[Arkistoitu] Kotiteatteri vahvistin

Keskustelu osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana sepi, 02.02.2004.

Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.
 1. sepi

  sepi Member

  Liittynyt:
  27.11.2003
  Viestejä:
  420
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tere!
  Tähän oli jo osittain vastattu mutta, jotain jäi vielä kaivelemaan :sleep:
  Etsin edullista kotiteatteri vahvistinta kerrostalo käyttöön, armahdetaan naapureita ...
  Jotain oikeaa "merkkiä" ei mitään "halpisyhdistelmäkasoja"
  DLP, DD ja DTS onko tämä sitten ns 5.1 ?
  Olen katsellut Sonyn ja Yamahan huokeamman pään uusia laitteita sekä joitain käytettyjä. Ohjelma lähteitä on Sonyn DVD jossa on kooderi sisällä, hifi VHS, PS2 . Kaiuttimet ovat nyt Infity SL-sarjaa 4 kpl + Audio Pron keskikaiutin. Subbarin ostan/rakennan joskus. Mitä tulisi ottaa huomioon naapureiden lisäksi ? Suosituksia :cool:
   
 2. ExC

  ExC New Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  20.01.2002
  Viestejä:
  1 206
  Saadut tykkäykset:
  3
  Sony STR-DB790. Lähtee alta neljänsadan kotimaan suurien kaupunkien liikkeistä (Hirvox jne.). Saksasta kotiin ehkä 350-380 eurolla. Dolby Digital, DPLII, DTS, DTS 96/24, DTS-ES 6.1 Discrete, DTS Neo:6. Tämän ostamalla saat ehkä eniten ominaisuuksia sijoituksen määrään nähden.

  Yamahan RX-V440, 540, 640, 740 mikä vain noista. Hinta nousee mallinumeron kasvaessa (ja liitäntöjen määrä sekä teho per kanava). Dolby Digital EX, DPLII, DTS ES 6.1...ominaisuudet lisääntyy 740aan asti, jossa on mm. vielä levysoitinliitäntä ja lcd-kaukosäädin.

  Denon AVR-1804, viiteen sataan Saksasta kotiin kannettuna. Dolby Digital Surround EX, Dolby Pro Logic II, DTS ES Discrete 6.1, Matrix 6.1, DTS Neo:6...

  Toki on vielä Harman/Kardon, Pioneer jne. mutta tuossa aluksi.

  Kokeileppa noilla mallien nimillä hakua. Se on tuossa sinisessä palkissa DVDPlazan ruudun yläalaidassa (search). Tietysti Googlekin on käyttökelpoinen vaihtoehto.

  Ominaisuudet ovat varsin yhtenevät joten rahamassin paksuus, ulkonäköseikat ja mielikuvat merkeistä saattavat kääntää vaakakupin johonkin suuntaan. Surkeaa valintaa ko. vaihtoehdoista ei oikein voi tehdä.

  Itselläni on (tulee justiinsa) Yamahan RX-V740.
   
 3. mikanuu

  mikanuu New Member

  Liittynyt:
  28.11.2003
  Viestejä:
  17
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itse ostin hintaluokasta vähän päälle 300€ Yamaha RX-V440. Minulle riittävä aina silloin kun muistan omat originaalit perusteet sille. Nälkä kasvoi syödessä, mutta sain pidettyä vaimon avulla kurissa. Onhan noita ominaisuuksia isommissa, mitkä voisivat olla hauskoja.

  Konkreettisimmin on kolahtanut digiliittimien vähyys (yksi optinen, yksi koaksiaalinen), ja S-videon läpiviennin puuttuminen (en tiedä olisinko vienyt kuvaakin läpi, mutta nyt kun on vain komposiitti niin ei tarvitse harkitakaan).

  Laite on kuitenkin 6.1, eli tukee yhtä takakeskikaiutinta. Vielä kun saisin kaiuttimet ostettuakin. Kaksi vain tällä hetkellä. Kuukauden etsin vastauksia kaiuttimien ostoon tältä foorumilta, kunnes tajusin sen toivottomaksi. Kukaan ei antanut helppoa vastausta :).

  Mutta kuvailemaasi käyttöön voin sitä suositella. On edullinen (muttei halpis) ja tunnettua merkkiä. Jos tuossa DVD:ssä on koaksiaalinen liitin niin voit sen ja ps2:sen kytkeä noihin kahteen digitaaliseen sisäänmenoon.
   
 4. sepi

  sepi Member

  Liittynyt:
  27.11.2003
  Viestejä:
  420
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kiitoksia vastauksista :thumbsup:
  Neuvottelen "hallituksen" kanssa budejetista ja katson jos vastaan tulisi vaikka jostain käytettynä :cool:
   
Keskustelun tilanne:
Keskustelu on suljettu.