KYLMÄ RINKI alkaa taas!

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana MaxP, 02.09.2001.

 1. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  11 144
  Saadut tykkäykset:
  503
  Käyköhän toi Ozin porukka ikinä ulkona happea ottamassa. En ainakaan itse muista yhtään jaksoa missä vangit olisivat ulkona. Mistäköhän tämä johtuu :confused:
   
 2. O'Neill

  O'Neill Guest Guest

  Liittynyt:
  17.05.2005
  Viestejä:
  140
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mites tuo Cloutierin juttu muuten meni? Eikö siellä vankilassa kiinnitetty huomiota vangin katoamiseen kun ei ainakaan tuon jakson aikana tullut mitään täyslukitusta tms.?
   
 3. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 058
  Saadut tykkäykset:
  24
  Ei tainnut vielä kyseinen päivä vaihtua eikä siis laskentaa tulla. Lopun pamauskin tapahtui samassa tilassa, joten mahtaisikohan ukko vielä päästä ulos seinästä.
   
 4. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 631
  Saadut tykkäykset:
  293
  Eikös tuo Oz ole sellainen huippuvartioitu ja poikkeuksellinen vankila, jossa vangeille ei ole tällaisia erityiskohteluja edes suotu? Ainakaan Em Cityn porukalle ei. Muistelisin, että jossain jaksossa olisi ollut juttua siitä, kuinka ulkoilmahupeja ei Ozissa harrasteta.

  Ja kuten tuossa sanottiin, oiva tehokeino tuo "ulkoilmattomuus". Asiaa ei kyllä toisaalta edes ajattele, sen verran intensiivistä on tarinankuljetus muurien sisällä. Yhdessä jaksossa Ryan O'Reily ainakin pääsi haistelemaan happea, kun hänet kuskattiin autolla sairaalaan rintasyöpäleikkaukseen. Muutoin ulkoilmakohtaukset tapahtuvat lähinnä noissa takaumissa, kun uusi vanki esitellään jne.
   
 5. John-Smith

  John-Smith Guest Guest

  Liittynyt:
  31.07.2007
  Viestejä:
  83
  Saadut tykkäykset:
  0
  eilen oli muuten koskettava jakso, Cyril raukka ei tajunnut että kohta grillitaan, mutta onneksi lykättiin teloitusta.

  Muutenhan tuo sarja on parhaan teränsä kadottanut, ja vielä piti sotkea tuo tappajahoitsu sarjaan.
   
 6. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 631
  Saadut tykkäykset:
  293
  Äh, tuota loppua ja teloitukseen valmistautumista näytettiin niin pitkän aikaa ja yksityiskohtaisesti, että odotin suuresti Cyrilin kuolevan jakson lopussa, koska se olisi ollut aidosti dramaattinen ja koskettava hetki juuri siihen paikkaan. Pienoinen antikliimaksi tuo (vaikka toki Cyrilia sympatiseeraankin). Just sellanen epäuskottava "viime hetken puhelu", jotta saatiin Cyril pois tuolista. Saa nähdä miten tästä jatkuu, viimeisiä jaksoja viedään. Vielä siis kaksi jaksoa jäljellä, tosin viimeinen on tuplapitkä (n. 100 min.) ja Nelonen näyttää sen kahdessa osassa, eli toisin sanoen kolme jaksoa vielä jäljellä Ozia.

  Tappajahoitsu oli tosiaan täysin tuulesta temmattu homma, en tajua. Melkein samaa voisi sanoa tuosta Saidin tappaneesta Idzikista. Harmittaa, että Moralesin ja Saidin kaltaiset hahmot kuolevat suht mitättömien nobodyjen käden kautta. Hätäisesti kirjoitettua meininkiä... Vaikka taso onkin laskenut Adebisin kuoleman jälkeen, niin edelleen Oz kyllä rulaa. Odotin ennakkoon kuultujen mielipiteiden perusteella, että tämä viimeinen kausi on varsinaista suossa tarpomista, mutta ihan hyvää meininkiä on ollut tähän asti enkä usko, että koko touhu pistetään pilalle parin viimeisen jakson aikana. No, sittenhän tuon näkee... Oikeastaan mahdoton tehtävä kirjoittaa kaikille hahmoille ja juonilangoille perusteellista ja tyydyttävää loppuratkaisua, veikkaan että aika monen hahmon tapauksessa ratkaisu on sellainen "elämä jatkuu" -homma, jossa katsoja saa itse päätellä hahmojen lopulliset kohtalot. Useat taatusti jäävät kiven sisään lusimaan tuomiotaan ja moni varmasti pääsee vielä hengestäänkin kaiken lisäksi. Tämä on siis vain omaa arvailuani, en tiedä tulevasta, mutta jotain tällaista päättelisin.
   
 7. sarrad

  sarrad Guest Guest

  Liittynyt:
  29.01.2005
  Viestejä:
  757
  Saadut tykkäykset:
  0
  Joo kyl meni hermot kun Cyril ei kuollutkaan, ankee hahmo ja se on tehny pelkkää hallaa Ryaninkin hahmolle joka oli aiemmin ehdoton lempparini sarjassa..
   
 8. petepas

  petepas Elämme fataaleja aikoja Tukijoukot

  Liittynyt:
  30.01.2005
  Viestejä:
  2 441
  Saadut tykkäykset:
  4
  No niin, loppu tuli...

  Hieman heikko loppu kyllä oli. Vähän rävämpää loppua olisin (taas) halunnut. Nöyrä selitys sille että koko laitos tyhjennetään oli vähän :eek:

  Loppujen lopuksi, summa summarum, mahtava sarja ja olen olen onnellinen siitä että kaikki jaksot ovat tallessa :thumbsup:
   
 9. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 631
  Saadut tykkäykset:
  293
  Eipä Beecherille taaskaan käynyt hirveän hyvin, vaikkakin kaksi "riippakiveä" poistui hänen elämästään. Voihan sitä tietty aina kuvitella, että kohtalo käsittelee häntä silkkihansikkain eikä tulevaisuus ole aivan niin painajaismainen kuitenkaan (todetaan syyttömäksi Kellerin kuolemaan jne.). Tai sitten Beecher uuteen vankilaan siirtyessään joutuu jälleen kerran arjalaisten "bitchiksi".

  Entäs Schillingerin loppu... kyseisen tapahtuman olisi voinut hoitaa aavistuksen verran paremminkin; Beecherin ja Vernin keskinäinen nahistelu oli kuitenkin yksi sarjan kantavista voimista aivan ensimmäisestä jaksosta saakka. No, pääasia että Beecher oli se joka pääsi Schillingeria tuikkaamaan. Mitä tulee itse evakuointiin, senhän olisi pitänyt tapahtua jo kauan sitten ottaen huomioon Ozin tapahtumat (lukemattomat murhat, hämärät huumebisnekset). Tämänkertainen selitys (tuntematon myrkky) oli hoidettu hieman hätäisesti, mutta evakuointi oli kyllä sellainen ratkaisu jonka näki tulevan jo kaukaa. Ei siis pettymys sinällään tämä ratkaisu, olisin vain kaivannut paremmin kirjoitettua perustetta.

  Melkein kaikkien hahmojen lopullinen kohtalo jäi pimentoon kuten tuossa aiemmin aavistelinkin, mutta Oz nyt vain sattuu olemaan sellainen sarja, ettei kaikille voi kertakaikkiaan kirjoittaa lopullista päätöstä. Elämä jatkuu. Osalla sellaisena kuin aina ennenkin, osalla taas hieman eri tavalla.

  Kaikenkaikkiaan Oz piti hyvin pintansa ja kohosi kyllä kokonaisuutena ehdottomasti parhaaksi televisiosarjaksi, mitä olen koskaan nähnyt. Hieno tunnelma, unohtumattomat, tarkoin kirjoitetut ja loistavasti näytellyt hahmot sekä psykologisesti moniulotteinen käsikirjoitus heivaavat tämän helposti kuningassarjaan. Todella onnellinen olen minäkin, että kaikki jaksot ovat nyt tallessa. Pitäisiköhän se kohta aloittaa alusta tämänkin katsominen... :)
   
 10. sarrad

  sarrad Guest Guest

  Liittynyt:
  29.01.2005
  Viestejä:
  757
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mun mielestä loppu oli ihan ok, mutta jostain syystä tätä sarjaa ei kyllä jää kaipaamaan. En myöskään voisi kuvitella hankkivani sitä DVD:nä vaikka joka maanantai onkin ollut pakko valvoa ja katsoa.. Kelpo viihdettä, mutta yhden kerran katsottavaa.
   
 11. Drokk

  Drokk Guest Guest

  Liittynyt:
  07.11.2001
  Viestejä:
  1 576
  Saadut tykkäykset:
  4
  Kuinkahan monta kertaa nääkin jaksot on tullut nähtyä... Jossain vaiheessa taas uusiksi. Ihan nostalginen tunne tulee kun muistelee, millaista oli katsoa tätä ensimmäistä kertaa.. Outouksiin menevää neloskautta ja loppukauden huonoa lopetusta lukuun ottamatta tv-sarjaa parhaimmillaan : loistavia näyttelijä suorituksia, erinomainen kässäri ja tiukkaa sosiaalista analyysiä.
   
 12. Redhawk

  Redhawk Guest Guest

  Liittynyt:
  20.07.2005
  Viestejä:
  100
  Saadut tykkäykset:
  0
  Samanlaiset fiiilikset. Sarja tuli kokonaisuudessaan katseltua kahdesti ja oikeastaan ainoa miinus oli tämä viimeinen kausi, joka oli jo aika väsynyttä menoa paria valopillkkua luikuunottamatta.

  Kaiken kaikkiaan kuitenkin loistava sarja ja taattua HBO laatua kuten heiltä aina odottaa voikin. :thumbsup:
   
 13. Jarzki

  Jarzki Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.07.2007
  Viestejä:
  809
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kylmä rinki alkaa siis taas alusta uusintana nelosella pe. 5.8.11
   
 14. Mookid

  Mookid Tuttu käyttäjä

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 631
  Saadut tykkäykset:
  293
  Neloselle on taas tärkeämpää näyttää vanhojen sarjojen uusintoja kuin tuoreempien sarjojen ennennäkemättömiä kausia :thumbsup::naminami::king:
   
 15. CleverIndeed

  CleverIndeed Guest Guest

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 595
  Saadut tykkäykset:
  1
  Taitaa olla taas vaihteeksi niin että kun ei pystytä näyttää uusien mitäänsanomattomien sarjojen uusia kausia niin näytetään vanhempien mitäänsanomattomien sarjojen vanhoja kausia... :hitme:

  Katuhaukka takasin!
   
 16. Jarzki

  Jarzki Käyttäjä

  Liittynyt:
  12.07.2007
  Viestejä:
  809
  Saadut tykkäykset:
  0
  Lähetysaika on taas ihan mitä sattuu. klo. 23.50 :hitme:
   
 17. Blondie

  Blondie Guest Guest

  Liittynyt:
  31.05.2005
  Viestejä:
  205
  Saadut tykkäykset:
  0
  Niin perjantain elokuvan jälkeen :rolleyes:

  Ja sekin että alotusaika vaihtuu joka viikko juuri tuon perjantain leffan takia niin ei saa tähän helposti viikkottaista nauhotusta :OI
   
 18. Anathor

  Anathor Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  11.12.2009
  Viestejä:
  933
  Saadut tykkäykset:
  52
  No, onneksi on kaikki tuotantokaudet jo hyllyssä.
   
 19. peejiitee

  peejiitee Käyttäjä

  Liittynyt:
  10.08.2008
  Viestejä:
  269
  Saadut tykkäykset:
  9
  Meinaatko vetää VHS:lle?
   
 20. geru

  geru Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  22.02.2007
  Viestejä:
  1 389
  Saadut tykkäykset:
  0
  *UGHH!* *tik-kikiki-tik-tik-tikiki* :naminami:

  Voisi melkein tämän kunniaksi pistää boksin tilaukseen. :D