Langattomat kuulokkeet

Keskustelu osiossa 'Kuulokkeet sekä muut audiolaitteet' , aloittajana Tommy_FIN, 16.07.2015.

 1. Tommy_FIN

  Tommy_FIN Käyttäjä

  Liittynyt:
  07.09.2007
  Viestejä:
  130
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tarttisin hyvät langattomat kuulokkeet leffojen katseluun. Ikinä en ole omistanut langattomia luureja joten olen aika pihalla näistä. Joskus reilu kymmenen vuotta sitten kokeilin jotain sonyn radiotaajuudella toimivia mutta en tykännyt yhtään kun tuppasivat kohisemaan aika reilusti. Kohisevatko nämä nykylangattomat samalla tavalla enää? Luurit saisivat olla over ear-mallia ja hintaluokka siinä 100-150€. Luurit tulisivat telkkariin (tai kotiteatterivahvariin?) kiinni.
  Ja jos langattomat lytätään täysin niin mikähän olisi hyvä langallinen malli samassa hintaluokassa? Johdolla pitäisi olla pituutta ainakin viisi metriä. Vertailen tässä nyt vaihtoehtoja kun haluan ostaa aina budjetin salliman parhaan vaihtoehdon.
   
 2. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Sennheiser uudisti vasta RS-sarjan mallinsa, mutta jo RS175-mallia varten joutuisit tuplaamaan budjettisi. Ellei langattomuus ole aivan välttämättätöntä, niin sinuna pysyttelisin kiltisti langallisissa malleissa, joissa saat paljon parempaa vastinetta rahoillesi -- langattomista malleista saa maksaa aika paljon, että istuvuus alkaa olemaan hyvä ja langaton signaali kulkee ongelmitta. Olen henkilökohtaisesti tykästynyt Beyerdynamicin langallisiin malleihin, jotka tarjoavat näin entiselle Sennheiser HD600 -omistajalle paljon miellyttävämpää ja enemmän leffatunnelmaa tuovaa soundia sekä taivaallista istuvuutta (omistan DT 990 2005 Edition -kuulokkeet). Sinun budjettiisi sopisivat esimerkiksi nämä kuulokkeet, jotka ovat kaiken lisäksi suljetut (eivät päästä melua kamalasti läpi, jos et halua häiritä muita). Kiinnitä huomiota Beyerdynamiceja valitetessa siihen, että ko. merkin kuulokkeita myydään eri ohmiluvun omaavina versioina (korkeampi karkeasti ottaen aina parempi, joskin toki pitää ottaa huomioon sen laitteen, johon aiot kuulokkeet kytkeä, kuulokevahvistinosan impedanssi). Tuota Verkkiksen hintaa saat höylättyä alemmaksi, mikäli katselet ko. kuulokkeita ulkomailta, esim. Saksan suunnalta (käytä idealo.de:tä, Amazon.de:stä nuo saa esimerkiksi alle 140 eurolla ja omani tilasin Thomannilta).

  Onnea matkaan ja päällimmäinen neuvoni on se, että kiinnitä huomiota eniten istuvuuteen, sillä kiva soundi ei ole enää niin kiva asia siinä vaiheessa, kun jo tunnin käytön jälkeen pää on kipeä.
   
 3. Tommy_FIN

  Tommy_FIN Käyttäjä

  Liittynyt:
  07.09.2007
  Viestejä:
  130
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kaverilla olis myytävänä senkun HD 595:t viidellä kympillä. Olisko tuo hyvä diili vaikka ei nyt suljetut olekaan?
   
 4. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Kyllähän nuo kehutut luurit hintaluokassaan ovat, joskin henkilökohtaisesti panostaisin enemmän kotiteatterikuulokkeisiin. Noistahan on käsittääkseni tullut päivitetty malli, HD598. Anyway, omaan makuun Beyerdynamicit (joka ei valitettavasti kuitenkaan panosta samalla tavalla langattomiin malleihin) päihittävät Sennheiserit ja näin ollen suositukseni lienee tuo DT 770.

  Käy ihmeessä koekuuntelemassa kaverillasi noita luureja. Vaikka nyt kalliimpia luureja suosittelinkin, että voihan se olla hyvä aloitella huokeahintaisimmilla malleilla (tunnetustihan meillä kaikilla on erilaiset kultakorvat, eikä kaikkien ole järkeä hankkia kalliita malleja).
   
 5. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  8 323
  Saadut tykkäykset:
  916
  Kannattaa selvittää, että milloin ko. kuulokkeet on ostettu. Malli on aika vanha, joten jos kuulokkeet on ostettu jo 10 vuotta sitten, niin voi olla, että huomenna ovat rikki.
   
 6. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Hankin Sennheiser RS 195 -kuulokkeet, kun oli mahdollista hankkia ne alle 250 eurolla (luonnollisesti uutena). Aiemmin olin katsonut elokuvani Beyerdynamicin langallisilla DT990 2005 Editioneilla (yhdistettynä Cordan kuulokevahvistimeen ja siitä RCA-kaapeleilla äänenlähteeseen). Syy hankintaan oli se, että tarvitsin suljetut kuulokkeet (Beyerit päästivät ääntä läpi, mikä öiseen aikaan vaikeutti muiden nukkumista), jotka päässä voisi kuunnella materiaalia missä tahansa huoneessa (esim. vaikka tiskatessa).

  Alkutuntuma RS 195 -kuulokkeiseen on ollut varovaisen positiivinen. Eniten osasin pelätä istuvuutta, sillä Beyerit ovat olleet kuin kaksi pehmeää ja ilmavaa pilvenhattaraa korvien ympärille ja vastaavasti langattomia kuulokkeita moititaan yleensä juuri istuvuudesta. Onneksi XL-koon päähänkin RS 195:t ovat kelvolliset. Ne eivät tunnu päässä pehmeiltä, vaan enemmänkin napakoilta (mikä takaa paremmin sen, että ääni vuoda ulos), muttei kuitenkaan missään nimissä kovilta. Kupit ovat isot ja eivät paina mistään kohtaa korvaa. Leatherette-materiaali ei ole yhtä mukava (pitkän käytön jälkeen korvissa on havaittavissa pientä hiostuneisuutta) kuin Beyereiden veluuri (joskin käsittääkseni estää paremmin äänivuotoa) ja koska jo ohjeiden mukaankin Sennheiserin pitäisi ajan kuluessa vaihtaa kuppipehmusteet, niin olisi mukava tietää, ovatko RS 185 -mallien veluurikupit yhteensopivia. Alustavasti äänivuodon taso vaikuttaa olevan kiitettävän alhainen.

  Yhdistin RS 195:t äänenlähteeseen optisella kaapelilla. Äänenlaatu oli kaikessa neutraalisuudessaan tuttua (ehkä vähän tylsää) Sennheiseria -- pidin Beyerin kirkkaammasta äänestä jonkin verarn enemmän. Yllätyin kuitenkin positiivisesti matalien taajuuksien toistosta, mikä tekee näistä kuulokkeista erinomaiset leffakuulokkeet (mikä onkin niiden pääsääntöinen käyttötarkoitus). RS 195:t ovat suunnattu etenkin niille, joilla on kuulon kanssa ongelmia, ja kuulokkeista löytyykin esimerkiksi ominaisuus, jolla voi korostaa dialogia muista äänistä -- voi olla hyödyllinen myös esimerkiksi niissä vanhemmissa leffoissa, joissa syystä tai toisesta dialogin äänenvoimakkuus on todella alhainen.
   
 7. Iso-Mies

  Iso-Mies Guest Guest

  Liittynyt:
  31.01.2006
  Viestejä:
  693
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lainaan tätä ketjua. Onko AKG:n alle satasen langattomista kokemuksia? Saa netissä ristiriitaista palautetta, enimmäkseen ihan hyviä kommentteja äänestä ja moni keskittyy purnaamaan lataustelineestä.

  Iso
   
 8. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Hieman päivitystä luuritarinaani. RS 195 -kuulokkeet ovat edelleen olleet täydelliset leffakuulokkeet ja matalat taajuudet jatkavat vaikutuksen tekemistä. Päätin tilata näihin RS 185 -kuulokkeisiin tarkoitetut veluurityynyt toivoen beyerdynamicmaista "pilvihattaramaista" istuvuutta. En kuitenkaan voi suositella ko. tyynyjen hankkimista, sillä A) käyttömukavuudessa ei ole suurta eroa RS 195:n omiin leatherettetyynyihin ja B) puoliso kuuli välittömästi äänivuotoa suhteellisen pienellä äänenvoimakkuudella. Mataliin taajuuksiin vaikutus tuntui olevan minimaalinen, mutta jos äänivuodot haluaa pitää kurissa, niin kannattaa ehdottomasti suosia leatherettetyynyjä, joihin kyllä tottuu Beyerdynamic-kuulokkeidenkin jälkeen.
   
 9. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  8 323
  Saadut tykkäykset:
  916
  Laitetaanpas tähän ketjuun kyssäriä.
  Tuli tehtyä vähän nolo moka, kun kiireessä tilasin cdon.comin alennusmyynnistä Sennheiser hdr 165 -kuulokkeet. Kun ne vain nimenomaan ovat vain ylimääräiset kuulokkeet ilman lähetinlataustelakkaa. No suhteellisen halvat kuitenkin, mutta tuollaisenaan tietenkin turhat. Ne voi toki palauttaa, mutta ajattelin, että onkohan kenelläkään tietoa, mistä saisi TR 165 -lähettimen erikseen ostettua? Yritin googlettaa, mutta tuloksetta. Tai, jos jollakin olisi vaikka nurkassa sellainen jostain syystä, niin voisin ostaa pois. :)

  Eivät enää ehtineet tuota tilauksesta ottaa pois, vaikka heti oston jälkeen viestiä laitoin. Joten kuulokkeet nyt tulevat joka tapauksessa ensin kotiin, joten mietin, että jos niille jonkinlaista käyttöä löytyisi.
   
 10. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  8 323
  Saadut tykkäykset:
  916
  Mietin vähän sellaistakin vaihtoehtoa, että jos ostaisi käytettynä RS 165 -setin, koska lähetin tukee kahta yhtäaikaista kuuloketta, jolloin kaksi ihmistä voisi katsoa elokuvaa yhdessä omilla kuulokkeillaan. Noin satkulla saisi alta vuoden vanhoja settejä. Kokonaishinta olisi silti halvempi kuin pelkkä RS 165 -setti uutena ostettuna.
   
 11. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  8 323
  Saadut tykkäykset:
  916
  Jatketaas monologia. Eli näin tein. Ostin vähän käytetyn Sennheiser sr 165 -setin satkulla, joten nyt voi sitten vaimon kanssa katsella leffoja kuulokkeilla. Hyvempi juttu se.
   
 12. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  8 323
  Saadut tykkäykset:
  916
  Päivitetäänpäs vielä kertomusta Sennheiser SR 165 -kuulokkeista. Cdonista ei ole ylimääräistä kuuloketta tullut vielä, mutta itse olen leffoja noilla käytetyillä katsellut. Täytyy todeta, että hintaansa nähden ovat hemmetin hyvät kuulokkeet. Vanhat Philipsit eivät kestä miltään osin vertailua näihin. Digitaalinen langaton siirto toimii hyvin. Kantama ehkä saisi olla pidempi, kuten noissa paremmissa malleissa on (30m vs. 100m). Toki tuo on teoreettinen luku vain. Nyt juuri ja juuri kantama riittää asunnon toiseen päähän ja silloinkin siellä pitää pikaisesti käydä, jos pitää.

  Kuulokkeet ovat yllättävän suljetut. Ääniä ei ulkomaailmasta paljoa kuulu, mikä on mainiota. Istuvuus on myöskin hyvä.
  En tiedä, miten nämä kestävät vertailua kalliimpiin Sennheisereihin, kuten noihin Elviksen 195:iin. Rahalle näillä kyllä saa vastinetta, vaikka uuden hinnan maksaisi.
   
 13. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Itsekin olen monesti miettinyt, onko näissä kuinka paljon eroja, mitä tulee äänenlaatuun ja käyttömukavuuteen, vai onko hintaerossa kyse enemmän näistä ekstroista kuten RS195:n eri käyttötiloista (esim. Hearing Boost huonokuuloisille). Minulla tosin on kokemusta RS160-malleista, joita olen silloin tällöin omistajaltaan lainaillut. RS195:n jykävään rakenteeseen verrattuna verrattuna RS160:t tuntuvat muovisemmilta, eivätkä ole yhtä pehmeät pehmeät päässä. Soundikin on RS195:ia muovisempi, mikä eniten näkyy puutteina äänen dynaamisuudessa ja matalien taajuksien toistossa. Pidän RS160-kuulokkeita silti perushyvänä ratkaisuna (joitakin langattomiakin kuulokkeita elämässäni läpikäyneenä voin sanoa, että Sennheiserin RS-sarja, oli malli mikä tahansa, on hyvä sijoitus), jos haluaa kotiteatteriin langattomat kuulokkeet ja varmaankin RS165:t edustavat askelta parempaan suuntaan. Toisaalta, niin käyttömukavuudessa kuin äänen iskevyydessä saattaa näkyä, että kyse on RS-kolmikon halvimmista malleista.
   
 14. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  8 323
  Saadut tykkäykset:
  916
  Tietääkseni RS 160:n valmistus on lopetettu ja tämä RS 165 on korvaava malli, joka on täksi vuodeksi tullut markkinoille. Nämäkin kuulokkeet ovat kieltämättä vähän muoviset, mutta sitä ei kyllä mitenkään huomaa, kun ne ovat päässä. Myös käyttömukavuus on hyvä. Kuulokkeet eivät ainakaan meikäläistä hiosta eivätkä paina mistään. Toisaalta olisi mukava päästä vertaamaan näitä muihin RS-malleihin ja toisaalta ei. Jos selkeitä eroja on, niin voisi alkaa harmittamaan. :D Noh, eräässä nettitestissä RS 160 malli valittiin ääneltään paremmaksi kuin kalliimmat RS-mallit, joten ota näistä sitten selvää. :)

  Onhan tuo toki siten aika selvä homma, että jos kuulokkeet maksavat sen melkein 200e uutena, niin eivät ne ihan ankeat voi ja saa olla. Tosin noista muista RS-malleista saakin sitten maksaa melkein moninkertaisesti.

  Kuulokkeissa muuten on tuollainen bass boosti, jota hieman itse aluksi vierastin. Yleensähän nuo ovat mitä ovat. Täytyy kuitenkin sanoa, että aika hyvin on tässä toteutettu tuo. Matala pää saa selkeästi enemmän vahvuutta ilman, että se liiaksi korostuisi millään yksittäisellä taajuusalueella. Jopa enemmänkin korostusta voisi tietyissä tilanteissa olla, mutta ehkäpä se raja onkin valittu tuohon sen vuoksi, että sen yli mentäessä oltaisiin perinteisellä jumputusosastolla.

  Olisi kyllä mukava, jos joku taho tekisi ihan mittauksia näistä eri RS-malleista. Nämä 165:set kelpaavat kyllä telkun ja leffojen katsomiseen paremmin kuin hyvin. Ehkä sitten puhtaan musiikin kuunteluun voivat nuo kallimmat mallit tuoda lisäetua.
   
 15. ZED

  ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.03.2002
  Viestejä:
  3 352
  Saadut tykkäykset:
  143
  Sennheiserin RS -sarjan kuulokkeista löytyy 170 -mallista lähtien jonkinlainen surround -tila. Mahtaako sillä tehdä mitään, pilaako äänenlaadun, onko tilavaikutelma mistään kotoisin ..?
   
 16. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  8 323
  Saadut tykkäykset:
  916
  Tuli ostettua LucidSound LS30 -kuulokkeet hieman heräteostoksena, kun Gigantti möi niitä 77 euron hintaan.
  https://www.lucidsound.com/headsets/ls-30.html

  Kyseessä ovat siis langattomat kuulokkeet. Mukava oli huomata, että kuulokkeet ovat saaneet jokaisessa testissä todella hyvät arvosanat ja kehuja mukavasti. Kuulokkeet tulevat minulla tosin Skype-käyttöön, kun päivittäin pitää töissä paljon skypetellä. Mutta varmasti toimivat myös siinä mainiosti. :)
   
 17. kimbyyri

  kimbyyri Käyttäjä

  Liittynyt:
  13.07.2013
  Viestejä:
  87
  Saadut tykkäykset:
  13
  Tuli hommattua sonyn mdr-1abt kuulokkeet, kun niissä on mielestäni hyvä ääni ja jaksaa pidemmänkin elokuva session kun eivät paina korvia vrt vastamelut.
  Toinen iso kriteeri on sonyn ldac, kun tulossa olevassa vahvistimessa (dn1080) on tämä ominaisuus.

  Pakkauksen mukaan kuulokkeissa on myös aptx mode mutta puhelimessani ei taida sitä ominaisuutta olla, s8+. Käsittääkseni sonyn kalliimmissa puhelinmalleissa myös hi res ominaisuus, mutta onkohan sillä paljonkin eroa tuohon samsung s8 puhelimeen, ajatellen sekä langallista ja langatonta toistoa

  Kysymykseni kuuluukin että onko bt codekeilla oikeasti paljonkin eroa.
  En ole mikään kultakorva enää näin 50v iässä mutta haluaisin kuitenkin mahdollisimman hyvän Bluetooth äänen siirron.

  Mitään ylimääräisiä rätinöitä eikä välisuhinoita kyllä kuulu.
  [​IMG]
   
 18. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Täällä polttelee aktiivisella taustamelun suodatuksella varustettujen bluetooth-kuulokkeiden osto, mutta hetki ei liene oikea, sillä kärkikolmikosta, Bose QC35 (Mark II:ssahan on käsittääkseni uutta vain Voice Assistant -toiminto, joten mielummin kannattaa hankkia vanhempi malli pienemmällä rahalla), Sony 1000XM2 ja Sony WH-H900N (alias H.ear On 2). Sony on tässä kategoriassa tällä hetkellä kovassakin nosteessa, mutta harmi kyllä 1000X-sarjassa on todettu muovisesta rakenteesta johtuen sangan murtumista. Mielenkiintoisin vaihtoehto kolmikosta on WH-H900N (jota saa vielä Suomesta ulkomaita halvemmalla), jonka moni nostaa äänenlaadussa ohi 1000XM2:sen, vaikka kyseessä on periaatteessa "alemman sarjan" malli. Mukavuuden suhteen Bosen pitäisi olla paras ja Sonyt, etenkin 1000XM2, aiheuttavat korvien kuumenemista. Melkein jo painoin liipaisinta WH-H900N:n kohdalla, mutta arvosteluissa tunnutaan usein mainittavan "ilmaa pumppaavat" korvatyynyt, häiriöäänet tuulessa (johtuu ilmeisesti mikrofonien poikkeuksellisesta etusijoittelusta) sekä oikean kuulokkeen rätinät.

  On tullut harkittua myös sitä vaihtoehtoa (kun kuitenkin nämä tulevat käyttöön, jossa en vaadi parasta mahdollista äänenlaatua, vaan enemmän melunblokkausta ja mahdollisen yhdistää langalla koska Nintendo Switch), että ostaisi halpisluurit (esim. Lidlin malli, Amazonin Taotronicsin malli), mutta oman kokemuksen mukaan alempi hinta saattaa näkyä välittömästi bluetooth-yhteyden epätasaisuutena sekä siinä, että liikkuminen ja tuuli kuuluvat häiriöääninä.

  Sitäkin vaihtoehtoa on tullut harkittua, että pitäisikö mobiilikäytössä suosiolla vaan pysytellä in-ear -vaihtoehdoissa, sillä ne luonnostaan blokkaavat taustamelua, eivät vuoda pahemmin ääntä ja ovat halvempia/pienempään tilaan meneviä (käytössä Taotronicsin halvat BT-inearit ja V-Modan kalliimmat BT-inearit). Ainoina ongelmia ovat mahdottomuus yhdistää langallisesti sekä satunnaisessa kotikäytössä jatkuva korvakäytävään kajoaminen (mihin tosin on tottunut kun nukkuessa tulee silikonitulppiakin käytettyä).
   
 19. TheRealThing

  TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.05.2004
  Viestejä:
  4 819
  Saadut tykkäykset:
  773
  kimbyyri: Ehdottomasti aptX käyttöön, jos vain laitteisto tukee sitä. Itsellä iPhone (josta ei saa aptX-tasoisena ulos) ja huomaan kyllä helposti omilla luureillani (Sennheiser Momentum Around-Ear Wireless) eron Macbook Pro:hon, josta äänen saa ulostumaan aptX-laadulla. Aika vähäisellä tuella (= harvoissa laitteissa ja luureissa) on olemassa vielä uudempikin (2016-), aptX HD tarjolla, joka siis tarjoaa vieläkin parempaa langatonta laatua.

  ETP: Mielestäni ulkokäyttöön sopii parhaiten in-earit. Kaikista näppärimmät, eivät suhise ilmavirrassa niin paljon (isot kannut totta kai enemmän ilmavirran vaikutukselle alttiina), hyvä napakka toisto myös alapäässä, jos istuvat hyvin korvaan. Nykyään näkee ulkonakin aika paljon isoja luureja, mutta minusta se on vain muotioikkuilua. Salille ja muuhun liikuntaan langattomat in-earit (liikunnassa ei äänenlaadullakaan niin absoluuttista merkitystä). Muussa ulkokäytössä menee langallisetkin (lienee edelleen helpompi löytää hifi-tason langallisia in-eareja kuin langattomia).

  Pidän noista Sennheisereistani aika paljon. Ne on ehkä vähän enemmän bassopäätä kosiskelevat kuin neutraalit, mutta siten myös aika rockaavan maukkaat kuunnella, kun pitää töitä paukutella menemään. Noise Cancelling -toiminto löytyy, joka parhaimmillaan esim. lentokoneessa tasaisessa melussa ja puhe yms. jää aika pitkälti vaimentumatta. Eli siis aika varovainen vaimennus, mutta toisaalta se on hyvä asia äänenlaadullisesti. Suljetut eli jo se estää suuren osan äänistä. Tyynyt luksusta eli nahkaa, erittäin sopivat ja mieluisat omaan nuppiini. Ulkonäkö jakaa varmasti mielipiteitä, mutta itse pidän tuollaisesta 70-lukulaisesta retroilusta. Äänenlaadullisesti taatusti paremmat kuin Beatsit tai Boset, jos hifimäistä toistoa havittelee. Aika hyvin kiteyttänee, jos toteaa että Beatsejä näkee lähinnä kadulla ja salilla, Boseja lentokoneessa bisnesmiehillä. :)
   
 20. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Taidat olla oikeassa ja allekirjoittanut uhkaa tässä joutua markkinoinnin uhriksi, kun nuo circumauraalit ANC BT -kuulokkeet tuntuvat vaan olevan niin kovassa nosteessa. Switchiinkin (johon kyllä saa BT-lähettimen kiinni mutta josta siten tulee hieman kömpelö viritys) löytyy periaatteessa vanhat mutta hyvät langalliset inearit. Jospa lyön pisteen lopullisesti siihen, että mobiililaitteiden kanssa käytän vain ja ainoastaan ineareja ja circumauraalit jätän ainoastaan kotisohvakäyttöön.