[Arkistoitu] kuva tietokoneesta telkkariin, toimiiko näin

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana CyberAntti, 26.01.2004.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. CyberAntti

  CyberAntti New Member

  Liittynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  35
  Saadut tykkäykset:
  0
  Elikkästä jos vetää koneen näytönohjaimen (gf4mx440) s-video-liitännästä piuhan H/K:n AVR2550:aan, joka sitä myöten sitten lähtee monitor-outtina ulos telkkarin scart-liitäntään, joka on kiinni s-videota tukevassa scartissa. Näin luettunahan tuossa ei liene mitään vikaa, mutta kun tuo vahvistimen manuaali sanoo, ettei se suorita minkäänlaista muunnosta s-videosta komposiitiksi, niin kulkeeko kuva s-videona myös vahvistimen monitor outista lähtevää RCA-piuhaa pitkin?

  - cyberantti, the master of sekava teksti :hitme:
   
 2. DVB-G

  DVB-G Active Member

  Liittynyt:
  05.03.2003
  Viestejä:
  10 282
  Saadut tykkäykset:
  23
  Ei kulje. Tai kulkee, jos rca-liittimiä on kaksi: toisessa menee luma, toisessa kroma.

  Onko se rca-antoliitin sisältä keltainen eli tarkoitettu komposiittivideokuvaa antamaan, vai onko se digitaaliääntä varten vaiko joku muu miljardista vaihtoehdosta, joita en jaksa luetella?

  Jos se on tarkoitettu vahvistimen omia valikoita näyttämään komposiittivideona, en osaa sanoa, tuleeko siitä liitännästä yhtään mitään muuta kuvaa ulos, kuin ne valikot.

  Ellei vahvistin saa mistään sisäänsä komposiittikuvaa, se ottaa vain S-Videokamaa sisäänsä. Joka tarkoittaa sitä, että laite saattaa toimia pelkästään "kytkimenä" S-Videokuville, eli ottaa niitä sisään ja antaa ulos. koskematta niihin signaaleihin mitenkään, muuttamatta niitä mitenkään (laitteen valikkokuvilla).

  Miten olisi jos kokeilisit? Menee noin 0,5 sekuntia aikaa itse selvittää se asia omin käsin, mitä olet kysymässä muilta, joilla ei ole sinun laitteistoasi hipelöitävänään.
   
 3. CyberAntti

  CyberAntti New Member

  Liittynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  35
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pahoittelen suuresti että joudun näin vaivaamaan tällaisilla kysymyksillä, varsinkin näin aloittelijain alueella, mutta kun ei ole varallisuutta ostaa ylimääräistä s-video-kaapelia tuohon tarpeettomaksi.Mikäli tämä ei toimi niin kyllä sitten itse kolvailen tuohon yhteen scart-liittimeen kaapelin ja toiseen päähän s-videon, sen osaan jopa itse tehdä, ei tarvitse teitä muita tulle kiusaamaan.

  edit: ja ihan asiaakin vielä, että tällä hetkellä vhs-video ja dvd menee jollain(niillä siis ilmeisesti on eroja :eek:) RCA-piuhalla vahvistimeen ja sitä kautta RCA:lla ulos telkkarin scartiin, äänet sitten menee millä menee.
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.