Kaikki Harmonyn softwareen ja ohjelmointiin liittyvät kysymykset

Keskustelu osiossa 'Kaukosäätimet' , aloittajana urpokarhu, 01.12.2010.

 1. KariT

  KariT Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.01.2006
  Viestejä:
  170
  Saadut tykkäykset:
  0
  Minulla on aktiviteetteina mm. Digibox ja PS3, joista nimensä mukaisesti ensimmäinen on digiboksin katselua varten ja toinen PS3:sta.

  Näille olen säätänyt omat kuvasäädöt Expert mode 1:een (Digiboksi) ja Expert mode 2:een (PS3). Tämä mm. siksi, että digiboksin ulostama kuva on huomattavan punertava, jos sitä katsoo PS3:lle sopivilla säädöillä.

  Saako noihin aktiviteetteihin mitenkään laitettua, että tv vaihtaa nuo Picture modet automaattisesti aktiviteetin mukaan? :hitme:
   
 2. JaniH

  JaniH Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  08.08.2000
  Viestejä:
  6 722
  Saadut tykkäykset:
  10
  Jos alkuperäisestä kaukosäätimestä tai Harmonyn koodlistasta löytyy käsky sopivalle Picture modelle, niin onnistuu:

  Review the settings for this Activity
  -> Yes, but I want to add more control of options and devices for this Activity.
  -> Muutaman kerran next/save, jonka jälkeen voi lisätä halutun käskyn aina kun aktiviteetti avataan.
   
 3. KariT

  KariT Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.01.2006
  Viestejä:
  170
  Saadut tykkäykset:
  0
  Olipas epäjohdonmukainen tapa päästä tekemään noita lisäkäskyjä (Save-nappulan luulis tarkoittavan, että säätö loppuu siihen, mutta sieltähän tosiaan tulee lisää vaihtoehtoja vielä sen painamisen jälkeen). Ikävä kyllä tuolta ei löytynyt suoraan käskyä, josta sais Picture modeja laitettua. Menee liian epävarmaksi, jos yrittää vääntää hommaa tyyliin "Q.Menu", "Directionright", "Directiondown", "Ok". :grr:

  Jos joku tähän ratkaisun keksii, niin kiitän ja kumarran!
   
 4. jala72

  jala72 Uusi jäsen

  Liittynyt:
  09.06.2007
  Viestejä:
  14
  Saadut tykkäykset:
  0
  Parin päivän säätämisellä Harmony 700 pelaa suurinpiirtein oikein, pientä hienosäätöä vielä täytyy tehdä.
  Olen valinnut "Watch DVD" ja kun sieltä vaihdan "Watch TV" niin TV:n mute ei lähde pois päältä. "Watch DVD" tilassa HDMI1:lle on määritelty mute päälle. Digiboxi AV1 tulossa kiinni.
  Haluaisin myös että vahvistin blu-ray soitin sammuvat tilaa vaihtaessa mutta ne jäävät päälle.

  TV: LG 50PK350N
  Boxi: Topfield TF-5100 PVRt HDMI
  Blu-ray: Samsung BP-D1580
  Vahvistin: Yamaha RX-V595a RDS
   
 5. Yen

  Yen Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  14.01.2005
  Viestejä:
  1 412
  Saadut tykkäykset:
  0
  Varmistetaan vielä onko kukaan saanut/onko mahdollistakaan saada Harmonyihin RF-laitteita kuten Multibracketsin moottorikangas tahi Clasun kaukosäädiset pistokerasiat?

  Tuli hankittua 890 malli, ja softa löytää Multibrackesin kankaan, mutta ei siellä mitään komentoja ole sille.
   
 6. miklos

  miklos Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.09.2010
  Viestejä:
  22
  Saadut tykkäykset:
  0
  Terve,

  Voisiko joku ystävällisesti opastaa, miten saada toimimaan harmony 600 tämän mac minin kanssa mahdollisimman hyvin.

  Laitteita:

  Lg42ld450n
  yamaha rxv-667
  mac mini 2010

  leffa-softa: Plex
  musiikki: spotify

  Miten saan niin, että voin herättää minin harmonylla? Entä plexin käyttö? Onnistuuko spotifyn käyttö?

  Olen lisännyt nuo edellämainitut tuonne harmonyn laitteisiin ja saanut jotenkin toimimaan niin, että esim.'watch tv' komennolla menee tv ja vahvistin oikein päälle.

  Liitännöistä sen verran, että mini ja telkkari ovat vahvarissa hdmi:llä. Kun katson tv:tä, vahvistin on asennossa av4 ja miniä käytettäessä sekä tv että vahvistin ovat asetuksella hdmi1.
   
 7. LarryDavid

  LarryDavid Uusi jäsen

  Liittynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  6
  Saadut tykkäykset:
  0
  En äkkiseltään ainakaan löytänyt aiheesta, joten kysytään: Käytössä on welhon vanha kaapelidigiboksi, mikä laitteen sulkemiseen vaatiin tuommoisen vähän pidemmän power-napin painalluksen. Automaattiasetuksilla harmony-säädin lähettää vain nopea painalluksen mikä ei riitä. Saakohan tuota painalluksen aikaa jostain säädettyä?

  edit. Ainoa tätä liippava mikä löytyi on troubleshootingin kautta löytyvä yleinen näppäinpainallusten aikojen säätö, muttei oikein auta tähän hätään..
   
  Viimeksi muokattu: 18.07.2011
 8. Larkko

  Larkko Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.07.2007
  Viestejä:
  90
  Saadut tykkäykset:
  0
  Mulla on vastaava ongelma Panasonicin telkkarin kanssa. Käynnistyminen vaatii pitkän painalluksen, mutta kaukosäädin lähettää vain lyhyen. Joku tovi on tullut yritettyä kaiken näköistä, mutta en saa sitä toimimaan.
   
 9. 10inch

  10inch Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  10.08.2004
  Viestejä:
  1 154
  Saadut tykkäykset:
  0
  En oo pitkään aikaan yrittäny tehdä mitään muutoksia systeemiin (jos se toimii - älä koske!), enkä tiedä mitä lisäominaisuuksia softaan on tullut. Mutta joskus kokeilin purkkapatenttia että laitoin aktiviteetin alkuun (tai loppuun ihan sama) kaksi power toggle käskyä peräkkäin. Toimi jos taas perättäisten käskyjen välinen viive (mikä ikinänimeltään olikaan) on rittävän pieni, ja jos laite sallii peräkkäiset käskyt... aika monta josjos :rolleyes:
   
 10. Larkko

  Larkko Käyttäjä

  Liittynyt:
  31.07.2007
  Viestejä:
  90
  Saadut tykkäykset:
  0
  Sai näköjään säädettyä painallusten pituuden, kun päivitti ohjelmiston (en tiedä oliko tällä vaikutusta) ja muutti virta-asetuksia siten, että valitsi vaihtoehdoksi "kaukosäätimessäni on erilliset napit käynnistämiseen ja sammuttamiseen", tai jotain sinne päin. Aktiviteettillä telkkari lähtee päälle, mutta itse laitetta ohjatessa se ei lähde, koska viive ei vaikuta sinne :)

  Asetuksia ja volumea säätäessä säätö muuttuu kaksi pykälää kerralla, mutta muuten se liikkuu valikoissa pykälä kerrallaan. On se vain jännää... :)
   
 11. kulju

  kulju Käyttäjä

  Liittynyt:
  15.01.2005
  Viestejä:
  862
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kymmenen vuotta Prontoja räplänneenä Harmony Onen toiminta"logiikka" aiheutti ensin hieman harmaita hiuksia, mutta nyt alkaa homma olemaan suunnilleen pulkassa. Prontossahan käyttäjä tietää mitä säätää ja ihan kaikkea voi säätää ja Harmonyssa yritetään kertoa mikä on vialla ja sitten laite yrittää arpoa korjauksia. Ongelmina jäljellä seuraavat:

  1. Laittteen manuaalin mukaan fyysisen Power off näppäimen tulisi sammuttaa vain silloin aktiivisen aktiviteetin laitteet. Näin ei kuitenkaan ole, vaan se sammuttaa kaikki laitteeet, mikä itseasiassa on vain hyvä homma. Lieneekö tuo muutos tehty manuaalin kirjoituksen jälkeen? Ongelmana on se että kyseinen nappi haluaa aina laittaa DVD-soittimen (Oppo) päälle jos se on nappia painettaessa pois päältä. Asian tekee vielä kummallisemmaksi se että Oppossa on erilliset virtanäppäimet power on/off toiminnoille. Näkeekö mistään mitä nappuloita tuo fyysinen Power off näppäin painelee?

  2. Sitten se huomattavasti v**tumaisempi. Saako mistään säädettyä missä järjestyksessä Help-näppäin alkaa suorittamaan "korjauksia"? Yleensä ottaen ongelma 99.99% tapauksissa se että kyseinen ohjelmalähde ei lähde päälle aktiviteettia vaihdettaessa. Kuitenkin 100% yrityksistä Help yrittää heti siihen koskettaessa sammuttaa tykin (tykissä powertoggle ja yleensä aina päällä). Eli saisiko Helpin toimintaa säädettyä siten että ensimmäisenä kysyttäisiin onko haluttu ohjelmalähde päällä tai yritettäisiin tökkiä siihen virtoja päälle?
   
 12. Warra

  Warra Käyttäjä

  Liittynyt:
  14.01.2005
  Viestejä:
  174
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei.

  Laitteena Logitech Harmony 700 ja ongelma laitteen Onkyo TX-NR609.

  Kun painaa NET/USB näppäimiä, niin näiden valikossa ei enää suuntanäppäimet toimi. Pistin palautetta logitechille, josta tuli vastinetta että nyt pitäisi toimia kun päivität kaken, mutta ei auttanut pätkääkään. Siksi tiedustelen täältä, onko kenties jokin asetus mitä ei ole hoksannut käyttää?

  Alkup. kakella ei ole kyseistä ongelmaa, ja opettaminen alkuperäisestä kaukosäätimestä harmonylle on koetettu myös. Suuntanäppäimet toimivat erinomaisesti kaikkialla muualla.
   
 13. noeikujoo

  noeikujoo Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  27.09.2002
  Viestejä:
  3 518
  Saadut tykkäykset:
  43
  Nyt tuli pieni ongelma vanhan Harmony 555:n kanssa, kun ostin JVC DLA-X30 videotykin. Ongelmana on, että tykki ei halua mennä päälle Harmonylla, eli Power On-nappi ei toimi. Muut napit tuntuvat kyllä toimivan. Help-nappikaan ei korjaa ongelmaa. Olen kokeillut Harmonyn softasta vianetsintää ja pari kertaa olen opettanut Power On-napin JVC:n omalla kapulalla, mutta ilman tulosta. Mitenkähän tuon nyt saisi toimimaan? Onko Logitehcillä jotain support-mailia, josta voisi kysellä Suomeksi lisäneuvoja?
   
 14. T.O.M.

  T.O.M. Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.12.2006
  Viestejä:
  88
  Saadut tykkäykset:
  0
  Itellä Harmony one ja Onkyo TX-NR609. Sama vika täällä ja samat konstit yritetty. Spotifyä kuuntelemaan ruvetessa pitää aina kaivaa alkuperänen kake esiin. :OI
  Toivottavasti saavat jonkun järki ratkasun Logitechillä tuohon kehiteltyä.
   
 15. T.O.M.

  T.O.M. Käyttäjä

  Liittynyt:
  23.12.2006
  Viestejä:
  88
  Saadut tykkäykset:
  0
 16. Duunari

  Duunari Käyttäjä

  Liittynyt:
  24.07.2005
  Viestejä:
  208
  Saadut tykkäykset:
  1
  Mulla Tv katseluprofiilissa vahvistin (Onkyo TX-NR609) tulo temppuilee.
  Ei auta virran kytkentäjärjestyksen muuttaminen tai viiveen lisääminen.

  Olen määrittänyt vahvistimen tilaan CBL/SAT.
  Siihen se aluksi käynnistyykin mallikkaasti jonka jälkeen tv ja digiboksi mutta ihan lopuksi aina vääntyy väkisin TV/CD inputtiin.
  Helpin painaminen korjaa asian aina heti. Vikahaun mukaan juuri näillä kriteereillä ehdottaa lisäämään viivettä mikäli tuloissa on häikkää.

  Nyt homma haisee siltä että viimeinen komento käskee tuon inputin samalla kun tekee jotain muuta, tai sitten tämä on jokin pakkotoiminto että kun setupissa on mukana tv niin vahvistin väännetään tilaan tv.
  Onko kake määritetty vääntämään väkisin inputti tv:lle ja minulla kun tuo on Hdmi:llä eri tulossa?
  Helppoahan tuo olisi vaihtaa vaan piuhat oikeaan TV inputtiin mutta kun siellä on sitten RCA eikä Hdmi.

  Googlailin hieman ja löysin vastavia ongelmia muillakin.
  Monet vastaukset puuta heinää mutta yhdessä käsketti ottaa "HDMI CEC Link" pois päältä.
  Mikä tuo on ja pitäiskö minun löytää se toiminto vahvarista tai tv:stä?
  Epäloogista on jo laitteet kommunikoikin keskenään komentaen väärän inputin, ja minä epäilin kakea???

  RATKAISTU! Samsung TV:sä Anynet pois päältä ja alkoi toimimaan.
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2012
 17. Playpig

  Playpig Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.11.2010
  Viestejä:
  94
  Saadut tykkäykset:
  0
  Tuli hankettua käytettynä Harmony 525 malli kun halvalla sai. Onko mahdollista muuttaa noita Aktiviteettien pikakomentoja? Eli kun valitsen kaukosäätimestä Activities ja sieltä vaikka Katso TV:tä niin tämän jälkeen avautuvan näytön pikavalintoja. Pitäisi saada Topfieldin tallennettujen ohjelmien valikko auki siitä suoraan. Nyt siis pitää mennä ensin Devices valikon kautta Topparin valikkoon ja avata tallennetut ohjelmat sieltä kautta.

  Kiitokset vastauksista. :)
   
 18. Taikaviitta

  Taikaviitta Käyttäjä

  Liittynyt:
  21.10.2007
  Viestejä:
  50
  Saadut tykkäykset:
  0
  Kyllä vain, ekoja juttuja joita pitää/kannattaa tehdä :)

  Kuva -> elikkäs tuolta "activities" välilehdeltä aloitat ja kyseinen aktiviteetin kohdalta valitset "customize buttons". Sieltä valitset sitten "additional buttons" välilehden jne...
   
 19. Playpig

  Playpig Käyttäjä

  Liittynyt:
  03.11.2010
  Viestejä:
  94
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei tänks! Olin muka jo tuon valikon tsekannut aikasemmin mutta ilmeisesti en tarkemmin. Kyl tää tästä lähtee. :) Heti vaan tuli ajatus hienommasta kakesta, kun onha tuo 525 malli jo useempia vuosia vanha.
   
 20. majju

  majju Uusi jäsen

  Liittynyt:
  05.06.2012
  Viestejä:
  1
  Saadut tykkäykset:
  0
  Hei!

  Minulla on ongelma harmony one säätimen ja motorola vip 1003 boxin komennoissa. saan säätimen muuten toimimaan kuten pitää mutta menu valikkoa en saa toimimaan millään!
  Kaipaisin todella helppoja (jos sellaisia on) ja yksinkertaisia ohjeita tyhmälle!