se rillipäinen betakin siellä studiossa oikein on? Ei hemmetti. Niki Juuselasta on kasvanut vuosien varrella oikein hyvä selostaja, ei vituttanut ollenkaan. Vai lienekö ollut se ilon tunne, kun ei ollut Kaitsu, että Nikin arvo nousi.. Haha en tiedä.

  Kisoista yleisesti. Venäjä ei saanut supermiehistöllä yhteispeliä toimimaan, Slovakia ja Tsekki olivat todella heikkoja. Taitaa olla kummallakin maalla nyt vähän murros käynnissä, että entiset huippupelaajat alkavat olla aika vanhoja, eikä uutta nuorempaa tähti-sukupolvea ole vielä olemassa/tulossa. Ennen Suomen loukkaantumisia pidin pronssimitalia täysin realistisena, mutta sitten kun Koivu ja Filppula jäivät pois (ja viimeistään sitten kun Barkov loukkaantui), ajattelin että pudotus tulee puolivälierissä. Onneksi olin väärässä. Ottaen huomioon, että minkälainen B-tiimi meille jäi loppuunsa käteen loukkaantumisen jälkeen, on mitali aivan käsittämättömän kova suoritus. On tämä jääkiekko välillä melkoisen hieno peli.
   
 4. Resurssi

  Resurssi Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2004
  Viestejä:
  665
  Saadut tykkäykset:
  0
  Parhaillaan nähdään, kuinka Ruotsi on kusessa Kanadaa vastaan, kun ensimmäistä kertaa heillä on näissä kisoissa kunnon joukkue, Suomi olisi sellainen ollut, mutta kun Suomi pelasi Ruotsia vastaan kisojen heikoimman ottelunsa. Kanada johtaa 2-0, kun ollaan jo 3. erässä, ja koko peli on ollut aikamoista Kanadan hallintaa.
   
 5. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo harmittavan vaisu on Tre Kronor tänään ollut. Ykkössentterin menetys vielä Zetterbergin ja Sedinin päälle juuri ottelun alla selvästi painaa.

  Ensimmäisen erän alun hallinnan jälkeen ollut kyllä todella sielutonta pelaamista. Varsinkin toisen maalin jälkeen selkäranka on näyttänyt katkenneen täysin. Niin se vain oli että välierät olivat molemmat parempaa kiekkoa kuin kumpikaan näistä itse mitalipeleistä. (Vaikka olihan se aika herkkua katsoa kuinka 8 kyykytti Jenkkejä :) )
   
 6. Resurssi

  Resurssi Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2004
  Viestejä:
  665
  Saadut tykkäykset:
  0
  No en tiiä, kyllä ne välierät oli aikamoista läpsyttelyä, tavallaan nää mitalipelit on silti olleet tasollisesti parempi, olkoonkin että molemmissa mitalipeleissä peli repesi lopulta maalierolta aika isoksi, mutta kyllähän USA pitkälti siinä pronssipelissä täysillä yritti.

  Juuri Kanada teki 3-0 -maalin, Lunqvist sulaa. Price kisojen paras vahti, mutta Rask toiseksi paras ennen Lunqvistia. Maailman parhaaksi molariksi ennen kisoja kehutulle Lunqvistille on mennyt tärkeissä peleissä näissä kisoissa muutama helppo maali.
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2014
 7. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Price on kyllä yllättänyt, ennakkoon Kanadan heikkoudeksi uumoiltiin nimenomaan maalivahtipeliä (varsinkin verrattuna esim. Suomi, Ruotsi, Usa, Venäjä) mutta on kyllä ollut aika kovissa liekeissä. Iso kiitos toki menee myös kisojen mahdollisesti parhaalle puolustukselle. Aika vähällä maalimäärällä Kanukit on näitä pelejä saanut voitettua.
   
 8. Resurssi

  Resurssi Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2004
  Viestejä:
  665
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jep, on se mutkin vähän yllättänyt, että Price on ollut noin hyvä.

  Vähän epäilytti, että mitenköhän finaalissa käy, kun eihän nää kisat Kanadalta mitkään loistavat ole olleet (Latviankin voittivat vain 2-1, vaikka Latvian molari olikin uskomattomassa vireessä), mutta näin ne finaalissa taas syttyi kunnolla, ja siinä samalla Crosbykin, joka muuten on ollut kisoissa todellinen pettymys.
   
 9. Resurssi

  Resurssi Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2004
  Viestejä:
  665
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eihän Kanada näyttänyt juuri juhlivan edes mestaruuttaan, kun summeri soi, tuntui olevan itsestäänselvyys heille mestaruus. Kuin olisi voittanut jonkun ihan tavis-pelin. Oli kyllä aika surkeat kisat nää, odotuksiin nähden, huh huh. Tunnelmakin oli katsomossa viimeisissä peleissä, kuin harjoituksissa, kun Venäjä ei ollut enää mukana. Ja kun tämä oli parhailla pelaajilla tämmöistä, niin entä sitten MM-kisat tänä keväänä. No, toivottavasti MM-kisoissa on edes jännempiä pelejä. No oli näissä kisoissa muutama hyvä peli, parhaimpana Suomi-Venäjä. Ei tartte paljoo pelin yleisen tason parantua, jotta 4 vuoden päästä on paremmat olympialaiset (jos vain NHL-pelaajat on mukana).
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2014
 10. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 393
  Saadut tykkäykset:
  621
  Kisoissa oli vielä sekin, kun vertaa 4 vuotta sitten pelattuihin, jolloin pelattiin lajin kotimaassa NHL-hallissa ja pienessä kaukalossa. Jotenkin itselläkin jäi lässähtänyt fiilis. Voi olla, että sekin vaikuttaa, että nyt on jo niin monta kertaa pelattu NHL-miehillä. Ei vain ole sitä samaa kipinää kuin Naganossa, jossa oli ekaa kertaa mukana. Sama ilmiö kuin koriksessakin on käynyt. Barcelonan dream team oli mieletön juttu, mutta samoin koriskin kärsinyt inflaatiota sen jälkeen.

  Kanada Cup voisi olla taas kova juttu! Ja nimenomaan Kanada Cup, ei World Cup. Eli pelattaisiin Kanadassa (+ mahdollisesti jenkkilässä) ja pienessä kaukalossa. Siinäkin oli ajankohta ongelmana. Pelaajat vielä kesäterässä, mutta toisaalta näin kesken kauttakin oli paljon poissaoloja loukkaantumisten takia. Bisnesnäkökulmasta taas kisoissa loukkaantuminen on katastrofiluokkaa tässä vaiheessa kautta.
   
 11. Tilt-type

  Tilt-type Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 118
  Saadut tykkäykset:
  181
  Tylsät kisathan nämä oli. Kisojen järjestelyjä ja olosuhteita on kehuttu laajalti, joten on vaikea sanoa mikä aiheutti pelin tylsyyden. Isolla jäällä odottaisi näkevän kaunista peliä, kun sinne heitetään Kanadan superjoukkue. Silti näistä kisoista jää mieleen vain tuo, että Kanada suoritti tylsällä tavalla kullan. He voittivat 2., 3., ja 4. sijoille tulleet joukkueet ja päästivät 3 maalia koko turnauksessa eli oikealle joukkueelle meni. Vancouverin turnaus oli ihan erilainen. Huippuviihdyttävää kiekkoa ja hyvää mainosta lajille.

  Onneksi keväällä on taas MM-kisat. Viihteen kannalta siis. Keneltä ne on pois? Pääsee nauttimaan vielä neljistä MM-kisoista ennen kuin alkaa edes miettimään seuraavia olympialaisia (Vancouverin jälkeen Sotshin odottaminen tosin alkoi heti, koska oli se pelin viihdyttävyys vain jotain niin huikeaa silloin). Olen iloinen, ettei kaikki ole neljän vuoden välein pidettävän 10-päiväisen turnauksen varassa.
   
 12. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kyllä jalkapallo vaan on kilpailullisesti se kuningaslaji, vaikka itkemiset ja teatteri naurettavaa onkin. Nyt kävi näin, jääkiekon lajipienuus tuli karulla tavalla esille kun pari maata alisuoritti huolella. Hyi hemmetti. Kanadalle kunnia ja Suomelta huikeat kisat. Katse kesäkuuhun.
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2014
 13. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 926
  Saadut tykkäykset:
  77
 14. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1