Jäämurskain Leopold

Keskustelu osiossa 'Olut sekä muut drinkit' , aloittajana Mama, 03.02.2011.

 1. Mama

  Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.11.2003
  Viestejä:
  2 686
  Saadut tykkäykset:
  0
  Ostin Leopold-jäämurskaimen jota monessa verkkokaupassa myydään.
  Päädyin tuohon malliin sillä perusteella että se luultavasti kestäisi paremmin käyttöä. Kyseessä kun kuitenkin on jäämurskain eikä postimerkkipinsetit.
  Hinnassa oli premiumia, halvemmallakin olisi saanut muovisempia. Oletin siis että näin saan laadukaamman tuotteen.

  Toisin kävi. Laite hajosi jo ensimmäisellä käyttökerralla. Ruuvit yksinkertaisesti antoivat periksi. Kun näin ne nysät mitä ruuveina käytettiin, päätin katsoa laitteen vähän tarkemmin ja vaihtaa ruuvit parempiin. Toki olisin voinut viedä laitteen takuuseen mutta mitä järkeä olisi vaihdattaa laite toiseen samanlaiseen? Parempiakaan jäämurskaimia ei markkinoilla tähän hintaan ole, joten toivottavasti tarinani jossain aiheuttaisi pientä ryhtiliikettä laadusta.

  Kuitenkaan firma ei ole mikään yön-yli-kyhätty-hongkong-tehdas vaan ilmeisesti omalla nimellään ollaan esillä ja laadukasta tavara pitäisi olla:
  http://www.leopold-vienna.de/leopold-vienna/english/bar/index.html
  [​IMG]
  Avasin siis laitteen ja vaihdoin kaikki nysäruuvit oikeisiin ruuveihin.

  [​IMG]
  Laitteen vieressä olevat 4+4 ruuvia ovat alkuperäisiä ja muut sitten niitä uusia parempia.

  [​IMG]
  Sisus eli itse se murskainkoneisto on valkoista muovia, kun ulkokuori on metallia. Toivotaan että sisuskalut kestävät käyttöäni vaikka paljoa ei ole luottamusta siihen.

  Laitteen suurin vika taitaa olla se että se on tarkoitettu pöytäkäyttöön ja se on painava, joten sitä pitäisi painaa kunnolla päältä kun sitä käyttää. Veikkaisin että täysin kädessä pidettävät murskaimet toimivat/kestävät paremmin. Nyt nimittäin kammesta jos vääntää liian kovaa, alkuperäiset ruuvit antavat periksi ja laite hajoaa täysin osiinsa. Minä huomasin muuten että loput ruuvit olivat sitten jo juodussa drinkissäni. Ne ruuvit kun tipahtavat sinne jääkaukaloon.

  Samalla kun tein tuon perusparannuksen, käänsin laitteen ympäri niin että jääkaukalo ja kampi ovat samalla puolella. Toimii paremmin kun keittiössä ei ole liiemmin ylimääräistä tilaa. Kampi vain pitää nostaa aina ylös kun avaa jääkaukaloa.
   

  Liitetyt tiedostot:

 2. tpi

  tpi Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

  Liittynyt:
  12.06.2001
  Viestejä:
  4 380
  Saadut tykkäykset:
  28
  Ostin Lidlistä joskus sähköllä toimivan jäänmurskaimen hintaan noin 14 euroa. On kestänyt jo muutaman vuoden, toimii hyvin, eikä tarvitse kammesta pyöritellä. Ei tosin ole edes viikottaisessa käytössä.
   
 3. Bagheera

  Bagheera Aktiivinen käyttäjä

  Liittynyt:
  13.01.2003
  Viestejä:
  2 002
  Saadut tykkäykset:
  1
  Puinen leikkuulauta, paksu muovipussi ja vasara. Pussi on kertakäyttötavaraa ja muut osat ei ihan heti rikkoudu.
  :naminami:
   
 4. Mama

  Mama Garbage in, garbage out Tukijoukot

  Liittynyt:
  29.11.2003
  Viestejä:
  2 686
  Saadut tykkäykset:
  0
  Jees. Kun 'kerrostalokulttuurit' on sitä luokkaa että naapurit kuuntelee hampaidenpesemistä ilman järjenhiventä tai kommunikaatiokykyä, niin en viitsinyt alkaa vasarametodilla.