KYLMÄ RINKI alkaa taas!

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana MaxP, 02.09.2001.

 1. peejiitee

  peejiitee Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.08.2008
  Viestejä:
  269
  Saadut tykkäykset:
  9
  Kattelin tuossa ennen joulua koko boxin toistamiseen läpi, on se vaan hyvä sarja. Turha näitä on katella ja odotella neloselta, boxi ostoon vaan.
  Samaan sarjaan menee Asema 62 nelosella, vituttaa odottaa aina kun edellinen kausi loppuu niin seuraava kausi tulee vasta parin vuoden päästä, HALOO. Mut tätä odotetaan taas, kiitos tv nelonen.
   
 2. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 611
  Saadut tykkäykset:
  282
  Sarjan tasossa tapahtuu kyllä pieni notkahdus neljännen kauden puolivälin paikkeilla, mutta kyllä se loppukausi ja viideskin ovat ihan hyviä. Viimeinen kausi on sitten taas tietyiltä osin vähän niin ja näin, vaikka viihdyttävänä sarja kyllä säilyy. Mutta jos tuo nelosen politiikka nyt pitää tuollaisenaan paikkansa, niin voi taas hyvällä syyllä kysyä että mitä vittua, onko siellä ketään aikuista ihmistä töissä. Joka suhteessa älytöntä laittaa ihan vasta (ja ties monettako kertaa muutenkin) nähty sarjan alkupuoli uusintana. Ei hyvän tähen. Nelonen kusee joka ikisen laatusarjan päälle. Uusintana tuo ja tämä, katkaistaan poikki ja alusta uusintana, pidetään aiemmin hypetettyjä menestyssarjoja kaksi vuotta tauolla, näytetään, ei näytetä, blaa blaa... Laittakaa Nelosen henkilökunta samaan selliin Adebisin kanssa, jos saataisiin jotain tolkkua! Jos ei, niin kierrätetään Schillingerin kautta vielä! :thumbsup:

  Ainakin ollaan ketjun otsikolle uskollisia: KYLMÄ RINKI todellakin alkaa taas!
   
 3. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Katselen kyllä loppuun asti, vaikka sitten 4-6 kausien boksit ostaen, sikäli mainio paikka tuo Oswald State Penitentiary.

  Vahva sama, ja italot leikkaamaan kielet irti. :thumbsup:
   
 4. KnightOfNi

  KnightOfNi Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.04.2003
  Viestejä:
  815
  Saadut tykkäykset:
  1
  **ttu mitä touhua neloselta, aivan jäätävää idiotismia. Pakko kai se nyt sitten laittaa boksi tilaukseen. Palautetta lähti.

  Pistäkääs muutkin palautetta, tässä linkki:

  http://www.nelonen.fi/lähetä-palautetta-0
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2012
 5. Sädettäjä

  Sädettäjä Käyttäjä

  Liittynyt:
  06.08.2010
  Viestejä:
  554
  Saadut tykkäykset:
  12
  Minusta meno pysyi neloskauden puolenvälinkin jälkeen kovana ja viides kausi oli suurta parhautta. Kuudeskaan ei minusta ollut huono. Pakko sanoa, että vähän pettynyt olo oli ensimmäisellä kerralla, mutta hyvin saatiin keskeisten henkilöiden tarinat loppuun. Meidät heitettiin OZ:iin ja heitettiin yhtä kylmästi pois.

  Vai on Nelonen taas pelleilemässä? Itse olen luopunut tv:n katselusta sarjojen suhteen. Breaking Bad on nyt tullut katsottua putkeen kolmisen kautta (ehkä ei niin hyvällä tavalla, mutta kun Blu-Ray:lla saa Suomesta niin ostoon menee heti) ja nelonen pitää tsiikata vkl, mutta jos olisin odottanut Nelosen näyttävän sarjaa... Missä on edes toinen kausi? Mad Men tuloo ties milloin ja Asema 62... Missäs muuten Asema 62 loput kaudet DVD:lle? Kolme jo tullut, mutta missä jatkoa?
   
 6. Tilt-type

  Tilt-type Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  03.07.2003
  Viestejä:
  3 131
  Saadut tykkäykset:
  192
  Nelonen näytti kaudet 1-3 uudelleen ja sitten taas tauolle. Ei tässä ole mitään järkeä.
   
 7. CleverIndeed

  CleverIndeed Uusi jäsen

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  No ei ole ei. Tuli kyllä osa jaksoista katseltua taas, kun pari oli jäänyt välistäkin aiemmin. Mutta nyt on suurin osa ekasta 3 kaudesta nähtynä 3 kertaan, että olisikohan niitä 4-6 kausien jaksojakin pikkuhiljaa laittaa näytille. Sarjan Hyvyys on kyllä käynyt selväksi, ja kiinnostaisi kovasti mitä Beecherille, SchillinGerille ja kumppaneille seuraavaksi on käymässä. Mikäköhän niissä uusintanäytöksissä sitten on, maksaako ne vai miksei voi laittaa loppujakin vaikka tuonne aamuyölle jossa tilaa varmasti on kuten juuri tehtiin? Ei vaan voi käsittää.
   
 8. sammy73

  sammy73 Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.05.2006
  Viestejä:
  340
  Saadut tykkäykset:
  8
  Onko blu ray versiota Ozille, mistään en löytänyt pikaisella googletuksella?
   
 9. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 667
  Saadut tykkäykset:
  176
  Ei ole valitettavasti.
   
 10. Dr. Jacoby

  Dr. Jacoby Käyttäjä Blokattu

  Liittynyt:
  06.10.2014
  Viestejä:
  154
  Saadut tykkäykset:
  3
  Tää nyt jatkuis taas parin vuoden taukoilun jälkee (?!) tänään, alkaen jopa ennen puolta yötä. :D