[Arkistoitu] Kuka mielestäsi paras Playboy -tähti?

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana Tenon Kuningas, 15.08.2004.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. Tenon Kuningas

  Tenon Kuningas New Member

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  No niin pojat (ja miksei myös tytöt) ketä pidätte parhaana Blayboyna suomessa/maailmalla?
  Haluaisin herätellä tänne nettiin hieman tällaista galluppia/keskustelua johon kukin voi vastata anonyyminä, leimautumatta miksikään! Ja tämä DVD Plazan keskustelupalsta oli mielestän tälle paras paikka koska täällä on fiksut mielipiteet eikä ns:häirikötiä!
  Eli Millaisista kuvista pidätte? Pitääkö kuvien olla kaikki paljastavia vai pelkästään vietteleviä (eli katsojan mielikuvituksellekkin jää tilaa...)? Onko teillä varastossa vino pino "alan"lehtiä? Vai kenties pullottaako tietokoneenne kiintolevy kuvia? Jos teillä on jokin ehdotomasti paras kuva liittää se myös tänne DVD Plazalle! Onkos täällä valokuvaajia jotka ovat harrastaneett alastonkuvausta?
  (HUOM:jos laitatte kuvianne tänne muistakaa kysyä mallilta asiaa! eli älkää laittako tyttöystävänne kuvia tänne ilman hänen lupaa ; ) )
  Mitäkäs mieltä olette suomalaisista Blayboy malleista (esim:Susanna Penttilä, Pamella Andersson) verrattuna ulkomaalaisiin tähtiin (esim: Britney Spears (jokos hänet lasketaan tähän?)
  Ja viimeisenä heitän ilmaan hankalan kysymykse: mitä arvostatte blayboyssa?
  Voin itsekin vastailla ja laittaa mieli kuvani, kunhan pääsen hieman nopeampien nettiyhteyksien ääreen!!!!
  Katsotaan saako tällainen gallup kansansuosiota näin kesäloman lopussa!
  PS:Oottekos kuulleet jo Viivi Alenin Blayboy -urasta?
  Ainkin jotakin taisi olla Iltasanamissa 7.8
   
 2. Slash80

  Slash80 No Life! Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.04.2001
  Viestejä:
  2 841
  Saadut tykkäykset:
  1
  Onko Pamelakin vaihtanut kansalaisuutta viimeaikoina? Jotenkin tuntuu, että joku on ihan tosissaa tätä vääntänyt, mutta että ihan blayboy. :hitme:
   
 3. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 979
  Saadut tykkäykset:
  33
  Pamelallahan on suomalaiset sukujuuret (toim.huom)
   
 4. Slash80

  Slash80 No Life! Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.04.2001
  Viestejä:
  2 841
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mutta ei sitä voi mieltää suomalaiseksi playboy malliksi siinä, missä Susanna Penttilän tai Kata Kärkkäisen voi.
   
 5. SolidSnake

  SolidSnake New Member Blokattu

  Liittynyt:
  03.06.2004
  Viestejä:
  66
  Saadut tykkäykset:
  2
 6. mikkoz

  mikkoz New Member

  Liittynyt:
  16.03.2002
  Viestejä:
  593
  Saadut tykkäykset:
  0
 7. ElvisThePelvis

  ElvisThePelvis Well-Known Member

  Liittynyt:
  05.05.2004
  Viestejä:
  11 110
  Saadut tykkäykset:
  97
  En yleensä ota kantaa tällaisiin ketjuihin, mutta poikkeus vahvistaa säännön.

  Parhain Playboy all-time on mistä kulmasta tahansa katsottuna Pamela Anderson. Hänessä yhdistyvät kaikki, mitä Playboy-mallissa haetaan: kauniit kasvot, vaaleat hiukset, muodokkuus ja kyllä, iso rintavarustus. Tosin nyt pitää olla tarkka mistä Pamelasta puhutaan. Pamelan ulkonäköhän muuttui radikaalisti niihin aikoihin jolloin hän meni Baywatchiin. Hänen kasvoistaan lähti pyöreys pois ja hänen rintansa kasvoivat. Lisäksi Pamela alkoi käyttämään todella paksua meikkikerrosta, mikä söi mielestäni hänen luontaista kauneuttaan. Itse pidän eniten siitä Pamelasta, joka ei ollut vielä ottanut niitä ylisuuria silikoneja. Se nuori-Pamela oli luontaisen kaunis ja uskomattoman seksikäs ja samalla viaton. Se ehkä Pamelasta teki kuuluisan: Hän näytti viattomalta, vaikka tihkuikin seksiä. Kukaan ei pidä liian ilmeisistä naisista. Tosin Pamelan legendaarisimmat kuvat ovat niiden silikonien kanssa: Rantakuvat, joissa Pamelalla on yllään vain lanneketju yms. Ihmisenähän Pamela on aika säälittävä ja sekaisin nykyään, mutta silti hän on se paras Playboy-malli.

  En ymmärrä, miksi ihmiset pitävät Jenny McCathyä parhaimpana. Itseäni hänen ulkonäkönsä ei ole koskaan ihastuttanut. Aliarvostettu Playboy-malli on Erika Eleniak, joka on myös esiintynyt Baywatchissä. Erikassa oli samoja ominaisuuksia kuin Pamelassa: Hänen kasvonsa olivat pyöreähköt, jotka viestittivät viattomuutta.

  Sittenhän on vielä Anna Nicole Smith. No hänestä voi olla montaa mieltä (erityisesti viime vuosina), mutta ei hänestä parhainta Playboy-mallia saa. Anna Nicole oli ehkä Playboy-malleista sieltä tuhmimmasta päästä, ja itse en arvosta näissä aistillisissa kuvissa sitä, että nainen on liian tuhma ja ilmeinen.

  Jos nyt sattuisi niin, että Pamelaa parempi Playboy-malli olisi olemassa, sijoittuu hän aikakäyrässä ennen Pamelaa. Pamelan jälkeen Playboy-mallit olivat kaikki todella persoonattomia kopioita, joiden rintavarustus meni ihan naurettavaksi. Pamelaa ennen, ehkä jopa muutaman vuosikymmenen päässä, oli paljon aistillisempia naisia.

  Suomestahan on tullut kolme (ehkä enemmän, mutta eivät ole yleisessä tiedossa) Playboy-mallia: Kata, Linda ja Susanna. Otetaanpa ensiksi Linda: Mielestäni hänen kuvansa olivat ennen muut säälittävä julkisuustemppu, ja niistä kuvista näkyy, että Lindan intressit ovat jossain muualla kuin siinä, että saadaan mahdollisimman kauniit kuvat. Katan kuvat taas saivat enemmän kohua aikaan kuin ne olisivat ansainneet. Onhan Katalla aika seksikäs "pantterin" katse mutta ei hänestä heti tule mieleen "Playboy-malli". Susanna taas kuuluu tähän julkisuustemppusarjaan. Luulenpa, että Susanna halusi näillä kuvilla päästä julkisuuteen. Syy ei todellakaan ollut se, että hän olisi ottaa aistillisia kuvia itsestään. Tämän sanottuani totean kuitenkin, että Susanna on tästä kolmikosta se sopivin "Playboy" muottiin. Persoonana Kata taas voittaa ylivoimaisesti. Linda on viimeinen ja syystä!

  Ja loppuun: En tietenkään katsele Playboy-kuvia, olen kiinnostunut niistä artikkeleista!
   
 8. bombom

  bombom The pants command me! Tukijoukot

  Liittynyt:
  01.04.2004
  Viestejä:
  240
  Saadut tykkäykset:
  2
  Anteeksi, mutta tarkoititko kenties Viivi Avellania?
   
 9. Rakki

  Rakki New Member

  Liittynyt:
  21.12.2004
  Viestejä:
  9
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pamela Anderson on Ruma.
   
 10. OrganGrinder

  OrganGrinder New Member

  Liittynyt:
  13.10.2005
  Viestejä:
  284
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä 70-luvulla sentään ymmärrettiin kunnon karvapenaalin päälle!

  Eikä ainoastaan ymmärretty, vaan myös ruikittiin!
   
 11. JPH

  JPH Active Member

  Liittynyt:
  02.02.2003
  Viestejä:
  3 045
  Saadut tykkäykset:
  4
  Onneksi ajat ovat muuttuneet :D
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.