kesken jääneet leffat

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Jasor, 27.06.2006.

 1. savoc

  savoc The Alien Mindbender Tukijoukot

  Liittynyt:
  03.02.2003
  Viestejä:
  966
  Saadut tykkäykset:
  6
  Contagion, ei vaan lähteny käyntiin, ei millään. Ihme laahaamista. Jaksoin katsoa n. tunnin. Kokoajan odotti, että millons alkaa vetämään, mutta eih. Miten tohon on ees saatu noin iso kaarti nimekkäitä näyttelijöitä? Näyttelijäsopimukset saatu narrattua vissiin jossain pöllyissä...
   
 2. tootsi

  tootsi Runkku Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.11.2005
  Viestejä:
  3 213
  Saadut tykkäykset:
  29
  8 ball. Traileri vaikutti aivan lupaavalta, mutta leffa olikin sitten aivan järkyttävää kuraa. Ensinnäkin lapsinäyttelijät ovat ärsyttäviä, ei sovi tuollaiseen rymistelyyn. Viimeinen niitti tuli kohtauksessa jossa
  kehnosti tehty CGI-örkki nostaa sen yhden lapsen käteensä ja lapsi alkaa itkemään että "tiedän miltä sinusta tuntuu" yms paskaa.
  Siinä vaiheessa loppui leffan katsominen.
   
 3. CleverIndeed

  CleverIndeed New Member

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 653
  Saadut tykkäykset:
  1
  Tuo on sarjassa leffoja joista on tehty jo liian selvästi monta versiota aiemmin eikä jaksa edes miettiä katsomista varsinkaan teatterissa. Samaa sarjaa on 2012-tyyppiset versiot katastrofiteemasta, yritin tosiaan katsella huumorimielessä mutta kun ei lähtenyt ekan tunnin aikana... Tai kai se oli jotain huumoria jonkun mielestä, että ensin mies käy tavaratalossa läpi naiselle erkanemistunteitaan ja välittömästi tämän jälkeen maa repeää siitä niiden välistä. No ilmeisesti tuossa on nähtävissä sitten suurempaakin symboliikkaa jenkkien tarvehierarkiasta.
   
 4. Jan

  Jan Active Member

  Liittynyt:
  21.09.2002
  Viestejä:
  1 602
  Saadut tykkäykset:
  0
  Yritin noin viikko sitten katsoa Mel Gibson-pätkän Edge of Darknessin. Ei se nyt ihan mahdotonta roskaa ollut, mutta kun lähdin mainoskatkolla jääkaapille niin en enää palannut sohvalle. Tuntui että tästä olisi saanut koskettavan tragedian ja moraalipohdiskelun, mutta menikin ydinaseteollisuus-hörhöilyksi. Luin myöhemmin että elokuva perustuu 80-luvun minisarjaan, tuntuisi tuommoinen ydinuhka-teema sopivan jotenkin paremmin niihin aikoihin.
   
 5. Hippo

  Hippo Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  28.07.2004
  Viestejä:
  1 920
  Saadut tykkäykset:
  96
  The Rite eilen canalilta. VMP, ei vaan toiminut vaikka mukana oli Anthony Hopkins. No sattumalta aloitin tuota katsomaan, joten ei sen suurempaa pettymystä tästä.
   
 6. Professional

  Professional Stirlingite Tukijoukot

  Liittynyt:
  09.08.2004
  Viestejä:
  10 882
  Saadut tykkäykset:
  393
  Hmm, toi kuulostaa kyllä lähinnä dementialta... :D
   
 7. Groke

  Groke D'oh! Tukijoukot

  Liittynyt:
  18.08.2005
  Viestejä:
  2 734
  Saadut tykkäykset:
  1
  Juu tähän minisarjaan perustuu, jonka olen televisiosta joskus vuosia sitten nähnyt. Mitä ydinuhkaan tulee, niin Iran on mitä ilmeisimmin matkalla sellaiseksi. Pohjois-Korea jo jossain määrin on sitä, Pakistan on ilmeinen turvallisuusriski sisäisen epävakautensa vuoksi jne.
  Perinteinen kylmä sota, eli Neuvostoliitto/kommunistivaltiot vs. USA/vapaat länsimaat on onneksi pääosin taaksejäänyttä elämää. Mutta uusia uhkia on nousemassa sitä mukaa, kun riski sille kasvaa, että sekopääislamistit saavat ydinaseen haltuunsa.
   
 8. Jan

  Jan Active Member

  Liittynyt:
  21.09.2002
  Viestejä:
  1 602
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ei, kyllä syy oli... oli... jotain... ehkä...

  Juu, mutta en pitäisi kovin todennäköisenä että USA myisi noihin maihin ydinmateriaalia, vaikka olisi kuinka paha korporaatio kyseessä :)
   
 9. Ghast

  Ghast Member

  Liittynyt:
  21.10.2005
  Viestejä:
  101
  Saadut tykkäykset:
  1
  Minulla on viime aikoina jäänyt leffojen katselu lähinnä animaatioiden tasolle (tarkoitus on kuitenkin korjata asia tässä lähiaikoina), mutta on niitä muita leffoja jäänyt aikoinaan aika paljonkin kesken.

  Äkilliseltään mainittakoon esimerkkinä The Butterfly Effect, Valkyrie ja Just My Luck. Kaikkia yhdistää se, että leffat on omasta mielestäni niin tylsiä, että niitä ei vaan jaksa katsoa loppuun. Tosin Valkyrielle voisi ehkä antaa vielä uuden mahdollisuuden, päivä jolloin yritin sen katsoa, ei ollut paras mahdollinen.
   
 10. CleverIndeed

  CleverIndeed New Member

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 653
  Saadut tykkäykset:
  1
  Erinomainen päätös imo, nimittäin ei tuon loppuun katsomista voi suositella, leffa ei todellakaan siitä parane. Monet saattaa sanoa toista mutta tylsyyden ohella tyhmimpiä näkemiäni leffoja.
   
 11. Rokkari

  Rokkari Active Member

  Liittynyt:
  23.08.2005
  Viestejä:
  2 385
  Saadut tykkäykset:
  0
  Heh, niin sitä mielipiteet voi vaihdella. Itsellä The Butterfly Effect nimittäin menee kyllä sinne kahdenkymmenen parhaan ikinä näkemäni elokuvan joukkoon. Toki ei se elokuva siitä alusta loppua kohden merkittävästi juonellisesti parane, hahmokeskeinen kun on. Eli jos alussa hahmojen kohtalot ja mietteet eivät kiinnostaneet, niin tuskin kiinnostavat elokuvan lopussakaan.
   
 12. Mookid

  Mookid Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 452
  Saadut tykkäykset:
  186
  No eipä The Butterfly Effect nyt kovin häävi ole. Silloin sen tuoreeltaan katsoin (ihan loppuun asti) kun se ilmestyi, mutta ei ole ollut tarvetta palata takaisin. Huvitti vähän ne vaihtoehtoiset tulevaisuudet, jotka muuttuivat EPÄUSKOTTAVAN radikaalisti aina ääripäästä toiseen, jotta vain saadaan nyhdettyä draamaa ja dramatiikkaa koko tarpeiksi. Kahden tähden keskinkertaisuutta, kyllä sen kokonaan katseli kun kaikenlaiset aikamatkustelut kiinnostaa aina, vaikka itse aikamatkustelu onkin toteutettu tyhmästi ja huonosti.

  Mitä sitten viimeksi on jäänyt kesken... Tinker Tailor Soldier Spy. Teoriassa laadukas elokuva, jossa on ainakin näin ennakkoon tarkasteltaessa kaikki elementit kohdillaan, mutta kiesus sentään kun oli niin tylsä ja sekava, että piti jättää kesken puolivälin kohdilla. Yhtä tuskaa oli katselu, kun ei pysynyt perässä eikä mistään ottanut tolkkua. Saatan antaa tälle kuitenkin toisen mahdollisuuden vielä joskus.

  Ennen Prometheusta ajattelin veivata Alien-elokuvat läpi ja kun vauhtiin pääsin, niin samaan putkeen Alien vs. Predatoritkin. Ensimmäinen AVP meni vielä jotenkin, mutta AVP 2 olikin taas sen tason jöötiä, että stoppia painoin puolen tunnin jälkeen. Kyllähän siinä elokuvassa paukkui ja rätisi, mutta ei se ole synonyymi hyvälle viihteelle.
   
 13. Vole

  Vole Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 892
  Saadut tykkäykset:
  61
  Tällä hetkellä tekee erittäin pahaa yrittää katsoa tallenteena perjantaina tullut "The Last Castle". Erittän tylsänoloinen ja päämäärätön teos, joka ei jaksa kiinnostaa pätkääkään tällä hetkellä. 72 miljoonaa dollaria on tuohonkin uponnut, suurinosa varmaan Robert Redfordin palkkaan. Oikeastaan ainoa mielenkiintoinen asia elokuvassa on Mark Ruffalon sivurooli.

  Ääh, digiboksin mukaan tuota on vielä yli puolet jäljellä...
   
 14. nepa

  nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

  Liittynyt:
  17.10.2001
  Viestejä:
  7 184
  Saadut tykkäykset:
  527
  Itse olen leffasta samaa mieltä. Ennakkoon vaikutti hyvältä, mutta oli kyllä hemmetin tylsä ja taisi vielä jenkkipaatosta olla liiaksi asti. Katsoin siis jokunen vuosi sitten tuon.
   
 15. Backbone

  Backbone Member

  Liittynyt:
  23.05.2006
  Viestejä:
  367
  Saadut tykkäykset:
  0
  En jätä koskaan leffoja kesken. Luulin olevani parempi ihminen.

  Sunnuntaina se tapahtui. Blu-raylta katseluun ensimmäistä kertaa pitkään odottamani Kubrickin mestariteos Barry Lyndon.

  Karseimmat hetken television takana ikinä. Tuntui kuin olisi katsellut jotain seinälle ripustettua liikkumatonta taidemaalausta. Elokuva vain hidastui hidastumistaan ja päähenkilön kohtalo kiinnosti koko ajan vähemmän ja vähemmän. Ajattelin että kohta tämän on pakko loppua, sitten yhtäkkiä ruutu pimenikin helpottavasti ja ajattelin että tuska on vihdoin ohi. No ei ollut. Part I oli päättynyt ja vielä oli melkein toiset pari tuntia edessä. Jäi kesken. Ei ikinä enää uudestaan.

  Edellisenä iltana katsoin Eyes Wide Shutin joka vastaavasti oli uskomaton elokuvakokemus...

  Olen epäonnistunut leffaharrastajana, enkä selkeästi ymmärrä laatuleffojen päälle.
   
  Viimeksi muokattu: 05.06.2012
 16. CleverIndeed

  CleverIndeed New Member

  Liittynyt:
  11.11.2007
  Viestejä:
  5 653
  Saadut tykkäykset:
  1
  Joskus vain kannattaa lopettaa kesken, tarpeeksi kun on kaikenlaista sitä ennen katsellut.

  En menisi ihan noin pitkälle. :D Lyndonia moni pitää mosaiikkimöhkäleenä, ja EWS taas on mielestäni jopa Kubrickin paras elokuva. :thumbsup:
   
 17. Aceman

  Aceman Shot down in flames!

  Liittynyt:
  23.02.2000
  Viestejä:
  3 482
  Saadut tykkäykset:
  88
  Ehkä meikäkään ei sitten ole täysin mätä ihminen. Siis yleensä en juurikaan arvosta (paria poikkeusta lukuunottamatta) Kubrickin tekeleitä, mutta Barry Lyndonin jaksoin sentään katsella loppuun ilman mitään sen suurempia tuskia.
   
 18. Vole

  Vole Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.03.2010
  Viestejä:
  1 892
  Saadut tykkäykset:
  61
  Onnistuin viime viikolla katsomaan tämän loppuun ja pitää ottaa sen verta takaisin, että elokuvan loppupuolisko oli ihan viihdyttävää.
   
 19. prkl

  prkl Active Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  02.06.2006
  Viestejä:
  2 032
  Saadut tykkäykset:
  0
  Act of Valor vaati katselun kolmessa pätkässä kolmena eri päivänä ennenkö meni pökäle alas.. Hyi saatana..
   
 20. htavilap

  htavilap Well-Known Member

  Liittynyt:
  22.03.2007
  Viestejä:
  1 007
  Saadut tykkäykset:
  93
  Minäkin katsoin Barry Lyndonin ensimmäistä kertaa vasta pari kuukautta sitten ja lähtökohtaisesti tämä on juuri sellainen elokuva joista en pidä; kolmetuntinen 1700-luvulle sijoittuva pukudraama. Yllätyksekseni pidin elokuvan hitaasta kerronnasta todella paljon ja kolme tuntia vierähti todella nopeasti. Välttämättä ihan heti en tätä uudestaan kuitenkaan katso vaatiihan tämänkaltaisten elokuvien katseleminen juuri oikenlaisen fiiliksen.