Justice League (2017) (Zack Snyder / Ben Affleck, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa, Ezra Miller)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Plisukainen, 27.03.2017.

 1. Andyliini

  Andyliini Member

  Liittynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  289
  Saadut tykkäykset:
  9
  Kävin katsomassa eilen Tampereella Plevnan kakkossalissa 3D:nä. Pidin elokuvasta pääpirteittäin. Uudet hahmot pohjustettiin BvS-pohjalta hyvin, näyttelijäntyökin oli onnistunutta. Ezra Miller varsinkin onnistui fanipoikatyylillään viehättämään, Jason Momoallekin pisteet Vesimiehen uudistamisesta. Elokuvasta tulee melko lailla varmasti jonkin sortin Extended Edition, sillä trailereissa oli useita kohtauksia, joita tästä versiosta puuttui. Se on sitten eri asia miten se esitetään, ja kuka sen siihen muottiin leikkaa. Alkupuolisko oli, kuten edellinen postaajakin mainitsi, katkonainen. Todennäköisesti siksi, että siinä piti kohtalaisen lyhyessä ajassa esitellä uudet hahmot. Kenties niillä aiemmilla soololeffoilla olisi saanut pohjustettua paremmin, mutta käy se näinkin, jos kerran Vesimiehen sooloelokuva ei ole syntytarina, vaan jatkoa Justice Leaguelle. Suosikkikohtaukseni löytyi leffan keskivaiheilta, Teräsmiehen paluuseen liittyen. Hieno kohtaus, ja hyvin myös muistettu aiemmat elokuvat.

  Jos tämä pitäisi asettaa henkilökohtaisella DCEU-asteikolla järjestykseen, asettaisin sen kolmanneksi Wonder Womanin ja Man of Steelin jälkeen. En ole vielä kokenyt kyllästymistä supersankareihin (johtuen varmaan siitä, etten katso Marvelin elokuvia), joten hieman harmittaa, että seuraavaa joutuu odottamaan yli vuoden.
   
 2. Mookid

  Mookid Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 344
  Saadut tykkäykset:
  139
 3. big j

  big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

  Liittynyt:
  04.02.2002
  Viestejä:
  3 246
  Saadut tykkäykset:
  68
  Mä voin kertoa. 45%
   
 4. Mookid

  Mookid Well-Known Member

  Liittynyt:
  16.07.2006
  Viestejä:
  2 344
  Saadut tykkäykset:
  139
  Haaste otettu vastaan. Kirjoitin ensimmäisellä sivulla, että

   
 5. Wile E Coyote

  Wile E Coyote Suurmufti Tukijoukot

  Liittynyt:
  16.11.2004
  Viestejä:
  2 368
  Saadut tykkäykset:
  8
  Nyt näyttäs 37%
   
 6. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  2 754
  Saadut tykkäykset:
  83
  Keskinkertainen tietokonegrafiikka uhkaa maailmaa ja niinpä Batmanin johdolla kasataan tiimi supersankareita maata puolustamaan. Siinä leffan sisältö noin tiiviistettynä.

  Ei tämä nyt oikein toiminut. Justice League kärsii vakavasta supersankaripöhötaudista. Olevinaan Zack Snyderin leffa mutta tuotantoarvot oli kyllä omasta mielestäni tosi alhaalla. Varsinkin pääpahis kätyreineen oli ihan paska, siis epäuskottava sekä graafisesti että muutenkin. Ehkä se jossain konsolipelissä toimisi mutta ei näin, ei elokuvassa. Ja Affleck vetää lepakkomiehen roolin niin pökkelönä että tämä on jo miehen omalla asteikollakin varmaan ennätys. Taisi käydä vaan ottamassa rahat ja jatkoi saman tien kiinnostavampiin hommiin. Supermieskin käy vähän pönöttämässä vaikka aika tärkeässä roolissa toki. Samapa tuo, sillä tämä on kuitenkin tosiasiassa Wonder Womanin elokuva, hänellä on parhaat kohtaukset ja muuvit ja sen roolin Gal Gadot hallitsee jo kuin David Suchet Hercule Poirotin. Jason Momoa Aquamanina antaa hyvää sivustatukea, suorastaan sääli ettei rooli ole isompi. Ezra Millerin Flash... no se on semmoinen koominen sidekick mutta juonen kannalta kuitenkin tarpeellinen. Sopisi ehkä paremmin omaan leffaansa.

  Leffa muuten jatkuu lopputekstien jälkeen kohtauksella joka on paremmin tehty kuin mikään varsinaisessa leffassa.

  2/5
   
  tpi ja KILLPATRICK tykkäävät tästä.
 7. KILLPATRICK

  KILLPATRICK Well-Known Member

  Liittynyt:
  28.01.2010
  Viestejä:
  2 119
  Saadut tykkäykset:
  195
  Hauskin lause pitkään aikaan. Vieläkin hymyilyttää. Kai tätä saa lainata?
   
 8. Super-J

  Super-J Well-Known Member

  Liittynyt:
  17.08.2007
  Viestejä:
  2 754
  Saadut tykkäykset:
  83
  Saa toki, mutta ei kaupallisiin tarkoituksiin, ainakaan ilman provikoita.:)

  Lisäisin vielä että eihän tämä leffa ihan susipaska ole, kyllä sen ihan huvikseen katsoo. Ainakin mieluummin kuin roikkuu lihakoukussa tms sen saman pari tuntia. Lähinnä siinä otti koko ajan ja enenevässä määrin päähän se cgi-osaston ilmeinen mitäänosaamattomuus. Suicide Squad näytti paremmalta ja olikin parempi, myös juoneltaan.
   
 9. Crockett

  Crockett Active Member

  Liittynyt:
  01.03.2005
  Viestejä:
  853
  Saadut tykkäykset:
  31
  Jos se pökäle oli tätä parempi niin sitten on kyllä aikas luokaton teos.

  Cgi näytti trailereissa jo todella halvalta mutta sen olisi voinut vielä pistää keskeneräsyyden piikkiin mutta ei sit ilmeisesti. Ihme on jos Affleck jatkaa tämän jälkeen.
   
 10. Plisukainen

  Plisukainen Well-Known Member Tukijoukot

  Liittynyt:
  26.01.2005
  Viestejä:
  1 757
  Saadut tykkäykset:
  101
  Leffa oli sinällään ihan ok, ja parempi kuin SS, mutta tässä tuli ensimmäistä kertaa sellainen hohhoijaa-tunne että autopilotilla mentiin leffa läpi. Eihän tolla pahiksella ollut mitään jakoja tuota porukkaa vastaan. Ja näköjään näissä dc-leffoissa tulee tavaksi että dc-versio kannattaa hankkia hyllyyn, sen verran paljon "tuntui" materiaalia jääneen leffasta pois.

  2,5/5
   
 11. Snafu68

  Snafu68 Active Member

  Liittynyt:
  06.05.2013
  Viestejä:
  715
  Saadut tykkäykset:
  37
  ja kun kaikki on niin epätoivoista superman tulee ja pelastaa kaikki, the end

  Ajoittain ihan ok, mutta kun aiemmat K12 mekastusrymistelyt , esim Marvel+Suicide Squad, muutetaan K10 mekastusrymistelyksi, niin ei se leffan tasoa paranna. Mukana paljon hyviä juttuja, esim Batmanin "kuluminen" ja heikkous vs. muut ja pari taustatarinaa, mutta ei nämä Snyderin tekeleet edelleenkään mitään erikoisia ole. Mielestän paljon huonompi kuin BvS ja WW.
  Olisi ollut mukavampaa jos nyky DC olisi jatkanut Nolanin trilogian linjoilla ja vääntänyt nuppia vielä aavistuksen verran pidemmälle draaman puolella ja rohkeasti jättänyt nämä väkinäiset cgi-osuudet vähemmälle. Jos taisteluita käytäisiin tuollaisilla voimilla, niin ne olisivat ohi muutamassa minuutissa max. Miksei taistelu voi olla Dr Manhattan / Rorschach-tapauksen tyyppinen, PUFF = gone.

  2/5
   
 12. Liekinheitin

  Liekinheitin Well-Known Member

  Liittynyt:
  15.01.2004
  Viestejä:
  4 246
  Saadut tykkäykset:
  51
  ^ Siinäpä tästä omiakin mietteitä. Kevyesti parempi kuin Suicide Squad, mutta myös reippaasti heikompi kuin Lepis v Teris tai Ihmenainen. Mätöstä alkoi saada yliannostuksen. Dianalla oli kyllä ihan siistejä temppuja ja kai siellä muutama jees one-linerkin heitettiin.

  Kerran meni ihan ok, mutta toista katselua tuskin tulee. 3/5 kai tälle.
   
 13. vps358

  vps358 Well-Known Member

  Liittynyt:
  11.02.2005
  Viestejä:
  3 067
  Saadut tykkäykset:
  89
  Erittäin hyvin sanottu siellä edessä.
  Tuli katsottua Netflixistä ja oli kyllä surkein pökälerypistys aikoihin, leffassa ollut muuta hyvää kuin WW ja AM ajoittain, Flash oli aivan turha koominen (?) side-kick, Teris oli jäykkiö ja Battis taas ei oikein tiennyt mitä olisi jättänyt tekemätta.
  Aivan varmaasti on parempia supersankarileffoja ja paljon, lafkalla joka alkaa ämmällä.
  2/5

  T: Vesku
   
  tpi tykkää tästä.
 14. ZED

  ZED Mitä kävi, ketä tietää? Tukijoukot

  Liittynyt:
  19.03.2002
  Viestejä:
  2 649
  Saadut tykkäykset:
  17
  ***/***** Ei mitään uutta ja ihmeellistä, ei todellakaan. Viikonlopun aloituksena ja" ylemmät aivotoiminnat narikkaan"-leffana hyvä valinta. Tätä samaa on periaattessa nähty jo monta kertaa, mutta niin on syöty mäkkärin aterioitakin. Kelpaa. ½ pistettä tulee pelkästään Gal Gadotista.
   
 15. opelman

  opelman Active Member

  Liittynyt:
  20.10.2007
  Viestejä:
  1 374
  Saadut tykkäykset:
  21
  Tuli nyt toisen kerran katottua ja ihan kiva oli. Vähän paskat cgit välillä mutta muuten ihan ok. 3/5.