Kokemuksia suoratoistaa tällä tykkiin?

Keskustelu osiossa 'Videotykit ja -projektorit' , aloittajana Back In Black, 11.06.2021.

 1. Back In Black

  Back In Black Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.08.2020
  Viestejä:
  114
  Saadut tykkäykset:
  20
  Apple tv on yksi vaihtoehto ja laadukas epäilemättä, mutta periaatteen vuoksi haluan jotain muuta. Tässä laitteessa on rautapuolella asiat kunnossa ja puheissa löytyy, mutta miten on asian laita käytännössä? Vissiin aika tuore vielä. Ajattelin että tämmöisellä saisin heivattua tietsikan leffahuoneesta kokonaan mäkeen ja jäljelle jäisi vain vahvari ja blu-ray. Tykki on siis sama epson 9400 edelleen. Joku saattaa muistaa. Muita vaihtoehtoja oli mm. nokia uutuusboxi mutta chromecastia en ota tässä kohtaa.

  https://www.verkkokauppa.com/fi/pro...YquW9WG0OYcX6ENRt2OYYqvqC3sSFY5uGFY5cnwYcXC1u
   
 2. Hippo

  Hippo Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.07.2004
  Viestejä:
  2 025
  Saadut tykkäykset:
  144
  Itse vaihdoin aikanaan Shieldin Apple TV:n, joten ihan tuoreimpia kokemuksia Shieldistä ei enää ole. Vaihdon syyt olivat automaattinen virkistystaajuudeen vaihto sekä iTunes elokuvakauppa/vuokraamo. Jos nuo kaksi toimivat nykyisellään Shieldissä, niin mikä ettei. Muussa tapauksessa joustaisin periaatteista.

  Toki nämä ovat vain omia kriteereitä. Listaa tänne omat vaatimuksesi niin ruoditaan ne läpi.
   
 3. Back In Black

  Back In Black Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.08.2020
  Viestejä:
  114
  Saadut tykkäykset:
  20
  Ei oikein ole mitään ihmeempiä vaatimuksia muuta kuin että kuvantoisto olisi mahdollisimman hyvä ja käytettävyys tietty semmoinen ettei tee joka päivä mieli heittää vehjettä seinään. Paha tuosta on sanoa ennen kokeilua. Jos selvää vikaa löytyy niin sitten palautus. Ajattelin että nvidialla nyt on kummiskin aikalailla kokemusta tuosta kuvankäsittelystä ja markkinapuheet on kovat. Ja nyt äsken just tuli mieleen että täytyy vielä miettiä että miten sen äänen saa taas sinne vahvarille...o_Oo_O
   
 4. ukki

  ukki Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  05.01.2012
  Viestejä:
  350
  Saadut tykkäykset:
  25
  Eikös se ääni mene samaa HDMI-johtoa pitkin kuin kuvakin -mikäli nyt ymmärsin kysymyksen oikein?
   
 5. Back In Black

  Back In Black Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.08.2020
  Viestejä:
  114
  Saadut tykkäykset:
  20
  Menee juu. Alunperin vaan heti mietein et törkkäisin tuon suoraan projektoriin, että kokeilisi ilman mitään ylimääräisiä kierrätyksiä, kuten nyt menee. Yamahassa ei muistaakseni ole bluetoothia että sais sillä menemään, mutta kai se täytyy sitten sen kautta pistää. Vahvari on kankaan alla niin pientä koukeroa siinä on vaatehuuoneeseen asti jossa tykki on. Aktiivikaiuttimet olisi kätsyt taas.
   
 6. Back In Black

  Back In Black Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.08.2020
  Viestejä:
  114
  Saadut tykkäykset:
  20
  Ei vissiin ole kellään vielä kokemuksia tuosta mallista? Haen ensi viikolla (kallistuin siihen), kun sitten on aikaa katsella taas leffoja. Kerron sitten että miltä näyttää toisto tykillä. Jos on paska niin vien takaisin. Pistän ensin sen suoraan projektoriin lyhyellä hdmi:llä ja laitan äänet bluetoothilla harman kardonin soundbar:in kautta. Se on nyt olohuoneessa telkun seurana mutta hävitän sen muutoinkin, kun ostan kunnon aktiivikajarit siihen. Ne pieksee minkä tahansa soudbarin. No kumminkin, sen jälkeen testaan että onko eroa kun kierrättää kuvan yamahan vahvarin kautta. Epäilys näissä aina on. Vahvari on ehkä joku 6-7v vanha. Automaattinen kalibrointi mikrofonilla mutta ihan perusvehje ja ns. mopomalli tehoiltaan.
   
 7. Back In Black

  Back In Black Käyttäjä

  Liittynyt:
  08.08.2020
  Viestejä:
  114
  Saadut tykkäykset:
  20
  Nyt on tuo haettu ja testattu suht pikaisesti. Nykimiset loppui tämän kanssa, kuten arvata saattoikin, vaikka 59hz on näemmä tuossa oletuksena, ja jota kokeilin tietsikallakin useamman kerran. Jotain maagista siinä oli siis välissä. No, se siitä. Paketissa ei ollut laisinkaan hdmi-piuhaa ja se oli hiukan erikoista, mutta se selvisi jo liikkeessäkin, myyjän tutkiessa notuleja. Käyttöohjeita ei niinikään tule mukana ja jos niitä tarvitsee, niin ne täytyy katsoa netistä nvidian sivuita. Mitään ohjeita tosin ei silti tarvitse, koska asennus on niin hyvin toteutettu. Kake on näppärä ja valaisee itsensä liikkeestä, joten mitään nappuloita ei tarvitse painella. Toimii säkkipimeässä leffahuoneessa siis just precis. Siirtymät on rivakoita ja mitään moitteita ei äkkiseltään löydy. Kuvalle on jonkin verran asetuksia ja katselin asetuksella basic, ilman mitään ylimääräistä kikkailua. Wifiä en testannut vaan käytin ethernetiä suoraan reitittimeltä eri huoneesta. Tämmöistä tänään. shield.jpg