Kaon KxF-N620

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana saphir, 14.09.2006.

 1. esap

  esap Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.02.2007
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Päivitin eilen tuon version. Laitoin myöhään illalla ajastuksen päälle ennen nukkumaan menoa ja latteen standbye tilaan. Kuulin kun kovalevy vinkaisi ja tallennus alkoi. Aamulla ihmettelin kun laite ei ollut sammuttanut itseään ja näytössä oli off teksti. Suljin laitteen kaukosäätimestä ja totesin kellon näyttävän 00:00 aikaa. Enempää en ehtinyt katsoa oliko itse tallennus onnistunut, mutta jotakin outoa softa pojat olivat saaneet aikaan uudella päivityksellä. Tutkitaan tänään asiaa illalla. Pc:lle siirto pitäisi myös onnistua, vaan kokeillaan sen myöhemmin.
   
 2. kvp

  kvp Käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2007
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pikaisen kokeilun jälkeen tekee 1.1.26-versiolla edelleen tuota...

  "Tallennusvarmuutta parannettu kun laite on virta pois." Toivottavasti seuraavaan päivitykseen ongelma poistetaan kokonaan, eikä vain parannella. :grr:
   
 3. esap

  esap Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.02.2007
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  VLC player:llä onnistui hienosti avaamaan elokuvan :D pc:llä. Kun ensin siis päivitti 01.01.26 ohjelmaversion. Vielä kun ne saisivat ajastus hommat kuntoon niin boxi olisi jo melko toimiva.
   
 4. puni

  puni Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.01.2007
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Loistavaa! Tuo päivitys korjasi omaa boksia vaivanneen nauhoittamattomuuden stand-by tilassa. Pari koenauhoitusta ainakin mennyt ihan putkeen (sammuu nauhoituksen jälkeen ym.) Ja jos nuo pätkät vielä aukeavat noin helposti niin :thumbsup:

  --puni
   
 5. routsiman

  routsiman Uusi jäsen

  Liittynyt:
  13.02.2007
  Viestejä:
  3
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kellään ollut sellaista ongelmaa, että päivitys ei lähde tietsikalta latautuun ollenkaan? Eli vaikka tekee pdf:n ohjeiden mukaan, laittaa boksiin virrat päälle, niin mitään ei tapahdu..

  toinen ongelma on boksin jatkuva kaatuilu tunnin ohjelmatallennuksessa aina jossain 40 minuutin kohdalla - menee vaan virrat pois ja ruutu pimeäksi, sen jälkeen boksi starttalilee itekseen uudelleen. Tuttua? Versio on vieläkin .23 em. syistä johtuen...
   
 6. kvp

  kvp Käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2007
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Iselläni ei USB/serial-muuntimen kautta päivittynyt, loaderin ilmoitukset kyllä sai terminaaliin napattua. Kaverin joutui tilaamaan vanhemman, kiinteän sarjaportin sisältävän läppärin kanssa kylään, että sai päivitykset menemään laitteeseen. Hedegrenin sivuilla luvattua usb:n kautta toimivaa päivitysohjelmaa odotellessa...
   
 7. propel

  propel Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.10.2006
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  0
  Se RS232 päivitysohjelma ymmärtää sarjaportin numeroita vaan 1-4 tai jotain sellaista. Ainakin minulla USB/sarjaporttiadapteri asentui sarjaportti seiskaksi, joten tuosta ongelmasta pääsee muuttamalla koneen asetuksista adapterin portin nimen päivitysohjelman ymmärtämäksi. Sitä USB-päivitysohjelmaa tässä hartaasti myös odotellaan, ettei tarvisi olla laina-adapterien varassa.

  Muita kommentteja siltä varalta tämä viesti nyt suostuisi kerrankin tulemaan perille, minulla kun on ollut Plazalle kirjoittamisen kanssa enemmän ongelmia kuin KAONin...

  Uudessa versiossa hyvä että EPG:tä voi viimein selailla vaihtamatta kanavaa joka painalluksella, viheliäistä se, ettei sitä kanavaa nyt sitten EPG:n kautta pysty vaihtamaan.

  Resume-toiminto on tervetullut lisäys.

  Noita tallennusongelmia stand-by-tilassa minulla ei ole koskaan ollutkaan.

  Tekstitykset esim TV1000 näyttää toisinaan edistävän, liekö vika boxissa vai lähetyksessä. Tämä myös tuoreimmalla versiolla.

  Saisivat vihdoin toteuttaa tallenteiden siirron kansiosta toiseen (ja palauttaa kansioiden luonnin). Liian herkkä typoille kun kompuutterilla hoitaa tiedostonhallinnan ja joutuu puukottamaan sitä info-tiedostoa käsin.

  En ole päivityksen jälkeen testannut mp3-ominaisuuksia, mutta kyllä tällaisessa vermeessä nyt alkeellisintakaan mp3-soitinta vastaavat ominaisuudet pitäisi olla. Ainakaan tähän asti niin ei ole ollut.

  VLC-player pelittää nyt tietokoneen puolella KAONin tekeleiden kanssa hyvin :)

  Riittäisköhän tämä vuodatus tällä kertaa onpa jännä nähdä tuliko jälleen kirjoitettua turhaa tekstiä vain omaksi ilokseen, vai päätyykö tämä ihan palstalle asti...
   
 8. puni

  puni Uusi jäsen

  Liittynyt:
  12.01.2007
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mainitaan vielä että Ylen tekstitykset katoaa yleensä viimeistään puolessa välissä ohjelmaa suoraan/nauhoitusta katsottessa. Aluksi toimii ok, mutta sitten tekstit harvenevat ja lopulta niitä tulee enää satunnaisesti. Tosin silloinkin synkka osuu kohdilleen :hitme:
   
 9. sakali

  sakali Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  26.10.2004
  Viestejä:
  1 212
  Saadut tykkäykset:
  1
  Onko tullut selvyyttä lisätietoa/selvyyttä siihen,että onko kyseessä sama boksi kuin Salora PVR S600 -nimellä myydään?

  Ko. Salora on loppuviikon tarjouksessa HML:n Ainashopissa jotain 369? euroa.

  Mitkä ovat kaonin pahimmat bugit tällä hetkellä?
  -tekstitys(live/tallenne)?
  -tallennusvarmuus(yksi/useampi ohjelma)?
  -EPG?
   
 10. _coop_

  _coop_ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.10.2005
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  2
  Mistäs ton löytää? Kaonin sivuilla vaan tuo 1.1.24
   
 11. propel

  propel Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.10.2006
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  0
  Katos peijooni, mitähän ne sekoilee, nimittäin sieltä KAONin päivityssivulta tuo 1.1.26 vielä viimeviikolla löytyi. Ei muuta kun kyselemään maahantuojalta mikä mättää.
   
 12. _coop_

  _coop_ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.10.2005
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  2
  No eipä sillä päivityksellä kiire oo. Kaonista poksahti kovalevy n. kuukauden käytön jälkeen. :hitme:
   
 13. kvp

  kvp Käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2007
  Viestejä:
  41
  Saadut tykkäykset:
  0
  Päivitysohjelma tunnisti usb/RS232-muuntimeni, mutta boksi ei lähtenyt päivittymään.

  Mikähän siinä on, että toisilla valmiustilatalletukset toimivat, mutta toisilla ei. Testattu on n kertaa, joten yksittäistapauksesta ei ole epäonnistumisessa kyse, kertaakaan ei ole toiminut. "init-Pxx-off" -sykli on tullut tutuksi, televisiossa vain vilahtaa Ei signaalia -teksti ja sama rumba jatkuu. Sitäkään on vaikea ymmärtää, miksei itsekäynnistyksessä signaalia löydy, kun käsin käynnistettäessä kuitenkin löytyy?

  MP3-soittimesta olen samaa mieltä, ei luulisi ohjelmallisen soittimen olevan mahdottomuus toteutaa tähän hintaan. Kun kyseinen ominaisuus on tungettu mukaan, voisi se edes toimia. Aiemmalla ohjelmistoversiolla(1.1.23) mp3:ten soitto oli arpapeliä, yleensä ei soinut. Silloin harvoin kun soi, ei kappaletta voinut vaihtaa itse, vaan soitteli kankealla käyttöliittymällä tehtyä soittolistaa. Uudella en ole edes kokeillut.

  9,1 pistettä TM:n vertailussa :thumbsup: Hävettää myöntää, mutta aiemmin pidin ko. lehteä laadukkaana yleistekniikan lehtenä.
   
 14. tiKPe

  tiKPe Uusi jäsen

  Liittynyt:
  21.10.2003
  Viestejä:
  2
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla antenniverkon kaon ollu käytössä vajaa kaks kuukautta ja suht hyvin toiminu. meinpä sit kokeilemaan joskos päivitys korjais bugeja ja...
  Onko kellään käynyt vastaavaa KTF-N620 päivitettäessä..eli kun softa on latautunut ja telkkuun tulee teksti päivityksestä näyttäs kaikki olevan ok. Mutta kun laitteeseen laittaa virrat takas niin eipä tuu muuta kuin on teksti poksin näyttöön ja telkkuun ei mitään signaalia? Koetin ensimmäisenä päivittää 01.01.24 version ja kun tämä teki edellä mainitun ongelman niin koetin vielä 01.01.26 versiota. sama tilanne.
   
 15. propel

  propel Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.10.2006
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  0
  Onko kukaan saanut selville miksi tuo softa 1.1.26 ei one enää tarjolla vaan uusimmaksi väitetään 1.1.24:ää?

  1.1.26 luvattiin (silloinkun se saatavilla oli) parantavan dvb-tekstien toimivuutta, mutta eipä ole tekstit koskaan toiminut noin huonosti. Suoraan katsottuna näyttäis olevan OK, mutta joka ikisessä päivityksen jälkeisessä tallenteessa tekstit edistää monta sekuntia. Ja jossain vaiheessa alkaa taas tekstit katoilemaan kokonaan, tai välähtelevät ruudussa niin ettei toivoakaan ole ehtiä niitä lukemaan.

  Liekö maahantuojallakin joku kokeillut tuota ensimmäisen kerran päivityksen jakelun jälkeen ja huomattuaan saman kiireesti poistanut sen tuolta nettisivulta.

  Vai onko muilla yleensäkään samaa ongelmaa?
   
 16. propel

  propel Uusi jäsen

  Liittynyt:
  06.10.2006
  Viestejä:
  25
  Saadut tykkäykset:
  0
  Pitääs esittää lisää kysymyksiä, ennenkuin joku ehtii vastaamaan entisiin.

  Eli olen ollut huomaavinani että EPG sekoilee tuoreiden ohjelmien kanssa. Tämä ilmenee siis niin, että usein parhaillaan näkyvien ja ehkä parin seuraavankaan ohjelman tiedot eivät näy EPG:ssä ainakaan kaikilla kanavilla, mutta kun kelailee pari tuntia eteenpäin tai siirtyy katsomaan jonkun muun päivän ohjelmia, niin kaikki toimii. Onko muut huomanneet vastaavaa?

  Tämä on ärsyttävää ainakin siinä vaiheessa kun huomaa että pitäisi saada äkkiä jo alkanut/alkamassa oleva tallennukseen.

  Edelleenkin yritän pärjätä tuolla mystisellä 1.1.26 versiolla, kun vanhempaanpäivitystä vartenkin joutuisi taas hommaamaan adapteri/piuhahässäkän. :( Missähän se hemmetin USB-päivityssofta luuraa. Toisella palstalla kerrottiin maahantuojan luvanneen ihan ilmapäivitystä maaliskuussa! Liekö kaapeleissa riittävästi ilmaa tuon perilletuloon...
   
 17. _coop_

  _coop_ Uusi jäsen

  Liittynyt:
  03.10.2005
  Viestejä:
  8
  Saadut tykkäykset:
  2
  No nyt tuli boksi huollosta. Ohjelmistoversiona näyttäis olevan 01.01.28 ja ainaki toistaiseks toiminu ihan hyvin. Eli päivä ilman kaatuiluja ja jumituksia:D ja tekstiykset näyttäis toimivan jopa nauhotuksissa:hitme:
   
 18. Antzo

  Antzo Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.03.2002
  Viestejä:
  87
  Saadut tykkäykset:
  0
 19. esap

  esap Uusi jäsen

  Liittynyt:
  08.02.2007
  Viestejä:
  5
  Saadut tykkäykset:
  0
  Eipä ole häävi versio. Standby ajastus ei edelleenkään toimi. EPG:tä selatessa vaihtuu kanava, eli palattiin takaisin huonompaan suuntaan. Ainoa hyvä korjaus on info ikkunan häviäminen automaattisesti kun vaihtaa kanavaa riippumatta minkä ohjelmapaketin kanavan valitsee. USB päivitystä en edes viitsinyt kokeilla. Täytyy vaihtaa 01.01.26 takaisin niin toimii edes EPG asiallisesti.
   
 20. menace

  menace Uusi jäsen

  Liittynyt:
  04.07.2002
  Viestejä:
  823
  Saadut tykkäykset:
  3
  En ehdi eikä kiinnosta lukea koko threadia kun laite pitäisi ostaa isälle, joka ei osaa kuitenkaan itse päättää Topfieldin ja Kaonin väliltä. Onko komponentti saatavissa scartista jos isä lähitulevaisuudessa ostaa taulutelevision nykyisen CRT:n tilalle?