Lasertulostimen kasetin täyttö?

Keskustelu osiossa 'Laitteet' , aloittajana Marek, 15.12.2005.

 1. Marek

  Marek Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  22.05.2004
  Viestejä:
  394
  Saadut tykkäykset:
  0
  -Onnistuuko (samsung)
  -Missä Helsingissä?
  -Kannattaako?
   
 2. Moti

  Moti Active Member

  Liittynyt:
  12.09.2001
  Viestejä:
  1 021
  Saadut tykkäykset:
  9
  Tätä mietin itsekin, alkaa Sampan 500-värilaserin värit olla vähissä ja koko satsi maksaa +400€ :)
   
 3. Hippo

  Hippo Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.07.2004
  Viestejä:
  1 905
  Saadut tykkäykset:
  92
  Hämeentieltä löytyy mustekasetti.com. Kannattanee poiketa tai kysäistä sieltä. Itse en ole kys. firman palveluja käyttänyt.
   
 4. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 033
  Saadut tykkäykset:
  488
  Jatketaanpa vanhaa ketjua, kun aihe on kerran sama. Omistan Samsung 1640 -tulostimen eli mustavalkolaserin, jolla tulee tulosteltua aikalailla. Uusi väriainekasetti maksaa noin 60 euroa, joten ajattelin, että mitenköhän pääsisi vähän halvemmalla. Olen yrittänyt täyttöfirmoja etsiä, mutta tuntuu, että mikään firma ei noita tuon mallin kasetteja täytä. Onkohan kellään laseria tai jopa samaa mallia ja onko kokemusta kasettien täytättämisestä tai jopa täyttämisestä itse?

  Tuossa olisi Samsung 1610 -mallin täyttöohje. En tiedä minkä verran tuo poikkeaa 1640-mallista, mutta tuskin niin paljoa, että tuota ohjetta ei voisi käyttää. Pitäisi vain hankkia oikeanlaista väriainetta vielä.
   
 5. Ralba

  Ralba New Member

  Liittynyt:
  15.08.2004
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itselläni on sama tulostin ja olen käynyt täyttämässä Mustekolmio-nimisessä firmassa mustekasetin. Täyttäminen maksoi vajaa 40 euroa. Firmalla näyttäisi olevan toimipisteitä ympäri Suomen, joten toivottavasti löytyy sopivan matkan päästä liike.
   
 6. pinkeliviinica

  pinkeliviinica New Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.10.2004
  Viestejä:
  1 836
  Saadut tykkäykset:
  0
  itselläni sampan värilaser (clp-300) jossa on siis erilliset tölkki säiliöt.

  näissä on tehty niin että säiliö on 100% täynnä ostovaiheessa ja kun tietty määrä tulee printattavaa valmiiksi esim 500sivua tiettyä väriä niin säiliössä oleva ic piiri joka on niiden kontakti nastojen alla päättää että säiliö on tyhjä.
  toisinsanoen tyhjä säiliökin voi olla vasta puolillaan jos printteri päättää puolestasi että se on tyhjä niin se on tyhjä.

  tyhjäksi kun se pääsee niin se ylikirjoittaa ic piirin tiedot ja täten "tyhjää" säiliötä ei voi käyttää muissakaan printtereissä.
  jos peität kontakti nastat niin sekin on huomioitu niin että saat printattua vain 500kertaa ja sen jälkeen printteri vaatii aina ic piirisen säiliön ja tyhjällä säiliöllä printteri ei printtaa mitään.

  tarvike säiliöissä voi olla feikki ic jolloin printtaus ehkä onnistuu mutta jos taas saa piirittömän niin voi olla ettei se toimi ollenkaan (jos tuo 500 sivua piirittömänä on jo täynnä)
  toisinsanoen samsung pakottaa ihmiset ostamaan uudet ja aidot samsung värit (kaikki värit saa ns rainbow settinä á165 € tai yksistään á80€ kpl)

  myöskään täyttämisestä ei ole mitään iloa ellei pääse tuota ic piiriä säätämään sillä ic piirin ja säiliön oikean kulutuksen välillä ei ole mitään merkitystä.

  siis jos täyttää tyhjän säiliön on se edelleen tyhjä kun ic piiri on ylikirjoitettu tyhjäksi. myöskin puolitäyden jos täyttää niin edelleen se "tyhjenee" ~300 tms sivun jälkeen jos printteri näin päättää...

  samaa ideaa on käytetty myös muissakin värilasereissa esim xeroxeissa...

  helpompaa on ostaa uusi printteri kuin alkaa täyttää vanhaa :D

  edit : jep jep... tilasin uuden printterin... nyt wlanilla :D
   
  Viimeksi muokattu: 19.09.2010
 7. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 033
  Saadut tykkäykset:
  488
  Kiitoksia. Näyttää Oulussakin olevan noiden liike, joten pitää soitella sinne.

  pinkeliviinica, Tuo on vissiin mustavalkolasereissa hieman simppelimmin tehty ja ainakin tuolle meikäläisen tulostimelle löytyy juutuubista ohjeet, miten tuon laskurin saa nollattua. Aika simppeliltä vaikuttaa. En tosin kielestä mitään ymmärrä. :)