Leijonien Sotshi-joukkue julkistettu!

Keskustelu osiossa 'Urheilu' , aloittajana Mika, 07.01.2014.

 1. Fakiiri

  Fakiiri Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  25.08.2006
  Viestejä:
  1 463
  Saadut tykkäykset:
  9
  Suoraan puolivälieriin, ei välieriin. Puolivälierissä tulisi muuten Venäjä(/Norja) vastaan, jos Suomi häviää tänään alle 7:llä maalilla. Suoralla voitolla vastus on Slovenia/Itävalta ja 2 pisteen voitolla Sveitsi/Latvia.
   
 2. Tilt-type

  Tilt-type Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 118
  Saadut tykkäykset:
  181
  Tänään voi lähteä huolettomasti pelaamaan Kanadaa vastaan, mutta jos voitetaan Kanada varsinaisella peliajalla, niin puolivälierissä vastaan tulee joko Itävalta tai Slovenia. Toisin sanoen jos tänään voitetaan Kanada, ollaan mitalipeleissä.

  Tilanne on ainutkertainen. Vaikka hävittäisi, niin se ei ole maailmanloppu ja asiat on edelleen paremmin kuin hyvin. Voitolla saadaan ihan unelmavastustaja, jollaista ei pitäisi olla edes mahdollista saada jos maailmassa on jäljellä yhtään kohtuutta. Tänään ei puristeta mailaa ja yritetä ampua kiekkoa maalivahdin läpi, vaan tänään sijoitellaan nurkkiin hymy huulilla.
   
 3. The Ring

  The Ring Charles Bronson 1921-2003 Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.12.2002
  Viestejä:
  1 526
  Saadut tykkäykset:
  1
  Jep, joku ajatuskatkos tuli. Tarkoitin puolivälieriä.
   
 4. winterland

  winterland Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 248
  Saadut tykkäykset:
  2
  Niin no, ei pitäisi esittää kommentteja ilman, että tiedät taustoja tai jos pelit ovat jääneet katsomatta. Tuo Teemu Selänne-tilanne varsinkin, kyseessä oli tosiaan Vatasen esittämä selvä vitsi, mutta oikeita taustoja et edelleenkään tiedä.
   
 5. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 634
  Saadut tykkäykset:
  170
  Selvä homma. Nyt tiedän, että sen toteamiseen, että Suomella on ollut epätavallisen paljon loukkaantumisia paitsi ennen kisoja niin kisojen aikana, sekä myöskin sen, että tämän myötä Selänteen niskakivunkin merkitys ja sen ironia korostuu, vaaditaan otteluiden seuraamista. Onneksi tänään katson Kanada-ottelun, niin voin varmaan sitten jo herra winterlandinkin luvalla harmitella ja ihmetellä täällä tätä loukkaantumissumaa. :)
   
 6. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei yhtään maalipaikkaa tai oikeastaan edes yhtään pyöritystä Kanadan alueella, kumpikaan joukkue ei vaikuta siltä että 100% olisi lasissa.
  Karmea erä kyllä suomelta, ei oikein mitään saatu aikaan ja sen päälle vielä koitettiin omassa päässä oikein tarjota paikkoja.
  Salon riipaisu viivasta yv:llä sai taas pohtimaan että miksiköhän ei Määttä ole siinä tilalla, ei sillä että se nyt olis päässykkää kun oli paikattavana.
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2014
 7. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 967
  Saadut tykkäykset:
  417
  Ei ole Suomella kyllä mitään hätää. Olen positiivisesti yllättynyt... :)
   
 8. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olipa kaksijakoinen peli Raskilta, hyvin pelas periaatteessa mut silti kaksi hörppyä :(
   
 9. Dr. Eever

  Dr. Eever Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  23.12.2008
  Viestejä:
  1 738
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei ole Norjaa vastaan. Harmi ettet nähnyt tän illan peliä :)
   
 10. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Juurikin tämän takia arpoisin kaksikosta Lehtonen-Niemi veskarin kuolemanpeliin. Siinä ei ole varaa yhteenkään helppoon ja vaikuttavat hyvänäkin päivänä tasaisemmilta suorittajilta, plus kokoa löytyy eivätkä taida makoilla maassa tai siis jäässä yhtä paljon erikoisissa asennoissa. Datsjuk, Malkin ja ketä näitä on.. kyllä osaavat rokottaa. Mutta katsotaan, ennustus pitänyt toistaiseksi paikkansa eivätkä venakot ole varsinaisesti vakuuttaneet..
   
 11. tootsi

  tootsi Runkku Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  3 177
  Saadut tykkäykset:
  29
  Luottavaisin mielin lähden tuohon Venäjä peliin. Ei toimi ryssien peli ja Suomen peli taas peli peliltä paremmin.
   
 12. tootsi

  tootsi Runkku Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  3 177
  Saadut tykkäykset:
  29
  Se on tiedossa että Rask on epätasaisempi maalivahti; ottaa helposti gamesavereita, mutta riskinä on että päästää helpon. Lehtonen taas on tasaisen varma suorittaja jolta voi odottaa silloin tällöin gamesavereita. Pudotuspeleihin Rask on kuitenkin parempi vaihtoehto sillä noita gamesavereita pitää ottaa mahdollisimman paljon ja tuohon Rask on paras vaihtoehto.

  Rask: Varmat gamesaverit ja ehkä yksi helppo vs. Lehtonen: Ehkä gamesaverit ja epätodennäköinen helppo. Näistä minä ainakin kallistun ensimmäiseen vaihtoehtoon.
   
 13. winterland

  winterland Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 248
  Saadut tykkäykset:
  2
  Ainoa pointtini on ollut, että ihmettelet kuinka Suomen pelaajat eivät ole karpaaseja ja kuinka NHL on tehnyt heistä jotain pussyfaceja. Jos tietäisit vammat, et ehkä ihmettelisi ja esittäisi noin hassuja kommentteja. Sitä olen hakenut takaa.
   
 14. 9874576348

  9874576348 Guest

  Kypsä ja hyvä peli leijonilta. Rask esitti todella hyviä otteita ja jatkaa varmasti ykkösmaalivahtina päätyyn saakka ja Kärppä luukulle. Vaikka Kanada piti kiekkoa, niin ei se päässyt maalintekosektorille kuin muutamia kertoja erässä. Loput napsi Tuukka ja samoin parit paraatitorjunnat ja piti Suomen pelissä mukana. Kaikenkaikkiaan hyvää viisikkopuolustamista Suomelta. Ennen kisoja monet vitsailivat Kukkonen/Väänänen vs Crosby ehehehehehe. Hyvin pitivät Liigan pakit Crosbyn kurissa.

  Ennen kisoja oli vaikea uskoa leijonien mitaliin, mutta nyt näyttää yllättävän hyvältä. Edellinen kerta taitaa olla Vancouverin olympialaiset kun leijonat ovat onnistuneet yhtä tehokkaasti pistämään maalipaikoista sisään. Ei Kanadaa vastaan montaa maalipaikkaa tullut ja niistä yksi häkki, ok suoritus.

  Venäjä on kova ja kaikki Venäjän pelit katsoneena näkee että kovasti silti yskii moottori. Jollei onnistu niin sitten alkaa sooloilu ja turhautuminen. Samanlaista viisikkopelaamista ja tiukkaa puolustamista Venäjää vastaan ja parit häkit niin se on siinä.
   
 15. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Kyllähän Suomella kävi juuri kaikista kovista maista se huonoin tuuri. No ehkä Venäjää lukuunottamatta, mutta he pelasivat itselleen huonon jatkon. Mestaruus tainnut kuitenkin mennä, koska kaikki arvokisavoitot ovat tulleet kahden ison maan kaatamisella pudotuspeleissä, 3 on yksinkertaisesti liikaa. Ke ratkeaa, voitolla erinomainen turnaus häviöllä pieni miinusmerkki.
   
 16. Tilt-type

  Tilt-type Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 118
  Saadut tykkäykset:
  181
  Suomi ei missään nimessä olisi "ansainnut" voittaa Kanadaa, mutta mielelläni olisin sen ottanut. Nyt tulee Venäjä vastaan ja tottakai se on voitettavissa, mutta paljon mieluummin olisin ottanut Sveitsin tai Latvian. Venäjä ei ole pelannut huonosti, vaikka ottelut on olleet tiukkoja. Niillä on pelottavan hyvä joukkue ja kun kiekot alkaa tolppien sijasta napsua kehikon sisään niin siinä vaiheessa voi hirvittää. Tarvitaan täydellistä peliä joukkueelta, monta gamesaveria Raskilta ja hieman tuuria, muuten tulee turpaan.
   
 17. Plisukainen

  Plisukainen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 971
  Saadut tykkäykset:
  169
  Ihan hyvä alkusarja oli jellonilta kyllä, myös vika peli. Tasoero huippumaahan on tuota luokkaa, 2 maalilla olisi tuon ottelun voittanut, mikä riittää tällä puolustuksella ja veskapelillä mainiosti. 5-5 pelissä Kanada pidettiin nollassa joka oli kyllä hieno suoritus. Hyökkäyspelissä olisi hyvä jos nyt nämä ketjut jatkaisivat myös kuolemanpeliin, aika hyvin olivat tasapainossa. Ylivoimaa ei paljoa vielä näillä pelattu. Plussaa pitää antaa myös tuomarilinjasta joka tuossa viime pelissä varsinkin oli erinomainen, lukuunottamatta crosbyn hommaamaa filmijäähyä, joka lopulta johti maaliin.
   
 18. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 926
  Saadut tykkäykset:
  77
  Olen Plisukaisen kanssa eri mieltä tuosta tuomarilinjan hyvyydestä, antoivat tuosta Crosbyn pyllähdyksestä jäähyn, mutta Bennin laitaan ajo, Ruutuun (?) isketty poikkari, Vatasen estäminen jne. jäivät vihehtämättä. Tuliko siitä Määttään kohdistuneesta korkeasta mailastakaan mitään? Lisäksi Kanadan hylätystä maalistakin voidaan olla montaa mieltä, sillä se maalin kattohan ei ole yläriman yläpuolella, joten Nashin kiekkokontakti ei välttämättä tapahtunut riman yläpuolella.

  Raskilta hyvä peli, tietenkin latistaa, että meni kaksi tuollaista otettavissa olevaa vetoa, mutta peli olisi voinut olla ohi jo varsinaisen peliajan jälkeen luvuissa 1-4 tai 1-5 ilman paria hyvää pelastusta. Kumpikin joukkue pelasi hyvin joukkueena, mutta yksilöinä ei kovin moni jäänyt mieleen. Doughty ja Vatanen oikeastaan jäivät parhaiten mieleen kenttäpelaajista. Granlundilta heikko peli, kiekot irtosivat lavasta helposti ja monesti poju oli jään pinnassa. Muistutti kovasta NHL -uran ensimmäisiä pelejä. Immonen ei myöskään ole oikea henkilö ykkössentteriksi, liian hidas eikä saanut eilen mitään aikaiseksi. Kyllähän tämä joukkue nyt kaipailisi parempia senttereitä, mutta kun kaikki ovat klesana niin ei voi kuin harmitella. KHL -ukot ovat pärjänneet hyvin tai paremmin kuin luulin, mutta paras ketju on ollut Jokisten ketju oli laidalla sitten Ruutu tai Korpikoski.

  Venäjää vastaan on parikin positiivista asiaa: Ryssät saavat ensiksi painia Norjaa vastaan, jotka toivottavasti grindaavat venäläisistä mehut pois jatkuvilla taklauksillaan ja varmasti tuntuu jaloissa pelata kaksi peliä peräkkäisinä päivinä. Norja kun ei antaudu tappiotilanteessakaan. Venäjän hyökkäys tai ylivoima eivät ole tehokkaan näköisiä. Valmentajan luoman joukkuepelin parannuksen kustannuksena on seisoskelu ylivoimalla ja muutenkin mielikuvituksettomuus hyökkäysalueella. Suomen viisikkopuolustus pystyy pitämään tuonkin ottelun tasaisena, jos pelaavat yhtä hyvin kuin Kanadaa vastaan. Lisäksi Komarov varmasti pääsee parinkin venäläisen ihon alle ja extra ylivoimia saattaa olla luvassa jahka tuomarit uskaltavat niitä viheltää (voi tietenkin olla kova paikka, jos isäntämaa on tukalassa tilanteessa). Isäntämaan paineet saattavat kanssa näkyä ja mitä pidempään mennään nollassa, sen parempi.

  Venäjän kaataminen on mahdollista, mutta se vaatii samanlaista suoritusta kuin Kanadaa vastaan ja hyökkäyspään tehojen nostoa.
   
 19. Hans Herbert

  Hans Herbert Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.02.2014
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuosta Kanadan ekasta maalista olen kyllä sitä mieltä oli enemmän maalintekijän maali kuin hörppäys. Harva kaveri lähtee tuosta laukomaan ja nyt osui vielä nappii. Oikeasti vaikeasti torjuttava veto näille polvilleen torjujille. Tokan nyt olisi voinut ottaa, mutta eipä sekään mikään emämoka ollut, kaukana oltiin Haugenin imuroinnista Suomea vastaan.

  Kanadakaan ei oikein vakuuttanut, mutta eivätpä tosipelit ole vielä lähteneet käyntiin. Jokainen joukkue toistaiseksi nihkeillyt jossain välissä, joten vaikea sanoa ketä tästä nyt nostaa suosikiksi. Kanadan ja USAn track-record Pohjois-Amerikan ulkopuolella pelatuista Olympialaisista on heikko, kuten myös Venäjän kotikisoista, eli Suomella voi olla yllättävän hyvät saumat Venäjää vastaan.

  Veikataan välieränelikoksi USA, Kanada, Ruotsi ja Suomi. Välierissä Suomen vastustaja taitaisi olla Ruotsi, iskun paikka siinäkin ennenkuin otetaan selkään finaalissa USA:a vastaan.
   
 20. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 376
  Saadut tykkäykset:
  620
  Stand-up goalie olisi ottanut Kanadan ekan helposti. :D Voi tosin olla, että muutama muu olisi mennyt sisään. :thumbsup:

  Ruotsilla käynyt taas tapansa mukaan hillo, mutta Venäjä suurmaista kuitenkin se helpoin. En jaksa tälläkään kertaa uskoa Venäjän mahdollisuuksiin.