late night with conan o'brien

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana big j, 11.02.2002.

 1. Wick

  Wick Say it in slugs Tukijoukot

  Liittynyt:
  11.11.2002
  Viestejä:
  2 150
  Saadut tykkäykset:
  1
  Hyvää settiähän tuo tosiaan oli. :)
   
 2. Stormlord

  Stormlord Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.02.2006
  Viestejä:
  677
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihan hauskaa huttua. Se "I kill you punk" -juttu kyllä nauratti oikein kunnolla. Toinen oikein hyvä oli se Fagerstöm-läppä. Sen kyllä nyt viimeistään tajusin, että nuo Suomalaisten ohjelmien alut on ihan naurettavia :)
   
 3. att

  att Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.01.2003
  Viestejä:
  1 059
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mahtaakohan sitä fania, jonka ovella Conan ensin kävin turhaan kolkuttelemassa harmittaa vai onkohan hän vain iloinen, että ei sattunut olemaan kotona... Ihan kivastihan tuo ohjelma oli toteutettu, näkyi kyllä uloskin päin, että Conan oli selvästi otettu saamastaan vastaanotosta. Nyt Max ja Conan ovat jo käyneet Suomessa, kukahan saadaan seuraavaksi?
   
 4. TSX

  TSX Käyttäjä

  Liittynyt:
  27.07.2005
  Viestejä:
  225
  Saadut tykkäykset:
  1
  Vähän jengi repesi Arto Nybergille! No ihan sama kun myö revetään jollekin Slovakian tähtitalkshowisännälle. Fagerström-läppä parhautta! Jonkun pitää mennä ottamaan kuva Fagistä!
   
 5. att

  att Uusi jäsen Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.01.2003
  Viestejä:
  1 059
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo, Arto Nybergin alkutunnari, jota en ollut aiemmin nähnytkään, nauratti kyllä ihan kotikatsomossakin.
   
 6. 71 dB

  71 dB Tunnettu käyttäjä

  Liittynyt:
  19.01.2005
  Viestejä:
  10 665
  Saadut tykkäykset:
  522
  Kyllä George W. Bushin pitää Suomessa käydä, onhan hän aivan samannäköinen kuin Korkeasaaren simpanssit!
   
 7. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 662
  Saadut tykkäykset:
  173
  Kylläpä nyt porukka täällä on vähän liian kriittistä sillä minusta ainakin tuo Conanin Suomi-jakso oli hauska ja viihdyttävä. Ei siinä ehkä mitään aivan legendaarista ollut (tai no ehkä se Fagerström-läppä) mutta silti hyvin tehty show. Jos tätä vertaa vaikkapa siihen Conanin Canada-matka showhun, niin minusta tämä Suomi-show voittaa sen aika kevysti (joskaan edelleenkään mikään ei saa mua hurraamaan niin Conan-jaksoissa kun se kohta siellä rajavartijan kopin luona Canada-jaksossa, jossa Conan osuu kuin osuukin ties monennellä kerralla tennariin sillä porttipuulla).

  Se Nybergin tunnari tosiaan nauratti aika lailla yleisöä, ja olihan se vähän onhan se vähän korni ja itserakas tunnari kieltämättä. Conan oikeutetusti kyllä kuittaili Suomen niitä puheohjelmia, joissa hän oli vieraana. Siis kyllä mä tajuan sen, että ei kanavat voi olettaa, että kaikki sitä englantia osaa, mutta ei tuollainenkaan peli vetele, että haastiksen rytmi ja sujuvuus pilataan täysin sillä, että kauhean pitkästi käännetään englanniksi sanotut asiast suomeksi. Jos ei muuta, niin voisihan tällaisen vierailun takia lähettää ohjelmat vaikka 10 minsan viiveellä, niin tekstittäjät ehtisivät kääntää enkun suomeksi. Niiden Huuma-skidien haastis oli aika hirveätä katsottavaa, mutta Conan huuliveikkona pelasti tilanteen. Varmasti hyvä idea oli laittaa haastattelijoiksi skidejä, jotka eivät osaa enkkua kauheasti. Okei, nämä skidit kuuluvat ohjelmaan, mutta silti...

  Ei musta Conan antanut Suomen kansasta mitään väärää kuvaa. Okei, tästä showsta voi muodostua se kuva, että vain Helsingissä ihmiset osaavat puhua englantia kohtalaisesti ja olla rentoja, ja koko muu Suomi on sitten täynnä ns. luonnonläheisiä, yksinkertaisia ja rajoittuneita ihmisiä, mutta sen kuvan kai saa vain jos haluaa. Nostan hattua sille tytölle, joka kutsui Conanin kotiinsa ja oli kaikin puolin hyvä ihminen Conanin käsittelyyn. Mä vähän kyllä veikkaan, että kun ne muut tyypit eivät vaikuttaneet olevan kotona, niin kyllä he ehkä olivat mutta eivät vain uskaltaneet tulla avaamaan ovea. Se kännipäissään edustusvirkoihin hakeva tyyppi muuten näytti juuri vähän sitä suomalaista "rajoittuneisuutta" kun Conanin pyytäessä tyyppiä karjumaan niin tyyppi meni aika vaikeaksi ja sitten vasta vähän ajan kuluttua uskalsi jotain karjaista. Olisikohan Conan halunnut, että tyyppi olisi karjunut suomeksi jotain, kun musta vähän tuntui, että sitä Conan haki siinä.

  Halosen tapaaminen oli kai ihan ok katsottavaa, vaikka arvoisan Rouva Presidentin englannissa olisi rutkasti parantamisen varaa, etenkin kun varmasti hän käyttää sitä ylivoimaisesti eniten ulkomailla vieraillessaan tai valtiovierailujen aikana. Ettei vaan olisi presidenttiimme iskenut tämä Penelope Cruz/Salma Hayek -syndrooma, että vaikka kuinka sitä kieltä puhuisi monta vuotta, niin parannusta ei tule ja ulkomainen aksentti paistaa niin selvästi läpi kuin vain paistaa voi. By the way, en tiedä oliko hyvä idea antaa kuvata Presidentin Linnaa, koska se näyttää Valkoisen Talon rinnalla aika askeettiselta ja pieneltä. Tosin kaikki on suurta USA:ssa mutta mielestäni varmasti Suomen valtiojohtokin toivoisi, että porukka muualla pitäisi Suomea vakavasti otettavana valtiona, eikä minimaana, ja mikäs siitä suuruudesta kertaa enemmän kuin "hallitsijan palatsin koko ja hienous". Tosin Suomihan on vähiten korruptoitunut maa, USA:n vastakohta tässä asiassa ehkäpä, ja näin Suomi näyttää ihailtavan nöyrää tyyliä, jossa toisin kuin Englannissa ja USA:ssa, maan hallitsija ei tarvitse elää niin överiksi menevässä ja kauheassa yltäkyllyydessä ja luksuksessa. Koska kyllähän se on niin, että niin Bush Junior kuin vaikkapa Prinssi Charles ovat ihan tavallisia kuolevia joita vaan on lykästänyt... epäreilulla tavalla. Jotten ajautuisi kiistelemään näistä "miksei kaikilla voi olla yhtä paljon rahaa" ja "miksi maailma toimii niin, että ei voi olla rikkaita jos ei ole köyhiä" topiikeista, niin jatkan eteenpäin...

  Kaiken kaikkiaan olen ainakin itse suomalaisena tyytyväinen tuohon Suomi-jaksoon, ja itse asiassa aika yllättänytkin, että kummiskin hauskaa ja viihdyttävää matskua Conan sai kun saikin Suomen matkaltaan.

  Huomautus: Katsoinko väärin (syvyysvaikutelma saattoi heittää) mutta kun Conan siinä alussa seisoi niillä tikkailla ja halaili sitä piirros-Conania, niin joku taisi yleisön joukosta heittää Conania jollakin. Siksi toiseksi, siinä samassa kohtauksessa Conanin nuollessa sitä piirros-Conania hänen oikea suupielessä taisi olla jotain punaista ainetta (saatoin nähdä väärinkin). Käsittääkseni se piirros-Conan ei kummiskaan mitään kakkua ollut, joten mitähän tämä Conanin suupielessä ollut aine sitten oli.
   
 8. DVB-G

  DVB-G Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.03.2003
  Viestejä:
  10 281
  Saadut tykkäykset:
  30
  Punaista pahvia, jolle se kyltti oli tehty, oletan. Tapoin jo jakson, mutta uusintana se tulee, joten ota se sitten talteen ja katsele tarkemmin, ettei tarvitse ihmetellä yöunia pilalle. Minä katsoin tallenteen, eikä mitään epäselvää jäänyt.

  Onkohan sekin tahallinen vitsi, ettei Conan tykkää alastomuudesta, vai ovatkohan kaikki jenkit tuollaisia nirppanokkia.

  FAGerström-sketsiä en tajua alkuunkaan. Ei se RÖÖKIniemi tai RUOTSALAINENsilakka niin kovin hauska kielikuva ole, että sille pitäisi nauraa minuuttitolkilla.
   
 9. juntti-joe

  juntti-joe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.10.2004
  Viestejä:
  114
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onhan se varmasti outoa Jenkkiläisestä tämä suomalainen saunakulttuuri ja alastomuus, kun siellä tämä ei ole kovin yleistä.
  Tietenkin nämä Conanin jutut, että ei ole alasti edes vaimon edessä ovat vitsejä.

  Sinäänsä ihan hauska jakso, selvästi keskitasoa parempi, vaikka siellä välissä olikin hieman tylsempiä juttuja. IMDB:n foorumilla joku huomauttikin, että Conan oli enimmäkseen ulkona jututtelemassa ihmisiä, ja hänen olisi pitänyt käydä enemmän jossain sisätiloissa pelleilemässä, mutta tämä ulkona olemisen tarkoitus oli varmasti korostaa ja tuoda esille tätä talvea ja kylmyyttä, kun sehän yleensä ulkomaalaisille tulee Suomesta mieleen.
  Parhaiten nauratti se kohta kun Leena ja se toinen nainen halaavat ja taustalla soi nyyhkymusa ja Conan Sanoo "By the way this not Oona" :D ( vai mikä olikaan hänen nimensä)
  Ja arto Nybergin alkutekstit :thumbsup: Vaikka aiemmin olen ohjelmaa katsonut, niin en ole pitänyt mitenkään erikoisena, mutta nyt jostain syystä Huomasin kuinka hulvattomat ne on.
  Jos Conanin lopussa mainitsema 200 000 dollaria on oikea summa, niin aika kiitettävästi olivat panostaneet tähänkin jaksoon.

  Tietääkö muuten kukaan kuinka paljon katsojia tämä jakso keräsi Yhdysvalloissa? Jotenkin luulisi, että normaalia korkeammat katsojaluvut keräisi.

  Tuli muuten mieleen, että onkohan heillä suunnitelmissa julkaista tästä dvd:tä?
  Kun olivat näinkin paljon panostaneet tähän vierailuun, ja olivat jättäneet näyttämättä joulupukin vierailun ja alusvaatenäyttelyn ym. Nämä voisivat olla extroina dvd:llä.
   
 10. hiost

  hiost White Trash Tukijoukot

  Liittynyt:
  10.11.2003
  Viestejä:
  2 366
  Saadut tykkäykset:
  6
  Ai on, eikai...
   
 11. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 991
  Saadut tykkäykset:
  36
  Kiva jakso ja lehdetkin oli oikeassa että lämminhenkinen oli tunnelma.
  Kaikessa lapsellisuudessaan "Force Fagerstrom" juttu oli hauskin.

  Aisitko kukaan muu aitoa ärsyyntyneisyyttä kun Maailman Hauskimmat Juontajat Pikku-Paska ja se toinen haastatteli Conania. Toki kyyniset kommentit kuuluu Conanin juttuun, mutta Nürnbergin oikeuskäsittelyyn vertaaminen ja ne kommentit, kun käsi vedettiin ultra-hauskasti pois kätellessä, olivat jotenkin outoja.
   
 12. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 940
  Saadut tykkäykset:
  778
  Jäi vähän venäläinen fiilis Suomesta. Arto Nybergin haastattelusta olisi mielestäni voinut näyttää enemmän, koska Conanhan oli siinä haastattelussa ihmeissään siitä miten jätkä vain kääntää kaiken suomeksi ja jatkaa heti perään englanniksi. Huomasitteko muuten, että Conan halasi Artoa mennessään lavalle Telvis-showssa. Taisi saada hänestä ihan hyvän Suomi-kaverin.
  Aika ankeaan aikaan Conan kävi vierailulla. Vaikka talvi onkin ihan jees niin kyllä Suomi on kuitenkin parhaimmillaan kesällä.

  Ja Haloseen viitaten, kuinka moni jenkki tietää nyt missä Suomi sijaitsee? Sitähän minäkin.
   
 13. JPH

  JPH Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  02.02.2003
  Viestejä:
  2 907
  Saadut tykkäykset:
  4
  Ehkä muutama jenkki nyt tietää, että sellainen maa kuin Suomi on ylipäätään olemassa :D
   
 14. sarrad

  sarrad Uusi jäsen

  Liittynyt:
  29.01.2005
  Viestejä:
  757
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllähän se nyt Conania harmittaa, jos räkänokat pääsee kettuilemaan ja pitämään tv-tähteä pilkkanaan.
   
 15. petepas

  petepas Elämme fataaleja aikoja Tukijoukot

  Liittynyt:
  30.01.2005
  Viestejä:
  2 441
  Saadut tykkäykset:
  4
  Fag, faggot = gay... :eek:
   
 16. pede

  pede Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  6 311
  Saadut tykkäykset:
  19
  show oli lämminhenkiisen positiivinen, kuten mediassa on todettu

  ihmettelen teidän "mitäköhän se elefantti suomalaisista ajattelee" jaarittelua

  edit: viimeisen lainausmerkin paikka
   
 17. TimoJ

  TimoJ Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  06.09.2001
  Viestejä:
  1 234
  Saadut tykkäykset:
  11
  Eipä noiden kuvien perusteella Suomeen suuntautuva matkailu ainakaan lisäänny. Tietysti pahin kaamosaika päällä, pääkaupunkikin on lunta täynnä, synkkä, ankean näköinen, kylmä ja autio. Kun tuo kuitenkin oli Suomen kehumista varten niin olisivat vaikka lapissa kuvanneet vähän parempaa maisemaa.
   
 18. Caporegime

  Caporegime Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  06.04.2004
  Viestejä:
  1 587
  Saadut tykkäykset:
  3
  Mun mielestä tässä ei tosiaan aivan täysin saatu kaikkea irti. Saapa nähdä tuleeko kesällä uudelleen niin kuin on luvannut.

  Ja edelleen ihmettelen miksi sitä joulupukkihommaa ei tuossa näytetty. Conan kun sanoi jossain haastattelussa, että pukki oli vieläpä ollut joku näyttelijä Atlantasta. :thumbsup:
   
 19. Stormlord

  Stormlord Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.02.2006
  Viestejä:
  677
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mua ainakin nauratti jo se alkuperäinen Huumassa nähty pätkä ihan sen takia, että Conan suorastaan vittuili niille ärsyttäville kakaroille. On kyllä käsittämätöntä, että laittavat pennut vetämään haastattelua "englanniksi". Mikähän siinäkin sitten oli niin hauskaa?
   
 20. juntti-joe

  juntti-joe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.10.2004
  Viestejä:
  114
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jostain luin että tuo olisi ollut ihan suunniteltu juttu, eli Conan olisi esittänyt tietoisesti ****päätä tätä haastattelua varten. Tai sitten Conan oli aidosti ärsyyntynyt, Varsinkaan jossei etukäteen tiennyt näiden haastattelijoiden ja ohjelman meiningistä.