Leijonien Sotshi-joukkue julkistettu!

Keskustelu osiossa 'Urheilu' , aloittajana Mika, 07.01.2014.

 1. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 400
  Saadut tykkäykset:
  624
  Lehtonen pelasi moitteetta, Ruotsi oli vain kaikessa muussa parempi. Ei jäänyt jossiteltavaa, kun selkeästi parempi voitti.

  Mutta mikä tämä juttu Raskin koosta on? Vai olisiko pieni koko jostain syystä ollut avuksi?? Lehtonenhan on pari kokoa isompi veskari ja todennäköisesti olisi jäänyt parikin Raskin olkapään yli mennyttä menemättä näissä kisoissa. Lehtonen olisi ottanut ne kevyesti solisluutorjunnalla (vain Kunnasta kuunnelleet voivat ymmärtää :D).

  Kyllä taas eilisessäkin pelissä nähtiin, että KHL-tason miehet jää aika pimentoon, kun tosipelit alkaa. Taisi lisäksi eilisessä pelissä paineitakin näkyä. Selänteestä näki selkeästi, että hermostuneisuutta oli. Näistä kisoista jäi mieleen ehkä parhaiten OJ:n tasaisen varma huipputasolla pelaaminen. Mielestäni aliarvostetuin pelaaja maajoukkueessa (ollut oikeastaan aina). Mielestäni OJ:n ketju kärsi Korpikosken vaihtamisesta pois, ihan kaikkia muitakaan muutoksia en ymmärtänyt.

  Selänteeltä mielenkiintoinen paljastus yhdessä haastattelussa oli, että oli ennen kisoja luvattu ja tiesi, että saa pelata ykkösessä. Vahvistaa omaa ounasteluani siitä, että Sakulle tarjottiin 3-4 ketjua ja Saku sanoi ei-kiitos. Nyt sitten Sakuakin olisi kaivattu ykköseen tosipeleissä.
   
 2. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 969
  Saadut tykkäykset:
  419
  Teemu Selänne, on se vaan kova! :king:
   
 3. Resurssi

  Resurssi Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2004
  Viestejä:
  665
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juu, alkusarjassa Ruotsilla oli vastassa Latvia, sekä nämä kisat vihkoon pelanneet Sveitsi ja Tshekki (Tshekki ei nykykunnossaan tuolla pelaajamateriaalilla ole kummoinenkaan vastus), puolivälierässä vastassa Slovenia, ja välierissä vastassa Suomi, joka pelasi eilen Ruotsia vastaan välierissä kisojen huonoimman pelinsä. Juu, ansaitsi Ruotsi pelaamalla finaalipaikan. Helppohan se tuollaisella kaavalla noita joukkueita vastaan on päästä finaaliin tappioitta puhtaasti ilman jatkoajalle joutumista. Tosiasiassa Ruotsilla on ensimmäinen kova vastus vasta finaalissa, toivottavasti Ruotsi häviää finaalin Kanadalle.

  Voi olla, että finaalissa olisi huomenna Suomi, eikä Ruotsi, jos Rask olisi pelannut Ruotsi-välierän. On tuo Rask sellaisessa vireessä parhaillaankin USA-pronssipelissä, ja Venäjä-puolivälierä oli Raskilta ihan huikea. Mutta tietenkin tyypillistä Ruotsin tuuria, että Rask ei pystynyt juuri eilisessä Ruotsi-välierässä pelaamaan. Sitä tuuriahan ei ole Ruotsilla ollut näissä kisoissa jo tarpeeksi. Mitä nyt on hiihdossa tullut Ruotsille pari mitalia, kun kilpailijat ovat kaatuilleet, ja yhdessä hiihtokisassa ruotsalainen sai pronssia, kun tuli maaliin 0,2 sekuntia ennen suomalaista.
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2014
 4. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 969
  Saadut tykkäykset:
  419
  Kenen idea oli näyttää toisella erätauolla jotain päivän kertauksia! :OI :hitme: :grr:
   
 5. Hippo

  Hippo Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.07.2004
  Viestejä:
  2 011
  Saadut tykkäykset:
  141
  Kyllä se on niin että onni on ansaittava, eikä pelkällä tuurilla pitkälle pötkitä. Kun on hyvä, niin kaikki näyttää helpolta. On se vaan katkeraa meille.
   
 6. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 969
  Saadut tykkäykset:
  419
  Nyt nautitaan... :)
   
 7. Plisukainen

  Plisukainen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 971
  Saadut tykkäykset:
  169
  Upeaa Leijonat....pronssi on kova suoritus :) Teukka vielä 2 maalia finaaliin...ja peliesitys muutenkin joukkueelta läpi turnauksen hyvä.
   
 8. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 969
  Saadut tykkäykset:
  419
  Tippa tuli silmään, kun noita haastatteluita katseli.
   
 9. PhillyNott

  PhillyNott Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.05.2007
  Viestejä:
  535
  Saadut tykkäykset:
  8
  Niin tuli, mutta suuttumuksesta. Tuo Kunnas voisi painua takaisin sinne flerljud-puolelle. Kun Timonen ymmärrettävästi liikuttui niin sitten alettiin lypsämään muiltakin. Kun mikään ei oikein auttanut niin sitten: Teemu, määki itken! Enkä nyt edes aloita selostusten tasosta. KUKKUU, KUKKUU.
   
 10. The Ring

  The Ring Charles Bronson 1921-2003 Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.12.2002
  Viestejä:
  1 526
  Saadut tykkäykset:
  1
  Todella vakuuttava esitys koko leijonalaumalta. Peli oli lähes täydellistä Suomen hallintaa alusta loppuun. USA sai hetkittäin painetta aikaan Suomen päädyssä, mutta silloinkin pyörittiin pääsääntöisesti lähinnä kulmissa. USA:n saama ensimmäinen rankkari askarruttaa edelleen. Kaverihan ei ollut lähelläkään maalintekopaikkaa, kun Timonen ohjasi rikkoutuneen mailanpätkän kaverin lapaan. Kakkonen tuosta olisi ollut oikea tuomio (sääntökirja voi tietysti olla eri mieltä kanssani). Pappaosaston haastattelut pelin jälkeen oli hienoa katsottavaa (Kunnas tosin ärsytti edelleen). Kiitosta vaan taas kerran hienosta turnauksesta leijonat!
   
 11. Tilt-type

  Tilt-type Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 119
  Saadut tykkäykset:
  183
  Mielestäni nuo Kunnaksen haastattelut oli hyviä. Vähän hämmästyin kun myöhemmin huomasin että Jatkoajassa n. 90% tuntuu pitäneen niitä myötähävettävänä tai muuten vain ärsyttävinä. Mielestäni Kunnas on todella paljon parempi kuin muut noita tekevät. Yleensähän nuo ei tarjoa mitään. Toki tällaisessa erityisessä kohtaa olisi muutenkin ollut kiinnostavia, mutta Kunnas omalla suorituksellaan paransi haastatteluja. Ja kyllä, repesin "Teemu, mäkin itken"-kohdassa. Kunnakselle pisteet myös selostuksista. Aloin sattumalta katsoa naisten finaalia USA-Kanada juuri siinä vaiheessa, kun Kanada teki 2-1 kavennusmaalin. Kunnaksen innostunut selostus oli mieleeni ja ottelun loppu itsessään oli valtavan hyvä.

  Tämä pronssipeli oli lähes täydellinen suoritus joukkueelta. Mahtava lopetus, mutta jossain takaraivossa tykyttää ajatus eilisestä Ruotsi-pelistä, että mitä jos Rask ei olisi saanut allergista reaktiota. Olisimmeko finaalissa? En todellakaan syytä Lehtosta eilisestä tuloksesta, teen sen selväksi. Jos Rask olisi pelannut maalissa niin ottelu kokonaisuutena olisi saattanut kulkea eri polkuja. Tilanteethan ei missään nimessä olisi olleet samanlaisia. Ei sellainen ole järkevää, että ensiksi nähdään joku tilanne ja sitten ajatellaan että jos Rask olisi pelannut, niin se olisi torjunut tuon... Koska noin 100 % varmuudella vastaavaa tilannetta ei olisi tullut. Joka tapauksessa joukkueelta hyvä tulos, mitali on aina kova juttu etenkin kun se (aina) otetaan joukkueella, jonka ei pitäisi paitojen nimien perusteella ottaa sitä. Onhan noita kertynyt jo neljä viidestä mahdollisesta siltä ajalta kun parhaat on olleet mukana ja selittelyille ei ole juuri sijaa. Ei huonosti, ehkä jopa hyvin...
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2014
 12. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 969
  Saadut tykkäykset:
  419
  Itse en kyllä tuota Kunnas vihaa ymmärrä. Hieno mies, tunteella mukana.
   
 13. Resurssi

  Resurssi Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2004
  Viestejä:
  665
  Saadut tykkäykset:
  0
  Näin juuri, sanasta sanaan samaa mieltä. Kyllä se tykyttää takaraivossa itselläni varmaan seuraaviin talviolympialaisiin asti. Kyllä Rask pelasi Venäjä- ja USA-ottelut sellaisella itseluottamuksella ja huikeudella, että sillä olisi kaatunut ehkä Ruotsikin.

  Huonolla fiiliksellä lähdin seuraamaan pronssipeliä, koska vieläkin vituttaa se eilinen Ruotsi-ottelu, mutta kyllä isoa miestäkin itketti summerin soitua viimeisen kerran Selänteen Leijona-pelissä, ja kun katsoi ottelun jälkeisiä haastatteluja. Onhan se pronssi olympia-kisoista tällaisen pelaajamateriaalin joukkueella hieno saavutus, mutta paremmalta se pronssikin olisi tuntunut, jos Ruotsi olisi jäänyt taakse. No, näillä on nyt mentävä. Suomi kohtasi näissä kisoissa tuolla pelaajamateriaalilla kovista kiekkomaista Kanadan, Ruotsin, Venäjän ja USA:n, eli pelaajamateriaaliltaan kisojen 4 parasta joukkuetta. Ruotsi ei ole tähän asti kohdannut kisoissa: Ei Kanadaa, ei Venäjää, ei USA:a. Ei siis tarvitse ihmetellä, että se on finaalissa. Ja varsinkin, kun Ruotsilla on näissä kisoissa Suomea paljon parempi pelaajamateriaali.
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2014
 14. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olihan tämä kyllä hieno pronssiottelu Suomelta ja Selännekin lähti leijonapeleistä eläkkeelle parhaalla mahdollisella tavalla. Huomenna sitten finaali ja vaikka moni täällä varmasti erimieltä onkin :D niin itse kyllä toivon Ruotsille voittoa. Tuota pohjoisamerikkalaisten kukkoilua on saanut kuunnella ja katsoa tarpeeksi taas näiden kisojen alla. (näillä viittaan mm. niihin puheisiin että eilinen USA-CAN välierä oli todellinen finaali) Mielestäni hyvä että näytetään välillä että kyllä tätä lajia Euroopassakin osataan pelata.
   
 15. Resurssi

  Resurssi Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.07.2004
  Viestejä:
  665
  Saadut tykkäykset:
  0
  Molemmat välierät olivat eilen heikkotasoisia ja jotenkin hengettömiä pelejä, vaikka molemmissa peleissä olivat vastakkain keskenään pahimmat viholliset, Suomi-Ruotsi ja Kanada-USA. Pronssiottelu oli kyllä tasollisesti noita molempia välieriä paljon viihdyttävämpi ja Leijonien peli-ilme oli pronssiottelussa huomattavasti parempi, kuin eilen Ruotsi-välierässä. Vituttaa vaan, miksi se Suomi usein syttyy vasta pronssipelissä, eikä välierässä.

  Täytyy vaan toivoa, että NHL-pelaajat ovat mukana 4 vuoden päästä. Sillä, jos Suomi ottaisi olympiakultaa kisoissa, joissa ei ole NHL-pelaajat mukana, niin eihän se tuntuisi miltään, kaikkihan sitä vähättelisivät aina, niin minäkin.
   
  Viimeksi muokattu: 22.02.2014
 16. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo eipä nämä kisat jääkiekkoilun osalta miltään tuntuisi ilman NHL-pelaajia. Toivottavasti NHL-pomot näkevät tapahtuman mainosarvon, pelaajaliittohan näistä kisoista on käsittääkseni kuitenkin ollut aina innoissaan. Toki näissäkin kisoissa kaksi All-Stars-tason pelaajaa (Tavares, Zetterberg) loukkaantui, mikä ei varmasti liigan suopeutta näitä kisoja kohtaan kyllä lisää.
   
 17. The Ring

  The Ring Charles Bronson 1921-2003 Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.12.2002
  Viestejä:
  1 526
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kunnaksen satusetämäinen ääni, ja hössöttävä selostustyyli ei vaan pure. Niki Juusela onneksi hoiti homman kotiin, ja hänen selostuksiaan oli ilo kuunnella.
   
 18. Dr. Eever

  Dr. Eever Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.12.2008
  Viestejä:
  1 738
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kunnas vois pysyä kaukalon laidalla, ei selostamossa. Kauhee tantta muuten nykyään toi Ruohola, noin niinq aiheeseen :)
   
 19. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 926
  Saadut tykkäykset:
  77
  Mielestäni peliesitysten perusteella USA:n ja Suomen pitäisi olla huomenna finaalissa, mutta jälleen kerran "win the right games" pätee ja ne pelasivat pronssista tänään. Kanada on ollut aika epävakuuttava sekasotku ja Ruotsi on mennyt osaksi tuurilla finaaliin. En tiedä kumman haluaisin voittaa, koska kumpikaan ei sitä mielestäni ansaitse. Suomi ja USA olivat näistä isoista kiekkomaista ainoita, jotka vakuuttivat alkulohko -vaiheessa. Muutenkin olen vähän pettynyt tähän yleiseen tasoon, kun Slovakia ei tainnut voittaa peliäkään, Tsekki oli vanha ja väsynyt, Sveitsi voitti pari peliä yhdellä maalilla, mutta tippui sitten yllättäen, Venäjä oli ihan kaaos, ja sitten Ruotsi mennyt puolivaloilla finaaliin ja Kanada kanssa. En tosiaankaan pysty olemaan oikein kummankaan puolella, Kanadan voitto tekisi kanukeista vielä ylimielisempiä "Ei meidän tartte edes yrittää kuin vasta finaalissa" toisaalta Ruotsin voitto vituttaisi, mutta ainakin Kanada jäisi hopealle vaihteeksi. Voisivatko molemmat jäädä vaan hopealle? Suomen joukkueesta voisi heittää jotain loppuanalyysiä myöhemmin.

  Kunnaksesta en syttynyt, Juusela ihan ok. Tuomo Ruudun syntymäpäivät tulivat selväksi.
   
 20. Rokkari

  Rokkari Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eipä Mertarantaa kyllä juuri kaipaamaan jäänyt. Hieno showmies ja läppä lensi ja onhan ne hänen karjahduksensa elävästi mielikuvissa liitettävissä siihen 95 kiekkokultaan. Juusela kuitenkin mielestäni selvästi asiantuntevampi ja paremmin mukana pelissä kuin mitä Mertaranta kaikkien vuosienkaan jälkeen oli. Kunnaksen selostusta en tarpeeksi ole kuullut tuomitakseni, mutta haastattelunsa oli mielestäni ihan hyviä. Eipä noissa kentänlaitahaastatteluissa koskaan kysymysten tasolla ole häikäisty. Kaikkien aikojen selostaja oli kuitenkin Voitto Liukkonen, joka sai Curlinginkin kuulostaan huippujännittävältä (ja sitähän se Voden selostamana olikin), kepeät mullat.


  Ja Ruoholan Laurahan on edelleen todella :thumbsup:
   
  Viimeksi muokattu: 23.02.2014