Leijonien Sotshi-joukkue julkistettu!

Keskustelu osiossa 'Urheilu' , aloittajana Mika, 07.01.2014.

 1. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Suomi toimii altavastaajana. Nyt kun on vauhtiin päästy, niin sieltä voisi loukkaantua vielä vaikka Salo, Ruutu ja yksi mokke, niin ollaan vahvasti mitalivauhdissa.
   
 2. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 926
  Saadut tykkäykset:
  77
  Näinhän se on, mutta Suomi oli jo valmiiksi altavastaaja ja nyt otettiin pari parhainta pelaajaa pois niin homma vielä vaikeutuu.

  Eli Bergenheim oli kieltäynyt, joten siksi Salminen. Ilmeisesti Hartikainenkin oli klesana, jolloin hänkään ei ollut käytettävissä. Salmisella on ilmeisesti kovat tehot KHL:ssä, mutta miten käy kun vastassa on niitä maailman kovimpia sällejä? Ainoa hyvä puoli mitä keksin on, ettei ylimieliset kanukit tiedä näistä Venäjän sekundaliigan suomalaisista mitään ja sitten oikeassa tilanteessa se kuuluisa Shea Weber meneekin Salmisen kikkaan ja maalilla värjöttelevä Luongo tai kuka vaan yllätetään tälleen. Jotakin spekulaatiota on, että Westerlund voisi kasata kaksi KHL-ketjua ja kaksi NHL-ketjua, mikä kuulostaisi ihan hyvältä, kun puolet pelaisi Pohjois-Amerikkalaista lätkää ja puolet taas KHL-lätkää.

  Tällä hetkellä vaikuttaa aika epätodennäköiseltä, että Suomi olisi edes se paras kakkonen, koska niitä maaleja pitäisi saada noita heikkoja maita vastaan sen verta, että maalierolla saataisiin se nelossija kaikkien maiden kesken. Täytyy toivoa yllätyksiä muissa lohkoissa, jotta tärkeissä peleissä vastassa olisi joku ylisuorittaja -maa.
   
 3. GlidiD

  GlidiD Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  646
  Saadut tykkäykset:
  16
  Siinä ne nyt sit on. Ihan mielenkiintosen näköset, Selänne vois olla ketjukavereidensa isä :)

  1. kenttä

  Hyökkääjät: Mikael Granlund-Aleksander Barkov-Teemu Selänne

  Puolustajat: Kimmo Timonen-Sami Vatanen

  2. kenttä

  Hyökkääjät: Lauri Korpikoski-Olli Jokinen-Tuomo Ruutu

  Puolustajat: Olli Määttä-Sami Salo

  3. kenttä

  Hyökkääjät: Jussi Jokinen-Petri Kontiola-Juhamatti Aaltonen

  Puolustajat: Sami lepistö-Juuso Hietanen

  4. kenttä

  Hyökkääjät: Leo Komarov-Jarkko Immonen-Jori Lehterä

  Puolustajat: Ossi Väänänen-Lasse Kukkonen

  Kentällisten ulkopuolella: Antti Pihlström, Sakari Salminen
   
 4. Vole

  Vole Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 926
  Saadut tykkäykset:
  77
  Nyt kahden pelin jälkeen pakko sanoa, että tuo ykkönen on ihan mahtava! Huikeaa muutenkin kun jäällä on kaksi pappaa Timonen ja Selänne sekä skidit Barkov, Granlund ja Vatanen. Varmasti kaikille oikein huikea hetki ja hieno muisto kävi kisoissa miten kävi.

  Olen yllättynyt Suomen maalinteosta, odotin kyllä voittoja näistä peleistä, mutta aavistelin, että olisivat tiukempia pelejä. Hyvä myös ettei nyt Norja -pelissä parin maalin johdossa alettu löysäämään niin kuin yleensä vaan pelattiin kuin tilanne olisi tiukempi. Tärkeää saada mahdollisimman paljon maaleja ja päästää vähän, jotta se maaliero pysyy mahdollisimman paljon positiivisen puolella. Hyvänä juttuna nyt näyttää, että vaikka C -lohkon Ruotsi viekin niin Tsekille ei ole kovin kummoista maalieroa tulossa. Nyt toivotaan, että A -lohkon vie USA ja ettei Venäjä jyrää Slovakiaa, jolloin parhaan kakkosen paikka ja suora meno jatkoon olisi Suomen hallinnassa. Tietenkin Kanada -peli on vielä edessä, joka on voitettavissa, mutta tällä hetkellä tuo neljäs sija tämän kierroksen jälkeen näyttää hyvältä.
   
 5. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ikävä homma ettei Määtälle anneta yv-aikaa, en tiedä miten voi vakuuttavammin enää esiintyä sitä ansaitakseen. Varma viivassa ja vedot menee aina maalia kohti +tosi hyvä heittää ohjurikiekkoja.
  "Paras hyökkäävä pulustaja" Vatanen on vaikeuksissa melkein aina omassa päässä joten ei ihme ettei änärissä peliakaa liikaa tipu. Jos tuollaisella riskillä pelaa koko ajan niin pisteitä pitää sitten napsua Karlssonmaiseen tahtiin.
  Harmi vaan että Kanada peliin tuskin lähetään hirveästi kuvioita muuttamaan mutta kyllä Määttä sinne kakkos yv:n kuuluisi.
  Hieno voitto ja toivottavasti Sasha pystyy jatkamaan turnausta, ei voi käydä niin paska tsägä että kolmas ykkös sena menee rikki :(
   
 6. tootsi

  tootsi Runkku Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  3 178
  Saadut tykkäykset:
  29
  Hiukan jänskättää tuo Barkovin tilanne, huomenna ollaan onneksi viisaampia. Mikäli Sasha joutuu jättämään kisat väliin, laittaisin 1. sentteriksi Lehterän ja 4. sentteriksi Immosen. Luonnollisesti Tuucca sunnuntaina maaliin, muuta vaihtoehtoa ei yksinkertaisesti ole.
   
 7. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Just... Ennustan nopeata loppua. Toisaalta, kun Rask sulaa myös Kanadaa vastaan niin ehditään saada ehkä paras mokke kehiin pleijareihin. Sitten mahdolliseen finaaliin Niemi jokerina.
   
 8. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 634
  Saadut tykkäykset:
  170
  Tässä vaiheessa en ole kuin maalikoosteet katsonut, mutta täytyy silti sanoa, että ainakin Leijonien hyökkäyspään kalusto on paras vuosikausiin. Sen sijaan puolustuspäässä on jälleen kerran järkyttävää haparointia (mikäli Itävalta-otteluun on uskominen), mikä kyllä tekee Kanada-ottelusta pelottavan. Tietenkin ylimääräistä tuskaa näyttää antavan nämä jatkuvat loukkaantumiset yms. On jokseenkin naurettavaa, että meillä on pelit Itävaltaa ja Norjaa vastaan takana, ja Selänteellä niska vihoittelee ja Barkovilla jalka vääntyilee. Eihän kivulle toki voi mitään, mutta en kyllä muista sitten MM95:n (jonka jälkeen on tullut seurattua kaikki Leijonien otteet), että miestä olisi putoillut tässä määrin ennen kisoja ja vielä kisojen aikanakin. Missä se karpaasihenki nyt on? Vai onko NHL-seurojen huolenpito mennyt jo siihen pisteeseen, että tikku sormessa on jo tarpeeksi syytä alkaa pistämään NHL-ura olympialaisten edelle.
   
 9. winterland

  winterland Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 248
  Saadut tykkäykset:
  2
  :OI Tosiaankin, jos tietämyksesi loukkaantumisista on = koosteiden katsominen, ei kannata kommentoida. Tekee itsestään vielä hölmön.
   
 10. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 634
  Saadut tykkäykset:
  170
  Toki näin, mutta viittasin myös yleisesti tähän epätavalliseen määrään vaivoja olympialaisiin lähdettäessä ja niiden aikana. Oli vaivan vakavuus tai se tilanne, missä vaiva syntyi, mikä tahansa, niin onhan niitä silti epätavallisen paljon. Tämän tietämiseen ei vaadita otteluiden katsomista.
   
 11. winterland

  winterland Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2004
  Viestejä:
  5 248
  Saadut tykkäykset:
  2
  Niin, sitä juuri tarkoitin, että miksi kommentoit, jos et tiedä minkälaisista loukkaantumisista on kyse? Kun esim. kahdella äijällä on jalassa murtuma, on turha höpistä mistään "karpaasien" muuttumisesta nössöiksi Nhl:ssä. Herranen aika, kommenttien taso alkaa olla Muropaketin tasoa.

  Edit: Ja kun seura maksaa äijille miljoonia per kausi, kyllä siinä aletaan miettimään lähetetäänkö miehiä puolikuntoisena kisoihin, joskin meidän tapauksessa seuroilta tuli vihreää valoa ja miehet päättivät itse jäädä pois.
   
 12. tootsi

  tootsi Runkku Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  3 178
  Saadut tykkäykset:
  29
  Ja Barkovin kisat ohi. Mielenkiinnolla odotellaan ketjukoostumuksia.
   
 13. ana198

  ana198 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  14.12.2006
  Viestejä:
  2 735
  Saadut tykkäykset:
  0
  Haista vittu onnetar ja samat Norjan jämäjengille joka lähinnä keskittyi ajelemaan kaikkea mikä liikkuu, pahimmassa tapauksessa Barkovin koko uraa varjostaa tämä että joku vitun paskajengin janarit ajelee huolimattomasti.
  (tiedän joo että vahinko tilanne mut johonkin tää vitutus pitää nyt purkaa)
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2014
 14. The Ring

  The Ring Charles Bronson 1921-2003 Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.12.2002
  Viestejä:
  1 526
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ensin herrat M. Koivu ja V. Filppula joutuvat jättämään kisat väliin nilkkavammojen vuoksi. Sitten kisojen toisessa pelissä Barkovin pelit on jo taputeltu. Onnetar ei tänä vuonna ainakaan sponsoroi pientä Suomea.
   
 15. tootsi

  tootsi Runkku Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  3 178
  Saadut tykkäykset:
  29
  Ja myöskin S. Koivu sekä Bergenheim. Kyllä meikäläiseltä löytyy vielä luottoa Suomen sentteritilanteeseen; Lehterä, Immonen, OJ ja Kontiola hoitaa kyllä oman tonttinsa. Toki harmi kun Barkovin ja MG:n yhteispeli toimi erinomaisesti.
   
 16. Tilt-type

  Tilt-type Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 118
  Saadut tykkäykset:
  181
  Venäjän ja USA:n peli ratkesi vasta rankkareissa eli nyt Suomen täytyy päästä vähintään jatkoajalle Kanadaa vastaan, ellei USA tai Venäjä huomisissa peleissään sula täydellisesti. Kaikkien loukkaantumistenkin jälkeen tie alkaa näyttää vähän liian kiviseltä. Onneksi vanha klisee että yhdessä pelissä voi käydä mitä vain pitää edelleen paikkansa.

  Tuota Venäjän ja USA:n peliä oli vaikea seurata. Ykköstavoite oli, että jompi kumpi voittaa varsinaisella peliajalla. Maalieron vuoksi sitten "kannustin" USA:aa, mutta huomasin jokaisen Venäjän YV:n kohdalla iloitsevani jne. Lopputuloshan oli sitten se kaikista huonoin, vaikka rankkipotkukilpailu olikin harvinaisen viihdyttävä. En ole koskaan aiemmin nähnyt tuollaista yhden miehen showta, jollaisen TJ Oshie pisti pystyyn.
   
 17. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  En katsonut, mutta täydellisen naurettavaa. Jääkiekkoliiton totaali-idioottimaiset säännöt johtivat sitten vihdoin tuohon: 1 (1!) pelaaja saa vedellä puolen tusinaa kertaa. Hitot tuo ole enää mikään joukkuelaji. Ei voi edes Suomikaan pärjätä koska yksilöille annetaan valta ratkoa. Uskomattoman posketonta pelleilyä. Laittakaa sitten one-on-one pelit pystyyn pillin vihellyksestä, saatana.

  Nyt ei kyllä Suomi muutenkaan enää nouse mestariksi, ei vaan voi millään. Vai voiko? Ei kai voi. Hienosti toimi hyökkäykset mutta taitaa hyytyä seinään jatkopeleissä. No kivaa oli. Nyt viimestään jumankauta sinne se paras mokke seisomaan että saadaan edes jänniä pelejä. Kohta pyydetään varmaan Karalahtikin vielä mukaan. No puolivälierissä Venäjä voisi sukeltaa! Ei tämä vielä ole ohitse. Täytyy nostaa hattua jokaiselle jatkomenestykselle nyt.
   
 18. LOP

  LOP Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2001
  Viestejä:
  4 050
  Saadut tykkäykset:
  44
  Mielestäni tuo oli erinomaisen hauskaa viihdettä, kun "Ossi" tuli yhä uudestaan esittämään erillaisia variaatioita hitaista rankkareistaan. Lähtö oli hidas, kiekon kuljetus hidas ja ratkaisu joka kerta erittäin jäätävä. Huomioitavaa oli se, että jossain vaiheessa kun maalivahti oikein odotti "Ossin" tekevän taas jommalle kummalle sivulle viennin, veti "Ossi" längistä sisään. Ja Oshie taisi onnistua längeissä jopa kolme kertaa.
   
 19. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 634
  Saadut tykkäykset:
  170
  Viittasin myös Selänteen niskakipuihin, jolle jopa omat joukkuetoverit ilkkuivat muun muassa "huonot tyynyt" tyylisillä kommenteilla. Mutta niin... Ilmeisesti kyseessä on puheenaihe, joka herättää paljon tunteita, kun jokaisessa kommentissasi lataat kritiikkiä suuntaani. Muropaketin tasoa tosiaankin. :)
   
 20. The Ring

  The Ring Charles Bronson 1921-2003 Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.12.2002
  Viestejä:
  1 526
  Saadut tykkäykset:
  1
  Venäjä voitti Slovakian vasta voittomaalikisassa, joten Venäjä nousi kuuteen pisteeseen. Suomella on myös kuusi pistettä, mutta selvästi parempi maalisuhde. Voitolla Kanadasta Suomi olisi lohkovoittaja, ja menisi suoraan puolivälieriin. Pienellä tappiollakin Suomi olisi paras lohkokakkonen, ja silläkin pääsisi suoraan puolivälieriin. Eli ilman rökäletappiota, Suomella on pullat hyvin uunissa.
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2014