KissFM:n "Timpeä" epäillään lapsen hyväksikäytöstä

Keskustelu osiossa 'Seksi' , aloittajana Nice Guy Eddie, 26.10.2004.

 1. nothing

  nothing Active Member

  Liittynyt:
  03.03.2001
  Viestejä:
  2 092
  Saadut tykkäykset:
  6
  Näinpä...

  Jos yhtään on seuraillut esim. irc-galleriaa, niin sieltä bongannut helposti yli 18-v näyttäviä alaikäisiä.
   
 2. Arisalmi

  Arisalmi New Member

  Liittynyt:
  05.12.2003
  Viestejä:
  93
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eh, melko ristiriitainen tilanne, todellakin.

  Toisaalta, tiedän monta ~15-vuotiasta jotka näyttävät vähintään 18-vuotiailta (toisaalta tunnen yhden ~22-vuotiaan jota luulin 14-vuotiaaksi, oli kummastus suuri kun kyseinen henkilö huristeli autolla vastaan), eli liekkö Timpelle sattunut vain ns. inhimillinen erehdys?

  Sinänsä hölmöä että mies ei "varmistunut" tyttöjen iästä (esim. yksinkertaisesti kysynyt ikää, ) , liekkö sitten jo mukavassa juhlatunnelmassa ollut ;)

  Melko omituista että nyt vasta tytöt puhuvat asiasta, Timpenkin muistikuvat voivat olla melko hatarat, kukapa muistaisi kaikki yhden yön jutut, varsinkin jos ne ovat olleet ns. normaaleja. Varsinkin jos Timpe on ollut humalassa tapahtuma-aikaan, voi muisti hieman pätkiä, eihän moni meistäkään muista lauantai-aamuna perjanti-illan tapahtumia...
   
 3. E. P.

  E. P. New Member

  Liittynyt:
  11.09.2002
  Viestejä:
  2 780
  Saadut tykkäykset:
  12
  Jos tämä "Timpe" on vaikkapa huumannut tai juottanut 15-vuotiaat tytöt humalaan ja sen jälkeen käyttänyt heitä seksuaalisesti hyväkseen, niin onko sinun mielestäsi kyseessä ihan OK juttu, josta tytöt eivät saisi kertoa 5 vuoden kuluttua? Täytyykö ymmärtää seksuaalirikollista, eikä hänen päällensä saa heittää "paskaa"?

  Täällä puolustellaan ja vähintäänkin ymmärretään miestä, vaikka mitään yksityiskohtia tapauksesta ei ole kerrottu. Raiskaajat ja pedofiilit ovat oikeudessa yleensä sitä mieltä, että heidän uhrinsa on jollakin tavalla ollut "halukas". Jos uutisissa kerrotaan, että kaksi 20-vuotiasta nuorta naista ovat omien sanojensa mukaan joutuneet seksuaalisen hyväksikäytön uhreiksi ja ensimmäisenä tulee mieleen, että tytöt ovat väärässä ja rikoksesta syytetty syytön, niin silloin kannattaisi ehkä tarkistaa omaa arvomaailmaansa.

  Joillakin ihmisillä on hieno arvomaailma... Jos minulla olisi 15-vuotiaat lapset ja heitä 26-vuotias äijä olisi käyttänyt seksuaalisesti hyväkseen, niin en todellakaan lähtisi onnittelemaan "urotyöstä" hyväksikäyttäjää. Jos mielestäsi 15-vuotiaiden tyttöjen seksuaalinen hyväksikäyttö on pieni virhe, niin ei voi kuin ihmetellä arvoja... Missä kulkee sitten raja? 14-vuotiaassa, 13-vuotiaassa, 12-vuotiaassa, 11-vuotiaassa, 10-vuotiaassa...?
   
 4. mankeli

  mankeli Suurguru Tukijoukot

  Liittynyt:
  23.01.2003
  Viestejä:
  897
  Saadut tykkäykset:
  1
  Nuoret yrittää näyttää vanhoilta ja vice versa, nykyään on hiton vaikeaa päätellä naisen ikää ulkonäön perusteella. (käytös paljastaakin jo sitten enemmän...)
   
 5. nothing

  nothing Active Member

  Liittynyt:
  03.03.2001
  Viestejä:
  2 092
  Saadut tykkäykset:
  6
  Ei.

  Minkäänlainen hyväksikäyttö ei ole ok.
  Mutta jotenkin on vaikea uskoa, että tässä on kyseessä ollut tämmöinen tapaus. Mutta turha kai spekuloida ennen kuin asiasta julkistetaan enemmän asiaa, tietoa ja dataa.
   
 6. Chaplin

  Chaplin One for all, all for me Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.02.2003
  Viestejä:
  645
  Saadut tykkäykset:
  2
  En ota kantaa kuka tässä on väärässä ja kuka oikeassa, kun en tiedä. Mieleen tuli kuitenkin, että kuten täällä on jo monta kertaa sanottu, niin monet teini-ikäiset kyllä tekevät parhaansa, että näyttäisivät vanhemmilta. Baareistakin voisi ratsiassa potkia varmaan puolet porukasta pihalle, kun ikä ei riitä. Nykyään kai voisi ajatella, että mitä vähemmän vaatteet paljastavat sen todennäköisemmin tyyppi on täysi-ikäinen. Täytyy kuitenkin muistaa, että jos hyväksikäyttö on tapahtunut, niin monet eivät ehkä uskalla kertoa siitä heti tapahtuman jälkeen.
   
 7. JPH

  JPH Active Member

  Liittynyt:
  02.02.2003
  Viestejä:
  3 045
  Saadut tykkäykset:
  4
  Sinänsä lakihan asiaan liittyen on yksiselitteinen, eikä sillä pitäisi olla väliä missä vaiheessa asia tulee ilmi. Useat lapsena hyväksikäytöstä kärsineet uskaltavat ottaa asian esille vasta aikuisiässä. Oikeuden tehtävä on päättää kumpaa osapuolta se uskoo.
   
 8. mikkol79

  mikkol79 Active Member

  Liittynyt:
  21.06.2004
  Viestejä:
  1 396
  Saadut tykkäykset:
  1
  Vain lehtien lööpit lukeneena pitää kyllä todeta, että eipä tuo nyt ihan reilua ole. Lööpeistä sai kuvan että Timpe olisi joidenkin alle kymmenen vuotiaiden perässä juossut.

  Nyt kun luin threadin läpi pitää todeta että laki pedofiliasta on nykyään erittäin vaikea tapaus. Musateeveen...Britnney Spearsin, Popstarsin, Idolssien ynnä muun viihdeteollisuuden kasvun myötä kymmenen vuoden sisällä on kyllä lain "rajatapausten" pukeutuminen ja altistuminen seksuaalisille vaikutteille muuttunut todella rankasti. Kypsyyttä ei välttämättä kovin paljoa ole tullut lisää.

  Ehkä rankaistavaa, mutta... Ei mielestäni niin suuri rikos että uran pitäisi mennä viemäriin. Eri asia jos kyse olisi ollut lapsista. Nyt kyse oli ennnemminkin nuorista. Ja se että nyt vasta tehtiin rikosilmoitus on vähintäänkin arvelluttavaa.
   
 9. Valhalla

  Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot

  Liittynyt:
  06.12.2002
  Viestejä:
  2 543
  Saadut tykkäykset:
  4
  Niimpä, just luin iltalehden jutun asiasta ja siinä todettiin mm., että timpen työsuhde kiss:iin on purettu ja vaikka syyttömäksi todettaisiinkin niin takaisin ei ole tulemista. Suora lainaus:" Salonen ei voi palata Kiss FM:lle jatkossa. Kyllä se siltä näyttää, ettei hän voi palata vaikka tuomiotakaan ei tulisi."

  On tuossa nyt takana mitä vain, niin tällä hetkellä se on jo aiheuttanut työpaikan menettämisen (Kiss:ille ilmeisen pysyvästi). Kyllä tuo "lapsen hyväksikäyttö" on jutuissa todella korostetusti esille otettu, toki raja pitää jonnekin vetää, mutta niin kuin täällä on jo todettu, kyseessä on kuitenkin aivan eri asia kuin "oikea" lapsen hyväksikäyttö, joka kohdistuu siis lapseen (vaikka 9v) eikä mihinkään 15-16v teiniin.
   
 10. kurdt

  kurdt New Member

  Liittynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  7 255
  Saadut tykkäykset:
  25
  Jos kyseessä on joku humalaisten teinien pikku nussaus viikonloppuna niin toivottavasti tytöt ovat tyytyväisiä itseensä kun rahan perässä pilasivat yhden miehen uran. Jos kyseessä olisi "raiskaus" niin tottahan toki silloin homma on oikeutettua.
   
 11. Arisalmi

  Arisalmi New Member

  Liittynyt:
  05.12.2003
  Viestejä:
  93
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ihan samaa mieltä, tässä ketjussahan ennemmin spekuloidaan näitä mahdollisuuksia, idioottimaista tuomita miestä etukäteen. Ikävä että miehen ura käytännölisesti katsoen tuhoutui.
   
 12. Justus

  Justus New Member

  Liittynyt:
  18.02.2004
  Viestejä:
  161
  Saadut tykkäykset:
  0
  Noinhan se on. Täytyy kumminkin muistaa, että ko. Ilta-Sanomien jutussa myös mainittiin, että Timpe oli jo tapauksen sattuessa naimisissa, kunnon häntäheikki kyseessä siis. Itse en usko, että ukko tarkoituksellisesti sekaantui sakotettavaan lohenpunaiseen, tai tiedä siitä sitten...Toisaalta, jos vasta 5 vuoden kuluttua gimmoille tulee mieleen, että perskules, toi jannuhan käytti meitä hyväkseen, niin hiukan haiskahtaa. Eiköhän siellä olla puuhasteltu ihan yhteisymmärryksessä.

  Liekö ollut niiden KissFM:n ryhmäseksi-lähetyksen jälkibileissä tapahtunutta. Aika älyvapaa lähetys tuokin kyllä oli, jos nimittäin ruvetaan pornostelemaan, niin kuvan kanssa kiitos...
   
 13. Drokk

  Drokk New Member

  Liittynyt:
  07.11.2001
  Viestejä:
  1 576
  Saadut tykkäykset:
  4
  Eihän siellä kuin jotain nuoleskeltu vain toisia. Eikä edes alasti. Tylsää.
   
 14. Jarkko G.

  Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

  Liittynyt:
  13.08.2001
  Viestejä:
  12 981
  Saadut tykkäykset:
  34
  Rahan perässä? Suomen oikeus määrää kuitenkin henkisestä kivusta ja särystä 200€/naama .. kyllä kannatti :D

  edit: mutta tytöt ovat siis 20 naisia nykyään .. minkälainen nainen päättää oikeasti viiden vuoden jälkeen nostaa kissan pöydälle? Rahan puutteessa oleva Keravan pubiruusu, vai nokkela opiskelijatyttö?
   
 15. J P Jortikka

  J P Jortikka New Member

  Liittynyt:
  25.04.2003
  Viestejä:
  114
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pari kappaletta valituksesta liittyy harvinaisen hyvin tapahtuneeseen. :cool:
  http://www.geocities.com/Athens/8308/vanhanpojan-valitus.html

   
 16. woortson

  woortson Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  23.09.2003
  Viestejä:
  240
  Saadut tykkäykset:
  1
  Ihmetyttää kyllä näiden puolustelijoiden kommentit. Itsellä on 14-vuotias tyttö. Vaikka tämän ikäisillä alkaakin olla naiselliset muodot ei ne aikuisia ole vaikka näyttävätkin siltä. Ei tätä ikärajaa seksin suhteen ole tehty ulkonäön perusteella vaan ennemminkin henkisen kypsyyden takia. Pervot vaietkoon!
   
  marcoolio tykkää tästä.
 17. Arisalmi

  Arisalmi New Member

  Liittynyt:
  05.12.2003
  Viestejä:
  93
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yleistäminen on pahasta, joten sitä ei sovi harrastaa.

  Eli, toiset saattavat näyttää ikäistään huomattavasti vanhemmilta, toiset taas nuoremmilta. Siihen vaikuttaa kehitys ja muut sellaiset itsestä riippumattomat tekijät, sekä pukeutuminen & meikkaus ja käyttäytyminen, jotka riippuvat ihan täysin itsestään. Toiset haluavat näyttää ikäistään vanhemmilta.
   
 18. tsinivuo

  tsinivuo New Member

  Liittynyt:
  23.03.2002
  Viestejä:
  3 983
  Saadut tykkäykset:
  1
  Just. E "Jeesus" P heitti sitten sen ensimmäisen kiven.

  Biatchit ovat lähteneet ihan selvästi rahastusmielessä liikenteeseen. Oikea paikka heille olisi joku kuppanen Pietarilainen huoratalo, jos rahan perässä ovat.

  No onhan tässä tarinassa opetuskin: "Älä työnnä sitä tuntemattomiin paikkoihin"
   
 19. Ladybird

  Ladybird New Member

  Liittynyt:
  27.04.2004
  Viestejä:
  42
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jaa-a, asialla lienee taas kaksi puolta. Tässä vaiheessa en kyllä vielä suostu lopullista syytön/syyllinen mielipidettäni muodostamaan. Odotan lisätietoja.

  On totta, että monet 15-vuotiaat ovat jo ikäistään vanhemman näköisiä, ja varmaan eivät lähde oikomaan syntyneitä väärinkäsityksiä miesten kanssa. Imartelevaahan se on jos vanhempi mies on kiinnostunut! On kuitenkin käsittämätöntä, että ne samat teinit joita täällä muuten väheksytään ja pissistellään ovatkin sitten seksin suhteen muka täysin kypsiä henkisesti. Kyllä se minullekin menee huonosti jakeluun, miten lähen 30v mies on alaikäisistä kiinnostunut.

  Netissä liikkuu muuten kaikenlaista huhua tämän Timpen naismausta mutenkin. Puhuvat, että muitakin 15-vuotiaita on ollut tämän herran kanssa. Mutta kuten sanottu en oikein vielä tiedä, mitä tästä asiasta pitäisi uskoa. Itseasiassa oletan, että kyseessä on ollut molemminpuolinen väärinkäsitys. Paitsi jos näiden tyttösten bikinikuvat löytyvät seuraavasta Seiskasta. :hitme:
   
 20. Drokk

  Drokk New Member

  Liittynyt:
  07.11.2001
  Viestejä:
  1 576
  Saadut tykkäykset:
  4
  Onhan tässä nyt kulttuurillisiakin estoja. Lähi-idässä 15 vuotias olisi parhaassa naimaiässä. Tosin sitä tuskin Timpe mietti, tai mistäs sitä tietää.