Kodin remppatopic

Keskustelu osiossa 'Kodin suunnittelunurkka' , aloittajana säätäjä, 11.01.2010.

 1. tootsi

  tootsi Runkku Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  3 184
  Saadut tykkäykset:
  36
  Vaihtaisin myös itse. Erittäin vittumainen homma vaihtaa myöhemmin jos kaapelit pamahtaa paskaksi, ikää noilla kaapeleilla kuitenkin on jo.. Eli samaan syssyyn vaan vaihtoon ja lattialämmitys pelaa taas pitkään!
   
 2. Don MC

  Don MC Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  19.05.2005
  Viestejä:
  1 163
  Saadut tykkäykset:
  17
  Sama vastaus täältäkin. Jätä ne vanhat kaapelit valun sisään ja laita uudet päälle. Lämmitysmatto ei montaa millimetriä lattiaa nosta.

  Meillä tehtiin hieman päinvastoin. Muutettiin vanha pesuhuone asuinhuoneeksi ja lämmityskaapelit jäivät sinne valun sisään. Vetelin huoneeseen sähköt aivan normaalisti (riittävästi pistorasioita ja antenni-/verkkopistokkeet) ja asensin seinäpatterinkin, mutta jotenkin tuli vain mieleen hyödyntää niitä vanhoja kaapeleita jollain tapaa. Onneksi olivat seinäpaneelit vielä asentamatta, joten sain laitettua rasian uudelle termostaatille, joka tuli huoneen sisäpuolelle (huoneen ollessa pesuhuone, termari oli ulkopuolella, kuten valokytkimetkin). Vanhan termarin anturiputki oli vielä paikoillaan, joten sain uuden anturinkin ujutettua. Nyt on huoneessa lattialämmitys niin kauan kuin vanhat kaapelit kestävät. Kun ne tulevat tiensä päähän, on seinäpatteri jo valmiina odottelemassa.
   
 3. Teukka76

  Teukka76 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.11.2000
  Viestejä:
  2 376
  Saadut tykkäykset:
  2
  Hyviä harmaanruskeita maalisävyjä plazalaisilla, tikkurilan sävyistä x487 laasti ja v487 valamo ainakin testiin tulevien listalla.
   
 4. Samppa

  Samppa Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.06.2000
  Viestejä:
  14 058
  Saadut tykkäykset:
  24
  Makuuhuoneen "ylimääräiset" neliöt voisi ehkä hyödyntää jakamalla tilan liukuovikaapistolla niin, että kaapiston takaosa olisi kohti jäljelle jäävää makuuhuonetilaa, ja kulku kaapiston toisesta reunasta tuonne vaatepuolelle. Onko joissain kaappimallistoissa väliseinäksi kelpaavia taustoja, vai onko parempi vain suosiolla väsätä taustaksi kevyt väliseinä, jos moista lähtee toteuttamaan?