Kanavia poistuu Canal Digitalin paketeista

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana antiHD, 15.02.2012.

 1. antiHD

  antiHD Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2011
  Viestejä:
  306
  Saadut tykkäykset:
  13
  Sain tänään Canal Digitalin laskun mukana uusimman Signaali-tiedotteen jossa kerrotaan mm. että Yle HD, MTV3 HD sekä MTV3 MM2012 kanavan tieltä poistuu MTV Live HD, VH1, Silver ja Silver HD kanavat ja nämä kanavat poistuu 2.4.2012.

  "Hyvä" homma Canal digital! :OI

  Nyt ei sitten saa enää mistään VH1 kanavaa, Elisalla sellainen olis ja Särinällä mutta niitä en huoli. Onneksi sentään Silverin saa vielä Maxivisionin kautta. Maxivision tietääkseni yrittää saada nuo MTV Networksin oikeat musakanavat takaisin mutta MTV Networks panee hanttiin. Mitähän ne poistaa Canal Digitalilta seuraavaks, jos riittävästi hyviä kanavia poistuu "sheissen" tieltä niin tämä pistää miettimään että kannattaako koko satelliittipakettia enää pitääkään. Oikeastaan enää ainoat syyt pitää CD:tä on mm. Disneyn kanava joka näkyy 24 tuntisena ainoana mahdollisena (tosin taitaa Viasatin paketissakin olla 24 tuntisena, ne joilla on Viasat voinevat kertoa onko 24H).

  Hölmöintä ja huvittavinta että ko. "lehden" pääkirjoituksessa maajohtaja Petteri Kaijasilta hehkuttaa omien Thor-satelliittien lähetyskapasiteetilla, kuitenkin kapasiteetti alkaa tulla vastaan kun peräti neljä kanavaa pitää poistaa noiden kahden kanavan plus yhden tilapäiskanavan tieltä!
  http://www.canaldigital.fi/asiakaspalvelu/signaali/

  Tuolla on Signaali-tiedotteet, mutta Helmikuun Signaalin kohdalla lukee harhaanjohtavasti Tammikuu 2012, eli se uusin löytyy vasemmalta ylhäältä eli se missä on YLE HD ja MTV3 HD mainittuna.
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2012
 2. YRP

  YRP Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.01.2011
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Juuri huomasin saman asian ! Kolmesta musa kanavasta loppuu kaksi ! VH 1 Classic lähettää ohjelmaa vain iltaisin ja MTV lähettää teinisarjoja ! Vanhalla Combo boxilla musa kanavia oli varmaan ....seitsemän ?

  Todella hyvää palvelua !
  Tuleekohan toi lätkä MM-kanava "ilmaiseksi" perhepakettiin ? Tuota ei mainita missään...

  Kohta joutuu kyllä miettimään mistä kannattaa maksaa 50e/ kk

  Olisivat jättäneet pois vaikka yhden eläin kanavan....niitä on aika monta..

  Voi p**kele !
   
 3. Vallu604

  Vallu604 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.11.2006
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mitä tulee VH1:n tarjontaan niin miksi ihmeessä kanavan noin muuten aivan kelvollisen tarjonnan sekaan piti tunkea näitä ikuisuuden kestäviä ja raivostuttavia ”välisoittoja”! Joten nyt kun VH1 poistuu tarjonnasta, niin eipä siinä taida suurtakaan vahinkoa tapahtua.

  Kerran oli aika kun MTV, VIVA jne. kanavilla oli musiikkia tarjolla 24h, mutta nyt nekin ovat vain täynnä aivan jotain muuta toinen toisiaan ihmeellisempää tuubaa!

  SD, HD, 3D xD? Mielestäni se nyt on aivan sama millä formaatilla ohjelmaa lähetetään sen sijaan olisi tärkeämpää keskittyä siihen mitä lähetetään! Kun olen onnistunut valitsemaan kaukosäätimelläni ns. musiikkikanavan toivoisin sieltä sitten tulevan musiikkia eikä muuta.

  Onhan se ehkä niinkin, että ei näitä palveluntarjoajia lopultakaan oikeasti kiinnosta mitä niiden kanavilla lähetetään kunhan toimita vaan tuottaa voittoa.

  Ja nyt en edes tiedä kuinka monta ja keneltä pitäisi ”kanavapaketteja” ostaa katsoakseen jotain kiinnostavaa ohjelmaa. Formulat ja ralli täältä, jääkiekko tuolta, musiikki sieltä sun täältä jne. jne.


  Voi kun joskus olisi mahdollista:

  1) valita kanavat/laatu(SD,HD, 3D) oman kiinnostuksen mukaan, eikä niin kuin nyt että on paketteja joissa 1 kiinnostava kanava tai ohjelma muut aivan tarpeettomia.

  2) maksu valitun sisällön mukaan, en halua maksaa sisällöstä jota en kuitenkaan katso.

  3) ohjelmien katsominen laitteistoriippumattomaksi, en halua että palveluntarjoaja määrää millä laiteella ohjelmia voi katsoa.

  4) haluan ostaa oikeudet sisältöön en kanavaan eli, jos olen ostanut oikeudet katsoa esim. F1 kisoja, jääkiekkoa, elokuvia, musiikkia jne. ei minua kiinnosta kuka niitä minäkin vuotena lähettää. Maksukortti vain ”koneeseen” ja voila ostamani sisältö katsottavissa laiteesta ja paikasta riippumattomasti.


  Mutta toistaiseksi ei auta muu kuin äänestää lompakollaan eli ”pitäkää tunkkinne”
   
 4. aheikkinen

  aheikkinen Tuttu käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  05.04.2007
  Viestejä:
  5 011
  Saadut tykkäykset:
  121
  Olisihan se hienoa, mutta itsekin jo sanoit syyn miksi näin ole, eikä koskaan tule tapahtumaan:
  Mikäli jokainen saisi valita vain ne kaksi kiinnostavaa kanavaa ja maksaa vain niistä kahdesta, niin rahavirtahan putoaisi murto-osaan nykyisestä mallista. Nythän asiakas maksaa kahdesta kokonaisesta paketista saadakseen ne samat kaksi kanavaa.
   
 5. antiHD

  antiHD Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2011
  Viestejä:
  306
  Saadut tykkäykset:
  13
  En tiedä mitä tarkoitat "välisoitoilla" mutta kyllä siinä melkoinen menetys on jos VH1 poistuu. Videot eli se musiikki on siellä ihan hyvää ja lisäksi kyseessä on aidosti musakanava eikä jokin minimaalisesti musaa lähettävä kuten MTV Finland. Suomalaiset maksutv-operaattorit edelleen jostain kumman syystä kutsuu tuota Music Televisioniksi vaikka sitä nimeä ei olla käytetty enää pitkään aikaan ja musiikilla ei ole MTV Finlandin kanssa juurikaan tekemistä, öisin tulee musaa okei, ja aamupäivälläkin vähän mutta muu ohjelmisto on suoraan sanottuna skeidaa. Vivakin kuulema on nykyään samaa skeidaa kuin MTV Finland eli tositv-juttuja ja teinisarjoja. Lisäksi Voice on muuten alkanut mennä samaan suuntaan, eli sarjoja iltaisin ja ostostv:tä päivisin. Ei sitäkään kohta enää voi musakanavaksi kutsua. Ja miksi noin, kun niillä on erikseen TV5 joka voisi lähettää ne sarjat.

  Suosittelenkin että kaikki ne joita asia suututtaa, siis että VH1 poistuu, ottaisi kiireesti yhteyttä Canal Digitaliin ja antaisi kuulua vaikka vähän tiukempaankin sävyyn mitä asiasta ajattelevat. Itse olen niin jo tehnyt.

  Mitä tulee noihin sun numeroituihin kommentteihin, olen samaa mieltä kaikissa kohdin. Erityisesti kohdassa 3, haluan itse valita boksini jolla kanavia katson enkä ottaa jotain ennalta määrättyä "Canal Digital"-hyväksyttyä boksia, tosin tällä hetkellä se vielä on mahdollistakin. Joskin en itse omista HD-boksia, joten en tiedä miten itse valittu ja vapaasta kaupasta ostettu, linkityksiä tukematon HD-boksi toimisi noiden kanavien kanssa.
   
 6. antiHD

  antiHD Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2011
  Viestejä:
  306
  Saadut tykkäykset:
  13
  Jos eläinkanavista jotain pois jättäisi niin mielummin Nat Geo Wild HD, koska kumminkin varmaankin Animal Planetilla on enemmän katsojia jo sen takia että ko. kanava lähettää myös lemmikkiaiheisia ohjelmia kun taas Nat Geo Wild HD keskittynyt lähinnä villieläimiin.

  Mitä tulee tohon lätkäkanavaan, tuskin tulee Perhe-pakettiin. Kyseessähän on Canal+:n kanava joten veikkaisinpa että menee Canal+ Total ja Viihde paketteihin se MM-lätkäkanava.

  Musakanavista puheenollen, Comboboksilla näkyi musakanavia enemmän mm. sen takia että antenniverkon Voice näkyy sillä, sekä lisäksi Thorissa on myös ainakin pari ilmaista musakanavaa, en tiedä minkämaalaisia mutta ainakin sellaiset kuin Musicq1 ja Music Channel näkyy toistaiseksi. Tämä tosin huomattu Nokian Mediamaster 9310S:llä eli joka on sama laite kuin Philips DSI175D/13R ja tää boksihan ei välttämättä edes hae ihan kaikkia ilmaisia kanavia.
   
 7. tn1krr

  tn1krr Uusi jäsen

  Liittynyt:
  01.06.2004
  Viestejä:
  266
  Saadut tykkäykset:
  0
  MTV Live HD:n lähtö on kyllä sieltä itsestään ja poikittain, yli puolet omista HD-tallennuksista on tuolta. Normi-MTV:n realityhötön sijaan tuolta kun tulee oikeasti hyviä konserttitallennuksia hyvällä kuvan -ja äänenlaadulla. Palaa varmaan takaisin Jeysey Shore HD muodossa.

  "Onneksi" saamme kuitenkin katsella jotain haidokkareita tai panttilainaamoa n:ltä HD-kanavalta vähintään 100 h vikossa, enää vain The Rat Whispering Ice Road Pawn Hippos puuttuu :hitme:
   
 8. Sipowicz

  Sipowicz Uusi jäsen

  Liittynyt:
  15.02.2004
  Viestejä:
  204
  Saadut tykkäykset:
  0
  Canal Digitalilla taas sama touhu jatkuu. Aikoinaan kun Hallmark lähti Canalilta, niin laitoin vihaista (kuitenkin asiallista) palautetta. Vaadin kommentia miksi kanava poistuu. Kerroin myös olevani heidän pitkäaikainen asiakkaansa.
  Vastaukseksi sain oikein epäystävällisen sähköpostin. Siinä todettiin, että kyseessä on yhtiön sisäinen asia, jota ei kommentoida varmasti millään tavalla. Pahoitteluja oli turha odottaa.
  Myöhemmin luin jostain, että Hallmark ch lopetti toimintansa kokonaan kaikkialla Pohjoismaissa. Eipä kiinnostanut tätä "asiakaspalvelijaa" asiaa selvittää ja töitään tehdä.

  Canalilla ja Viasatilla on kyllä semmoinen monopoli ja hyvät bisnekset, että niiden ei tarvitse välittää asiakkaistaan tippaakaan. :king:
   
 9. antiHD

  antiHD Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2011
  Viestejä:
  306
  Saadut tykkäykset:
  13
  Joo. Samaa mieltä Sipowiczin kanssa tosta etteivät tosiaan välitä asiakkaistaan. Sain kyllä asiallisen vastauksen mutta ne vastaukset tuntuu olevan ihan yhtä tyhjän kanssa. Siis mitään oikeaa syytä eivät kertoneet, kuulema eivät voi kommentoida asiaa. Vetosivat vain Signaali-lehteen mutta siinä lehdessä olevia selityksiä ei kyllä kannata uskoa.

  Toivottavasti valituksilla on silti jotain vaikutusta, toivon mukaan niitä valituksia tulee muistakin pohjoismaista. Suomalaiset taitaa olla laiskinta valittamaan ihan oikealle taholle (nettivalituksilla ei ole mitään virkaa) mutta jospa ruotsalaiset, norjalaiset ja tanskalaiset osaisi valittaa ihan CD:lle asti. Ja mielellään vielä massoittain, yksittäisten tapausten valituksia ei oteta todesta mutta jos isommat määrät jostain valittaa, pakko siihen on reagoida.

  Ja tuossa VH1:n ja MTV Live HD:n tapauksissahan kyse ei ole siitä että kanavat poistuisi pohjoismaista, koska pysyyhän ne mm. kaapeliverkoissa edelleenkin ja luulisi niiden poistuvan myös Viasatin Tuplaplatina-paketista jos olisi poistuakseen.

  No, toivon mukaan Maxivision saa hommattua nuo kanavat takaisin. Maxivisionilla sentään vielä on ainakin halua palvella asiakkaitaan.
   
 10. jylppö

  jylppö Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.11.2006
  Viestejä:
  454
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jos kerran kanavia joutuu pudottaan, niin olis mukava jos asiakkaat sais päättää, esim äänestää netissä mitkä kanavat tiputtaa.Itseäkin ihmetyttää tuo hehkutus thor satelliitin "mahtavasta" kapasiteetista ja kuitenkin joutuu tiputtaan kanavia pois.Kuitenkin tilalle tulee ns. rinnakkais kanavia.

  Ostin jouluna Panasonicin plasma-TV:n, jossa on myös sat-viritin ja sillä olen nyt katsonut CD:n ohjelmat.Näkyy myös Musicq1 ja Music Channel.
   
 11. YRP

  YRP Uusi jäsen

  Liittynyt:
  19.01.2011
  Viestejä:
  36
  Saadut tykkäykset:
  0
  Nyt sitten huomasin, että Formula 1 HD kanavaa ei enää löydy....mit vit ?

  Ei kyllä löydy enää hehkutusta myöskään Analin netti sivuilta !
   
 12. antiHD

  antiHD Käyttäjä

  Liittynyt:
  09.05.2011
  Viestejä:
  306
  Saadut tykkäykset:
  13
  Sellaista kanavaa kuin MTV3 Max F1 HD ei ole enää olemassakaan, eikä sitä jaeta mitään kautta niinollen. Ei ole Canalin vika että se on poistunut.
   
 13. jjtr

  jjtr Käyttäjä

  Liittynyt:
  16.05.2011
  Viestejä:
  61
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kun puhutaan Formuloiden lähetyksestä HD-laadulla olisi Canal Digital voinut tehdä sopimuksen MTV3 MAX HD-kanavan lähettämisestä satelliitista - jos olisi halunnut.....
   
 14. -velmu-

  -velmu- Uusi jäsen

  Liittynyt:
  10.04.2010
  Viestejä:
  4
  Saadut tykkäykset:
  0
  Allekirjoittanutta rupesi MTV live HD:n ja Vh1 kanavan poistuminen korpeamaan siinä määrin et eilen irtisanoin sopparin. Kyllä sieltä olisi tarjottu kahtakin ilmaista kuukautta van eipä se noita takasin tuo. Discoveryn puutteeseen attelin hommata plusTV:n kortin ja lautasta käännellä et nykyisten hotbirdin &astran lisäksi kokeilisi eurobirdiä.
   
 15. raid

  raid Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.05.2002
  Viestejä:
  107
  Saadut tykkäykset:
  0
  Valioliiga ja muu C More -urheilu vaihtamassa kanavaa?
  http://www.iltalehti.fi/urheilu/2012100116145193_ur.shtml

  Että mä toivoisin pääseväni irti tosta Analin korttipolitiikasta. Katoin että 4 v aikana kk-hinta on noussut vaivaiset 50% silti kanavatarjonta on lähes puolittunut. Nyt tämä uusi Cmore- homma vei suomenkieliset La Ligat ja vain yhdeltä SD kanavalta tulee suorana valioliigan matsi . Ennen tuli jopa 3 matsia suorana yhtä aikaa (2 La liga ja 1 Valioliga).
  Virkkunen ei selosta enää mitään, kaikki on mennyt päin wittua... Onneksi voin irtisanoa sillä sekunilla sopparin jos tuo valioliigan siirtyminen MTV:lle tapahtuu.

  Tapahtuisi..

  Toivon hartaasti
   
 16. Hensu

  Hensu Käyttäjä

  Liittynyt:
  20.08.2005
  Viestejä:
  239
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ilmeisesti 4 v sitten on ollut joku tarjous koska hinnoittelu on ollut varsin stabiilia melkoisen kauan. Huonompaan suuntaanhan tuo itse tarjonta on toki mennyt, sitä ei varmaan kiistä kukaan.

  Aikanaan kun Canalin Bonnier-kaupasta ilmoitettiin, ajattelin ettei MTV3:n kosketus yleensä mikään Midaksen kosketus ole ja aika selkeästi tässä näin taitaa käydä että *tuiksi menee. Viime kevät taisi syödä MM-lätkineen kaikki rahat kun nyt säästetään joka mutkassa. Kirstu on tyhjä ja väkeä lyödään pihalle ja palvelut huononee.

  Niin ja mitä tuolla uudistuksella haetaan... veikkaanpa että lisätilaajia MTV3:n kanavapaketille (jatkossa Paska3). Leffa-/sarjakanavia tilaavat eivät kärsi jos urheilua vähennetään, mutta Paska3-paketin tilaajia saadaan lisää kun urheilulla yritetään haalia lisää asiakkaita ja entiset Canalilaiset ja nykyiset tilaamaan myös Paska3-paketin. Hinnat toki n. 30 ekeä kuussa molemmista pakaaseista, C Moressa on kyse kuitenkin normaalista tarjonnan vaihtelusta kuten soppareissa lukee ja Paska3-pakettiin saadaan merkittäviä lisäkanavia niin hintaa voidaan surutta hilata ylöspäin.

  Juu, kyllä minuakin vituttaa.
   
  Viimeksi muokattu: 01.10.2012
 17. raid

  raid Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.05.2002
  Viestejä:
  107
  Saadut tykkäykset:
  0

  Dodii nyt lähti Analin kortti roskiin.
  Vaihdoin tuonne DNA Welhon anteeni C More TOTALiin koska tarjonta on sama plussana että Urheilu HD:lla tulee Valioliiga ja La Liiga suomeksi.
  hinta 25 euroa kuussa, toisaalta enhän minä Analia kokonaan voi ilman olla kun heillä on tuo kenkäpooli futislähetyksissä.

  Analin asiakaspalvelussa kysyivät miksi lopetin kun olen ollut heillä asiakkaana lähes 10v . Sanoin suoraan mistä johtuu, futis tarjonta urheilupuolella on koko ajan mennyt alamäkeä. Viimeisin niitti oli tämä uusi kanavauudistus. Valioliiga loppui tyystin HD:na. Sport HD:lla tulee vain ruottia (jota hönöttää joku nenäänpuhuja):sick:, Allasvenkania(witttu, miten toi kirjoitetaan EI KIINNOSTA):mad: Speedwaytä, ihan yhtä suosittu urheilu suomessa kuin pitsinypläys :OI. Häipyi Sport kanava, tilalle tuli joku TENNIS?, kuka perkkle sitä suomessa katselee, jos joku Nieminen putoaa ekalla kierroksella:grr:. Sitten tämä EXtreme kanava, joskus Nascaria(sama juttu suomesa aika vähän vaikuttava) iltaisin joskus mättöurheilua jossa Michale Bufferin pikkuveli yrittää päteä (että mua nauratti sen selostus):D:D.

  Eilen kun tuli El Classico niin meni lopullisesti päreet. SD puolella kuvanlaatu ihan perzeeestä kun vertasi HD:lle.
   
 18. raid

  raid Uusi jäsen

  Liittynyt:
  24.05.2002
  Viestejä:
  107
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sitkeitä sissejä Analilla. Soittivat vartavasten perään ja itkivät miksi olen lopettanut sopimuksen yli 10 v asiakkuuden. Sanoin että tarjonta on mennyt surkeaksi. Olisivat tulleet hinnassakin vastaa mutta sanoin että nyt ei ole kyseessä raha vaan tarjonta. Miksi maksaa samasta askasta hiukan vähemmän kun ei saa sitä mitä haluaa. NO THANKS!.. Sanoin että sitten kun alkaa Valioliiga ja La Liiga tulemaan HD:na SUOMEN KIELISELLÄ selostuksella niin soittel sitten. Katotaan sit.