kysymyksiä Jag´s EPG:stä

Keskustelu osiossa 'Topfield-TAPit' , aloittajana ep6777, 11.08.2006.

 1. ljpp

  ljpp Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.02.2005
  Viestejä:
  126
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitos 'löysä', erinomaisen informatiivinen vastaus!
   
 2. Hemmo67

  Hemmo67 Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.09.2005
  Viestejä:
  497
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse käytän "-> haku" skannausta. Jag's EPG herättää boxin jokainen aamuyö hakemaan EPG datat ja koska se silloin hakee EPG-datat, se tekee myös ajastukset (koska se oli "haku").

  En itse halua tuota "-> Alku" vaihtoehtoa käyttää, koska se hidastaa boxin käynnistymistä. Jos joskus teen jotain muutoksia hakuehtoihin ja poistelen jotain ajastuksia, niin tuon voi väliaikaisesti pistää joko sille "-> 10 min" skannaus-vaihtoehdolle, jolloin se on kohta taas valmis. Toinen vaihtoehto on tehdä siinä kohtaa uusi "syvähaku" (painaa epg:ssä 2 x Play näppäintä).

  Ja samaa mieltä tuosta 10 min välein tehtävästä skannauksesta: se aiheuttaa sen, että 10 min välein boxi ei hetkeen vastaa kaken komentoihin. Se on ärsyttävää...
   
 3. löysä

  löysä Guest

  Liittynyt:
  Viestejä:
  0
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla oli sama käytössä vielä keväällä. Kesän aikana tuli liikaa ongelmia EPG:n datassa. Joutui tekemään manuualisesti puskurin tyhjennyksen ja syväluotauksen turhan usein. Kun poistin yöllisen EPG:n automaattilatauksen niin MUTU-tuntumalla ongelmat vähenivät.

  Vaikka kehunkin Jag's EPG:tä estottomasti niin sen suurin bugi on tuo EPG-DATA -puskurin korruptoituminen joltakin satunnaiselta kanavalta.


  Tein äsken testin:

  - sanahaku skannaus "Alku" niinkuin mulla nykyisin on
  - lisäsin pari uutta ohjelmaa sanahakulistalle
  - merkitsin EPG:stä noin 10 minuutin kuluttua alkavan ohjelman tallettumaan
  - sammutin boxin, jätin telkun auki

  - laite heräsi, käynnisti Jag's EPG:n ja näytti 31 sekuntia "Haetaan. Odota..." -kylttiä
  - tarkistin EPG:stä että uusilla hakusanoilla olevat ohjelmat oli merkitty tallettumaan.

  Toppy herää minuuttia ennen talletuksen alkua ja JAG's EPG on konfattu ottamaan 2 minuuttia ylimääräistä ohjelman alkuun joten tuo 31 sekunnin skannaus ei talletuksia häiritse.

  Koska laitteemme tallettaa joka ikinen päivä aina jotakin ja käynnistyessään käy läpi 3 vrk tulevat ohjelmat ja käynnissä ollessaan tallettaa uudet EPG-datat levylle eikä 30 alkukäynnistyshitaus haittaa (paitsi vaimoa) niin yölliselle skannaukselle ei meillä ole tarvetta (kunhan vain muistaa sammuttaa laitteen ennen matkalle lähtöä ja kotona ollessaan ainakin parin päivän välein).

  On hyvä kun jokainen käyttäjä voi valita ja räätälöidä laitteen ominaisuudet itselleen sopiviksi.

  :thumbsup:
   
 4. rauer

  rauer Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.04.2001
  Viestejä:
  904
  Saadut tykkäykset:
  0
  Muistuttaisin vielä jos joku suunnittelee Jag'sin käytön aloittamista: Jag ei ole tuntunut tekevän enää pitkään aikaan (melkein vuoteen?) bugiselle softalle mitään muuta kuin muutaman kk välein muuttanut vanhentumispäiväystä. Resursseja tai halua ei ole enää myöskään maksaneiden käyttäjien tukeen. Olen mm. itse odottanut PM-vastausta Saksan foorumilla kohta 2 kk.

  Miettikää muita vaihtoehtoja, esim. PlasmaEPG tai 3PG (jos tarvitsee hakusanatallennusta).
   
 5. anttipi

  anttipi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.10.2001
  Viestejä:
  146
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla ei ole ollut Jag's EPG:n kanssa sen enempää ongelmia kuin muidenkaan TAPien kanssa - eli käytännössä ei juuri mitään ongelmia. Vuoden olen käyttänyt. On ollut todellakin 15 euron satsauksen arvoinen; JAG'sista löytyy kaikki toiminnot, mitä tarvitsenkin. Omasta puolestani voin kyllä suositella. Tietysti makuasia, mitä ominaisuuksia kaipaa ja käyttää.

  Käyttäjätuesta ei ole kokemusta, kun ei ole ollut moiselle tarvetta.
   
 6. Rigor

  Rigor Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.03.2007
  Viestejä:
  96
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mä olen ollut JAG'sin käyttäjä jotain pari vuotta, eikä ainakaan vuoteen ole ollut mitään ongelmia.
  Kertoisitko meille tietämättömille mitä bugeja siinä vielä on.
  Vai heitätkö sä vaan läppää?:confused:
   
 7. rauer

  rauer Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.04.2001
  Viestejä:
  904
  Saadut tykkäykset:
  0
  Läppää ja läppää. Ei tämä niin buginen ole kuin pari vuotta sitten jolloin aloin itsekin käyttää mutta parantamisen varaa on. Edelleen kuitenkin säännöllisesti tulee tilanteita, että yhden tai parin kanavan EPG-tieto puuttuu, toisinaan ohjelmia jää tallentumatta jne.

  Pointtini oli se, että vaikka itse pidän Jag'sin käyttöliittymää intuiivisempana kuin esim. 3PG:n, niin en satsaisi enää rahojani softaan jonka tuki ja kehittäminen on mitä ilmeisimmin loppunut. Ja ilmaisversioiden säännöllistä uudelleen asentamista ei jaksa pirukaan.
   
 8. Hemmo67

  Hemmo67 Käyttäjä

  Liittynyt:
  04.09.2005
  Viestejä:
  497
  Saadut tykkäykset:
  0
  EPG datan puuttumista ei meillä ole Jag's EPGssä esiintynyt. Ohjelmien tallentamattomuus johtunee Toppystä - ei siis Jag's EPGstä (vaikka tallennus on listalla, laite ei herää tallentamaan -> IVO buutti auttaa).

  Itsekään en ole rahojani siihen pistänyt vaan jaksanut muutaman kerran vuodessa päivittää version netistä. Ei kannata yleistää sanomalla "ei jaksa pirukaan." No ehkä piru ei, mutta ihmiset kyllä.

  Noh, having said that, olen itse tutkimassa, mikä olisi Jag'sin korvaaja, sillä kun kehitys on loppunut jo jonkin aikaa sitten, voi se tukikin loppua. Eli, ettei Jag enää viitsisi tehdä niitä uusia vanhenevia ilmaisversioita. Pitää olla varautunut siihen tilanteeseen.

  Bugeja siinä ei mielestäni enää ole (ainakaan häiritseviä), mutta tuki voi loppua ilmaisversiolta (maksullinen ei ole sitä enää tarvinnut).
   
 9. anttipi

  anttipi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  28.10.2001
  Viestejä:
  146
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minä taas en koe sitä minkäänlaisena ongelmana, koska JAG's toimii minulla kuten pitääkin. Ehkäpä jos jatkossa tulisi yhteensopivuusongelmia uusien firmiksien kanssa eikä uusia JAG's-versioita edelleenkään näkyisi eikä kuuluisi, niin sitten se olisi totta kai ongelma.
   
 10. Kaitzu

  Kaitzu Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  31.07.2001
  Viestejä:
  3 459
  Saadut tykkäykset:
  30
  Itse olen rahani Jag`s:iin törsännyt ja tyytyväinen olen ollut.

  Tuesta sen verta että toivottavasti sitä edes hieman löytyy, nimittäin just ois tuloillaan uusi kovalevy boksiin eli tarttis uuden "avaimen".
   
 11. ljpp

  ljpp Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.02.2005
  Viestejä:
  126
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jahas, tähänköhän sitten törmäsin. Mitäs tuo JAGsi on ollut viikon-pari käytössä, ja toissapäivänä huomasin aamupäivällä että boxi on jäänyt päälle yöllisestä herätyksestään. Telkkarissa näkyi Jag's EPG näkymä joltakin maksukanavalta (minulla ei ole mitään maksukanavia / korttia laitteessa).

  Eli ei aivan 100% luotettava todellakaan. Plasmaa koitin - mielestäni helkutin kankea ja ei tarjoa hakusanatallennuksia. Pitää miettiä 3PG:tä
   
 12. löysä

  löysä Guest

  Liittynyt:
  Viestejä:
  0
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuollaista en ole huomannut. Ettei vain olisi jäänyt EPG-näyttö päälle illalla? Tai selaamiselle varattu liian vähän kokonaisaikaa tai tai...

  EPG-data -"korruptoitumisella" tarkoitan (tarkoitetaan) sitä että joltakin kanavalta puuttuu EPG-data kokonaan tai osittain eikä kanavan tiedot päivity. Tähän olen itse huomannut lääkkeeksi vain sen että Jag's EPG:n asetuksissa menee kohtaan 61 ja painaa 1:stä. Tämän jälkeen kanavatiedot päivittyvät taas OK.
   
 13. ljpp

  ljpp Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.02.2005
  Viestejä:
  126
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ensimmäinen ei ole mahdollista - jumiutunut kanava kun ei näy ilman korttia, niin tuskin sitä kukaan on katsonut, tai vahingossakaan eksynyt (minä se edellinenkin käyttäjä olin).

  Syvähakuajankin kyllä pitäisi riittää, sillä se kerkisi ~viikon päivät toimimaan ihan ok noilla asetuksilla.

  Voihan tuo olla JAGs bugikin. Tuuppasin 3.14 firmware rautaan (5100 MP DVBc), katsotaan toistuuko.
   
 14. He-Tero

  He-Tero Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.05.2005
  Viestejä:
  464
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kannattaa hakea kanavat uudestaan ja jättää maksukanavat hakematta, jos niitä ei ole käytössä. Silloin eivät ainakaan häiriköi hakuja...
   
 15. ripper13

  ripper13 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.02.2007
  Viestejä:
  11
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onkos kellään ollut ongelmia viime päivinä jag's epg:n kanssa? Itselläni ei etsi jostain syystä kolmosen ja subtv:n ohjelmatietoja ollenkaan. Muut kanavat löytyvät hyvin. Käytössä versio 3.0.
   
 16. klulle

  klulle Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.02.2001
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ensi pyydän anteksi laiskuuttani etten jaksa selata koko ketjua jos jollain olisi ollut samanlainen onhelma :)
  Eli Tänään hain kanavat uudestaan jotta maikkarin uuden kanavat löytyisi, sitten topsetillä lista pc:lle jossa sitten muokkasin ja sitten siirsin listan takaisin topylle. Noh ongelmana on sellainen että aikaisemin näin 42 kanavaa tjsp. NNyt huomasin että kas kas kanavia näkyykin 46 mutta JAG´s:n asetuksissa (kohta 7?+) haettavien kanavien määrä tjsp näyttää max 42 ja sitä en saa suuremmaksi. EPGkin näyttää vain 42 kanavaa. Mikä avuksi?
   
 17. He-Tero

  He-Tero Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.05.2005
  Viestejä:
  464
  Saadut tykkäykset:
  0
  Rajoitukselle ei voi mitään. Järjestä kanavat niin että kinnostavimmat 42 kanavaa tulevat ensimmäisinä :)
   
 18. klulle

  klulle Uusi jäsen

  Liittynyt:
  20.02.2001
  Viestejä:
  53
  Saadut tykkäykset:
  0
  No voihan hemmetti. manuskassa näyttää olevan jotai 100 kanavaa :(
   
 19. ljpp

  ljpp Uusi jäsen

  Liittynyt:
  23.02.2005
  Viestejä:
  126
  Saadut tykkäykset:
  0
  JAG's teki sitten temput ja korruptoi hakusanatallennuksten asetukset. Listalla ei näy yhtään hakusanaa, vaikka siellä pitäisi olla kymmenkunta asetettuna ja kun loin uuden hakusanan, jumittuu koko boxi buutissa (käytössä hakusanatallennus käynnistäessä).

  Pitänee aloittaa UKAS tutkimukset.
   
 20. rasputin

  rasputin Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.09.2005
  Viestejä:
  23
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kysymys Top Set 2.0:aan liittyen, kun muokkasin tuolla eilen Jagsin kanavalistasta pois kaikki kanavat, mitkä eivät näy tai muuten vain ei kiinnosta.
  Homma pelasi illan, kun kanavalistassa oli nuo 25 kanavaa, mutta nyt nuo kaikki kanavat ovat tulleet takaisin itsekseen.
  Onko tuossa joku jagin epgssä tms. asetus mikä hakee nuo itsekseen takaisin ja saako tuon päältä pois?
  Onko kellään tuo Jagsi kanavia selatessa muuttunut sotkuksi, jonka jälkeen kaikki teksti on suttua, mitä ei voi lukea? Eli kanavien ohjelmatiedot, info tekstit ja yleensä kaikki teksti minkä toppy tuottaa.
  Itsellä tehnyt tuon muutaman kerran ja bootin jälkeen pelaa ok.
  Käytössä on siis tuo 3.0 beta versio ja boksina C-malli 5100PVRc.